långpromenad, migrän, klara

Känns som jag hunnit med så mycket även fast jag jobbat nästan varje dag. Men det är väl bara att ta vara på tiden! 
Åkte till Hanna en dag efter jobbet, åt lite lunch och drack några koppar te.
När jag hade en fulldag ledigt tog jag en lång promenad i solen, lyssnade på podcast och bara njöt av den våriga värmen, det var verkligen en sån skön promenad, stressade inte utan bara tog det lugnt och i min takt.
Sen kom Hanna hem till mig och vi gjorde våfflor och försökte sola våra ansikten smått i solen
Under fredagen fick jag otrolig huvudvärk efter jobbet, kände mig så dålig, mamma trodde jag hade migrän men får hoppas att det inte var det, skulle vara så jobbigt om man skulle börja må så lite var och varannan tid. Iallafall så tröstade jag mig den kvällen med sushi och bara massa filmtittande i min säng.
För på lördagen tog jag mitt pick och pack och åkte till Klara! Vi spenderade dagen i norrköping och shoppade lite
och fikade såklart
På kvällen lagade vi tacos och hade nicolas sparks maraton, så mysig kväll
Under söndagen tog vi en liten sovmorgon, åt frukost framför film och åkte sen iväg, först hälsade på min morfar en stund och sen ut för att fika, supermys, dock lite kallt. Framåt kvällen grillade vi (premiär) och sen åkte jag hem. Det var en så mysig helg med min bästa vän som snart flyttar till Australien!!! 
min finaste vän <3

presentshopping, promenad, firande/hejdå

De dagar jag inte jobbat har jag faktiskt tagit tag i mitt liv och inte bara varit hemma, har även varit duktig och dokumenterat det, så här kommer lite bilder från dem dagarna.
Träffade astrid och köpte lite presenter, satt i solen och filosoferade (det tog jag tyvärr inga bilder på) men på kvällen sen mötte jag upp mamma och pappa och åt på paolos.
Träffade hanna och tog en promenad i Rävgången och satte oss sen och fikade lite
 
träffade mamma på stan och fikade på lill-annas
 
åkte och simmade en dag, så skönt att bara spendera några timmar till det jag tycker om mest, bara vara helt för mig själv och inte känna någon som helst ångest
 
hjälpte sofia att förberda för hennes fest, samt åt lite mat och pratade minnen, börjar bli väldigt sentimental med tanke på att hon flyttar snart
Sen var det såklart dags för festen, åh min lilla partypingla, kommer sakna henne något så oerhört mycket!! förhoppningsvis ses vi snart igen i sommar, mitt lilla pyre<3

sälen

Förra veckan så åkte jag och hanna till sälen med mamma och pappa. Vi bodde i högfjället, åkte mellan olika ställen i sälen och sen en dag med bilen till Trysil. Alla dagar var superfint väder, minst fint i Trysil framåt eftermiddagen, men klagar inte alls, supernöjd, fick till och med en liten bränna så fräknarna börjar komma fram, superhappy, äntligen vår! 
sen var vi såklart på afterski med! 
både utomhus i tandådalen och inomhus i högfjället!
Har varit i trysil en gång förut men det var ett tag sedan så kommer inte ihåg det jättemycket, men jag gillar det, mer alperna-känsla än i sälen! 
Sista dagen var ändå bäst väder, verkligen superfint, vi var den dagen uppe tills liftarna öppnade och åkte i helt nypistad backe, så underbart! 
vi vilade lite i backen och lutade oss mot snögubben i lindvallen, så så så skönt

fika, firande, mys

I veckan har jag varit ledig 2 extra dagar från jobbet, så har passat på att träffa saknade vänner och fixat några ärenden.
tog en fika med Astrid på esspresso house, gömde oss lite från regnet och var på presentjakt. 
har skjutsat runt people och var tvungen att ta en selfie bara för jag gillar min nya nyckelknippa så mycket
lyckades till slut hitta några presenter som jag slog in en dag
Fredagskvällen spenderades med att ha fest för Lovisa, som fyllde 20 förra helgen! 
Vi var hemma hos Hanna (för det är närmast stan) och firade med tårta och ballonger, allt sånt mys från när man var liten. 
Vi gick sedan ut till Ritz för att se panda da panda, very happy with the night!
Sedan har jag gått på stan med mamma och Hanna, åt lunch på paolos, så lycklig att dem har börjat med dagens pasta för muuuums den jag åt då var jättegod!
Jag har även träffat Sofia, min barndomsvän, bjöd henne på lite tacopaj och sen spenderade vi kvällen med filmtittande och massor av skratt. hon e best
Träffade även Merri, vi tog en powerwalk/joggtur, sedan gick vi hem till henne, återhämtade oss med frukt och vatten och så fastnade jag där i några timmar för att hinna prata ikapp allt som hänt sen sist

RSS 2.0