Nyår!

Firar nyår just nu och har det toppen!
Jag ska vara social mot mina vänner nu och inte sitta här!
Men ha det så bra och gott nytt år!!
2012 here I come!


delfodervärd

Nu när jag slutat med timian så känner jag ändå att jag vill ägna tid åt en annan häst. Så därför har jag bestämmt mig för att bli delfodervärd på en häst på ridskolan. Vilket ska bli jättekul!
Jag ska ha min favorithäst Essi och josefine ska ha hennes lilla älskling Pixie. Det ska bli jätteroligt och hoppas det kan förbättra min utveckling inom ridingen.




give me something to belivie cause i'm just living to breathe

Sov hos josefine igår så därför så åkte jag inte hem och kunde därför inte blogga.
Idag på dagen åkte vi 3 till sofies häst! åh han är så underbar och det märks verkligen på sofie att hon gillar honom, vilket är undebart kul! Mysig dag idag, thank you girls.

Jag var skittrött när jag kom hem så jag nästan somnade, men nu har jag ätit lite godis och blivit lite piggare hehe. Ska snart sätta på lite gossipgirl och bara ta det lugnt, vilket känns toppen!



Chillar med livet

Idag var jag med brudarna på stan och hade det trevligt!
Är hemma hos Josefine nu och vi chillar med livet.
Hörs senare, och då kommer det bilder från igår när sofie och jag var hos hennes julklapp: hästen Panter!

 


Godnatt

Med den här bilden säger jag godnatt, är helt slut! (mer kommer imorgon)


filmen



Det är tyst i början men det var för vi pratade då, men det kommer ljud sen!

Jag har helt glömt att visa er! här är videon som jag och sofie hade på våran redovinsning. Det gjorde vi bra du vännen!

tack för den här tiden!

Jag har beslutat mig för att sluta rida timian. Jag känner att han och jag inte har något mer att utveckla, han har ju desutom några år på nacken så han kanske bara ska få ha kul de sista åren han har kvar och jag vill ju rida för att lära mig, så därför lämnar jag honom.

Men tack för den lilla stunden vi hade tillsammans! jag har lärt mig mycket, puss på dig min vän ♥













you are worth the world to me

Har suttit vid datorn, kollat bloggar, klipp och facebook mm. ikväll ska jag försöka att inte lägga mig så sent så jag kan sova typ minst 10 timmar.
Imorgon åker jag en vända till stallet och sen blir det att ta det lite lugnt hemma och så, typ kolla på mina älskade gossipgirl-säsonger!
På torsdag så blir det stan (?) med mina vänner, om inte så umgås vi bara hos någon eller så!

jag uppdaterar mer imorgon, ha det underbart och lev livet!


shopping shopping shopping

Åkte som sagt till stan idag, vi gick upp rätt så tidigt för att hinna med allt och få det vi ville så det inte tog slut. Så vi kom upp till stan runt 10 gick in på en affär och åkte sedan vidare till marieberg för att gå till hööks, från hööks fick jag med mig 1 par svarta ridbyxor, svarta ridhandskar och en svart jacka. Allt var såklart på rean (hehe) och jag är nöjd med allt!
Sedan åkte vi till stan, köpte en tröja på h&m som jag velat ha men inte haft pengar till. Men entligen är den min!
Jag och sofie åkte sedan hem till mig och vi har provat ut de kläder vi ska ha på nyår och lite annat. längtar till nyår ska bli jättekul!

Här kommer bilder på det jag köpte idag och igår:


grå(kort) tröja - weekday
linne, svart - weekday
tröja, glittrig - bikbok
(+present till sofie)


fakepäls-tjocktröja (kort) - h&m


forget the risk and take the fall, if it's what you want, then it's worth it all

Idag åkte jag till stockholm med sofia och shoppa lite på mellandagsrean vilket var kul!
fick med mig 3 tröjor och en försenad julklapp till sofie.
På kvällen åkte jag till sofie och nu sitter vi och kollar på en film och äter lite gott. Ska väl snart ta och lägga oss? för imorgon åker vi till stan och en liten tur till hööks för att hitta en och annan sak.

Jag har mycket planerat detta lov vilket är mycket roligt! men ska försöka uppdatera bloggen med lite mer inlägg, har ett par saker som jag kanske borde berätta (både kul och mindre kul)

384988_10150412951948155_698268154_8446073_1610257753_n_large



Tumblr_liy7cdwa3q1qaw7t0o1_500_large

1.weheartit 2. mine (COPYRIGHT) 3. weheartit


Stockholm

Okej jag kan inte hålla mig borta från bloggen hehe.
Julafton igår då! Fick: miniplattång, gossipgirl serierna 1-4, parfym, pengar, presentkort, bad och dusch saker, godis, tröja, almenacka. Tror det var allt hihi.
Imorgon åker jag och Sofia och sprätter upp pengarna i Stockholm.
Resten av veckan är också uppbokad med massor av skoj med mina brudar!


god jul alla!

