mitt egen gjorda skal

Har fixat lite på mitt rum, satt upp nya bilder på 1D och en tavla från London. Jag har även fixat ett skal, köpte ett genomskinligt skal och skrev ut en bild och såhär blev resultatet:


sofies blogg

Har spenderad dagen med att pluggat, städat och så har jag gjort om headern och lite små saker på sofies blogg! Så jag tycker alla kan ta och kolla in fina väns blogg HÄR!
 
 
 

bra pluggmusik

 
urban cone - searching for silence (som tyvärr inte finns på youtube)
 
 

mycket bra helg

 
I fredags efter skolan mötte jag upp sofie på stan, vi kollade lite i affärer köpte massa gott och åkte hem till mig. Vi åkte sen till stan igen för att äta mat på restaurang, mycket trevligt. Senare så hade vi filmkväll hemma här hos mig, vi prata, skratta och hade jättekul precis som gamla goda tider. Vi vaknade runt halv 12 och kollade på lite mer film och åt det som var kvar från kvällen innan, jag hade iallafall jättekul med min kompanjon!
 
I går så städade jag lite på mitt rum och annars så låg jag och lästa bok hela dagen! runt fem så kom jag på att jag kanske skulle göra nått av dagen och ringde astrid och både hon jag skulle varit själva egentligen så det passa bra, så jag åkte dit och vi kollade på massa tjej-filmer och bara tog det lugnt. Åkte hem runt 1 och vaknade idag vid halv 11, resten av dagen ska jag öva på lite läxor och bara vila upp mig inför veckan som kommer (vilket jag egentligen gjort hela helgen haha) Har iallafall haft en mycket bra helg!
 

maybe we'll one day find the place where our dreams and reality collide

Tumblr_mb316thrfh1r9r121o2_500_large
Klicka för att stänga bilden

27.09.12

Hade håltimme på de två sista lektionerna så fick sluta runt elva. Jag, Astrid, Hanna och Rebecca gick en runda på stan, kolla i lite affärer, prata mm.
Astrid och jag åkte sen hem hit till mig, vi åt lite glass, plugga, skratta, prata och jag gjorde lite manikyr på henne.
Ska nu ta mig en tekopp och kolla på tv och bara ta det lugnt för att ladda upp inför imorgon, sista dagen på veckan, sen helg! Ska bli sååå skönt, min planer hit tills är att kanske umgås med tjejerna i klasen och sen ska jag vara med Sofie, tösen åker ju snart till polen! kommer sakna henne massor...
 
Tumblr_mb0tcztwyq1qmk3n9o1_500_large
 
Tumblr_max5sotga31rg2p8io1_500_large206278_484654711558748_383956507_n_large
 
207728601532134264_lnvs6muc_c_large
 
 
 
 
 

adrian lux

Sitter med syster nu och hjälper henne göra henne iordning för sin utgång och se Adrian Lux, vill så gärna jag med!
Här är ett par taggnings-låtar, mycket bra vill jag säga!
 
 

when you're happy you enjoy the music, but when you're sad you understand the lyrics

Skoldagen idag var rikigt kort (som vanligt på onsdagar) slutade elva och då stannade några kvar i klassen kvar och pluggade och gjorde klart lite grupp-projekt. Efter det gick Astrid och jag och tog en fika på fikafabriken, mysigt. Vi ville även hitta Adrian Lux eftersom han spelar på en nattklubb här ikväll så vi tänkte att vi kunde ha en chans att se honom men nej... Min syster ska gå och se han ikväll gissa om jag är avundsjuk! Men sen kollade vi vidare i lite affärer på stan, jag hittade en "jacka/kavaj" och åkte sen hem.
Kom hem runt fyra och har inte gjort så mycket sen dess, pluggat lite och varit inne på datorn mm.
 
rebecca&astrid

The Perks of Being a Wallflower

Kollade runt lite på bloggar och hittade den här trailern. Själv tycker jag den verkar jättebra och jag vill se den nu! Min favorit Logan Lerman är med och sen duktiga Emma Watson b.la.
Skaparna bakom Juno (som är en toppenfilm) har gjort den här och därför har jag extra stora förväntningar. Jag ska leta efter filmen överallt nu och sen ska jag ge ett försök på boken som den här filmen är baserad på.
 

