study study study

Det har varit en vanlig skoldag idag, inte så mycket har hänt. Slutade runt 1 och stannade kvar i 1 timme och pluggade. När jag åkte hem fortsatte jag att plugga och har gjort det fram tills nu, men inget går som jag vill så tog en arg paus nu med en tekopp och lite bloggläsande i väntan på att bli på bättre humör och orka plugga igen.
Imorgon har jag sovmorgon, så himla skönt! och sen ska jag kanske vara med Sofie och vi har ett litet projekt på gång som vi ska göra, så kul! (Imorgon kommer även mer inlägg om London upp så kika in här då)
 

22 februari

På natten mellan torsdag och fredag åkte vi mot Arlanda och lyfte sen till riga för att mellanlanda där och kom fram efter ca. 1 timme. Vi gick på nästa plan mot London och var där ca. 11 då. Då la vi in väskorna på hotellet och resten av dagen gick vi runt och kollade lite på staden + lite shopping. Vi åkte tillbaka till hotellet tidigt den dagen sen p.g.a att vi var så trötta, så vi åt middag där och la oss sen rätt så tidigt.
 
 sjukt trötta tjejer....
sen var vi äntligen framme!
sen var vi framme vid vårat hotell!
haha bjuder på den sista bilden...

London shopping

Här är allt jag shoppade i London, enjoy!
4 kjolar...
...5 tjocktröjor...
....2 klänningar...
...tights & t-shirt...
...3 väskor..
....lite acessoarer + random stuff...
och till sist 3 par skor...
(sen köpte jag lite underkläder osv. som jag inte ville lägga upp här)
Och som vanligt om ni vill så några plagg lite närmre eller har några frågor så bara kommentera!

home

Jag har inte bloggat nu på flera dagar, men som ni vet så har jag varit ute och rest. Jag lovar att det kommer massa inlägg om det senare, men jag vill bara skriva nu så ni vet att jag lever och att den här helgen har varit en av de bästa i mitt liv! 
Jag sitter i skolan just nu och är tillbaka i vardagen, och tillbaka med att skriva alla uppsattser osv som ska vara klara snart så bäst att jag fortsätter med dem. Hoppas ni alla har haft ett underbart lov och är back and ready in school. xx
 

bye sweden, hello London

Det här blir det sista inlägg på några dagar för i natt så åker jag och Sofie äntligen till London! Nu har jag packat allt och nu räknar jag bara ner timmarna tills vi åker, är så taggad!
När jag kommer hem så väntar många inlägg om shoppingen, konsterten och alla upplevelser, så... stay tuned!
 
Tumblr_miiwx70wjw1s67xj1o1_500_large

One Direction - One way or another (teenage kicks)

Nu har OneDirection släppt den nya välgörenhetssingeln "one way or another" (cover). Alla pengar går till välgörenhet, så köp den på iTunes för att bidra!
Videon släpptes även i natt så se till att kolla på den för vi vill ha 11 miljoner views innan kl.1 i natt (svensk tid) för att slå rekordet!
 

tips för att bli frisk!

Nu när jag har varit sjuk de senaste dagarna har jag i princip bott i min säng. Det blir alltid så när jag är sjuk, jag äter, sover, kollar på tv, läser ja allt i min säng haha, känns skönt att komma från den lilla grottan nu.

Mina bästa huskurstips för att bli frisk är:

  • Sov mycket, men i bra tider så typ från kl.22-09 så man får bra dygnsryttm
  • Drick mycket, det gör så att bakterierna försvinner fortare och jag tycker att det hjälper mycket mot hosta.
  • Kolla på filmer som gör dig på gott humör, man känner sig alltid piggare om man är gladare.
  • Läs en bra bok, man tänker på någonting annat än att man är sjuk och jag tycker det är ett bra avslappningssätt.
Hoppas ni kan ta hjälp av mina tips och att ni blir friska! Ha ett fortsatt bra lov lovers!
 
Tumblr_mfwqw2ghuf1qeqdjuo1_500_largeTumblr_mi0xz7bjd71rmol4io1_500_large

let's travel

Det har inte varit så jätteaktiv uppdatering här och inte så interesant vilket jag ursäktar för men det är så det är när man är sjuk... Men idag känner jag mig mycket bättre vilket jag är så glad för så jag kan åka till London hihi! Så just nu sitter jag och laddar ner lite låtar till flygresan och packar. Det går inte så bra med packningen, så himla svårt eftersom det är så pendlande väder just nu... men jag hittar nog något bra!
Är så taggad på att åka nu! vill bara åka nu nu nu nu!!
 
