midsommar

Jag beslutade mig för att försöka orka att åka med min familj till Halmstad och fira midsommar tillsammans med dem och släkt, vilket blev mysigt och faktiskt fint väder. Lugn och skön midsommar, väldigt klysichgt firande men så underbart. 
Vi spenderade en natt där och dagen därpå sov jag mest hela dagen, mådde sämre än jag trodde...
 
På Söndagen sen firade jag Hanna som fyllde 18 hela ååååår! Det var smockat med folk i lägenheten, men så mysigt att fira lilla tösen som nu är äldre än mig...
På måndagen åkte jag till frisören för att fräscha upp mitt hår litegrann, det blev kortare och mycket ljusare, känner mig så annorlunda men förhoppningsvis passar det, har inte vant mig än..
 
På kvällen sen mötte jag upp Merri, Karin och Hanna för att gå på bio. Vi gick på The Fault in our stars, och herregud vad jag grät... filmen var dock jättebra och helt klart värd att se, alla är säkert inte lika känsliga som jag haha... 
 
Tisdagen och onsdagen spenderade jag med att tvätta, packa och fixa inför torsdagen då vi åkte iväg på festival!! (inlägg senare...)

sommarlista

Hur ser dina planer ut för sommaren?
Ska till bråvalla om cirkus en vecka, ska förmodligen roadtripa någonstans med tjejerna och så älskade New York!! 
Vad ska du göra på midsommar? (idag alltså..)
Ska fira den med familjen i världens underbaraste stuga
 

Vilken är din bästa sommarfrukost?
oj.. hm jorggubbsfil förmodligen, men annars allt som har med frukt att göra haha

Bästa sommarlåten?
Måste nog vara i princip alla håkan-låtar annars oskar linnros - ack sundbyberg

Ska du åka på någon festival i sommar?
SIIII! bråvalla!!!

 

Vad vill du helst grilla?
kyckling får det nog bli.. det enda jag kan grilla i princip haha

Vad dricker du i sommar?
någon kall saft/lemonad. har även en crush på orangina..

Vad ska du läsa i sommar?
ska försöka ta tag i harry potter böckerna men annars blir det nog någon typisk chick-flick

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
KLÄNNING!! alla gånger, det bästa som finns på sommaren ju

 

Bästa parken?
Här i örebro... stadsparken antar jag haha

Bästa badstället?
gud vad svårt.. i örebro får jag säga typ lången bara för att jag har så pass nära till det, annars någon kust till havet! 

 

20.06.2014

Började sommarlovet bra med att åka med bästisen till Stockholm för att se 1D!! 
Vi köade sen ett på dagen och framåt åtta/halv nio kom de upp på scenen, men det var så värt köandet!!
Förbandet var 5sos och jag har en väldigt stor crush på trummisen Ashton så det gjorde allting mycket bättre. 
konserten var helt magisk, vi hamnade nästan längst fram i början men "knuffades runt" under konsertens gång. Jag är iaf så underbart lycklig över att ens få möjligheten till att se dem och att se dem på så pass nära håll!! Jag fick ett par vinkningar av både Liam och Niall vilket bara gjorde allting mycket bättre, kvällen går inte att beskriva med ord, jag svävade på moln och var så otroligt lycklig.
 
Jag och Sofie spenderade natten i en underbart fin lägenhet mitt på söder. Verkligen min drömlägenhet här i Sverige, tyvärr kunde jag inte alls fånga den på bild om ni ser haha...
Vi spenderade iaf söndagen sen med att ta det lugnt i solen och kolla i ett par affärer för att sen åka tillbaka till Örebro. 
På kvällen sen kom Sofia (nyägande av körkort) förbi mig i sin bil och hämtade upp mig för en liten biltur. Vi hamnade sen vid Lången för en liten picknik. Vi åkte runt i bilen under natten och hade deeptalk samt lyssnade på nostalgisk musik. underbar kväll. 
 
I måndags firade vi Hanna och Karin (i förskott) med ett grillparty vid Lången. Och ja jag cyklade från mig till Lången med det här paketet på pakethållaren.
De var så duktiga och hade gjort massa god mat åt oss. 
Spenderade kvällen där och hade många roliga stunder med underbara människor.
 
Tyvärr sen resten av veckan har jag varit sjukt, inte kunnat rört mig någonting i princip. Vet inte riktigt varför jag blivit sjuk eller vad jag är för sjuk men min räddning har varit sömn och alvedon! Nu känner jag mig dock på bättringsvägen och kan nog trots allt fira midsommar, ställde dock in mina planer eftersom jag trodde jag skulle ligga i sängen hela veckan så jag får se vad jag hittar på. 
 
hoppas alla har en jättebra midsommar och ett underbart sommarlov! 
 