Innan jag dör - Jenny Downham

Som jag skrev i ett inlägg tidigare så har jag läst boken Innan jag dör, jag har även läst orginalet på engelska som heter Before I die (oväntat haha) jag tycker lika mycket om den engelska som den svenska!
Jag fick nyligen reda på också att boken ska komma ut på film, jag är mycket förväntansfull men jag vill inte att boken ska förstöra min goda uppfattning om boken.
 
Jag har kollat på trailern och jag tycker inte att den verkar vara lika bra som boken, så jag tipsar alla som vill se filmen läs boken innan! Den är en av mina favoriter och därför tycker jag att ni kan ge den en chans.
 
filmen heter  - Now is good

boktips för icke villiga läsare!

Jag har problem med att hitta böcker som jag kan hålla kvar och läsa ut. Oftast är det så att jag börjar läsa och sen om det inte är intressant efter ca 20 sidor tröttnar jag och slutar läsa eller fortsätter läsa men memorerar inte texten i huvudet. Så därför läser jag inte så mycket och det försämrar min förmåga att komma ihåg texter och t.ex. läsförsåelse och sånt i skolan. Men så för er där ute som lider av samma sak som inte kan hitta en bra bok som man fastnar i så vill jag tipsa om ett par böcker!
 
Denise Rudbergs serie Baristas. Den är riktad för ungdomar och det är väl sånt som man kan relatera till som gör det intressant att läsa. (den tredje boken har precis kommit ut, den ska jag sätta tänderna i nu!)
 
Innan jag dör - Jenny Downham. Jag gillar även sorgliga böcker och sånt som håller en villig att fortsätta läsa. Som den här, man vill så gärna veta vad som händer näst och därför fortsätter man att läsa och då slukar man den nästan på en dag!

time is precious, waste it wisely

Inget speciellt kul som händer för tillfället, haft en vanlig dag i skolan och allt bara flyter på. Men sofie och jag har typ en grej på gång så mer om det kanske jag uppdaterar senare om ett par veckor eller nått.
Håller på och pluggar lite nu och ska kolla lite avsnitt av pretty little liars om jag vågar annars får jag tvinga Linn att sitta med mig, haha töntig jag är...
625565_390320967689827_1689536827_n_large
Tumblr_mawu4jswo71r1ozbdo1_500_large
 

one direction


ridpass

Slutade skolan tidigt idag, åkte hem kollade på lite Pretty little liars och åt. Har sen varit och ridit i stallet, hade pixi och vi red ut och det gick bra vilket var över min förväntan, så jag känner mig mycket nöjd. När jag sen stod i duschen så hör jag mamma skrika till och säger att 1Ds nya låt spelas och att dom pratar om dom, jag tror aldrig att jag duschat så snabbt haha men det var de värt!
Sitter just nu och kollar på x-factor och ska ta mig en tekopp. Och bara ta det lugnt det sista som är kvar av dagen!

bra vecka väntar

Träffat Josefine en liten stund, vi pratade igen massa som vi inte gjort på ett tag och kollat på Pretty little liars, vågade inte kolla klart på avsnittet när hon åkte hem haha så sitter med syster nu och kollar på x factor.
Ska fixa lite inför imorgon och ta en dusch och sen försöka gå och lägga mig i tid så jag orkar med skolveckan som kommer. Jag har en känsla av att denna vecka kommer bli mycket bra!
 
Tumblr_ls1sl8cndd1qbb9b0o1_500_large
Tumblr_matb9pgcpd1qiwewbo1_500_large
 

vill ha

 
 
/halsduk&väska - hm/ skor - dinsko/
När jag får pengar nästa gång ska detta bli mitt!
 

I know we only met but let's pretend it's love

Kvällen igår spenderades med systern min, vi kollade på bra filmer och åt massa gott.
Varknade sedan idag inte allt för sent och har redan hunnit med det mesta jag skulle göra idag, så nu ska jag snart träffa josefine, vilket jag inte gjort på hur länge som helst!
Imorgon är det skola igen, och sen ridning vilket ska bli kul!
 
