Idol och fredagsmys

Stallet idag med Sofie, hon lastade och det gick SUPER! Gick in efter typ 10 min, sen löshoppade hon/vi henne lite och det gick oxå bra.
Kom hem för typ en timme sen, ätit lite och kollar nu på idol och ska snart äta lite choklad mums mums!
Imorgon ska jag träffa j och sen sover jag hos Sofie och på söndag är det tävling!!!!


I cafét

Står i cafét på min skola med min kära vän Sofie. Vi håller på och brer mackor o massa. Bullarna är precis klara så nu blir det full rulle här! Hinner inte skriva mer, later!


live life. regret nothing





Idag är det min vilodag, ska inte göra ett skit idag! förutom att läsa lite bok. När jag kom hem så bakade jag lite och nu sitter jag o smaskar på muffins och ska kolla på lite avsnitt av alla möjliga serier på datorn!
Så vi hörs om ex antal timmar!

In school

Sitter i skolan och börjar om 15 min, har tagit lite fina bilder på mina vänner.
Ignorera mig!


bättre blir det


det tar sig...

Var i stallet idag då efter skolan, vi bestämmde oss först för att inte rida. Men sofie kände att hon behövde träna lite. Så hon hoppade, jag tränade läxor och sen fixade vi lite inför tävlingen och åkte hem. Men det var ändå kul och jag vet inte hur mycket vi skrattade!
Det är otroligt vad jag skrattat mycket idag, alla var typ flumm i skolan så det blev mycket skratt haha, kommer säkert få magrutor tills imorgon haha! 

När jag kom hem har jag pluggat massor inför de kommande läxförhör mm. ska väl gå och sova nu eller läsa tills jag somnar typ.

svar på kommentar


antar att det är denna jacka du menar?

Fick en kommentar av en maja. Tyvärr så hade du inte skrivit in din mejl eller bloggadress (om du har en) så jag svarar här.

Vart kommer jackan ifrån? <3
min jacka är min pappas gammla som var foderjackan på en annan jacka. Den kommer iallafall på bommerang, men den har ett par år på nacken...

Snart till stallet

Hej! Sitter fortfarande i skolan, väntar på att bussen ska komma o så åker jag till stallet med Sofie. Jag vet inte riktigt vad ska göra men antar att vi hoppar! Imorgon så ska jag är det skola som vanligt o efter skolan ska jag bara ta det lugnt och kanske träna på läxor om vi har några.
Later!


27 sep





några favoriter

Skolan idag som vanligt, men idag var vi på gymnasiemässan med klasen och kollade på lite olika gymnasier. Jag har inte helt bestämmt mig än men på ett ungefär! När vi kom tillbaka till skolan så fick göra massa uppgifter om olika yrken osv. Så nu är jag fett taggad på att gå på gymnasium haha.
Efter skolan iaf så åkte jag till stan och spelade lite fiol. Kom hem för ca 1 timme sen och ska snart äta. Sen är det plugga! förlåt som sagt för att det inte blir så mycket uppdatering men jag har såååå mycket plugg och hinner helt enkelt inte. hoppas ni har förståelse!


Sorry sorry

Förlåt för att jag inte har bloggat idag! Har ridit som sagt, red ut och det var jättekul! Spc att galoppera snabbt snabbt haha! Har ätit och fixa lite, kollat på Tv och ska träna lite på läxor (läsa böcker) så därför ska jag gå och lägga mig nu haha. Imorgon är det back to school och vi ska på gymnasiemässa. Så därför kommer killarna vara där också. Väldigt länge sen vi såg dom! Nej nu ska jag fixa inför imorgon och ska sen lägga mig. Later!

I heard your heart beating, you were in the darkness too so I stayed in the darkness with you



några av  mina svartvita favoriter

Idag har jag somsagt gjort det jag skrev, alltså pluggat i massor! haft datorn på iprincip hela dagen för jag tränat på seterra (länder och städer i afrika) jag klarade iallafall godkänt-gränsen så jag känner mig nöjd men ska träna mera!
Nu är det bara kvar att läsa ut två böcker när denna vecka är slut så nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och läsa! "godnatt" då.

it hurts my heart to tell you how i feel, but i still need to. why is that?





