every time i close my eyes i see your face

fin bild från ett höstigt new york! det är min absouluta drömresa!

 

Har tagit mig en dusch nu och ska ta en sen middag och titta på lite tv med familjen.

Imorgon som sagt så åker klassen på klassresa och vi kommer tillbaka på fredagen, så ingen mer uppdatering här då för antar att det inte är någon täckning uppe i skogen haha.

Det är så skönt att vi inte har några läxor längre! förutom 2 böcker som ska vara utlästa om 4 veckor OCH! på måndag ska vi ut på prao! förra gången var jag på min ridskola, det var toppen! men var slut efter varje dag när jag kom hem haha. Den här gången ska jag praoa på en resturang i stan där jag ska få göra lite olika saker, ska bli jättekul!

 

Men som sagt ska jag äta nu, hör av mig efter resan! ses och hörs!


my heart is the rythem

 

oj oj oj sorry för ingen uppdatering!

sofie och jag skulle egentligen till stallet. Men vi åkte hem till mig istället för det spööööregnade.

Så vi kom hem till mig och typ prata, o så hjälpte hon mig att bestämma vad jag ska ha med mig imorgon på resan! jag är huuur taggad som helst och det kommer bli hur nice som helst!

Har iallafall precis packat klart nu och ska ta mig en dusch för att fräscha till mig. Men jag hör av mig senare!

just nu spelas denna låt i mina högtalare!


sometimes it last in love but sometimes it hurts instead

vill tillbaka nu nu nu!

bilder tagna av systern min.

 

Har kommit hem från fiolspelande på stan. Ska snart plugga lite och senare blir det bara att ta det lite lugnt.

Gud vad dagarna in på skolan hittils varit stressiga, typ tränat på läxor varje dag!

Men imorgon är det sista läxförhöret, o sen på torsdag åker vi till kalltjärn (?) med klassen så då blir det "ledigt" och då får man en långhelg!

Hör av mig senare!


seeing is deciving, dreaming is believing

yes jag tror jag slår sofie i brunhet haha äntligen!

 

körde en sista runda på settera och övade inför kart-provet till imorgon!

Jag känner mig rätt så säker men lite mer övning skadar ju inte? Men ska försöka palla mig till sängs nu och få mina skönhets timmar!

 

här kommer veckans planer:

tis: skola, fiol, plugg

ons: skola, stallet, plugg (?)

tors: "klassresa" men klassen

fre: hem från "klassresa" stallet (?)

lördag: stallet

sön: ?


20.12

Har inte hunnit att vara inne på datorn och blogga idag. Kom hem från skolan vid 4 och åkte till ridskolan halv 5. Det var första gången i nya ridgruppen, vi red ut och det gick faktiskt bättre än vad jag trott! Imorgon så är det skola igen då och efter skolan åker jag och spelar fiol, och på onsdag åker jag och sofie till stallet! Hör av mig senare eller mer imorgon, puss!

be true to who you are



Har kommit hem från sofie, haft det mysigt med tjejkväll!
Vi gjorde allt som man kan säga är en typiskt tjejkväll, spa-behandlingar, godis, glass, chips a ni förstår. Tack för en toppen dag och natt!
Nu när jag är hemma så har jag inte gjort så mycket kollat runt lite på datorn och ska snart göra lite läxor och städa mitt rum... så det är väl bäst att jag movar på asset.

tjejkväll med min allra käraste syster

vill ha tillbaks sommaren nu nu nu!
Sitter just nu hemma hos sofie, det blev inget tunneldisco men det är roligar att ha en tjejkväll!
Vi cyklade runt lite och köpte godis, glass och vaxning till benen, sen satte vi oss i en  park och åt glass. Nu har vi vaxat lite av benen (det funkade inte så bra, men det kanske var för att vi inte hade så mycket hår på dem haha) sen nu har vi precis tagit bort ansiktsmaskarna och satt på love actually och smaskar på godis och chips. En riktig tjejkväll helt enkelt, helt underbart!

18.14



Idag vart det stallet som sagt. Vi red inte idag p.g.a värmen och så hann vi inte. Men vi gosade med hästarna och pratatde lite o så.
Sen dess har jag inte gjort så mycket, typ varit lite med syster.
Ikväll blir det antingen tunneldiscot med sofie eller så är jag typ hemma och kollar på film, vi får se vad som hittas på!
nej nu ska jag äta lite hörs senare eller imorgon!