281868_488465101163876_1601495856_n_large

älska hösten

 
Autumn-riga-latvia_58918_990x742_largeTumblr_manreflpdu1rfu0vto6_1280_large
 
Tumblr_m9j12leflm1qcf42so1_500_large45ea581cf45611e1b52912313820446d_7_large
557903-8-1347989129743_large
Man känner att hösten börjar komma nu, det är kallare, nytt mode och regnigt. Jag tycker det ska riktigt mysigt med höst, fina löv på träden, läsa bra böcker med regnet smattra mot rutan utanför och mysa med vänner på caféer. Sen får vi såklart inte glömma min födelsedag!
 

hästlivet tillbaka

Det är en riktigt grå och regning höst-dag idag. Åt en mysig frukost med varm choklad och åkte sen till stan med mamma och linn, vi fika och kolla i lite affärer, åkte sedan på ett möte om att bli delfodervärd i stallet. Ska bli så skönt att komma igång ordentligt med ridningen, känner mig riktigt taggad! Följde sedan med Sofie hem en stund för även hon var på mötet! Vi kollade lite häst-saker och pratade om massa som vi inte han med igår när vi träffades hehe.
Ikväll väntar lite mys med syster framför en bra film och äta massa gott, trevlans!
 
113276030_large
564020_364626046955578_1836563678_n_large
422317_447462261951205_1187958182_n_large
 

LWWY

Nu har deras nya singel släppt på riktigt, och jag gillar den lika mycket som förut, helt underbar!
Har kollat på deras konsert på iTunes festival också och åh vad dom är bara bäst bäst bäst!
Här är deras nya låt, love it!
 

home sweet home

Var som sagt på klassresa igår och sov över till idag. Vi fick gå från ånnaboda till kilsbergsgården, jag tror det är ungefär 5-6 km, och som ni ser på bilden under var den för mesta dels i det underlaget vilket jag kunde tycka blev jobbigt efter ett tag med allt snubblande bland rötter. Vi kom äntligen fram efter ungefär 1-2 timmar och många fikapauser och kartkollandespauser. Vi åt lunch, packade upp och gjorde oss hemmastadda. Senare på kvällen lagade vi mat tillsammans, hade musik tävling och lekte lekar. Själv tyckte jag det var jätteroligt, men vi slocknade runt halv 1 eftersom det var rätt jobbigt att gå osv.
Jag kom sen hem runt ett idag och har sen dess bara varvat ner och tagit det lugnt, ska ta mig nått att äta och sen ska jag öva på lite läxor och imorogon är det back to school och sen heeeeelg!
 
Har inte så många bilder att visa för vi ser så trötta ut och gör massa konstiga miner så tror inte tjejerna skulle bli så glada på mig om jag la upp dem hehe..

gossip girl

Har kollat klart på alla säsonger av Gossip Girl och jag längtar sååå till nästa, det är nog en av dom bästa serierna som finns!
Det är premiär av säsong 6 den 8:e Oktober och jag kommer sitta bänkad! Den nya säsongen kommer att vara den sista och tyvärr bara innehålla runt 10 avsnitt men jag är så spännd på hur den ska avslutas och om man någonsin kommer få reda på vem som är gossip girl... stay tuned!
 

Live While We're Young - One Direction

Den nya One Direction singeln har släppts, men tyvärr inte av dom själva utan den har läckts ut vilket jag tycker är otroligt synd. Jag känner mig jättedum som har lyssnat på den i förväg men jag kunde bara inte låta bli! Den är i alla fall jättebra och jag kommer lyssna på den otroligt mycket nu och förmodligen lyssna sönder den, vilket är mindre bra.. Dom kommer iallafall släppa låten officielt klockan 6 ikväll och videon kommer finnas ute på youtube klockan 7 (i svensk tid).
Men här har ni länken till videon om ni vill se den i förväg och vara lika dum som mig...
update: videon har tagits bort på länken jag visade, men kolla som sagt på youtube klockan sju ikväll så finns den där!
 