Schemat för dagen är plugg, plugg och åter plugg sen ska jag försöka klämma in lite städning där emellan.
Imorgon är det back to school, tror inte det är nått spc som händer där...
Efter skolan åker jag till ridskolan och rider essi, kul kul!
nej nu måste jag sluta här och fokusera på läxorna!

ni MÅSTE se den här! jag själv blir inspirerad och tycker bara att hon är amazing! kolla så får ni se vad jag menar!

if people try to bring you down it only means that you are above them




bilder från idag, på finaste sofie och lillan!

Varit i stallet idag, jag hade verkligen ingen ork/lust att hoppa idag så jag gick en liten promenad med timian sen kollade jag på när sofie och lillan hoppade. Senare kom sofies pappa och så last-tränade dom lite, jag själv tyckte att det gick helt okej!
Ikväll så SKA (tycker jag haha, om hon orkar säger hon) sofie komma hit och då ska vi åka till coop o köpa godis och sen typ ha det bra framför tv:en.
Nej nu ska jag äta lite kebab nom nom haha!

i can't make you love me





Var i stallet idag, vi hoppade och det gick väl helt okej. Han var väldigt pigg och så mot hindrena så det gick ganska snabbt men jag klarade rätt så bra tycker jag.
Imorgon är bär det av stallet igen och då ska vi hoppa igen tror jag, det blir rätt så mycket hoppande nu eftersom tävlingen kommer snart!
Kollat på idol och smaskat på lite godis och ska väl sätta på en film nu eller nått, ha så bra det lilla som är kvar av fredagen!

23 sep

 

Försov mig lite tyvärr. Skulle egentligen gått upp vid 9 och gjort lite saker men somnade om och vakande för ca 1 timme sen, så jag har bakat lite snabbt och slänger i mig en frukost o sen ska jag bedje mig av till stallet. Där ska vi hoppa lite lätt och sen kommer sofies pappa så vi ska last-träna. För nästa helg så är det tävling! jag ska inte vara med men sofie ska vara med på lillan och julius (en häst på ridskolan)

nej nu måste jag skynda mig lite, sitter fortfarande i pyamas så. stresssa stressa stressa!


real people stick to by the people they say they care about, they don't have to bawl and bubbler, but they do have to keep their promises


haha vi gick lite vilse på gympan... 

Kom hem får inte så lång tid sen. Kollar just nu på tv och ska tag i plugget!
Imrogon är det studiedag då och då ska jag o sofie till stallet, sen vet jag faktiskt inte om det blir en filmkväll i helgen eller inte. Men vi får se!
Nej ska inte utråka er mer, hörs senare!


plugg plugg och åter plugg


hörde att nån var bra på afrika kartan.... inte är det jag iallafall (tagen igår så förhoppningsvis är jag bättre idag)

Sitter just nu och pluggar för fullt. Det är otroligt vad mycket plugg vi har!
sv bok + frågor
eng bok
sv gammalt nationellt prov
ty glosor
so läsa i en bok + kartprov afrika
just nu så suger det! men jag har allt under kontroll så nu ska jag läsa lite till, så jag får nog avsluta här idag. later!

fortfarande hemma




ph1: we♥it /ph2&3: my own

Jag är fortfarande hemma idag, men jag känner mig mycket bättre! så jag ska till skolan imorgon hade jag tänkt. Imorgon är det också sista dagen i skolan också för vi har studiedag på fredag och då hade jag o sofie tänkt åka till stallet och sen kanske på kvällen sova över med några fler.
Just nu kollar jag på film, och ska snart ta tag med lite plugg.
hörs senare!

pics

Här kommer lite bilder från stockholmstrippen, enjoy!








du ska aldrig få se mig svag



två ovisade bilder från klassresan. haha kommer aldrig glömma den resan!

Gör ett litet inlägg här nu innan jag ska gå till sängs för att sussa.
Imorgon så tror jag att jag ska gå till skolan, men är inte helt säker än... vill vill vill (för ovanlighetens skull) men jag mår inte helt bra än känner jag.. så jag får helt enkelt se imorgon bitti.
Men vi hörs väl mer imorgon!


hemma idag




Är hemma idag, vaknade med en ömmande hals. Kunde varken prata eller svälja, så jag fick vara hemma idag. Sov väldigt länge, det var det ända som inte gjorde ont. Så jag sov till 1 ungefär.
Just nu kollar jag på lite tv-serier på datorn och ska snart typ träna på lite läxor, har inget bättre för mig.
Men vi hörs senare!

