långhelg

Har haft en mycket härlig helg som tyvärr gick över för snabbt.
Idag är typ sista veckan sen är allt plugg ur världen, vilket är otroligt skönt. Då kan jag bara njuta av de dagar som är kvar och säga fraväl av älskade karro.
Den här veckan är kort, slutar imorgon och sen är det den årliga brännbollen. På torsdag är vi som sagt lediga och på kvällen är det k-fest!! På lördagen ska jag åka till stockholm, förmodligen shoppa lite och träffa en vän. På lördagskvällen är det även stjärnparaden. Så som ni hört har jag en del planerat för kommande helg vilket är väldigt kul, ser fram emot allt otroligt mycket. Hoppas bara att vädret håller i sig så blir allting ännu bättre! 
 
ett par bilder från helgen
 
 

21 - 05 - 2014

Denna vecka kan vara en av de stressigaste under min skolgång. Jag gör i princip ingenting förutom att plugga, har/hade 3 nationella, 1 redovisning och 2 inlämningar!! Skolan styr verkligen mitt liv just nu, men imorgon är det värsta över och jag kan nog andas lite lättare igen!
 
Igår hade jag och Hanna sån panik att jag åkte hem till henne, vi pluggade som f**n och sen belönade vi oss med sushi och så sov jag där (hade även världens horiblaste mardröm om att vi tog varsitt självmordspiller för vi var så rädda för provet..). Idag har det varit mer nationella och sen pluggade jag hemma i solen i vår nya underbara lounge. Där kommer man förmodligen hitta mig under alla sommarkvällar!
 
underbart fin bok jag fick av hanna (new york resenären)
här kommer jag spendera ca hela min sommar haha

18-05-2014

Är som vanligt sämst på att uppdatera här.. Men jag gör det när jag känner för det, punkt slut.
Helgen har iallafall varit väldigt sommrig och varm vilket uppskattades väldigt mycket, har dock behövt pluggat mest hela tiden men försökt ta vara på kvällarna och varit på äventyr. Idag väntas ännu mer plugg och gräsklippning, får försöka sitta ute så jag tar vara på vädret! 
 
bilder från olika händelser under helgen
älskar våra små äventyr

2014 - 05 - 06

I helgen fyllde Azra år, så vi firade henne med presenter mm. En riktigt rolig kväll! 
Veckan kommer i princip bara bestå av plugg, det är så stressigt just nu i samband med nationella och allt. Så jag har väl 4 inlämningar/läxor som ska vara klart den här veckan, vilket jag verkligen borde ta hand om nu. 
Igår fick vi sluta tidigare, skolan bestod endast av debatt (som jag är sååå lättad att den är över!!!). Idag hade vi(och alla andra 2or) nationella, vilket gick helt okej och resten av lektionerna var inställda så jag åkte hem. Jag har pluggat lite gran och tagit en paus nu för att titta på lite film men ska snart ta tag i pluggandet igen...
 
Bilder från lördags
 
 
 
 
 
 
 
 
 

april månad flög iväg

oj oj oj hela april har typ gått och jag har inte alls varit bra på att uppdatera här. Har inte heller tagit så jättemycket bilder men här kommer litegrann som beskriver det jag har haft för mig! 
 
har åkt till stockholm med klasen 
 
solat med min gosis i vårvädret
 
har även firat påsk
och fått fina påskägg
 
ätit allt för onyttiga men så goda saker
haft några bra dagar i skolan
med nya datorer och avklarat traditioner
 
jag har även firat min barndomsvän som fyllt 18!!
 
och såklart firat valborg, vilket bestod av lite middagsmys och filmtittande inne i regnet
 
En liten sumering av de dagar som gått, just nu längtar jag till morgondagen och framför allt sommaren! det känns verkligen att våren (&sommaren) är på väg nu vilket gör mig mer pepp på i princip allt!

RSS 2.0