 
 
 
 

klassresa

Sorry för att jag inte har bloggat på två dagar men har varit på "klassresa" med klassen i kilsbergsgården, det var kul, lite jobbigt att gå men det var helt okej. Har skrattat så mycket, lärt känna varann ännu mer and just had a good time. Men är helt slut nu och jag sitter och väntar på att 1D ska göra en twitcam så mer uppdatering senare! ciao.
 
jag och rebecca när vi var på väg dit

powerwalk

Hade två lektioner, båda i samma klassrum så det blev rätt uttråkande efter ett tag men jag höll ut haha. Men fick sluta 12 iallafall, åt lite i matsalen och åkte sen hem. Har nu suttit och gjort lite läxor och arbeten och väntar på att Astrid ska bli klar så ska vi ta en powerwalk. Kommer missa ridningen p.ga. det ska vara teori och jag missade att skriva upp mig på en lista så jag har ingen lektion, istället så rör jag på mig med astrid!
 
198583_474543555912332_1644476783_n_large
 

x-factor

Det har varit en rikigt skön och lugn dag idag, inte haft något plugg att göra men känner mig ändå väl förbered inför skolan imorgon. Ska njuta av det lilla som är kvar av helgen och se på det tredje avsnittet av svenska x-factor!
Ska sedan försöka gå och lägga mig i tid så det inte blir så otroligt jobbigt att ta sig upp imorgonbitti.
puss på er mina få och bästa läsare!
 
Tumblr_magehjytpy1re152no1_500_large

fashion week

Fashion week håller ju på nu för fulla muggar och jag vill så så såååå gärna vara med! Min dröm är att gå på fashion week och det måste jag uppnå innan jag dör!
Men för nöja mig med att kolla på bloggar och försöka följa den ändå. För er som också vill se lite grann av den kan ni kolla på den här youtube kanalen och/eller här på sevenska ELLEs hemsida, sen är det bara att följa massor av mode-bloggar.
 
bild från fashion week på gatumodet

behöver tips på böcker!

Idag har det varit en riktig städ och fix-dag. Hela dagen har jag fixat på mitt rum osv.  så nu  är allt skinande rent, vilket är otroligt skönt, efter att jag har bott i en svinstia den senaste veckan.
Har precis tagit en dusch nu och ska sätta på en tekopp och kolla på någon bra serie eller hitta en bra bok, måste bli bättre på att läsa! men hittar tyvärr aldrig några bra böcker att läsa, tröttnar direkt på alla... så om nån har ett tips snälla skriv!
 
Tumblr_maec8zoopi1r1dujio1_500_large
Tumblr_mag6wclvuh1rfgw43o1_500_large
546297_328553940574475_536685447_n_large
 
 
 

shout out louds - tonight i have to leave it

Här är en bra låt som jag lyssnar på för tillfället, det är inte den nyaste låten men man blir så glad av den, enjoy!
 

solig dag på stan

Har varit på stan idag med familjen, köpte ingenting men gick bara runt och kollade lite. Hälsade också på Astrid lite snabbt när hon jobbade. Sitter nu hemma och kollar på lite how i met your mother med linn.
Ikväll ska vi iväg på släktträff/kalas, man kommer säkert rulla fram efter det...haha.
 
jag och linn i solskenet.

matfilmer

En andra genre jag gillar i filmväg är "matfilmer" haha nej men filmer som utspelar sig till viss del i restaurang osv. Här är några tips på sånna om ni gillar den konstiga genren ni med:
 
kärlek på menyn
Julie&Julia
Rotatuille
 

trötttttt

Regnig och grå dag idag, skulle desutom ut i skogen med klassen med nåt med naturkunskapen, vi fick typ uppehåll då så det gick helt okej. Våran grupp var sist haha men det kanske bara är bra för då var vi nogranna!
Astrid följde med mig hem sen och vi bara tog det lugnt vi, kollade på lite klipp på youtube, lyssnade på musik och halvsovit, det var skönt bara ta det lugnt och prata lite.
Hon åkte hem vid åtta för hon skulle ha gäster och då åt jag och pappa lite sushi, mums!
Kollar nu på lite film med föräldrarna och äter lite godis, ska ta en tidig kväll och sova ut så mycket jag bara kan!
bye for now from a tired Gry!
 
