Redovisning

Hade en stor och rätt så viktig redovisning idag, var rätt nervös men det gick bra när man började prata, känner mig nöjd!
Imorgon skola igen sen ska jag umgås med Sofie och Josefine och ha det kul!
Kanske uppdaterar imoron!


B/W one direction






bra dag

Hade en väldigt bra dag idag (förutom skolan då, men den var helt okej) har umågts med mina två favoriter, vi typ åt massa gott, pratade om allt möjligt och skrattade så mycket så jag nog har magrutor imorgon haha.
Har alltid lika kul med dom, mina bästa!
Allt känns så bra nu, är pepp på allt, på livet!




lista

orkar inte skriva något detaljerat inlägg så kör på en sånhär!

DAGENS VILL HA: pengar
DAGENS KLÄDSEL: jeans, t-shirt/tunkia
DAGENS SMINK: mascara, eyeliner, concealer, puder och ögonbrynspenna.
DAGENS FRISYR: toffs
DAGENS HÄNDELSE: bokat LONDON!
DAGENS LÅT: the wanted - chasing the sun
DAGENS PLANER: plugga, städa rummet, duscha
DAGENS SAKNAD: sommar
DAGENS DUMMASTE: jag kan verkligen inte stava idag hahahaha...
DAGENS DROG: godis hehe
DAGENS ROLIGASTE: bokat london och gjort klart en jättejobbig uppgift
DAGENS FAVORIT: ingenting..
DAGENS KÖP: ingenting!
DAGENS GODIS: lite allt möjligt
DAGENS HUMÖR: blandat, glad och trött samtidigt haha
DAGENS ORD: sten (internskämt)


LONDON

Nu är det bokat och klart, sofie och jag åker till älskade England, London 19 Juni och stannar i en vecka, det ska bli så otroligt kul och skönt, jag längtar så så sååå mycket! vill bara åka nu!



16.57

Fredags spenderade jag kvällen med astrid, kollade på let's dance osv och sen började det åska... så då vart vi lite rädda haha men det var mysigt på nått sätt haha.
Igår iallafall åkte jag till Göteborg med familjen, gick på ett "kalas" och sen på kvällen kollade vi på ESC och hejade på Loreen som vann, helt otrolig. Kan inte fatta att Sverige äntligen vunnit, känns så otroligt bra!
Idag kom vi hem för ca 1 timme sen och jag försöker skriva klart alla uppgifter, träna på alla läxor och träna inför alla prov som alla lärare har klämnt in nu i sista sekunden... tack för det!
längtar så sjuuuukt mycket efter sommaren!



keep smiling

Ska snart träffa Astrid, tror att vi bara umgås och pratar osv. kollar på en och annan film(?) vi har inget riktigt planerat så vi tar det som det kommer.
Tror det är sista dagen på ett tag som det är såhär soligt och varmt så man får väl passa på att sola nu...
nu ska jag väl skriva klart lite texter till skolan och sen får jag min helg!






if this love only exist in my dreams, don't weak me up

Dagen i skolan idag var rätt lugn och skön, fick sluta en halvtimme tidigare så vi åkte hem till ebba, sola och bada gud så skönt det var, åkte roliga turer på moppen också, älskart!
Har nog bränt mig lite i ansiktet tyvärr så ser lite ut som en tomat... min bränna har bättrats på men den är ändå långt från brun haha.
Imorgon ska jag vara med astrid gumman och bara ha det bra!





lite sommriga bilder från de senaste dagarna


we were just kids in love

Har spenderat min dag likadant idag som igår, solat och pluggat. Tror jag har fått en liten bränna nu hihi(vilket är väldigt ovanligt för att vara mig)
Sofie och jag har pratat mer om resan till london och jag är taggad till tusen! vi ska prata ihop oss en sista gång och sen bokar vi! åh det ska bli sååååå kul vill åka nuuuu!



you found us chasing the sun

Var som sagt i stockholm igår, fick med mig hem ett par skor till balen. Hade inte tänkt lägga upp någon bild här utan gör det efter balen. Kan ge er ledtråd, 13,5 cm höga svarta mer får ni veta när ni ser bilden men själv tycker jag dom är jättefina! Dagen var bra, alltid lika kul att vara i stockholm!
Idag är det hur varmt som helst, sommarvärme så har solat lite och annars så typ pluggat. Vilket jag nog borde fortsätta med nu...



balen och london

Sofie och jag hade en rikigt tjejkväll här igår, kollade på massor high shool/collage filmer, pratade om balen, sommaren och vår resa till London!! Hade det myckte trevligt iallafall.
Idag har jag städat, gjort läxor och hunnit med lite solning också, resten av kvällen så tänker jag mest sitta med datorn och tv:en vilket jag känner att jag förtjänar!
Imorgon åker vi i klassen till Stockholm, där ska jag kolla efter ett par skor till balen annars ska jag fösöka spara mina pengar till sommarn och london...





