sista maj

Helgen har varit den stillsammaste på länge. I fredags var jag helt ledig från skolan, så jag var hemma och pluggade samt försökte sova bort min feber. Senare på kvällen åkte jag med familjen och åt för att sen kolla på film här hemma. Somnade rätt tidigt vilket var behövligt! 
Igår regnade det hela dagen, rätt skönt egentligen. Mamma och jag åkte till stan iallafall och gjorde några ärenden, köpte det sista inför bal och student samt en present till Klara som tar studenten på lördag(!!) och tog även en "drick"-lunch på josbaren. Kvällen var också bara lugn, planerna blev inställda så jag spenderde kvällen framför ett par filmer. 
Idag har jag pluggat, pluggat och pluggat, mitt sista arbete (förhoppningsvis) ska in idag och sen är jag klar! Vi var också iväg till naturens hus för att fira morsdag med fika och en liten promenad. 
 

afterschool, bal, brännboll

Under veckan har jag fortfarande varit sjuk från helgen, jag har ändå(försökt) kämpat på med skolan. Under onsdagen var det både afterschool, virginskas bal och (fylle)brännbollen. Jag hade otroligt ont i huvudet så afterschoolen var ingen hit. Jag och några till drog oss till virginskas bal och kollade på våra vackra vänner för att sen joina alla piltar i skytteparken för en galen brännboll, kul ändå.
 
så fina, dör lite
älskar denna tjej! 
här var vi så happy att äntligen träffa varandra efter att inte setts på år och dar typ
gosevänner på en filt i skytteparken

27-05-2015

Har inte varit så aktiv här på bloggen, mest pga. sjukdom. Så här är ett inlägg från förra helgen/veckan. I veckan mötte jag upp mina favorit-hannor för lite planering om framtid, killskvaller och kortspel. En timmes planering blev istället 4 timmars tjejsnack haha, dem är för bra!
 
I torsdags var det karrofest med, sista karrofesten som jag kommer gå på... lite sorgligt! Temat var typiskt svenskt, och jag var en polkagris, andra gången jag går dit i pyjamas haha. Kvällen börjades iallafall hos hanna med ett tjej-gäng, väl där inne så träffade vi upp lite fler folk (såklart) lite synd dock eftersom det kändes som det inte var lika mycket karro-folk som det brukar.. men hade ändå en relativt kul kväll. Efter k-festen gick ett stort gäng till ån och några tappra själar tog sitt första dopp, det hur mysigt som helst och då kände man verkligen karro-andan! Det var lite sorgligt att gå ifrån alla... men på väg hem hade det redan börja ljusna och man kunde inte vara lyckligare. 
 
I helgen blev jag sjuk och låg mest hemma i min säng... hanna kom hit som sällskap under eurovision men jag somnade och vaknade i princip i tid till att sverige vann! Det är förens idag som jag känner mig bättre och är snart på väg till skolan för en lektion på 15 minuter haha. Ikväll väntar afterschool, brännboll och så ska jag hinna med att kolla på sofies bal!! 
 
 
 
 

yeah!

Det har varit så skönt med långhelg, och den kunde knappt varit bättre. I fredags och i lördags var det yeah festivalen. Så bra artister som jag velat sett länge men aldrig kommit till skott med, dock väldigt tråkigt att Lorentz ställde in... men är glad över att jag fick se; Urban Cone, Jonathan Johansson, Krunegård (igen), Anna Ternheim och Hoffmaestro! 
Under fredagen var det relativt fint väder och då alla mina favoriter spelade. Vi (läs astrid) tog även bild med Urban Cone, vilket var häftigt, jag var för feg för att gå fram haha. Men kvällen avslutades på bästa vis med en smockad publik framför Krunegård. Efter festivalen gick jag, astrid, hanna, elias och agnes till uteserveringen och mötte några där och sen bara pratade lite om kvällen, alla var rätt trötta från dagen, plus att kön var så lång in till satin att vi drog oss hem rätt tidigt. 
 
I lördags samlade jag krafter till kvällen med att bara ta det lugnt på dagen, kollade på serier och fixade små ärenden. Under lördagens festivalkväll började det regna precis när anna ternheim skulle spela, vilket var väldigt synd, men vi trängde ihop oss under ett träd och myste till shoreline haha. Sista akten vilket var Hoffmaestro var något utöver det vanliga, sånt otroligt tryck i publiken och alla var inne i stämningen kändes det som. Vi träffade även på Jesper och hans vänner i publiken så vi alla avslutade festivalen tillsammans hoppandes som galningar. Efter festivalen drog vi alla till Satin för dans där inne i cirka en timme för att sen sitta på uteserveringen till stängning. Så trevligt att hänga med Jesper eftersom jag i princip aldrig träffar honom längre!
Som sumering var helgen och yeah väldigt kul med musik, vänner och öl!
 
kärlek på dessa <3
krunis! 
var dålig på att ta bilder under lördagen men här är en skaplig bild på Hoffmaestro! 
Min syster joinade oss på uteserveringen en kortis och tog denna fina...bild
 

under veckan

Skoldagarna har knappt existerat denna vecka. Men jag har ändå hunnit med en del, jag är så lättad och glad över att jag skickat in min absolut sista verision av mitt gymnasiearbete, nu har jag bara kvar ett par uppgifter för att kunna slappna av ordentligt! 
 