bilder från veckan
hanna&jag
pilt power!
jag&astrid (idag trötta efter en dag i skolan och skogen)

Demi Lovato: stay strong

Har precis kollat på Demi Lovatos dokumentär. Jag hade ingen aning om hennes historia men efter jag såg hennes film har  min uppfattning ändrats om henne helt. Hon har gått igenom så mycket och har så mycket i baggaget och att hon har klarat det såhär bra, det är nog en stor hjälp på vägen för många. Hon bevisar verkligen att man kan klara allt, att allt kommer att bli bra man ska bara hålla ut och stay strong!
 
För att titta på videon trycker ni HÄR!
Tumblr_ma9sbgwvjp1qba6fno2_500_large
Tumblr_ma4oy6nvsn1rsdf2qo1_500_large

Grattis Niall!

Idag fyller 1/5 av OneDirection år, och det är ingen mindre än Niall!
Grattis så mycket till honom på sin 19 års dag!!♥
 
A2p_i1vcaaar1oa_large

only when we are no longer afraid, we begin to live

Skolan idag och det var en av de längsta och tråkigaste dagarna, men den var helt okej ändå den var solig, fin och varm sen har man skrattat en del med mycket bra människor. Har inga läxor heller som måste göras utan jag har bara tagit det lugnt sen jag kommit hem och sett b.la på Demi Lovatos dokumentär (inlägg kommer senare)
och nu ska fortsätta min sköna dag med att kolla på lite program mm. puss!
 

bild från bästa London. (som jag har tagit, och är stolt över så sno INTE)
 
 

you are not the one who makes me feel sad

Satte på djävulen bär prada och gjorde lite på grupparbetet i samhällskunskap, vilket är rätt svårt men det går helt okej. Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, fräsha till mig lite och fixa lite på mitt rum. På fredag ska vi ut i skogen med klassen och göra nått med naturkunskapen, hoppas vädret är på våran sidaa och inte att det regnar då...
aja nu ska ni få slippa mitt jobbiga pladder, ha en bra kväll!
 
vad jag gör just nu
läxor - läser tidningar - antecknar alla tankar - leker med "min" surfplatta, love it!

Modefilmer

En av mina favoritgenres på film är modefilmer, man blir så inspirirerad, speciellt jag efter som jag ÄLSKAR mode och helst vill ha ett jobb inom den branchen. Men här  har ni några förslag på mode filmer som jag tycker om
 
1. Djävulen bär prada
2. Sex and the city (bara ettan)
3. Shopaholic
10853769_large
Tumblr_lzv44g0ama1rp1w99o1_500_large1222288884039_f_large
 
 

work

Hemma idag eftersom jag är sjuk, men känner mig bättre bara väldigt hostig. Men har fått lite arbete gjort här hemma, precis stoppat in några muffins i ugnen och ska sätta på en tekopp och sen sätta mig och se en bra film.
Som sagt mår jag bättre och planerar på att gå till skolan imorgon, saknar den faktiskt haha. Är väldigt nöjd med min skola och dom jag hamnade med i klassen så jag tror det kommer bli tre bra och roliga år jag har väntade fram över.
 
Tumblr_ma3g9riu8r1r1z3kyo1_500_large
430121_10150642123454215_79572763_n_large

elfte september

Tankarna har varit med dom alla drabbade och dom som förlorade nära och kära i attentatet i New York för 11 år sen. rest in peace!
 
Tumblr_lqddcq5ndf1qccjaxo1_500_large

sjuk och skola

Var i skolan idag, det var rikigt jobbigt p.g.a att jag är sjuk, men kände att jag var tvungen att vara med på provet och skolfotot och ta igen information som jag missat. Men får se hur jag gör imorgon eftersom det var så jobbigt. Har gjort lite läxor och sitter nu och kollar på ung&bortskämd.
Ska ta mig en tekopp och nått gott att äta, kram från en sjuk gry.
 