Stallet Med Sofie

Sitter nu och väntar på att muffinsen ska bli klara och sen åker jag och Sofie till stallet. Vi blir inte där så länge för Sofie skulle bort. Ikväll så åker jag kanske på tunneldiscot, men inget bestämmt än. Nej nu ska jag göra mig oordning så jag hinner med bussen, hörs sen!

sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve

Skola idag som vanligt då, efter skolan åkte jag och sofie till stallet, där red hon ut och jag red i paddoken. Sen tog vi bussen vid halv sju, eller nej det gjorde vi inte. Vi fick inte komma på för att sofie inte hade några pengar på kortet! så vi typ aha vad gör vi då?! så vi var tvungna att gå av bussen, men som tur vad så kom sofies pappa och hämta oss!
just nu sitter jag med mamma och pappa och tittar på en film. Imorgon så åker vi till stallet igen och på kvällen så skulle jag kanske träffa sofia lite.



nej men sofie då haha


I Skolan just nu

Sitter och väntar på lektionen nu, ska ha tyska. Sen är det bara lunch och 2 lektioner kvar wiho! Efter skolan åker jag o Sofie till stallet, vet inte vad vi hittar på men nått kul! :D

some dreams come true, some don't but keep on dreaming


denna outfit blir det nog imorgon

Nu har jag äntligen slutat plugga! Men det var skönt att plugga ett tag faktiskt haha. Ska öva lite mer på europas länder och huvudstäder och sen spenderast resten av kvällen framför tv:en.
Imorgon så har jag faktiskt inget planerat men förmodligen plugg o så.
sen på fredag och lördag blir det stall!

Läxor och plugg, 3e dagen på skolan

Kommit hem från skolan nu och läxorna väntar! Så jag har lovat mig själv att inte sätta på datorn (bloggar från mobilen) innan jag pluggat klart för då kommer jag aldrig där ifrån! Så nej nu ska jag plugga så jag kan göra annat skoj sen, hör av mig (som vanligt) Puss

2011-08-24


gammal bild på sofie och lillan!

hej på er!
har precis kommit hem från ridningen blev lite sent idag men bättre sent än aldrig haha.
Jag blev tillfrågad om jag ville byta ridgrupp till en bättre, sa såklart ja! så jag kommer att börja i en ny ridgrupp på måndagar istället! det kommer bli jättekul men är hur nervös som helst hihi men det går säkert bra.
Just sa ju att jag skulle släppa en "bomb" idag och det är också hästrelaterat och det är att josefine har valt att inte vara medryttare till timian, hon vill ha mer utmaning och satsar på en lite yngre häst på ett annat ställe. Så nu har jag fått blivit tillfrågad att bli medryttare istället, såklart jättekul! och ska dit snarast på fredag kul kul!
nej nu ska jag äta lite och fixa inför morgondagen, ses och hörs!

Ridning på G

Andra dagen av skolan klart! Kom hem gör ca 1 timme sen ska snart åka iväg till stallet och rida lite, bloggar från mobilen för jag inte hann sätta på datorn. Men nej nu måste jag rusa! Hör av mig när jag kommer hem och då släpper jag även en bomb! :D See ya

första skoldagen!


tjejerna i klassen

sofie, josefine och jag

Har kommit hem nu, ätit och varvar ner med lite svenska hollywoodfruar!
Imorgon så är det skola då och efter så åker jag till ridskolan och rider! Har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva så... a hejdå säger jag sålänge!

At josefine

Nu är första skoldagen avklarad, pjuh! Sitter hemma hos Josefine och kollar på new zeeland top model och äter kakor, precis som förr i tiden! Skulle bara göra en snabb uppdatering och visa att jag överlevde första dan i skolan! Hör av mig sen.

ur gammla arkivet - mörkhårig

Kollade runt på min dator bland gammla bilder och hittade dessa! saknar nästan lite mitt bruna hår!






vad säger ni? tycker ni jag passade i det?

nyduschad och plattat hår


fint att man ser min fina hellokitty pyamas haha (vad gör jag för min?)

Har haft en liten "tjejkväll" här för mig själv (snodde idén av sofie) jag har målat nytt lack, duschat gjort mig fräsch och plattat håret! För vi har kanske skolfoto imorgon så jag ville göra mig extra fin. Men om det inte blir imorgon så håller det ju ett par dagar så...
Men imorgon som sagt börjar skolan, efter skolan så ska jag kanske hitta på något med nån kompis annars blir det väl att ta det lugnt hemma eller nått.
Vi hörs mer imorgon, nu ska jag försöka komma i säng tidigt!


sista dagen på sommarlovet


sånt här väder vill jag ha nu!