Tumblr_mii8fqyepo1s46rh4o1_500_large

19.02.13

Är fortfarande sjuk... men det känns som det börjar blir lite bättre nu, det värsta är borta!
Igår var vi som sagt och åt lunch med Jesper och Camilla, prata lite om allt möjligt, alltid lika trevligt! När vi kom hem så låg jag bara i min NYA (hihi) säng och kollade på film osv. Jag somnade runt 11 kanske och gick upp idag 9. Har sen dess kollat på lite mer film och äter nu frukost/lunch. Ska snart kolla på lite avsnitt av PLL och kanske väcka min syster!
puss och kram!
 

Blandat nytt

Här är lite random nya saker, blev så taggad på att träna när jag köpte dessa kläder!
Sen äntligen en ny säng!! Längtar efter att sätta upp den!


sjuk

Vaknat tidigt idag som vanligt när jag är sjuk. Stallet är inställt idag eftersom jag måste bli frisk istället för att vara ute i kylan och riskera att bli ännu sjukare, synd att jag inte kunde rida idag var faktiskt taggad på det idag!
Men istället så ska jag och min syster ta en lunch/fika med Jesper och Camilla och prata lite, vilket blir trevligt. 
Ikväll har jag ju yoga också men får se hur det blir med den, om jag bara sitter och mediterar typ eller om jag skippar den. 
 
HATAR att vara sjuk!
såhär vill jag spendera min dag! 

pluggdag

Jag blir bara sjukare och sjukare ju mer tiden går och dagarna till att jag åker till London kommer bara närmre och närmre vilket inte är bra! Vill bli helt frisk innan vi åker... men det är några dagar kvar så får hoppas att jag hinner bli frisk.
Igår var jag på Ikea med mamma och pappa, vi har beställt en säng till mig som ska levereras idag typ när som helst, ska bli så skönt med en ny säng som är mjukare och större.
Just nu sitter Astrid och Hanna bredvid mig, vi håller på med vårat grupparbete och ska moffsa i oss lite muffins och dricka lite te nu.
Talk to you later!
 

Stay - Rihanna ft. Mikky Ekko

så himla bra låt, en av mina favoriter just nu! Videon är så himla fin också, man börjar nästan gråta.

15.02.13

Det har varit en riktigt seg dag idag i skolan. Jag har känt mig sjuk hela dagen också vilket inte gjort det så mycket bättre, så har väl befunnit mig i musikens värld mest idag, ibland har man bara sånna dagar. Efter skolan åkte jag med min syster hem och vi kollade på lite program på datorn och så tog jag en liten tupplur bredvid henne när hon höll på med datorn. 
Jag ska snart äta middag med familjen och ikväll blir det bara en lugn hemmakväll med lite gott att äta. Det känns som jag börjar bli sjuk så jag måste friska till mig innan London-resan, så dagarna innan jag åker måste vara lugna! 
 

gårdagens outfit

Gårdagens outfit var alla hjärtans dag inspirerad och jag höll inte direkt inne på krutet!
svart klänning med hjärtan på - h&m
peace&love ring - jc
+ röda läppar och naglar
 
love

valentine's day

Som alla vet så är det ju alla hjärtans dag idag! Trots att jag inte har haft någon kille att fira med så har det varit en bra dag, När jag kom till skolan så satt det en post it lapp på mitt skåp där det stod du är cool haha, skolan känner mig så bra alltså!
Efter skolan gick jag och fikade med Sofie, åt världens godaste muffins på rosalis och pratade om London och massa annat, kan inte fatta att om snart 1 vecka är jag där!!
 

alla hjärtans dag

Jag har ingen att "fira" alla hjärtans dag med och inte Sofie heller så vi ska ta en "forever alone" fika någonstans och gråta tillsammans haha. Nej men jag tycker om alla hjärtans dag, alla är så mycket mer kärleksfulla vilket jag tycker är underbart dock så tycker jag att man borde vara det i princip varje dag men men.
Här är lite inspiration till min outfit mm:
(det är små hjärtan på klänningen)
 
 
 