Jag har även hunnit med att klippa och slinga mitt hår, fixat det sista inför student och bal därbland äntligen köpt studentklänning (!!) Hanna och jag hade även en tjejkväll med cupcake-bakning och chickflick-tittande samt en lång promenad med deeptalk som bara vi kan ha!  
nu är jag fullt blond igen (love it)
 

vi satt på din säng, vi drack massor av te, pratade om drömmar och fick dig att le

Helgen har gått lite för snabbt även denna vecka tyvärr. I fredags vankades det fest, mötte upp ett knippe bra vänner på bells för att sen styra stegen till satin, vi satt på uteserveringen en stund för att sedan dansa på dansgolvet till judiths DJande. Kvällen var över förväntan väldigt bra! Hanna var så duktig och körde under kvällen så efter lite virrvarr i bilen kom vi hem till mig och somnade snabbt efter fnitter och skvaller från kvällens alla händelser. 
 
Igår vaknade vi rätt sent men precis vid perfekt tid då man sovit ut alldeles lagom. Vi åt en så undebart god frukost och läste våra leif-tidningar från igår. Efter ett par timmar lämnade hon mig och jag begav mig till stan med min syster för en lunch på sushi yama följt av mini-shopping. 
Resten av lördagen spenderade jag hemma med henne och filmtittande, senare på kvällen kom karin och hanna för en myskväll, så glad jag är för de fina vänner jag har! 
 
Idag är det plugg och åter plugg som gäller, vilket inte skiljer sig så mycket från de andra söndagarna. Ska även försöka få in lite övningsskörande. Imorgon ska jag få en ny frisyr samt träffa rebecca för en fika och lite skvaller! 
 
hemskt att det här var den enda bilden jag tog under kvällen... som för övrigt ser hemsk ut
 
 
 

musiklista

Här är en så bra lista, om massor av musik (love). Jag har även gjort denna lista på spotify så bara att lyssna på den där om ni känner för det! HÄR är den.
 
A song you like with a color in the title
favourite color - tokyo police club (vet att man egentligen skulle tag en färg men aja) 

A song you like with a number in the title
17 - youth lagoon

A song that reminds you of summertime
walking on a dream - empire of the sun

A song that reminds you of someone you would rather forget about
unspoken - hurts

A song that needs to be played LOUD
the wolf - mumford & sons

A song that makes you want to dance
ramlar - håkan hellström
Håkan från när han var här 20-12-2013
 
A song to drive to
wilder mind - mumford & sons
 
A song about drugs or alcohol
medicine - the 1975 (typ droger hehe..) 

A song that makes you happy
jealous - nick jonas (kan inte hjälpa det haha)

A song that makes you sad
Wolves - phosphorescent 

A song that you never get tired of
seaweed song - passion pit

A song from your preteen years
teenage crime - adrian lux
Adrian Lux från bråvalla

One of your favorite 80’s songs
everywhere - fleetwood mac

A song that you would love played at your wedding
ain't no mountain high enough - marvin gaye 

A song that is a cover by another artist
shoreline - anna ternheim

One of your favorite classical songs
gymnopedie no.1 - erik satie

A song that would sing a duet with on karaoke
crazy in love - beyonce

A song from the year that you were born
wonderwall - oasis

A song that makes you think about life
if i don't live today, then i might be here tomorrow - mando diao
mando diao från bråvalla
 
A song that has many meanings to you
you could be different - childhood

A favorite song with a person’s name in the title
sophie - benjamin fracis leftwich
 
A song that moves you forward
shots (broiler remix) - imagine dragons (nya favvon!!) 
 
A song that you think everybody should listen to
carry me - bombay bicycle club

A song by a band you wish were still together
not in love - crystal castles

A song by an artist no longer living
you know I'm no good - amy winehouse

A song that makes you want to fall in love
lovesick - peace

A song that breaks your heart
fast car - tracy chapman
 
kings of leon från bråvalla (<3!!!)
 
A song by an artist with a voice that you love
use somebody - kings of leon

A song that you remember from your childhood
lovefool - the cardigans

A song that reminds you of yourself
sweet disposition - the temper trap

plugghelg

Den här helgen har varit en långhelg vilket har varit väldigt skönt och behövligt! I onsdags var det afterschool, äntligen fick jag gå eftersom det är förens nu som man är 18. Men det var trevligt att prata med lite piltar.
I torsdags var det valborg, som var väldigt regnig, den spenderades därför inomhus hos Ludwig med ett gäng bra vänner, film och glass, mycket trevligt det med!
I fredags var det 1a maj, vilket betyder ledighet och för mig pluggdag, satt hela dagen med gymnasiearbete, nationellaförberedelser samt rest-uppgifter. Varvade plugget med strecklyssnande av mumford&sons nya! (love)
Igår och idag var det samma händelser, plugg, plugg och åter plugg. Känner verkligen att man är inne på slutspurten nu och att SNART är man fri. Så just nu är det fullt upp med plugg och i princip inget annat, men äntligen börjar jag känna mig klar! 
 
*dör efterrättsdöden* 
 
 

RSS 2.0