Har fullt upp med julstök, vilket är mysigt. Men det vore ännu mysigare om det hade varit snö och några minusgrader istället för grått regnigt 8 grader... Vilket hemskt julväder, får inte alls någon julkänsla hur mycket julmusik jag än spelar...
Men nu tjatar dem på att jag måste hjälpa till så måste gå. Kommer nog inte uppdatera så mycket under denna helg så jag önskar alla i förväg en riktigt god jul!


sämst bild men aja.. nu vet ni vad jag håller på med!


Everyone wants happiness, no one wants pain. But you can't make a rainbow without a little rain

Stan igår med tjejerna, vi fikade och lite så trevligt trevligt! Sedan gick jag, Sofie och Josefine på stan, fick med mig en till klänning hem som jag tänkte ha på nyår. Lika trevligt som vanligt tjejer!
Idag åkte jag till Josefine, vi pratade, sydde lite och höll på med saker. Bra att vi rätt ut allt nu, du är bäst stumpan!

Bilder från dessa 2 dagar:


JULLOV!

Äntligen jullov nu då! har fått betyg och allt och jag känner mig rätt så nöjd faktiskt.
Sitter hemma hos Josefine just nu, vi ska snart äta lite och sen åker vi upp på stan, möter tjejerna och firar att vi har fått jullov.
Vi får se hur mycket uppdaterande det blir här under jullovet. Ska försöka att uppdatera då och då iallafall.
Ha ett jättebra lov och allt!
lite bilder från förra julen



so i guess i'm a fool in love with you

Dagen i skolan måste vara en utav de skönaste!
svenska =städa skåpen, tyska=film, bild=film, matte=film. Så skönt säger jag bara!
Jag, josefine och sofie åkte upp till stan. Kollade lite i affärer, det var egentligen väldigt onödigt att åka upp dit haha. Men istället för att göra det vi tänkte så köpte jag en klänning! visar den någon annan gång, men orkar inte ta kort på den nu eller så.
Imrogon slutar skolan, så himmla otroligt skönt det ska bli med lov! Jullovet är redan planerat med massor av skoj!




19.12.11

Dagen spenderades i skolan. Det var inte så mycket jobb eftersom skolan är slut om 2 dagar vilket är awsome!

Efter skolan åkte jag hem till Josefine, vi hade det bara allmänt bra och sånt osv! puss på dig.

Imorgon back to school men inget speciellt händer där, typ betygssnack och filmer vilket är toppen!

Mer som händer efter skolan kommer imorgon.....


Återigen en bra helg med mina brudar!

Gårkvällen spenderade jag hemma med familjen och massvis med godis och annat.
Idag åkte jag till stan (igen hehe) och köpte julklappar, nu är det bara en kvar! Imorgon är det skola igen och efter skolan blir det nog skriva lite so?
Hörs mer imorgon om jag orkar!

Tack tjejer igen för en toppen-helg!


ni är underbara

Inget stall igår utan jag och mina älsklingar åkte upp på stan och satte oss på Saigon, satt där i 2 timmar och pratade och skrattade mycket väldigt roligt kul, shoppade lite julklappar och gick runt, kom hem till josefine och sov där. Idag åkte jag till stallet och jag longerade "typ" och Sofie red lite barbacka.
Imorgon är det stan igen med girlsen och leta efter med julklappar!

Ni är underbara!


i can't stand you so i walk out the door

Har haft en rätt så lugn dag idag, kom efter skolan fikat och pluggat lite. Datorn nu och ska snart äta lite och sen blir det mer plugg. Jag kan inte förstå att jag säger det här men det är faktiskt kul med det plugget i har nu, alltså so:n så jag är nästan taggad på det haha, men det är väl bra?

Imorgon är det skola och sen stallet, får hoppas att vi kan rida imorgon! I helgen händer det inte heller så mycket, stallet på lördag och sen på söndag åker vi och köper julklappar! helt okej och lugn helg enligt mig.

 

 


middag med klassen

Har haft middag med klassen för att samla in pengar. Jag och josse åkte hem till henne och gjorde wierda saker (som alla tycker egentligen är töntigt! haha) tillbaka till skolan igen fixat o massa och har nu entligen kommit hem. Ska kolla på tv och äta nått litet sen väntar sängen!


sweet thing - change of seasons

Har inget intressant att skriva här för tillfället så här får ni en bra låt från bästa filmen!

 

och ja det är nått cp med min blogg så hela ruta inte kommer med men man får höra hela låten iaf vilket som är huvudsaken


Lucia-dagen

Slutat skolan för cirka 20 minuter sen. Är på stan nu och ska Snart spela, sen direkt hem plugga och kanske äta lussebulle? Det är ju trots allt lucia-dagen.


drunk on love - rihanna

Gårdagen vaknade jag upp hos josefine, vi hade en kul kväll, natt osv. men jag tror vi alla ville hitta på något mer skoj. Men jag är helt nöjd iaf. Tack tjejor för jag har er!

Idag skulle jag egentligen på ridningen, men det var(är) så mycket med skolan och skolarbeten så jag prioriterade det först, vilket jag tyckte var bäst. Jag är iallafall klar med min so nu och engleskan känner jag mig rätt så säker på!