Sista dagen på sommarlovet har jag spenderat med min mamma och syster, det blev inget stall p.g.a vädret men åkte dit o hämta lite grejer. såklart så blev det finare väder senare på dagen men aja gjort är gjort!
Vi åkte iallafall dit och sen åkte vi och gjorde lite ärenden på stan och tog en fika.
Sen kom vi hem och nu sitter jag i fotöljen med datorn i knät och en film rullandes på tv:en.
ska fixa lite inför morgondagen då skolan börjar! ska bli lite spännande och kul, men inte att få prov och läxor...

fjällen 2011 del 2















pusslet som var 1000 bitar och tog 2-3 dagar med 8 händer, men vi klara det!

världens godaste kexchoklad!

avslutar med sötisen sofie

hope you like it!

off to the stable




Ska snart till stallet då, får se om det blir någon ridning eftersom det regnar ute... men jag måste ändå dit för att hämta saker.
Just nu sitter jag och kollar på nått program på tv, men ska äta lunch nu.
Hörs senare!

Always crazy

Gör ett litet inlägg från mobilen (orkar inte sätta på datorn hehe) men jag har iallafall städat lite och varit med Astrid i ett par timmar, vi pratade och spelade spel på min mobil haha. Ska snart äta iallafall och senare... Ja du? Typ tv. Imorgon om inte Sofie följer med (hoppas hon följer med!) åker mamma med mig till stallet. Behöver hämta massa grejer där också kom jag på för nästa vecka (imorgon) börjar ridskolan! Och på tisdag börjar vanliga skolan, inte helt lika taggad på den... Nej maten kallar! Hörs senare.

13.45



Vaknade för ca 4 timmar sen men sen sommade jag om och gick upp för 1 timme sen, inte bra! måste börja vänja mig vid skol-tid nu! usch imorgon får jag gå upp tidigt!
Idag så ska jag och astrid träffas, det var länge sen!
Imorgon så åker nog jag till stallet, sofie har fått halsfluss så jag tror inte hon följer med. Jag kanske kan få med mig syrran?

ps. nu har jag tillbaka min dator så nu kommer det upp bilder från fjällen!


jag saknar dig

Bion igår var jättebra! till en början så var den inte så bra men den växte under tidens gång. Det blev många gråt-anfall och en del skratt också. En film jag kan rekomendera om ni gillar sorgliga filmer. Jag skulle lugnt se den igen.

1 2 3 4 5

 


ändrande planer

jag just nu

 

Planerna blev ändrade så det slutade med iallafalla att vi inte åker till stallet. Så nu vet jag inte hur jag spendera min sista lördag på lovet... försöker få tag på astrid.

Men aja, hör av mig senare idag!


3 dagar kvar!

 

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart bedje mig iväg till stallet med sofie, och då SKA vi rida!

Igår var iallafall en jättetrevlig kväll på bio:n, jag hinner inte fixa det nu men gör ett inlägg om bion i ett inlägg senare idag.

usch nu är det bara 3 dagar kvar på sommarlovet, så jag måste planera lite skoj de sista som är kvar!

Nej nu ska jag försöka rappa på lite så jag hinner göra mig iordning!

 


Bio med allra min käraste vän

Är på stan nu och möter upp Sofie, ska handla lite godis och snart är det Movie-time! Hör av mig mer imorgon<3 puss

Easy A

En film som är så bra! jag vet inte vad det är som gör den så bra. Den är inte som de alla andra amerikanska filmer, så man kan gissa fram slutet. Den är iallafall jättebra! och jag ger den ett stort plus för att Penn Badgley är med dregel dregel!

1 2 3 4 5


13.34

Idag är det en rikigt regnig och grå dag så idag blir det att bara vara hemma med syster och dega typ. Jag skulle egentligen åkt till stallet men inge kul att åka dit själv och plus att jag missade halv 1 bussen...

Men ikväll iallafall ska jag och sofie på bio, hoppas jag inte gråter ihjäl mig bara...


"jag saknar dig"


bild tagen av sofie på timian

Har precis kommit tillbaka från ett namnsdagsfirande med mamma på east west sushi. Sitter nu framför tv:en och ska snart sätta på en film.
Imorgon är inget helt hundra planerat, jag kanske åker till stallet eller är med en kompis eller så är jag hemma och fixar + tränar, får se vad jag hittar på. På kvällen ska jag och Sofie iallafall på bio, vi ska se den nya "jag saknar dig" ger en ressension senare om vad jag tyckte.
Men vi hörs mer imorgon!

fotosession - jenny









blev en liten minifotosession, hope you like it!

