shopping in london

Fem tjocktröjor...
lite andra kläder...
lite skor..
när man ändå var i 1D "hemland" var jag ju tvungen att köpa lite sånna saker hehe...
och 2 tygpåsar! sen köpte jag lite presenter och annat smått&gott som jag inte vill lägga upp här!
Komentera gärna om ni vill se nått utav plaggen lite närmare.

Dagarna i bilder

taggade på att resa...
äntligen framme! understa bilden är utsikten från vårat rum, vilket var underbar!
turistade lite...
shoppade lite...
var på m&m world och såklart madame tussauds men tog inga bilder där, sofie har dom.
var i china-town och åt världens godaste kinamat, åt såklat fish and chips också..
och KFC..
satt i lite parker och bara hade det bra!
sen var det dax att åka hem igen, vilket var lite sorgligt!
 
allt jag shoppat kommer upp i ett annat inlägg senare!

LONDON

Alla bilder kommer i ett separat inlägg
 
Har som sagt varit i London i en vecka nu med min vän sofie. Vi bodde en bit utanför london, vi var alltså tvungna att åka tåg in men det tog bara ca 15 min, så det var skönt att se lite annat också än bara själva storstaden, kul att se hur det är i en vanlig engelsk stad. Allt är faktiskt precis som jag tänkt mig, så som man ser i filmer osv men mycket finare väder, vi hade sol minst varje dag men visst regnade det också men det var ytterst lite.
Vi åkte in till london varje dag förutom 2 dagar då vi var i staden vi bodde (Croydon)
Jag älskade att vara i England och jag vill redan tillbaka, jag funderar starkt på att flytta dit efter jag har pluggat klart, alla var så trevliga och jag trivdes bara så otroligt bra!
Jag vill definitivt tillbaka dit snart, jag bara älskar det landet och speciellt staden London!

back in sweden

Nu är jag hemma igen. Kom hem igår kväll och har inte orkat uppdaterat under dagen, har sovit ut och bara tagit det lugnt.
Jag ska ge er mer uppdatering om själva resan i ett annat inlägg ville bara uppdatera här och visa att jag lever!
Ska äta lite av det godiset som jag köpte med mig hem och kollla på lite missade avsnitt av olika serier. Imorgon tror jag det skulle bli rätt så fint väder (för att vara sverige) så då åker jag nog och badar eller nått, får se om jag får med mig någon.
Uppdaterar som sagt mer sen eller imorgon, puss på er mina få och fina läsare!
 
 
två smakprovsbilder, mer kommer!

färdigpackad

Nu är allting färdigpackat och jag är redo att åka!
Imorgon åker vi till stadsparken eller något och säger hejdå till josefine, kommer inte se tösen på 1 vecka.
Sen på tisdag morgon åker vi och sen är vi i London, tjoho. Det ska bli så otroligt roligt, ska ta så många bilder jag kan och uppdatera med sen när jag kommer hem!



5 seconds of summer - gotta get out



en av mina nya favoriter, som spelas jämt!

Summerburst

Sovit riktigt länge idag, försökt friska till mig lite och varit med mest med familjen.
Sitter just nu och kollar på direkt från summerburst-festivalen. Åh vad jag vill åka dit, Josefine kollar också så vi båda vill åka dit tsm nästa år!!
Imorgon kommer lite gäster hit och så ska jag packa det absolut sista. På måndag ska vi umgås med Josefine, sista dagen innan vi åker, annars kommer vi sakna henne föööör mycket!


första dagen på sommarlovet

Gårdagen blev riktigt lyckad till slut, hade jättekul med er tjejer, det måste verkligen göras om!
Vi alla 5 vakanade sen hemma hos mig och sen dess har jag legat ute och solat och försökt bli lite brun till resan på tisdag som är om 4 dagar! vill åka nu nu nu!!
Resten av dagen ska jag försöka packa klart och till kvällen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och försöka friska till mig lite, HATAR att vara förkyld...



sommarlov!