13.02.13

Slutade runt halv 2 idag. Jag, Astird och Merri gick då till gymmet, för att vara så pass tidigt på dagen så var det jättefullt så jag hann knappt göra alla maskiner jag brukar så jag sprang mest på löpbandet men jag blev rätt slut ändå.
Sen jag kom hem har jag pluggat, fikat med syster och nu har jag tagit en liten paus, snart ska jag plugga lite mer och sen väntar tv:en och bästa programmet, sveriges mästerkock haha!
 

måndagens ridpass

I måndags red vi i ridhuset och jag red Essi som vanligt. Den här gången red jag barbacka för jag tänkte att jag skulle ha närmre kontakt med henne. Hela passet gick faktiskt mycket bättre! Jag gjorde lite mer övningar än att bara rida runt på spåret och så försökte jag att alltid få henne någon "uppgift" så hon fick saker att tänka på och inte att det bara är tråkigt. Jag är iallafall mycket nöjd med passet och nu har jag hoppet uppe för nästa!
 
 

semledagen!

Hade fullt upp igår med skola, ridning och yoga, men allt som allt igår så var det en riktigt bra dag!
Idag var det tillbaka till skolan, och idag är det även fettisdagen (eller semledagen som jag säger OCH the pancake day i England!) Jag har längtat efter semla hela dagen, vilket tjejerna i klassen kan intyga på haha. Så nu ska jag plugga lite till och sen belöna mig med en stor fet semla!!
 
8425454044_aa9cf0c756_o_large

tomorrow is a new start

Idag har det varit en helt vanlig söndag, jag har pluggat städat och bara tagit det lugnt, jag ska snart ta mig nått att äta och sätta mig framför tv:en. Idag kommer även min syster hem som har varit borta i Göteborg och Stockholm!
Imorgon är det back to school och sista veckan innan lovet! Efter skolan imorgon åker vi först och rider och sen åker jag direkt till Yogan, ska bli mycket skönt!
 
från min tumblr som ni hittar här
 

the perks of being a wallflower

Igår kväll efter skolan så kom Sofie hit, vi kollade på lite filmer, pratade massor, åt massa gott. Allt som man brukar göra liksom. Vi kollade på möhippan och the perks of being a wallflower. Jag har köpt boken och den har legat på mitt nattduksbord länge och jag bara väntar på börja läsa den, men jag håller på med en annan bok nu så måste läsa ut den först, jag hade bestämt mig för att läsa boken innan jag såg filmen men jag kunde inte låta bli! Jag tyckte iallafall att filmen var jättebra, den var så fin, hade sånt fint budskap och ba åhh jag är kär i den! Alla måste se den!! Vi körde på en mobilfri kväll igår så jag tog inga bilder men jag hoppas det duger med andra fina bilder!
 
Imorse åkte vi till gymmet, idag var det dock lite mer folk på gymmet så vi var inte helt själva, men det är ändå skönt att man har hela dagen framför sig efteråt. Jag har gjort mig iordning nu och jag då såg att alla kläder jag har på mig idag är från Primark haha, känns som jag behöver en liten förnying snart i min garderob men tur att jag är i London då om 2 veckor, kan inte fatta att dagen snart är här, det ska bli så jävla kul!!
 
 
Tumblr_mhv9fqxl2g1rdp8tso1_500_large
 
Db7540235910f615af78f695e0e479d9_large
 
Tumblr_mhxat1gsop1rwv7q9o1_500_large
 
 

I need summer


fika på stan

Fick sluta rätt tidigt idag eftersom vi hade håltimme den sista lektionen. Jag mötte upp mamma på stan och tog en fika på java, vi gick sedan vidare i lite affärer och köpte lite små saker, inget intressant! Jag kom hem runt fem, har ätit, pluggat och städat och nu väntar dushen!
Imorgon ska Sofie sova här, det blir förmodligen massa gott och filmtittande osv. Sen på lördagmorgon åker vi och tränar som de duktiga tjejer vi är!
 

tumblr of the day


In school

Sitter just nu i skolan och ska snart gå och äta lunch. Egentligen skulle vi sluta elva men något smarthuvud la till en till lektion så nu slutar vi halv 2 istället, så jävla pissed!! Men inte så mycket jag kan göra åt så...
Efter skolan skulle jag egentligen träna med Sofie men jag har så ont i magen vilket jag hade igår också så jag måste tyvärr skippa det idag. Men på fredag eller lördag kör jag mitt nästa pass tror jag!
Hörs mer när jag kommer hem, puss!


träningspass gånger två

Var som sagt igår och red, det gick så dåligt så jag knappt vill prata om det.... Vi hade ställt upp ett hinder och lagt fram några bommar. Hon brukar tagga till på det men nej.... jag fick henne knappt i trav och när jag väl fick det så gick det väldigt långsamt och det var bara ett allmänt dåligt ridning, jag är sååå inte nöjd!
 
