fullt upp

förlåt för inget bloggande! men har haft fullt upp de här senaste dagarna! I söndags kom tyskarna hit så spenderade dagen med dem, i måndags var det sen skoldag och hade yoga direkt efter det. Igår så var det skola som vanligt, plugg och sen på kvällen åkte vi med tyskarna och kollade på ÖSK fotbollsmatch. Idag hade vi studiedag vilket var så skönt, fick sova ut lite och sen ägna all min tid åt plugget, heter trots allt studiedag haha. Men nu om ca 1 timme ska vi bowla med lite folk från utbytet vilket ska bli trevligt, men finns i princip inget jag är sämre på än bowling så är inte så taggad pga. det.....
Men nu måste jag få i mig nåt och plugga det sista! puss
 
 

fredag

Den här veckan har varit väldigt höstig, lite depp och helt okej bra annars. Idag blev det äntligen fredag och helg! Gick på stan efter skolan med Hanna m.fl. och fick med mig hem några enstaka saker hehe. Kvällen spenderas med familjen framför Idol, heja Geroge och Elin! 
Imorgon ska jag träffa Sofie kanske en liten runda på stan sen nog filmkväll eller liknande. På söndag sen så kommer utbytesstudenterna hit från Tyskland, det ska bli så roligt, taggad till tusen! 
 
mina favoriter
 

höst depp

Den här dagen har varit så dålig; förkyldningen börjar komma mer och mer, det var så kallt idag att jag inte kände mina tår, matteprov suger och jag vill bara ha helg.
Egentligen borde jag plugga men mycket roligare att kolla på serier och dricka te. Det har varit en så himla höstig dag idag, man verkligen känner på luften att hösten är här, och på kläderna man börjar dra fram från botten av garderoben. Hur mycket jag än älskar hösten så vill jag ha sommar lite längre... men den kommer och går, som allt annat här i världen. 
 
dricker te, läser bok och lyssnar på den här gammla, underbara låten
 
 

forget the ones that forgot you

 
 

mysdag

Fredagen den 13:e började dålig... försov mig till 15minuter innan vi började men jag hann ändå (tur nog) precis i tid, helt otroligt! Resten av dagen i skolan var helt okej, halv jobbig, halv bra. 
Efter skolan åkte jag hem och pluggade lite (kul på en fredag...) sen på kvällen åkte jag till Rebecca och hade myskväll! 
Idag har jag, mamma och min syster åkt till min morbror, hälsade på honom och shoppade lite så jag fick med mig en del fina saker hem som jag är nöjd med! 
Imorgon ska jag förmodligen träffa Emelie om vi inte har för mycket plugg, men det blir nog en liten stund iaf! 
 
 

systern min

Min älskade syster som betyder något så otroligt mycket för mig har skrivit en så underbar text på sin blogg, tycker ni kan kolla in där (hlinn.blogg.se) och läsa den. Ni ska veta att jag älskar den tjejen något så oerhört mycket, vet inte vad jag skulle göra utan henne, min syster och min allra bästa vän! 
 
 

skolfoto

Halva skolveckan har gått och idag tog vi skolfoto! det blev väl helt okej, men får se hur slutresultatet blev. Idag hade vi också ett möte i skolan om att vi ska ha praktik i Tyskland nu i höst, vilket jag är väldigt taggad på nu!
Imorgon är det skola igen och sen ska jag träffa Sofie på stan, ska kolla lite presenter och bara snacka lite med tösen. 
finisar idag från en fotoautomat!
twinsen är taggade på skolfoto

lördag

Har haft en bra vecka spenderandes hemma hos Rebecca! Känns lite tråkigt att allt är back to normal nu, det var så kul att få sköta sig själva osv. Igår kväll var vi som sagt på spelning och såg Portland View, efter det så hängde vi bara en liten stund sen åkte vi alla hem och jag o Rebecca till henne. Vi kollade då på snabba cash, åt lite chips och hade lite tjejsnack, kommer sakna våra kvällar när vi snackade om allt och inget!
Idag har jag åkt hem, men fick inte med mig allt på cykeln så ska åka tillbaka ikväll och säga ordentligt hejdå (även fast vi ses imorgon i skolan haha) 
 
 
 
 
 
 
 

mysfredag

Igår efter skolan så åkte jag hem till Hanna, vi satt med våra datorer, letade efter fina fodral, pratade, åt vindruvor och bara tog det lugnt efter en vecka i skolan! På kvällen så kom Rebecca efter sin träning och vi cyklade hem tillsammans, lagade mat, satte oss och kollade på någon film. 
Idag tog vi (jag) sovmorgon, åt en ordentlig frukost, diskade och donade lite i huset. Resten av dagen har vi suttit med våra datorer och senare ikväll ska vi på spelning med Hanna och Astrid och kolla på lite band som spelar!
 
 
 
 
 

4 september

Skriver mitt första inlägg från älskade macbooken(MacBook Air 11tum)! Den är så liten och lätt men väldigt praktisk och typ skönt att "arbeta" med haha. Men det är något fel på min dator för att min har inte alla program som den ska innehålla och som de andra har, så jag ska prata med lärarna imorgon och se vad det är som är fel hoppas bara att jag inte behöver lämna in den eller nåt, men bara vad som helst för att den ska vara "bra" igen!
Så imorgon är det tillbaka till skolan igen, efter skolan ska jag kanske träffa Pontus men vi har inte bestämt någonting än. Annars ska nog jag och Rebecca ha en liten laptop club eller liknande! 
 
 inga bilder...
 

03.09.13

Bor denna vecka hos Rebecca, kom i söndags o hade med mig hela mitt hus kändes det som haha. Det är i alla fall jättekul att bo med en kompis, klara sig själv och ta ansvar osv. Längtar tills man flyttar hemifrån och flyttar nån annanstans ut i världen!
Just nu sitter jag "hemma" själv, becca är och tränar så jag passar på att göra lite saker på datorn och lite läxor. Ikväll hade vi tänkt att göra en riktigt ordentlig middag, titta på idol och äta lite frukt med choklad, mums!
Imorgon kommer bli en så bra dag, först har vi skolbio sen en lektion och SEN får vi våra älskade Macdatorer, yay! Är så taggad, kommer förmodligen hålla på med den hela dagen imorgon efter skolan haha!
 
förberedelser för kvällen!
jag och frugan
 
 

this is us

Det har varit skola som vanligt den här veckan. Och i onsdags gick jag och Sofie på 'This is us'. För oss som är directioners (haha) så var den jättebra, publiken var lite galen ibland men antar att det hör till haha. Den var ändå jättebra, och jag blev så himla taggad på att gå på konsert igen, ville typ bara ställa mig upp och börja hoppa i tackt till musiken. Vi  gick inte på 3Dfilmen för vi ville gå på den första som gick hehe, men jag ska nog gå på filmen igen med tjejerna i klassen så då kan man gå på 3D då istället, den var iaf så pass bra så jag kan betala att gå igen hehe, loved it!
 
I helgen har jag inte gjort så jättemycket, bara vilat upp mig och umgåts lite med Astrid och min familj. Just nu håller jag på och packar inför kommande vecka då jag ska bo hos Rebecca, kommer i princip ta med mig hela min garderob haha. Veckan kommer iaf innehålla massa roligheter och då b.la. att vi kommer få våra datorer från skolan!
 
(bild från klasskampen i torsdags)
 
 
 
 

RSS 2.0