Idag var det skolavslutning och antagligen sista gången jag såg vissa... rätt så sorgligt när man tänker efter! men det blev ett bra avslut och det känns skönt med sommarlov och att snart väntar gymnasiet.
Ikväll går vi ut några tjejer och firar, ska bli jättekul!
Uppdaterar kanske lite mer imorgon, min första lov-dag tjoho!






bästa tjejerna! (bild tagen av emma)

remember we can be miles apart, it don't matter where you are, you are always in my heart

Fotbollsturnering i skolan idag, vann en och förlorade två men tyckte ändå att det vi var rätt okej haha. Slutade runt 11-12, åkte då till stan med josefine och sofie vi åt, gick runt i lite affärer och satte oss sen på "vårat" café och pratade i flera timmar, så bäst!

Imorgon är det absolut sista dagen i nian, när jag verkligen tänker efter så ska det bli rätt sorgligt... får se om det kommer en tår. Men å andra sidan så ska det bli så skönt att börja om på nytt och träffa nytt folk osv men kommer nog sakna en del rätt så mycket!






if you are near, i am in heaven

Det blev ändrade planer idag, sofie orkade inte komma hit, men vi pratade på skype så hon hjälpte mig med packningen genom där. Jag är typ nästan klar med min packning men jag borde nog ta bort lite hehe... Nu när jag nästan är klar så längtar jag bara mer och mer det ska bli så himla kul!
Nu sitter jag och kollar på lite gossip girl och det hade jag tänkt att göra kvällen ut!



20.56

Idag var det den sista normala dagen i skolan, är lite halvsjuk så hela dagen har jag varit trött. Slutade skolan runt 1, så åkte sofie med mig hem och vi.... sov i hela 3 timmar hehe. Känner mig mer utvilad nu så det är skönt! Imorgon är vi lediga och då om det är fint väder så kanske man drar och badar annars så ska sofie komma hit och hjälpa mig lite med vad jag ska ha med mig till London!





19.18

helgen har jag spenderat med josefine och sofie, tagit det rätt så lugnt men varit uppe hela natterna haha skypat, pratat och allt möjligt kul.
Imorgon är det sista normala dagen kvar, på tisdag är vi lediga hela dagen och på onsdag slutar vi vid lunch och har fotbollstunering tills dess och sen på torsdag är det avslutningsdagen, det ska bli sååå skönt fast jag kommer nog sakna många rätt så rejält!



you are only young once

Förlåt för dålig uppdatering på sistånde men har haft annat för mig. På stan igår, köpte inget men kul ändå. Sitter hemma hos josefine nu och har det bra, vi har ätit och nu sitter vi och typ larvar oss och massa, har lika kul som vanligt haha! älskar er tjejor ska ni veta!

Gårdagens val

Jag hade på mig h&m från topp till tå igår, både klänningen och skorna kommer därifrån.


17.39

Balen igår då, det spöregnade när vi skulle gå dit och stod utanför så det var ju inte så jättekul... sen "minglade" man lite och satte sig sen ner och åt. Senare på kvällen blev det mycket dans och skratt, kan ju säga att jag och josefine skämde ut oss regält under "tryckaren" haha men vad tusan man lever bara en gång! Hade iallafall en mycket trevlig kväll som tyvärr slutade med ett par trasiga skor och ett blodigt knä.. men tack till er alla som gjorde den toppen!





förberedelser

Slutat skolan nu och har åkt direkt till josefine för att göra iordning oss. Har inte helt bestämmt sminkning och frisyr än men det blir säkert bra. Sitter framför datorn och letar efter lite insperation medans jag väntar på att josefine ska duscha färdigt. Jag hoppas den här kvällen kommer bli kul, vilket jag får en känsla av att den kommer bli!
något sånthär..?

balen

Åkte till stallet för sista gången den här terminen. Vi hoppade bana och jag hade älskade Essi, det gick faktiskt bra, känner mig nöjd!
Imorgon skola igen och sen på kvällen är det bal som gäller, jag har fortfarande inte riktigt bestämt hur jag ska se ut men min vänner får hjälpa mig. Ska försöka ta massor med bilder som jag kan uppdatera med här.



friends know all your stories, best friends live them with you

Har spenderat min helg tillsammans hos sofie med henne och josefine. Vi har för det mesta bara kollat på tv och sånt som man brukar göra. Hade det lika kul som vanligt!
Idag har jag inga som helst planer, ska bara ta det lugnt och vila upp mig inför den sista "normala" veckan i skolan!


ni är bäst ska ni veta!

RSS 2.0