27.08.2013

Ursäkta får dålig bloggning... Förra veckan gick vi skolan som vanligt, på fredagenskvällen var jag med Sofie, vi fixade några ärenden på stan sen åkte vi hem till mig och dreglade över onedirection i en nyinköpt tidning och moffsade lite godis till en film.
På lördagen så var jag med familjen på stan på dagen och sen mot kvällen så kom Azra hem till mig, vi åt och kollade på film och bara pratade, trevligt var det!
På söndagen så umgicks jag med Hanna en stund och bara gjorde vanliga söndagssaker.
Nu är det ny vecka igen och nya tag, vi har börjat med individuella valet(foto) och än så länge är det jättekul, så det är något jag kommer se fram emot i veckorna! Men idag har vi fått vår första riktiga stora uppgift... så jag ska börja på den nu hade jag tänkt och sen vila hjärnan lite från skolan med en bra film/serie!
 
 
 
 

back in school

Nu har skolan börjat igen efter ett skönt sommarlov som tyvärr gick alldeles för snabbt! Kände mig inte redo för skolan än. De dagarna som har gått har i alla fall varit bra, inte så mycket har förändrats, lite nytt folk på skolan men samma gamla vanliga plugg osv. Ser dock fram emot när vi får datorerna och när karrofesterna drar igång!
Idag har vi även köpt biljetter till 1Dfilmen, woho om en vecka smäller det!
Men nu sätter jag igång med terminens första plugg... hej matteboken!
 
saknar väl det här lite...
 

can we please start all over

Jobbade sista dagen i fredags och på kvällen träffade jag Merri, Azra och Rebecca igen, vi åt lite tacos mm. Rebecca åkte lite tidigare men vi andra pratade, lyssnade på musik och hade det trevligt. Igår gjorde jag inte så mycket, tog en sovmorgon och bara var hemma o tog det lugnt och sen på kvällen åkte jag hem till Astrid, vi kollade på film, pratade och bara hade det bra.
Idag på dagen cyklade vi upp på stan för att fixa lite saker inför skolan, sen träffade vi på Hanna och Mathilda så vi alla fyra satte oss på bara vara och tog varsin chai latte och pratade lite. Sen cyklade vi hem och sen dess har jag inte gjort så jättemycket, ska städa lite på mitt rum och kanske träffar Astrid ikväll för en sista sommarlovsnatt!
 
 
himla fining!

 

flowers grow while I grow older

Hela veckan har jag jobbat och imorgon är det min sista dag, vet inte om det ska bli kul eller tråkigt faktiskt.
Efter jobbdagarna har jag för det mesta tagit det lugnt och träffat vänner. I tisdags kväll åkte jag och Astrid och kollade på när Josefs band hade spelning, så duktiga var dem!
I onsdags efter jobbet träffade jag Sofie på stan, pratade och kollade i lite affärer så jag fick med mig en tröja hem. Ikväll/idag ska jag träffa Azra, Merri och Rebecca, tror vi mest ska äta lite och prata lite tjejsnack typ. Har saknat dem så det ska bli trevligt att ses igen!
 
mörkblå&vitrandig tröja från JC 75kr

helgen

I lördags gjorde jag inte så jättemycket på dagen, vilade från jobbet, kollade videos på yt och umgicks med min syster. På kvällen sen åkte jag till Rebecca och hade film/myskväll med massor av prat. Sen sov vi där och gick upp på söndagen sen runt 12 tror jag, då cyklade vi till Lillån och kollade på en fotbollsmatch, sen åkte vi hem till mig, kollade lite videos och pratade.
Idag har jag jobbat och vilket jag ska göra hela veckan ut, så förmodligen kommer det inte vara så mycket eller rolig uppdatering på den här sidan....
 
gick ute när det regnade som mest.....
 

rainy days

Hela den här veckan har jag jobbat på mitt sommarjobb, som faktiskt är jättekul! så jag är glad för att jag fick det.
Men i tisdagskväll så träffade jag Rebecca, Azra och Merri. Vi satte inne i regnet, åt massa gott, pratade och skrattade så mycket så jag vet inte vad haha, en mycket trevlig kväll!
Imorgon är det fredag redan och känns som veckan har gott sååå snabbt, men i helgen har jag inget riktigt planerat än, förmodligen träffa Merri och Astrid.
 