20.42



bild från stockholm tagen av sis. fler kommer!
Första dagen efter skolan idag då, det var jättekul att träffa alla tejejer (eftersom killarna är på prao) det hände inte så mycket. Efter skolan åkte jag o red. Vi hoppade o det gick väl helt okej.
Just nu så kollar jag på idol o ska snart ta mig nått litet att äta. Senare blir det lite plugg och SOVA!
Imorgon Så är det skola igen, efter skolan blir det fiol. Nu vet ni lite vad jag gjort och ska görar.
hare så hörs vi snart!


Dr martens

Jag har äntligen köpt mina första älskade dr martens, dom kommer annvändas flitigit hela året runt haha! Man kan verkligen ha dem till allt. shorts till sommaren, jeans och leggings på höst, vinter och vår. 
I just love love love them!


my big love

tyvärr var det här mitt ända köp, men jag är hur nöjd som helst!

19.40


syster i stockholm

Är hemma nu, och sitter med god kinamat framför mig. Nu väntar lite plugg o sen tv.
Så jag ska väl inte fortsätta med att sitta här!
Det kommer upp ett inlägg imorgon om det jag köpte, absolut inget intressant men åndå ett utav mina bästa köp!
Men ha det så bra så hörs vi!

sthlm

Är som sagt i stockholm nu, har shoppat under dagen. Det får ni se imorgon eller när jag kommer hem. Men kollar iaf på tv nu o ska snart iväg o äta.
Ikväll så ska jag och syster umgås lite o ha det mys.
Men hör av mig mer imorgon eller nått. puss


me

underbar utsikt! sorry för sämst web cam bilder...

if you are not here, i don't want to be either

oj förlåt för ingen uppdatering igår och väldigt sen idag! men jag har haft fullt upp, prao "jobbet" och sen igår va ja med sofie och sen åkte vi till hennes träning o jag kollade på. Sen kom jag hem vid 9 så jag han inte!
Men nu kommer ett inlägg hihi.
Imorgon åker jag till stockholm, underbart! asså jag måååååste flytta dig när jag blir "stor" haha, bara älskar den staden!
aja här kommer lite bilder som beskriver mina dagar som gått!


instagrm in my ♥

heter föresten: haammarlund där utifall ni skulle få lust att följa mig!

losing my mind on a tiny error, i nearly left the real me on the shelf

Tillbaks vid datorn, ska ta mig en sen middag nu och sen blir det lite tv och vidare till sängen!
Har varit såååå trött de senaste dagarna, så jag tänkte gå och lägga mig i lite bättre tid idag så man kommer upp imrogon!
Så jag får väl avrunda här, så hörs vi mer imorgon, och då är planerna att jag och min käraste vän sofie ska hitta på nå sköj!


be there

Fick sluta tidigare idag med, men det gör mig inte så mycket haha! Gjorde några ärenden på stan och kom hem för ca 30 min sen. Har pluggat lite och nu sitter jag här. Jag är så helt slut så det är sjukt! Mina ögon vill stängas hela tiden så jag ska inte sätta mig framför tv:en för då kommer jag bara somna.
Men aja ska väl ta mer tag i läxorna nu, see ya!




melissa horn - innan jag kände dig

we might feel lonley but we are not alone




sliten tjej? svar ja!

Nu har jag äntligen kommit hem och fått pustat ut!
Har varit på praoen, fick sluta lite tidigare för det var så lugnt så det fanns inget att göra.
Spelade fiol sen och den gick typ sönder, eller den har en liten skada. Så nu är den inne på "reparation"
Kom hem för ca 1 timme sen och då åkte mamma och jag o handla. Så nu har jag slagit ner rumpan i stolen med datorn framför mig.
Imorgon händer ingenting spc, ska göra små ärenden på stan men inget intressant.
Sen på torsdag ska jag o sofie vara en liten stund och sen kollar jag på hennes träning.
På fredag så ska jag o några tjejer ha en film-kväll men inte säkert än, juste det får mig att tänka på att jag måste ringa dem!
aja ska väl ta o gö det nu, hade det bra så hörs vi sen/imorgon!

test

Tänkte underhålla er med ett sånthära, tog det från min vän sofie!

Tio saker om ditt liv

Har du nånsin varit kär? ja

Tror du på kärlek? ja

Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångar? ja om?

Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? jaum...

