1a advent

Ännu en helg har snart gått. I fredags lagade jag och hanna middag för att sen gå ut på bio och se mockingjay, den var inte alls som jag förväntat mig men den var bra! Efter bion sprang vi på Jesper, så kul att träffa honom igen!! 
På lördagen så gick jag och hanna upp tidigt för att sen bege oss mot ett träningspass! När jag sen kom hem pluggade jag och fixade på mitt rum och senare på kvällen kom jenny hit. Vi åt massa gott och kollade ett par filmer, har saknat den tösen! 
Idag så är det äntligen 1a advent, älskar att julen börjar på riktigt nu! Så idag ska jag och mamma förmodligen baka pepparkakor och sen ska jag väl spendera resten med plugg. Imorgon är vi dock lediga, behövs verkligen!! 
asså julen är det bästa jag vet!! 
här är även min jul-lista på spotify, från och med idag tycker jag det är tillåtet att börja lyssna på julmusik! 
 

stockholm

Det är snart ny helg, jag har inte uppdaterat någonting här och kom på att jag inte heller skrivit om min förra helg så här kommer lite bilder osv om det. 
 
Jag fick ju som sagt i present när jag fyllde år biljetter till bombay bicycle club och hotell. Så hanna och jag åkte till stockholm över helgen för att göra det! Vi kom dit på lördagsdagen och tog några vändor på söder och åt på gott, samt köpte kläder till kvällen. 
på kvällen åkte gick vi på konserten och åh den var så himla bra! Det var rätt liten lokal men stämingen där inne var så underbar. Deras musik är så himla bra, de är så musikaliska, gör musik som ingen annan! För er som inte lyssnat på dem, gör det!!
Vi gick sen ut och värderade kvällen litegrann samt åt max i vårt fina panoramafönster.
Under söndagen var det dax för ordentlig shopping! Har nog aldrig sett hanna varit så shoppingsugen, vilket var jättekul haha! jag kom hem med massa julklappar samt en tygpåse från konserten!
Hade en så bra helg med min bästaste vän!! 

helgens festligheter

I fredags var det planerd utgång. Hanna och Karin kom hem till mig för lite drinkdrickande och fixande. Vi drog till Ritz där Markus Krunegård skulle spela vid tolv, där träffade vi massa kul folk och hade det trevligt samt svettdes och skrek ihjäl oss till hans låtar. bra kväll!
mina finaste
älskade krunis
 
I lördags vaknade jag rätt sent, åt pizza till frukost och pluggade i princip hela dagen. framåt kvällen åkte jag till Hanna, vi diskuterade gårkvällen, tittade på så mycket bättre och åt massa gott.
 
Idag väckte vi mamma med sång och presenter(eftersom hon fyller år). Framåt lunch kom morfar hit och vi(jag) gjorde lunch och tårta till min kära mamma. Nu har vi firat henne och jag beger mig till datorn för plugg...
min fina mamma
lite presenter hon fick

kvällslista

10 FAVORITER 
Färg: svart och mörkblått
Mat: mört kött och rödvinssås 
Band: BOMBAY BICYCLE CLUB (och 1D hehe)
Film: otroligt svårt, så många; 500 days of summer, dirty dancing (nostalgi) if i stay (nyfunnen)
Bok: Innan jag dör
Podcast: Alex&Sigge!!
Årstid: Höst (innan deppen) och sommar
Veckodag: Det måste ändå vara fredag, speciell om man har en rolig helg framför sig.
Glassmak: Chokladkross(!!!)
Tid på dygnet: Kvällar, helst en sen sommarkväll eller nätter med äventyr
 

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: 
Glad, stressad och trött
Smak: cider
Kläder: Leggings och syrrans stora tröja (miss her)
Bakgrund: mörker
Favoritgrej: Att jag och Hanna ska se bombay bicycle club om exakt en vecka!! 
Omgivning: mitt rum
Irritationsobjekt: Stress med skola och alla dess konsekvenser

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner:
 Nja skulle jag inte säga
Brutit mot lagen: Ja, har väl dock alla?
Blivit arresterad: Nepp
Badat naken: ja det har jag!
Varit med på TV: fick typ vara "statist" i ett reportage haha
Kysst någon du inte känner: det har hänt ja

 
3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Hanna, Sofie och systern min! Sjukt vad jag litar på dessa tjejer
Du tycker om: Läs frågan innan! De bästa personer jag vet
Du inte gillar: Mörker, att gå hem själv (i mörkret), att vara ensam
 
2 VAL
Kaffe eller te: TE! om jag inte behöver pigga till mig
Vår eller höst: Höst måste det bli!
 
1 ÖNSKAN:
Att stressen snart lägger sig och att nästa helg kommer bli den bästa!
 