 

sista skolveckan

Tiden har gått så himla fort och skolan är redan slut, jag har inte hunnit uppdatera någonting här för jag har haft massor med annat för mig osv. Tänkte iaf summera sista skolveckan med lite bilder.
 
Började veckan med pepp-show och flaggmålning för lite krampentaggning! 
 
Älskade, underbara karolinska läroverket vann äntligen krampen och vi fick äran att bada i likkistan med massa andra underbara piltar och fira segern!!
 
Det firades även på kvällen med piltisar och slutade i äventyr. 
 
Sista dagen vi umgicks med klassen, vi hade lekar och aktiviteter osv på rosta gärde och sedan gick vi för att titta in kommande skola.... risbergska....
 
på fredagen sen var det skolavslutning och vi tog avsked av skolan med blandade känslor med tanke på flytten och att vi i princip aldrig kommer få befinna oss på karoliska läroverket någon mer gång..Vi gick sedan till paolos för att tröst-äta /fira. 
 
Hur mycket jag än tycker att det är hemskt att inte få komma tillbaka till karro så är det väldigt skönt att ha sommarlov. Jag ser väldigt mycket fram emot de kommande veckorna som det här lovet består av och allt äventyr samt planerade händelser som ska inträffa! 
 
 

veckan i bilder

Började veckan med att åka till Kilsbergsgården med klassen och njöt av det sköna vädret, dock brännde vi oss lite för mycket..
Senare under veckan (torsdags) så var jag och Hanna och shoppade på marknadsafton (fick med mig klänning och en tröja) sen på kvällen tittade vi på karros bal, där rebecca och Alfred var så söta tillsammans. På kvällen köpte vi sushi och gick hem till hanna för lite filmtittande. 
Väcktes nästa dag (nationaldagen) och blev serverad denna underbara frukost.
på dagen sen träffade jag sofie (vilket jag inte gjort på år och dar) och firade nationaldagen i stadsparken med fika och lite uppträdande. mycket mysigt
på lördagen åkte jag, mamma och Linn till norrköping, underbar stad! 
där besökte vi Harry Potter utställningen, vilket var något av det coolaste jag varit med om. Jag blev helt starstruck när vi gick omkring där inne bland alla kostymer, kulisser mm. som har varit i filmen, tyvärr fick man inte ta kort där inne men det var något utöver det vanliga kan jag lova.
 
På kvällen sen stannade vi till hos Klara och planerade lite inför Bråvalla men fortsatte sen hemåt. Jag och mamma stannade i stan för en kvällsmacka och te på espresso house följt av biobesök och såg Divergent. Den var så himla bra och jag kan inte vänta till nästa film kommer ut!! 
 
Idag spenderade jag min dag med Hanna vid ett badställe. Vi planerade sommar, framtid och allt vardagligt, hon är allt bra den där tjejen. Jag kom hem sen runt 17 helt röd i fejan och satte mig ner för att skriva mitt sista arbete!! sedan vart det lite gräsklippning och belönade mig själv sen med denna underara maträtt ovanför. 
 
Nu är jag nog äntligen klar med psykologin och ska ta mig en dusch för att uthärda den sista skolveckan, dock väldigt sorgligt med tanke på att jag aldrig kommer komma tillbaka till "rikiga" karro...  ska verkligen ta vara på de sista dagarna, krampen och alla traditioner. puss och hejdå för nu
 
 

första juni

Slutade skolan i onsdags med att ta en fika med mamma och linn för att senare på kvällen åka till brännbollen med min nu mera personliga chaufför Merri. Brännbollen var helt galen men så kul, hade det också väldigt trevligt med klassen som satt och hade picknik på en filt. 
 
Torsdagen var vi lediga och då spenderade jag min dag med plugg (som jag äntligen är klar med nu!!) och sen på kvällen var det karrofesten. Innan så var jag hemma hos Felicia med massa trevliga människor för att sen gå dit alla tillsammans. Jag kan sumera karrofesten som den bästa och sämsta haha, den började helt underbart, men slutade lite kaotiskt. 
 
Dagen efter karrofesten åkte jag med mamma till stockholm för lite shopping och åt lunch med vänner som flyttat dit. 
Fick bland annat med mig denna underbara skapelse hem.
I lördags (igår) så solade jag på dagen och senare mötte jag upp Karin, Hanna, Astrid, Alva och Monika på stan för att gå på Stjärnparaden. Den var så himla rolig och jag är nu mera kär i Malfoy (teatern skulle vara en "parody" på Harry Potter). 
 
Gick hem på natten och kände verkligen att det var en sommarnatt. Ljust, varmt och helt underbart. 
 
Idag har jag gjort vanliga söndagsgrejer; solat, städat, läst och övningskört. Imorgon åker klassen på "klassresa" till kilsbergsgården och har det lite mysigt. Hoppas alla har haft en lika bra helg som jag! puss

RSS 2.0