Har du någon gång krossat någon annans hjärta? vet inte haha

Har du nånson blivit kär i din bästa vän? nej

Har du nånson tyckt om någon utan att tala om de för honom? ja

Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? nej

Har du nånsin haft en hemlig beundrare? ingen aning

Tror du på kärlek vid första ögonkast? hm... tror det.

 

Tio saker

Kärlek eller pengar? kärlek

Vin eller öl? inget

Dag eller natt? beror på

One night stand eller förhållande? förhållande

Tv eller internet? internet

Pepsi eller Cola? cola

Vild fest eller romantiskt hemmakväll? hemmakväll

Färgfoto eller svartvita? båda!

Telefonkontakt eller face to face? olika, bror på med vem.

Bilddagboken eller facebook? ansiktsbok

 

Nio har du någonsin

Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? tror inte de

Har du nånsin velat ta livet av dig? nej

Har du nånsin gjort nåt du ångrar? ja

Har du hoppat bungy jump? nej

Har du nånson varit med i en olycka? nej

Har du nånsin ätit en hel tårta? nej

Har du nånsin önskat att någon ska göra sig illa? ja tror det. Men inte lixom seriöst.

Har du nånsin gått på bio ensam? nej

Har du nånsin tyckt världen suger? haha ja

 

Tio känslor

Saknar du någon just nu? jadå

Är du glad? japp

Är du fundersam? ja kanske lite...

Är du uttråkad? nej

Är du tysk? nej men läser tyska wiho haha!

Är du italienare? nej

Är du finsk? nej

Är dina föräldrar fortfarande gifta? har aldrig varit gifta

Gillar du någon just nu? många

 

Om mig

Hur mycket är klockan just nu? 21.43

Namn? gry

Hur många barn vill du ha? 0 eller 2

Vill du gifta dig? om jag känner för det då

Rullar du spagetti eller skär du den? rullar

Har du ätit sushi? jadå

Favoritglass? en lakritsglass som inte finns kvar :(

Hur många sorters flingot har du i köksskåpet? orkar inte gå och kolla

Humör? lite trött, slut, glad!

 

Fyra grejor

Har du nånsin blivit jagad av polisen? nej

Har du en hund? nej

Tror du på spöken? nej

Skulle du vilja vara längre? 2 cm!

Skulle du vilja dricka dig full nu? nej

 

Kan

Kan du röra på öronen? nej

Kan du slicka dig på näsan? nej

Kan du kolla i kors med ögonen? ja

Kan dina föräldrar lita på dig? ja

Kan du låta bli att prata i 4 timmar? om jag måste

Kan du tänka att pierca dig i naveln? yes ofc!

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ja

 

Har

Har du nånson ljugit för dina föräldrar? ja

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja

Har du syskon? ja

Har du nånsin haft sex med någon? nej

Har dina föräldrar ljuit för dig? vet inte

Har du varit full den här månaden? nej

Har du redan tröttnat på dom här frågorna? nej

Har du borstat tänderna den senaste timmen? nej

Har du nånsin kysst nån?

Har du pussat någon som är 4 år äldre? nepp

Har du haft sex med nån som är 3 år äldre? nej

Har du haft ett förhållande med nån som är 4 år äldre? nej

 

Vem

Vem älskar du? mina närmaste

Vem är den bästa artisten/gruppen? har ingen direkt favorit men typ coldplay, lykke li

Vem pratade du senast i telefon med? mommi

Vem är snällast i världen? hm.. av de jag känner nu: mina bästa vänner.

Vem vill du prata med? sofie!

Vem sov du senaste med? sofie

Vem vet allt om dig? jag, typ sofie haha

Vem hatar du mest? vet inte...

Vem kan berätta allt för dig? mina närmaste!


forever is a long time, but i don't mind spending it by your side




Var som sagt o red efter praoen idag. Red Essi och vi red dressyr och hoppade lite. Hon var väldigt seg till en början men det gick toppenbra sen! är jättenöjd!
Just nu kollar jag på tv, men ska snart ta en dusch och sen blir det väl gå till sängs.
Imrogon är det tillbaks till jobbet, och sen spelar jag lite fiol.
Aja har inget mer intresant att skriva, ses!


Slutat tidigare

Fick sluta tidigare idag så just nu sitter jag och väntar på bussen. Senare idag/ikväll åker jag iväg till ridskolan och rider Julius tror jag om vi inte byter hästar idag. Har ingen aning om vad vi ska göra, hoppas inte att vi rider ut iaf, är inte så sugen på det :/ Men aja hör av mig senare ikväll. Hörs och ses sen!