Alla bilder kommer från världens bästa uppfinning vilket är TUMBLR!

hästlivet

Jag följer serien på svtplay "Ett härligare liv" med Hanna och Amanda. I det senaste avsnittet så handlade det om hästar, efter att jag såg avsnittet så saknar jag häst- och stall-livet jättemycket. Det är så otroligt frigivande att få vara på hästryggen samt som en slags terapi att bara få komma in i stallet, krama om sin favorithäst och känna allt någon dag kommer bli bra. Inget slår känslan av ett bra ridpass eller underbar kontakt med hästen och man bara känner att det här är livet, så här vill jag ha det för alltid. 
 
Här är det avsnittet jag pratar om, tycker verkligen ni ska se det! 
åh vad jag saknar denna bråkstake, måste hälsa på henne snart
 

sista delen av mitt lov

Resten av mitt lov som jag inte har delat med mig av än så har jag haft en mamma och dotter dag. Vi tog en fika på favvohaket samt tog en tur på IKEA och bara plockade på oss massa småsaker som vi tyckte vi behövde. Jag träffade även hanna under Onsdagen för en filmkväll innan hon åkte till London och jag till Stockholm. Så jag sov hos henne och på torsdagen åkte jag till stockholm med mamma, hade en jättemysig stund i stockholm och fick med mig hem ett par fina saker! På fredagen så var jag med min syster hela dagen, skar pumpa och "firade" halloween. På lördagen vaknade jag av en hejdå-kram av min syster (innan hon åkte till LA, ps. saknar henne redan). Hela lördagen spenderade jag med plugg och städning, på kvällen var det tänkt med utgång men alla var så opepp så det slutade upp med att jag och Karin hade myskväll/spakväll här med filmer, godsaker och ansiktsmasker, mycket mysigt! 
 
Mitt lov började fartfyllt men avslutades lugnt och skönt. Jag har inte gjort exakt allt under lovet som jag velat men det var ändå ett skönt lov så jag hunnit vila upp mig. Längtar dock redan till helg nu, men bara 2 dagar kvar, woho!!
 
min och mammas lunch på vigårda i stockholm
min fika på fröken brogrens
en posebild på mig och karin från i fredags då vi firande mig (försökte hålla oss så stadiga som möjligt, där av spännt ansikte haha)
 

födelsedagspresenter

Så många har firat mig, vilket jag är väldigt tacksam för! Har så fina människor runt om mig, det finaste man har i livet typ. Här är iallafall i princip allt fint jag fick! 
 
veronica maggio biljett (som jag redan gått på)
Bombay bicycle club biljetter och hotell, som en mini weekend i stockholm!
haha sorgligt nog fick jag denna, massa bilder och texter om konserten som håkan hade i Ullevi, det sorgliga är att jag inte var där men får nu njuta av det genom en bok. (mamma är allt smart hon!)
dessa fina lakan!!
uppe till vänster är en bild på mig som jag fick av Karin, hon har ritat den! hon är så himla duktig, otrolig talang den där kvinnan har! Under teckningen är det ett collage av massa bilder på mig och mina fina klasskompisar som jag fick av dem, så fint! 
Till sist men inte minst så uppe i högra hörnet så är det ett kort som säger att jag fick en Londonresa!! jag blev så glad att jag började gråta haha
En otroligt fin ögonskugga från Mac som jag suktat efter så länge. I denna fina bok hade mina vänner skrivit små personliga och peppande ord till mig, älskar dem så otroligt.
fin mörkblå crop-top!
fin svart klänning, syns inte så bra på bilden men den är jättefin!
Fick även dessa fina ting ovanför! 
Får heller inte glömma en champange falska jag fick(som redan är uppdrucken..) samt en privatchaufför (hetandes Dessire haha) 
 
Jag fick så himla mycket fint, inte alls vad jag förväntat mig. Jag är så otroligt tacksam och överrumplad! Tack till er alla!! 

RSS 2.0