Untitled
Love the Rain ? | via TumblrPerfect <3Hipster <3 | via Tumblr
 

Luxemburg, Tyskland, slutet på resan

 På vägen hem från Franrike på vår roadtrip åkte vi till Luxemburg och Tyskland. Luxemburg har jag aldrig varit i, vilket var kul och Tyskland besökte jag nya platser nu än vad jag gjort förut. 
Men min favorit av dessa länder är iallafall Luxemburg, det var anourlunda, litet men väldigt fint!
 
 
bilder ovan är Luxemburg
 
bilder ovan är från Tyskland (mosel, som det heter)
 
Vi avslutade resan med ett par skratt vid ett underbart gatucafé i södra Sverige. Den här resan har varit så otroligt underbar, jag känner verkligen att jag var i mitt riktiga element. Jag ÄLSKAR att resa och vill verkligen göra en liknande resa som den här i framtiden, kanske då med mina vänner? kanske i USA? vem vet, only time will tell!

Frankrike

Vår huvuddestination på roadtripen var Frankrike. Vi var på ett badortställe i ungefär 4 dagar, som man kan jämföra med Visby ungefär. Efter det åkte vi till Paris som vi var i ungefär 3 dagar. Jag kan inte säga något annat än att jag älskar Frankrike och speciellt Paris, love love love!
 
 
 
 
 

sista sommarlovsdagarna

I Fredagskväll så hade jag och Astrid en jättemysig och rolig picknik med snack mellan himmel och jord, mycket behövlig och trevlig kväll!
Igår på dagen så åkte jag med familjen och badade och spenderade hela dagen där, på kvällen sen så skjutsade min syrra mig till Sofie, och vi kollade på lite tv (Beyoncé filmen!), kollade lite videos på yt, var lite ute på balkongen och kolla stjärnor, pratade osv. Vi somnade väl runt halv 3...? och sen imorse så gick vi upp och gick sen in till stan och mötte Emma, som jag inte har träffat på såååååå länge, så det var kul att prata lite om allt som har hänt osv.
Nu har jag städat mitt rum, förberett mig inför veckan som består av jobb... Sen har jag även övningskört lite, så himla kul var det, taggad på körkort!!
 
fint hjärta på himlen
 

even if the sky is falling i know we'll be safe and sound

Var och badade med Hanna, Mathilda och Judith idag vid Karlslund. Det var sjukt varmt idag så det var skönt att vi åkte och bada/solade. En trevlig dag!
Ikväll ska jag och Astrid åka till lången och sörja att det är min sista sommarlovsdag (om man inte räknar med helger). Sen vet jag inte om några andra också följer med men vi ska iaf typ äta massa gott och ta ett kvällsdopp, njuta av sommarkvällen bara.
 
 

de senaste dagarna

I tisdagskväll så träffade jag Hanna som jag inte gjort på flera veckor! Vi gick på "känn ingen sorg" och herregud vad bra den är, vill redan se den igen. Alla som inte har sett den, se den!
Igår så gick jag på stan med Astrid och Hanna, vi var där i princip sen 13 till 18, så det blev en heldag och jag fick med mig ett Wesc linne. På kvällen så åt jag, mamma och min syster på älskade Paolos, kan verkligen rekommendera deras lasagne.
Idag har jag inte gjort så jättemycket, umgåtts med systern min, städat, klippt gräset och fixat sommarjobb för de två sista veckorna! woho
Så imorgon är det min sista riktiga sommarlovsdag, då ska jag, Hanna, Matilda och Judith förmodligen åka och bada, och på kvällen har jag än inga planer, får se vad som händer!
 
 
 

RSS 2.0