Bra helg med en bra vän

kom tillbaks sommar med min brunhet!

 

Har kommit hem nu, eller a för typ en timme sen. Har försökt att göra lite läxor och ska snart städa rummet o få i mig nått att äta. Det är helt otroligt, även fast vi har prao så har vi massor med läxor. Vi har: tyska glosor, engelska bok, svenskabok + frågor och so frågor som ska göras om till en berättelse :s helt wierd! Men det är ingen ide att klaga, bara att samla krafter o ta itu med det!

Så nu ska jag sätta på lite bra musik o köra gärnet! Hör av mig kanske sen och uppdaterar om jag inte dött av alla läxor som tar kål på en vill säga...


14.31

Är fortfarande hemma hos Sofie. Vaknade runt 12 och sen dess har vi kollat på film o ätit godis från igår typ. Är väl kvar här ett tag till och sen åker jag hem och... Gör nått haha. Men skönt att inte ha sin dag planerad! Imorgon är det back to work och sista veckan på praoen. Får hålla ut lite till! Nej nu ska jag vara lite social mot min kära vän, hade!

lördagsmys med bästaste vännen

Sitter hemma hos sofie just nu och äter på mitt godis, vi ska snart sätta på en film och ha de mys. Det är du verkligen värd min underbara vän! Du vet att du har mig och allt blir bra!
älskar dig gummsilina!

Mot stallet med underbaraste vännen i världen

Vaknade lite försent idag än som var tänkt, så han inte med vissa saker. Men ska iallafall snart bege mig till bussen som tar mig och Sofie vidare till stallet, där vet jag inte riktigt vad jag/vi ska göra. Men tror det blir dressyr i paddoken för min del. Det kommer yttligare en tjej som ska ta lite kort på Sofie och lillan på fältet. Men känner mig inte riktigt redo att rida där än. Ikväll sover jag hos Sofie, vi ska ha en riktig tjej-kväll och tycka synd om oss. Det förtjänar vi verkligen! Hörs kanske ikväll. Puss

home at last

 

 

 

Är hemma från praoen nu, sitter just nu och varavar ner framför tv:en. Kvällens planer är inge speciella blir väl att sitta hemma och bara kolla på tv/film.

Imorgon åker jag och sofie till stallet och sen på kvällen sover vi över.

Har inget intressant att skriva så jag stoppar här, hör av mig ikväll eller imorgon!


På praoen

Sitter just nu på praoen och äter, men måste rusa för när det back to work! Ville bara visa att jag lever. Puss, hörs sen!

Fortfarande hemma





Är hemma idag med, har fortfarande as-ont i halsen, så idag har jag ätit glass, halstabletter och druckit mängder av te. Just nu kollar jag på film men ska väl äta nått snart.
Ska kanske träffa Sofia en kort stund ikväll o bara prata lite.
Men imorgon så åker jag till praoen för jag känner mig mycket bättre nu!
Nej nu ska jag väl hitta nått att äta, hade :)

17.22

Har som sagt varit hemma idag, ont i halsen och huvudet. Druckit te och ätit halstabletter konstant, hoppas det hjälpt lite!

Kollar på film fortfarande men ska snart äta lite. Resten av kvällen är jag hemma och degar.

Nej nu ska jag inte tråka ut er med mer tråkigt inlägg. Hör av mig imorgon, hoppas jag är frisk för då ska jag träffa sofie som jag inte gjort på typ 5 dagar otroligt!


ingen prao idag

Det blev ingen prao idag för min del, illamåendet sitter kvar och jag har fått ont i halsen och huvudet igen. Så idag spenderar jag min dag framför tv:en och med en kopp te! Så nu ska jag sätta på svenska hollywoodfruar och sen får vi se vad som händer. hörs sen! ps. det är något fel så kan inte ladda upp några bilder...

hemma från "jobbet"

min saknade lilla vän! ♥

 

Jag är helt slut idag efter jobbet, det var så sjukt stressigt så jag fick en stress-attack eller något jag började iaf må jätteilla så jag fick åka hem.

Just nu sitter jag hemma och kollar på film och det är precis vad jag hade tänkt göra tills jag sommnar.

hör av mig senare eller imorgon!


let go, just let go

 

 

Det har inte varit någon bloggning idag, men direkt efter praoen så åkte jag till stallet och red julius. Dressyr och hoppade lite smått, gick väl helt ok!

