mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja det har jag, en del. Vilket jag är både glad och mindre glad för.
Hur har ditt 2013 varit? - Så mycket har hänt och förändrats. Det har varit mycket upp och ner men överlag så har det varit bra, känns som åren i princip blir bättre och bättre!
Tror du att år 2014 kommer blir bättre? - Som sagt så känns det som det blir bättre och bättre så ja! Har hittills en del inplanerat vilket ska bli riktigt roligt och jag hoppas (töntigt nog) att jag kan ta det här året med nya tag!
Blev du kär i år? - Nja.. lite kanske
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? - 22-25 februari (London och 1Dkonsert) 8 maj (1D konsert) 20 december (håkan konsert)
Vad spenderade du mest pengar på? - Allra allra mest kläder, men annaras mat och resor.
Gjorde någonting dig riktigt glad? - Alla resor som jag är så tacksam över att få åka på, resa är något av det absolut bästa jag vet!
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? - kan inte säga låtar direkt men artister; The Drums, Hurts
Vem har du umgåtts med mest? - Har nog inte haft någon speciell så men mycket med Hanna och Rebecca, men än vad jag gjorde förut. Har funnit kontakt mycket med vännerna i klassen under det här året.
Bästa minnet från 2013? - Nattpromenader i sommaren med en underbar vän, pussar och underbara resor. (omöjligt att välja ett minne)
Har du haft ett förhållande under 2013? - Skulle jag inte riktigt kalla det..
Var reste du under 2013? - Utomlands antar jag: England, Frankrike (+danmark, belgien, holland, luxemburg) Italien och Tyskland.
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? - Mer pussar och kärlek, skulle vara väldigt mysigt tycker jag.
Vad gjorde du på din födelsedag? - Firade med familjen på dagen och sen av alla mina favoriter på kvällen!
De bästa nya människorna du träffade? - Det är så svårt... har lärt känna så mycket nya personer vilket är kul! men skulle säga  Carla, Hanna och Desirée. Så underbara människor! 
 
 

Vill även avsluta detta inlägg med att tacka alla för ett underbart men jobbigt år! Alla som varit en del utav det, ni som gjort mig glad och ni som gjort mig ledsen. Alla ni har gjort mig till den jag är nu, tack. 

senaste tiden

Sen senast jag uppdaterade på den här sidan har det hänt en del. I princip har hela december gått och jag har hunnit med en del. 
 
 
klippte av mig håret, ville ha en förändring (som matchar det här året väldigt bra)
Träffade mina mysiga "tyskavänner" och skvallrade med varsinn mojito i handen
 
 
Var även på den efterlängtade håkankonserten, en av de bättre kvällarna i mitt liv. Ingen kan förstå lyckan jag hade den kvällen!
började längre bak men kom längst fram till slut!
 
Sen började julfixet och firandet! Jag hade en mycket underbar jul och jag är så tacksam! men det kändes som julen var över mycket tidigare i år än vad den brukar.. men som sagt jag är väldigt tacksam.
 
Mönstrade tjejerna, som vi kallar oss själva: randen och pricken!
Hanna och jag firade julen med att åka på en trip till Stockholm, mycket trevligt och kom hem med ett par guldklimpar som fyller ut min garderob lite till.
 
Mycket mer har hänt denna månad men har varit dålig på att fotografera, så det är det här jag bjuder er på för nu. 
Nu ska jag tillbaka till att städa upp i mitt rum och planera lite inför nyår(!!!!)

denna peppande text

"Tänk på vad pengar kan göra. Blicka framåt och lyssna alltid på house, glöm inte det. Drick alltid ur fina glas, allt smakar bättre då. Tänd alltid ljus även fast du är själv. Va en bra vän och umgås mycket med dina vänner. SKRATTA. Var positiv, negativitet hjälper aldrig. Var fin för att du vill det. Och kom alltid ihåg att detta inte är ditt liv föralltid. Som sagt blicka framåt men njut alltid av nuet och vardagen. Och om hjärnan spökar igen så läs den här texten."
 
Denna text har min fina syster skrivit, så peppande och jag känner bara att jag får mer livsglädje. Hon är så bra på att skriva, min allra käraste syster. 

Stockholm

Var i stockholm i helgen, hälsade på Jesper som flyttat dit och kan beskriva den helgen med några ord: såg "Arn" för 1000e gången, fick hjälp på topshop av My Blomquist(!!), blev stannad på stan och fotad av någon streetstylefotograf, julshoppade i vintermörkret, var på fotografiska och tog roliga kort i fotoautomat.
 
allt sumerar i en mycket trevlig helg

you left me behind

Så mycket som händer och snurrar runt i min hjärna just nu. Hade en mysig helg spenderades med Hanna med filmtittande och djupa konversationer. Hela denna vecka har jag mest tagit det lugnt men som vanligt stressat med plugg och även handlat ett par julklappar och bokat in lite "möten". Till helgen åker jag också till Stockholm och hälsar på Jesper som flyttat dit, vi ska shoppa lite i vanliga staden och gå på en julmarknad, ska bli skönt att komma bort från Örebro lite även fast det bara är på helgen och jag precis varit iväg typ. 
Just nu är jag taggad på jul och allt som hör där till, saknar även skidåkning och snön, vore så härligt!
 
haammarlund.tumblr.com

RSS 2.0