18-08-2011



we♥it

Sofie åkte hem för inte så länge sen, så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men lite städning i rummet behövs nog. Förlåt för ett otroligt ointressant inlägg!
just nu pumpas denna låt i mina högtalare.

step up 2



Sitter med sofie vid min sida, har precis kollat på världens bästa film och mummsat på chips!
Vet inte vad vi hittar på här näst, men nått kul bilre allt. Hon sover ju här som sagt så antingen hittar vi på nått imorgon oxå annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra (?)

fjällen 2011 del 1








sista bilden är absoulut min favoritbild, den talar allt om sena sommarkvällar!

Dessa bilder är alla tagna med mobilen så de är inte de bästa. Men resten kommer snart jag lovar, men som sagt så krånglar min dator och där ligger alla bilder från kameran...

enjoy!


tidigare än tänkt

bilden tagen av emma i fjällen när vi nattbada!

 

Vi kom hem lite tidigare från stallet idag. Vi tänkte rida först men sen börja vi städa och fixa så det blev inget (så här blir det alltid) men det var kul att komma ut igen och hälsa på dom!

Sofie kommer hit senare och då drar vi och kollar på en match och sen på kvällen sover hon här.

Kanske uppdaterar mer ikväll höres!

 

ps. idag kommer del 1 från fjällen!


09.56

Gick upp för inte så länge sen, jenny ligger fortfarande och sover. Ska snart äta någon frukost sen blire vidare till stalle, där ska sofie och jag rida lite lugnt i paddoken bara. Kommer väl komma hem ikväll nån gång och gör en till uppdate då.

puss


myskväll med jenny

kom precis hem från en liten promenad och fotosession med jenny. Vi ska snart typ kolla på film eller nått men just nu så sitter vi med varsinn dator i knät med pumpande musik i högtalarna.
Bilderna kommer upp i ett tidsinställt inlägg imorgon, ni får ett litet smakprov nu.


16-08-2011

Det har inte blivit så uppdaterat här men gjorde ett tidsinställt inlägg wiho!

Dagen har jag spenderat med Jenny, hon äter just nu men kommer snart hit så ska vi ha kul!

Imorgon åker jag ändå till stallet med sofie stumpan, det var såååå länge sen jag var där. Sen har jag en bomb att släppa men det avslöjar jag när allt är 100% säkert så håll utkik!


nagellack

Jag är typ beroende av nagellack! kan inte sluta annvända det, det måste varit flera år sen som jag hade naturliga naglar. Det är alltid snyggt tycker jag med en ny färg vid olika tillfällen, som mot hösten kanske man tar fram de lite mer mörka färgerna som: brun, lila, grå och svart.
i just looooooove it!



Just nu har jag ett mörkblått nagellack från h&m som jag passar till imprincip alla tillfällen och alla årstider!

Lillan 6år



Nu har det hänt lillian min och min systers kanin har gått bort. Hoppas du har det bra där uppe i himlen. Det kommer inte bli någon uppdatering här under dan, hoppas ni har förståelse för det.

Dumma dator!

Min dator vill inte samarbeta med mig så det blev inget inlägg om fjällen idag tyvärr. (bloggar från min mobil) jag får försöka göra inlägget imorgon! Imorgon ska jag och Sofie föresten till stallet, länge sen jag var där tyvärr. Nej nu ska jag kolla på lite mer tv som imprincip hela min dag har gått åt till. Ciao!

Datorn knäppar sig

Min dator är lite konstig just nu så jag kan inte göra något inlägg. Tänkte göra ett inlägg med bilder från fjällen, men jag lovar att det kommer senare idag. Skulle ju egentligen vara med Sofia idag men hon skulle hjälpa sin mamma med nått. Så jag spenderar min dag med att städa rummet och kolla på tv typ. Ha det bra så hörs vi senare!

skinnydiping in the dark


bild tagen av emma i fjällen

Idag har det inte blivit mycket bloggande, sofie och jag åkte som sagt till en fotbollsmatch direkt efter åkte jag vidare på ett kalas. Så jag har inte hunnit. Men nu så!
Imorgon ska jag och sofia hitta på nått skoj, länge sen jag såg den korven.
Nej nu ska jag varva ner med lite tv, ses och hörs!

home sweet home


bild från tåget

Nu är jag hemma efter 10 underbara dagar uppe i fjällen med sofie! Det har varit hur kul som helst. Tyvärr var det lite kallt men vi klara oss! Vi har vandrat, badat (väldigt lite), fiskat, spelat kort o spelat kort o spelat kort. Det blev en hel del kortspelande haha. Men jag har iallafall haft det toppen, bilderna kommer upp imorgon eller om någon dag framöver!