Däremot så gick jag på mitt första yogapass för den här terminen, det var jättekul! Det var jag, Astrid och i princip massa tanter haha, men det var kul för då tänkte man inte på vad någon annan gjorde, det var iallafall kul att vara tillbaka och jag känner träningsvärken idag haha!
 
Tumblr_mgsdll2x4x1s1yem5o1_500_largeLife_is_beautiful_by_alejaqmed-d5253s0_large

fullt upp

Jag hade en fullspäckad dag igår, slutade skolan runt 13 åkte då till stallet med Sofie, jag åkte sen direkt från stallet tillbaka till skolan för att möta upp Astrid och övade lite matte sen runt halv 6 gick vi och hade vårat första yogapass. Jag kom hem sen på kvällen runt 20, åt och gick i princip direkt efter det och la mig. Idag har skolan varit rätt så lugn och skön vilket jag behövde!
 
 

paus i pluggandet

Har suttit och pluggat nästan hela dagen, vi har ungefär 5 saker till nästa vecka så jag har en del att göra...men jag kände att jag behövde en paus. Så nu sitter jag här med två muffins och en te kopp och ska läsa min tidning som jag köpte igår. Är själv hemma så ska nog sätta på någon bra skiva och bara njuta av ensamheten haha.
Astrid och jag börjar även på yoga imorgon, ska bli så skönt att komma tillbaka till det, var så länge sen. Tror verkligen att jag behöver det!
 

03.02.13

Gick upp i rätt bra tid idag, runt 10! Sen dess har jag städat, kollat upp lite grejer inför London resan (såå taggad!!) och jag ska snart ut och städa min kanins bur. 
Min syster lämnade mig i morse och åkte till Göteborg och hon kommer vara borta i en vecka, kommer sakna henne massor!!
 
 

sevärt videoklipp

 
Har precis sett det här klippet, det är så sevärt! den är så fin men ändå så sorglig, jag fällde till och med några tårar men till alla som inte har sett den, klicka på play nu!

bra helg!

Igår agerade jag PT till Merri och Astrid på gymmet, det var faktiskt kul! Sen mötte jag upp mamma på stan och så åt vi sushi och gick på bio. Vi gick på Les miserables, den var bra men dem sjöng i princip hela tiden så det var inte så kul att se en film som var 2,38 och dom bara sjöng... men den var helt okej bra!
Idag gick jag upp runt halv åtta och åkte till gymmet, jag var den första där och det var otroligt skönt, sen kom det mest pensionerer haha. Jag åkte hem gjorde mig iordning och sen åkte jag till stan med familjen, gjorde några ärenden och åt lunch. Kom för typ en halvtimme sen och ska bara ta det lugnt nu och kanske plugga lite. Sen ikväll blir det antingen kolla på melodifestivalen eller gå på The Hives om det finns biljetter kvar dvs!
 

torsdagens outfit

jacka: Jc (Lee)
Klänning/tunika: mammas
halsband: gammalt från H&M
och såklart mina docs och håkan påsen!

Harry 19!

Happy birthday Harry! 19!!!!! Xx


tidsinställd lista

1. Hur gammal är du? 16 (17 om ca 9 månader)

2. Hur gammal känner du dig? ja du... ibland typ 30 ibland 14...

3. Vad har du gjort i dag? skolan, tränat, pluggat, ätit

4. Vilken film såg du senast? From prada to nada, med syster i lördags, kommer dock inte ihåg så mycket eftersom jag somnade efter halva i princip..

5. Vem ringde du senast? pizzerian haha

6. är du besatt av någonting? Typ bloggar, och att alltid ha nagellack på mig!

Tumblr_mh784yj14i1rmr7wyo1_500_large

7. Är du rädd för blod? Nja inte så... kanske i överflöd och ibland på film, usch twilight breaking dawn 1!

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? i mitt mysiga rum vid mitt skrivbord med tända ljus och musik spelandes.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Oj herre min gud, verkligen inte kan typ 3: Olof Palme, Göran Persson, Carl Bildt...