 

music is what feelings sound like

Har gjort klart lite läxor nu för att hänga med i skolan, mår inte mycket bättre än vad jag gjorde tidigare men gör allt för att bli frisk! Ska ta mig en dusch nu och plocka lite på rummet (står inte ut med röran!!) och sen gå och lägga mig tidigt så jag orkar upp imorgon och kan gå till skolan för vi har prov och skolfoto vilket jag inte kan missa!
 
Tumblr_ma50rxy4nv1qh1sauo1_500_large
Här är en spel-lista som jag gjort idag med alla mina favos just nu! http://open.spotify.com/user/gryhammarlund/playlist/1QTVAmh1psGVSOjOaujKEk

M83 - Midnight city

Hemma idag och sjuk, mår typ sämre än igår, är nu även jätteförkyld. Men jag har druckit jättemycket te, knaprat halstabletter och alvedon så hoppas det blir bättre imorgon!
Vaknade vid 8 och kunde inte andas p.g.a täppt näsa så jag gick upp då och har sen dess sett massor av high-school filmer. Har kollat på alla tre cinderella-filmerna i brist på annat haha.  
Ska äta lite lunch nu och kolla på lite avsnitt av gossip girl. hoppas ni mår bättre än vad jag gör!
 
bästa låten just nu!

sjuk

Gick upp i rätt bra tid, men mår sämre än igår... kan knappt prata och har fortfarnade ont i huvudet, ska försöka vila upp mig så mycket jag bara kan inför skolan på måndag. Känns som man missar så mycket om man är hemma. Nu väntar mat, halstabletter och alvedon. hade!
Tumblr_m9u960hr7p1rb1a60o1_500_large
Tumblr_ma2975dpbr1rezlvmo1_500_largeTumblr_ma2vlpng1a1rzdakvo1_500_large

remix one direction - one thing

förlåt för så många one direction-inlägg men hittade den här remixen av en av deras låtar, älskar den!!
 
 

08.09.12

Har varit på riktigt blogg-humör idag men vet tyvärr inte vad jag ska skriva...
Har spenderat dagen med min familj, vi åkte till en choklad-mässa i askersund, gott med choklad haha! träffade på julia där också, mycket trevligt att se tösen för det var så länge sen.. får se till att ses snart!
Kom hem, ja och linn kolla på VMA som jag skrev och har sen dess varit inne på datorn och bara tagit det lugnt.
Ska sätta på en film nu och äta lite gott sen ska jag försöka gå och lägga mig i bra tid för känner att jag börjar bli sjuk.. är hes och har ont i huvudet, inte bra!
men nej nu ska jag inte trötta ut er mina älskade få läsare med mer tråkiga saker.
ha en mycket trevlig kväll!
 
Tumblr_ma1dlypvrf1rfgmgxo1_500_large
1317520777154878_largeHldmnftx50a_largeTumblr_ma1mg7wa8f1qep56go1_500_large
Tumblr_ma1lnkmfba1qd6r1po1_500_large
 
 
 
 

favoritvideos - One Direction

Här är 2 av mina favoritklipp med 1D, man blir så glad av båda! Har många jag tycker om, men måste säga att dessa är mina absolut favoriter!

VMA

OneDirection har vunnit tre priser på VMA i torsdags. Kollade på programmet i efterhand på MTVs hemsida nyss. Åh det var så bra, kan inte förstå att jag sett dom på riktigt.
Nialls tal när dom vann första priset var så härligt, att de tilldelade priset till oss, (fansen) jag blev så lycklig!
 