Just  nu ska jag och sofie (hehe) iväg och kolla på en fotbollsmatch senare ikv ska jag iväg och fira en tjejs födelsedag!

göteborg 2011

här kommer bilder från när jag och familjen var i göteborg!




bild: linn

high for this

Det här är min största hobby som jag gör på fritiden. Bara älskar att rida, farten, kontakten med hästen. A det är helt enkelt underbart!









ph: jag och sofie

Påväg till byn

Sofie och jag är påväg via fots till byn som ligger ca 4-5 km från stugan för att ladda mobilerna och handla. Allt är toppen här, har tagit massor med bilder som ni får se när jag kommer hem. Hörs!

Mitten på resan

Är i Sveg nu och är i mitten av våran resa. Sitter och väntar på bussen nu som kommer om 15 min. Vi kommer att vara framme i sofies stuga runt 8 om allt går som det ska.. Ses och hörs!

På tåget mot borlänge

Sitter just nu på tåget påväg till Borlänge, där ifrån åker vi vidare till Mora osv. Sofie har koll på det där. Hon är våran reseledare haha. Skulle bara stämma av lite. Kanske hör av mig senare, annars hörs vi om 9 dar!

fjällen i 9 dagar med syster

Nu åker jag iväg mot tåget för att åka till sofies stuga i fjällen, där kommer dagarna spenderas med vandringsturer, bad och sol! Det kommer bli jätteskönt att bara vara! Men jag kommer nog sakna familjen lite hihi har nog aldrig varit borta från dem mer än ca 5-6 dagar.
Sofie och jag åker iallafall dit själva och när vi kommer fram så är resten av sofies familj där.
Men jag hoppas ni har det bra så hörs vi om 9 dagar (kanske gör en bloggning under resans gång)


ps. gjort ett par tidsinställda inlägg.

dagens

Det har inte varit mycket uppdatering idag, men jag tog en liten sväng till stan vid tre och skulle åka med pappa som skulle åka fyra, men det blev senare så jag kom hem vid 5 istället... Direkt när jag kom hem åkte mamma och jag till coop och nu har jag ätit och ska fortsätta med packningen, men behövde en liten dator paus hehe.

Kom hem med ett fint skal till min älskade telefon!


dagens:
tröja - 2hand
shorts - sofies
+ min underbara mobil med nya skalet

what doesn't kill you makes you stronger

Idag blir det en pack och fix dag inför de kommande dagarna. Sen måste jag upp en vända på stan och köpa ett skal till mobilen, för det blev ändrande planer så den ska med på resan iallafall! Jag tänkte på ett skal som är i någon ljus fin färg.
Nej nu måste jag mova på asset om det ska hända nått här!


första bilden tagen med mobilen!

Mobilblogg

Första mobilbloggen då! Har inget spc att skriva ville bara se pm det funka , och det gör det ju som vilket är toppen! Men jag har fortfarande inte listat ut hur man lägger upp bilder, Josefine får hjälpa mig. Imorgon så har jag inget planerat förutom att kanske träffa Astrid en stund och sen packa det sista inför resan! Vi hörs mer imorgon <3

den har kommit

Min älskling har äntligen kommit! Nu är jag halvvägs inne i installationen, håller på med itunes just nu. Nu är det jag som äger världens bästa iphone! looooooooooooooove it!


stan med sofie


åh vilken bra fotograf jag är haha (fingret)

Kom hem från stan för ca en timme sen. Har precis ätit och ska snart kolla på amarcias next top model hihi!
Sofie köpte massor med fint men jag kom inte hem med nått, tänkte spara mina pengar till när vi åker till sofies stuga. Det ska bli hur kul som helst!

första augusti tvåtusenelva




Vaknade för ca 2 timmar sen och skulle åka till stallet, men det är så varmt ute så det kommer inte gå att rida...så sofie och jag åker till stan istället och letar bikini åt henne.
Imorgon så blir det nog en "packdag" för på onsdag åker jag och sofie till hennes stuga och är borta i 9 dagar! awsome!

RSS 2.0