Så nuska jag vila för första gången idag, ska se lite gossip girl och äta nått. hade det så hörs och ses vi imorgon!

 

bilder från helgen

sämst mobilbilder men det får ni leva med!


film-mys

Kom hem från stallet för typ en timme sen. Både jag och sofie var så frusna så vi har bara suttit och inte gjort någonting men nu ska jag duscha och sen beger vi oss iväg till josse, där blir det film-mys och massor med skratt! Vi får se vart natten för oss.

Några halvgamla favorit bilder!


you can try, But never stop me

Skoldagen har faktiskt varit bra! Jag har haft så kul med mina tjejer. Efter skolan åkte jag och Sofie till stallet det var så blött och slaskigt så vi kunde inte rida men vi skötte om hästarna och pysslade lite i stallet, kul ändå att stå att sjunga julmusik osv hihi.
Kollar på idol finalen nu o så så....hejrå!


Just like old times

Har haft bästa dagen med mina 2 favoriter. Pluggade och kom en liten bit faktiskt hehe...men sen spåra det ut. Vi hade kudd/sudd/godis krig har skrattat konstant i typ 45 min så jag kommer förmodligen ha magrutor och hes röst imorgon haha.
Men tack för den bästa dagen, just like old times...

Döda mig inte hehe


bästa låten som går på repeat

turning page - sleeping at last

you've got that something that keeps me of balance

Stallet idag efter skolan, sofie red barbacka och jag tömkörde. Vilket gick jättebra, är jättenöjd med både mig själv och timian! Tror det blir sånthär varje onsdag eftersom det är de dagarna som man inte hinner så mycket och då passar ju sånt här bra!
Just nu lyssnar jag på lite musik och ska snart slänga mig ner i plugghavet.
Imorgon skola igen och då är det so so so so som gäller!




laugh at yourself

1&2: we♥it

3&4: mina

Ville bara tilläga att ni två tjejor där ovan är de bästa som finns, tycker om er sådär väldigt mycket!

 

Har precis kollat på lite gossip girl och ska plugga lite nu. Senarre åker jag tillbaka till skolan för att gå på ett möte om att ha en utbyteselev. Kul kul! men nu när jag tänker efter, alltså ha någon som bor hos sig osv... men aja det löser sig. Flera av mina kompisar ska ha en utbytelselev också så då kan man liksom umgås tsm.

nej nu ska jag göra lite mer på min sorapport. xoxo


Julmys

Har kommit hem från en hektiskt skoldag, men den var rätt så okej ändå. Efter skolan åkte jag till ridskolan och nu sitter jag bänkad framför tv:en med kopp te och lite pepparkakor. Det är extra mysigt nu när det snöar ute, åh så härligt entligen säger jag bara!!
Ska fixa lite inför morgondagen, och sen kolla på gossip girl så...
Xoxo



20.38







Hade helt glömt bort att jag skulle visa er allt som jag hade köpt, har nu räknat ut att jag spenderat hela 1400 kr hehe... men jag tyckte verkligen att allt jag köpte var värt pengarna! Allting kommer upp någon dag i veckan, men kan avslöja att jag köpte: en jacka, ett par skor, 2 tröjor, 1 mössa och 3 skal (som jag redan visat)

Nu ska jag kolla lite gossip girl, äta lite gott och sen blir det väl att sova eller nått. vet inte men känner mig rätt trött och skola imorgon så...

Bästa dagen ever!

Kom hem från stockholm vid nio igår. Gick imprincip direkt och la mig. Jag har köpt en hel del faktiskt...men bilderna på det kommet upp lite senare.
För nu ska jag, mamma och Linn iväg på en julmarknad och sen ta en liten fika. Så jag lägger upp bilderna sen när jag kommit hem, later!

Några smakprov:


Sthlm

Ska bara uppdatera lite snabbt bara, sitter och äter just nu. Köpt lite som jag visar när jag kommer hem later!


Fredag fredag fredag!!!

Dagen spenderades i skolan med en lektion och sen stadsvandring och fika hos våran coolish solärare.
Gick och köpte lite godis, och gick runt lite och hade kul, jag och Sofie åkte vidare till stallet och gjorde inte så mycket där hehe och runt 19 kom jag hem, kollar på idol nu och ska äta snart.

Ikväll går jag och lägger mig tidigt för imorgon drar jag och tjejerna till stockholm! Åh är såååå taggad.
Kanske blir lite uppdatering imorgon, men förvänta er inte för mycket puss


Love is like clothes, if it don't fit perfect it's a disaster

Kom hem från öppet huset för typ 2 timmar sen med lite Kinesmat, nom nom. Sen dess har jag tränat på läxor och plinkat på pianot.
Nu tv och sova.

Mer bilder från helgen.


Öppet hus

Hemma nu men ska snart iväg till öppet hus på risbergska, har ändrat mig med valet nu så vi får se hur risbergska är...
Imorgon skola igen men efter lunch ska vi till stan med klassen och få vårt pris för vi vann nutidsorigenteringen, kul kul!


RSS 2.0