20:16

Sov hos josefine i torsdagskväll, vi åt jordgubbar, pratade och hade det allmänt bra! På fredagen åkte vi till stallet red och sen hem till henne igen, ridningen gick väl helt okej hon var bara välidgt seg i galoppen.. provade på barbacka och gud så underbart det är!
Idag åkte jag upp på stan med sofia och sofie, sedan hem hit med sofie och vi har kollat runt på lite sidor efter skor osv till balen!



Klippning

Igår var jag hemma och sjuk p.g.a halsont och huvudvärk, senare på dagen åkte jag och klippte mig och det är ingen bra kombo att klippa sig med huvudvärk det gjorde Såå ont...
Kvällen igår kollade jag på film och bara var hemma. Nu idag ska jag till min släkting och ikväll så har jag inget riktigt planerat än.
Hörs senare!

Själv tycker jag att det blev väldigt kort...


15.05.12

Nationellt prov i matte imorse, det sista åh så skönt! Resten av dagen har det inte hänt något speciellt bara vanlig skoldag. Efter skolan kom jag hem med väldigt ömmande hals och ont i öronen + tjock i huvudet, så jag har försökt att vila lite med gossip girl avsnitt som jag missat när jag var bortrest.
Men ska väl försöka att göra lite skolarbete nu, ha det bra!



första dagen i skolan

Första dagen i skolan idag sen tysklandsresan, känndes rätt skönt att komma tillbaka men skulle hellre varit där lite längre. Var väldigt trött idag(p.ga resan antar jag) och sen har jag fått massor nu att ta igen så jag hoppade över ridingen idag.
Imorgon är det nationella i matte usch, det är doch det sista så det ska bli skönt! Efter skolan så blir det nog att vara hemma och ta igen allt. Sen är det bara onsdag kvar och sen är vi lediga, så skönt att det inte är hel vecka den här veckan!
nej nu måste jag väl fortsätta med mina arbeten, hörs och ses!



allt är möjligt

Nu har en av mina största drömmar uppfyllts! Jag har träffat One Direction.
Sofie och jag åkte till stockholm i lördags, kom till platsen, stod och frös och såg en och annan kändis. Efter 2 timmars väntan så kom äntligen killarna ut och hälsade på oss fans, pratade och vinkade. Fick ögonkontakt med en del av dom och varje gång höll jag på att svimma av!
Vi sov kvar i stockholm, typ pratade om det hela kvällen, kollade bilder och fnittrade som nykära tjejer haha.
På söndagen åkte vi till samma plats igen och tur som vi hade så var killarna sena till studion och skulle komma vilken minut som helst, så vi stod där helt uppspelta och tänkte att vi skulle få se dem igen!
I sista sekund så bytte vi plats och det var helt rätt sak att göra, för precis då åkte dom förbi i deras bild och vi stod en armlängd ifrån, jag fick ögonkontakt med Niall och vi log mot varandra.

Den här upplevelsen visar verkligen att allting är möjligt, det här var någonting som jag ALDRIG trode skulle hända mig, jag är så otroligt lyckligt lottad, jag är världesns lyckligaste tjej just nu!


jag som tagit bilden, stort copyright på den!!!!!

Vidare till Stockholm

Kom hem från en jättebra 1,5 vecka i tyskand igår kväll (uppdaterar mer om det imorgon)
När vi var i Tyskland så fick vi reda på att inga mindre än one direction är i Sverige just denna sekund! Så därför sitter vi nu på en buss på väg till Stockholm, ska spendera helgen där och hoppas på att få se en glimt av dom!
Ska snart av bussen så uppdaterar senare om hur det gick!


TYSKLAND

Har varit i Tyskland nu i ungefär 4 dagar, jag tycker det är jättebra här, min utbyteselev är så snäll mot mig, det är billigt, varmt och fint här!
Har köpt lite saker som jag kan lägga upp när jag kommer hem.
Ska snart iväg till ett badhus och resten av veckan vet jag inte riktigt.


mot tyskland!

Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till tyskland. Förut var jag mest taggad men nu är jag också lite nervös. Men jag och min utbyteselev känner varan så pass bra så jag tror det kommer gå bra!
Så nu väntar 18 timmars buss resa, har laddat mobilen fullt med låtar nu så jag tror jag kan överleva, nej men har ju mina bästa tjejer med så det blir nog en rolig men lång resa.
Får se om jag har någon tillgång till dator eller liknande där nere, annars så hörs vi om 1½ vecka, ha det bra alla!




Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig

Red 2 ridpass igår och båda rätt krävande i solen... Det var väldigt varmt men båda passen gick bra så det känns bra ändå!
På kvällen åkte jag till bea och träffade de andra tjejerna sen drog vi till slottet, kolla fyrverkerier och gick runt lite sen åkte alla hem och Josefine följde med mig hem och sov över.
Idag gick jag upp väldigt sent, sen dess har jag försökt plugga till provet imorgon, solat och packat inför resan som är imorgon!!! IHH


RSS 2.0