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nej faktiskt inte, är för lat för sånt haha

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? tråkigt nog svart!

12. När vaknade du i dag? Vaknade runt 6, gick där emot upp typ 7

13. Vilken är din favorithögtid? jul eller nyår (om det räknas)

Tumblr_lu478oklxy1qijiu6o1_500_large

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? I London, helst sommar eller vår!

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Oj vad svårt, har inget speciellt... men skulle inte vilja återuppleva färden TILL kalltjärn med gammla klassen.

16. Hur vill du tillbringa din pension? I ett stort hus utomlands, med min man och kanske 1 eller 2 hundar med massor av resor!

17. Vad lyssnar du på just nu? denna!

18. Har du någon gång brutit ett ben? nepp *ta i trä*

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  Mjölk, frukt, ägg, bröd, gurka

20. Vem är din favoritkändis? Svårt att gissa...? Hela OneDirection, Adam Brody, Channig Tatum och halft Miley Cyrus!

21. Vad är du på för humör just nu? Stressad, trött, glad ändå!

22. Vilka världsdelar har du varit i? Bara Europa!

23. Snarkar du? Nej, dock kan jag prata/gå ibland!

24. Vilka yrken har du provat på? Sommarjobb så har jag varit dagisfröken, har även praoat på café och ridskola!

25. Hur går du helst klädd? Leggings, oversize tröja/tunika, jeansjacka och docs/converse

Tumblr_ma0fx2luxh1qknjj0o1_500_large

26. Vilket stjärntecken är du född i? Vågen

27. Vilket är ditt favoritgodis? Marabou daim, Milka oreo, kinapuffar. Mest choklad hehe

28. Vad sa du senast? "Linn vad var det senaste jag sa?"

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? det ÄR engelska och svenska

30. Vad har du på dig just nu? mjukisdress

31. Vilken är din favoritaffär? Urban outfiters, Weekday, forever 21, bershka, Pimpkie, Primark ofc!

32. Vad har du för storlek i kläder? xs-m. olika för olika affärer osv.

33. Vad har du i dina fickor? När jag har jacka på mig så har jag: mobil+hörlurar, nycklar, lipsyl, tuggummi, busskort. men nu inget

34. Vad köpte du senast? Marknadsgodis

35. Hur många gånger har du flyttat? zero.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? svårt! kniv, mobil (om täckning finns) och sällskap, sofie!

Tumblr_mhga3yoqos1s0ksrxo1_500_large

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska, är så trött på morgarna!

38. Senaste filmen du såg på bio? Ego, mycket fin film!

39. Har du blivit sydd någon gång? nepp

40. Har du någon gång badat naken utomhus? yess

41. Vad åt du till frukost?  yoghurt + flingor

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? skulle väll börja 1an eller nått tror jag, mycket glad men blyg tjej.

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Har inget körkort.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? oj svårt... men julklappen av mamma och pappa var bäst!

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? I min toffla på golvet.

46. Vad var det sista du åt?  Kebab, nom nom

47. Vem är världens vackraste kvinna?  Natalie Portman och Eleanor Calder

Tumblr_m0dr11cpeo1qi1gv2o1_500_large

48. Är du blyg? Ibland, i de situationer jag känner mig obekväm

49. Vilken var den sista konserten du var på? det var länge sen nu men om inte skolan gills så var det nog håkan!

50. Vad heter du i andra namn? Anna, Margareta

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Ja tror så.

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Ridning (när det går bra) eller skidåkning!

Tumblr_m59k7jv6nl1r8it48o1_1280_large

54. Har du några husdjur? Japp en kanin, Lillvor!

55. Vill du gifta dig? ja när tiden är inne!

56. Var växte dina föräldrar upp? Mamma i finspång, pappa i norberg. Båda i små hålor haha.

57. Har du någon gång ringt polisen? Nej faktiskt inte!

58. Har du svenskt ursprung? Ja, inget exotiskt här inte haha

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Ja en del, men alla är så pinsamma så tänker inte skriva dem här.

60. Vilka är dina största svagheter? Jag har lågt blodsocker, kan bli arg om folk är trögtänkta, inte lika studiemotiverad som jag önskar att jag vore, vill ha kontroll på det mesta! usch vilken hemsk människa jag låter som....


RSS 2.0