Praoen var också helt okej men det var lite stressigt och så fick jag ont i ryggen av att stått hela dagen. Men det blir säkert bra, ser fram emot att gå dit imorgon!

Direkt efter praoen åker jag och spelar fiol och sen kan jag pusta ut!

Hör av mig senare!


Påväg till prao

Sitter och väntar på bussen nu ska in till stan på prao. Så ingen mer blogging under dan! Ikväll så rider jag på ridskolan, hör av mig efter den. Hade bra!

planerna inställda





Astrid och jag skulle egentligen upp på stan och göra några ärenden, men jag blev bara sämmre. Så nu har jag ont i huvudet, halsen och öronen haha + förkylning då.
Så idag blir det att vara hemma och äta glass typ men det gör mig inte så mycket.
Imorgon börjar ju praoen så jag får försöka att bättra mig!

"jag i ett nötskal"







Nu har jag o mamma kommit hem från bion, vi såg briedsmaids. Den var jätterolig och bra!
Vi satte precis på en ny film och jag sitter och smaskar på mitt godis som blev över.
Imorgon vet jag inte vad som hittas på, sofie och jag kanske till stallet broende på hur hon (vi) mår.
hör av mig imorgon!

mor och dotter dag

 

Ingen bloggning idag, men jag har inte haft tid. Mamma och jag skulle egentligen åka till linköping men jag hehe sov lite länge så det blev för sent. Vi åkte istället till stan, köpte ett par svarta jeans och ett par ridstrumpor inget märkvärdigt. Nu har vi precis fikat och ska på bio vid 18. Det blev en riktigt mor och dotter dag idag!

 


klassresan

Jag har haft världens upplevelse på bara 2 dagar! Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta haha!
Vi åkte iaf en buss ut på bondeland, stek-hett i bussen och när vi kom fram började det smått regna. Sen blev det mer, mer o mer regn till slut spöregnade det och det blev som stora floder på vägen som gick på mot stugan vi ska till och som grädde på moset så försvinner nästan hela klassen iväg så det är bara 5 kvar och går resten själva. Sen på vägen så står det några fler stycken som väntar in regnet, när dom hakar med är vi 9 elever och 1 lärare som går.
Vi har ingen aning om vart vi ska och det är blött, alla börjar bli hungriga, trötta och man börjar få ont i axlarna av de dåliga väskorna vi har. När vi kommer fram mot civilisation efter ca 1 timmes vandrande uppför så vet vi inte vart i ska ta vägen. Vi går in på en stig i skogen som det står en skylt på det namnet vi ska, men det visar sig vara fel för vi får tag på våran andra lärare som skulle visa vägen men lika snabbt som vi fick tag på henne försvann hon igen p.g.a den dåliga täckningen.
Så vi går tillbaka till den stora vägen och frågar en tjej om vägen hon ger oss anvisningar till en annan stig. När vi kommit in dit så kommer vi bara fram till en ödesmark (?) så vi antar att det är fel och går slutligen tillbaka och in på en annan stig. Där ser vi ett hus skymmta så vi går upp för världens brantaste backe och där frågar vi en annan kvinna om vägen och hon säger att vi ska gå ner för en annan backe och in på den tredje stigen. Vi gör som hon säger och äntligen ser vi i en sjö. Stugan skulle ligga vid en sjö så när vi ser den skriker vi av lycka. Då ser vi de andra på andra sidan och badar och har det bra. Vi går med raska steg dit och äntligen var vi framme!

Det var verkligen en onelifetime experanse! något jag aldrig gör om med som sagt var det allt en upplevelse.
När vi äntligen kom dit, fick mat och varma kläder så blev det trots allt en lyckad kväll/natt.
Det kunde varit bättre men man ska väl inte klaga för mycket, inget kan ändras nu.


påväg dit, då visste vi inte vad som väntade oss haha


världens finaste ställe verkligen!



mysigt vid grillplatsen




nu börjar det spåra kvällsenergin komma fram haha

ps. sorry för sämst mobil-bilder


Jag lever!

Nu har jag kommit hem från resan med klassen. Skulle bara skriva att jag lever trots allt som hände haha. Jag lägger upp bilder och mer text i nästa inlägg just nu känner jag att jag bara vill äta mat och kolla på filmen jag precis satte på. Men som sagt så hör jag av mig senare med roligare inlägg!! See ya

RSS 2.0