A2qym5dcaaafmc7_large
Tumblr_ma0fc476b51rsmjbno1_500_large
399684_344997765592301_1722193331_n_large
Tumblr_m9zmqxbr5l1r1mrcso1_500_large
Tumblr_ma0hoiwu6b1rypjxho1_500_large
(För alla er som missade programmet finns det att se på MTVs hemsida, kolla nu! innan det försvinner)
 
 
 

no one is as good as you

Skolan igår var mycket bra, kollat på stjärnparaden och ätit muffins i biblioteket med hanna och fått rätt mycket arbeten klara och gjorda.
På kvällen åkte jag till sofie, vi möttes upp på stan, köpte godis, chips och dricka. Åkte sen hem till henne och beställde pizza. Senare på kvällen gick vi ut med hundarna i mörkret, sjöng/skrek sedan 1D låtar och kolla på stjärnorna, en riktigt bra kväll med så många skratt. Är så himla lycklig just nu!
 
lite bilder från igår
216877_496732813678156_701634542_n_large
vaknade av denna fina liggandes i min säng.
 

keep trying, keep reaching, keep dreaming

Mycket bra dag idag i skolan. Slutade ett och skulle egentligen slutat halv fyra så det var skönt. Jag och Astrid åkte då först men till mig hon lånade lite kläder och sen åkte vi hem till henne jag lonade lite och så åt vi, plugga och prata massa om klassen, nya skolan och allt sånt. mycket trevlig torsdags eftermiddag/kväll.
Imorgon är det fredag och sen helg!! Ska sova hos sofie och vi kommer förmodligen ha en filmkväll eller nått sånt kul!
I kväll är det VMA som one direction är med och ska uppträda i och även är nominerade i två kategorier. Men tyvärr p.g.a tidskillnaden så visas det halv 3 i sverige...får försöka hitta det på youtube eller nått efteråt. Hoppas verkligen dom vinner, cross my fingers for you guyes!
 
fina astrid

I feel it all - Feist

Rikigt skön dag idag, slutade 11 men var kvar i skolan, åt lunch och pluggade. Sen var det lite info i Aulan vid 1 som man inte ville missa. Åkte iallafall hem med systern min och har pluggat resten och nu känner jag mig rätt klar. Resten av kvällen ska jag bara spendera vid tv/datorn och kanske hitta en bra bok att läsa..?
talk more tomorrow!
 
plugg-gänget från vänster: Astrid, Hanna och Merri.
 
skön låt att plugga till!

plugg plugg åter plugg

Blev ingen bloggning igår, jag var så sjuuuukt trött så jag somnade när jag kom hem och åkte sedan iväg och red, vilket inte gick så bra. Hade Essi igen, körde markarbete men hon var såååååå seg igår, antar hon var lika trött som mig..?
Idag iallafall slutade vi våran senaste dag (halv 4) kom hem gjorde iordning lite mat och började plugga. Det är skönt nu efterhand för nu är jag klar med allt och kan göra annat, har iallafall ca. 5 läxor och prov nu, men känner mig förberedd inför allt vilket är skönt!
Ska kolla på tv och äta nu sen ladda upp för kort-dag imorgon i skolan, skönt!
 
 
Natalie-portman-quote-favim.com-489555_large

mycket bra helg!

Spenderat helgen med Sofie. Vi var som sagt på stan och igår kväll har vi kollat på massa filmer, dåliga och bra (the notebook var inte alls lika bra som alla säger, besviken!) Men har skrattat rikgtigt mycket, gått ut med hundarna i pyamas, tjockat oss och bara haft det bra. Kom hem för typ 1 timme sen och har sen dess gjort lite läxor som jag måste  vara klar till imorgon, ska ta mig nått att äta, ta en dusch och sen återgå till läxorna för snart börjar en ny vecka med mer skola och plugg. Men kan säga att det har varit en mycket bra helg med min kompanjon! Adios amigos!
Tumblr_m9othatufr1qjbuqmo1_500_large
533101_472321746118877_721597699_n_large
 
424773_376908769047089_259238390_n_large
Tumblr_m7zrtej1wa1rt1901o1_1280_large
 
 
 
 
 

helg!!

Dom två senaste skoldagarna har varit rätt så korta, helt okej med jobbiga lektioner. Igår firade jag helg med systern min, åt lite god mat, kollade lite på pride-tåget och kollade på lite HIMYM-avsnitt. 
Idag har jag varit på stan först med mamma, och sen kom sofie upp och då fixade vi lite ärenden och nu sitter vi hemma hos sofie och vi lagar mat, kollar lite tv och pratar. Senare ikväll blir det bara en filmkväll, alltid lika trevligt!
 




RSS 2.0