28.06.2015

I fredags hade förkylningen kommit åt mig rätt hårt. Hela dagen hade jag knappt någon energi, kände inte alls för att träffa människor utan ville mest lägga mig i sängen och kolla hundra avsnitt av någon serie. Men jag lyckades ändå få in en körlektion, som gick över förväntan ändå. Sen åt jag lunch på stan med mamma, pappa och morfar, dog matdöden då!! Resten av dagen umgicks jag bara med min familj och sen till kvällen var det planer på utgång men så som jag mådde ville jag hellre vara hemma, så Hanna kom hit och åt grillat samt tårta och kollade flera avsnitt av New Girl, mådde mycket bättre efter hennes besök! 
 
Igår blev det äntligen lite sommarväder, jag gjorde dock inte jättemycket. Satt ute i solen och läste samt klippte gräset. Under kvällen var jag själv hemma så Merri kom hit för en tjej-kväll med massor av onyttigheter samt så kollande vi på ett par chick-flicks och såklart blev det en hel del skratt och prat med.
 
Idag cyklade jag in till stadsparken för att möta Astrid och Hanna, vi låg på en filt där och solade, planerade och åt glass. Efter ett par timmar tog vi en liten vända i wadköping men cyklade sedan hem till Hanna, det var förens då som jag såg hur jag hade brännt mig... just nu är jag en tomat och har de mest konstigaste linjerna haha aja. Hemma hos hanna åt vi lite mat och kollade ytterliggare några avsnitt av New Girl. Nu ska jag snart bege mig ut för att övningsköra och sen ska jag ha en lugn kväll med filmtittande! 
 

födelsedagsfirande, stockholm, sjukdom

Ännu en vecka in på sommaren har gått och det känns ändå inte riktigt som sommar, har inte badat ännu och det varma vädret befinner sig tyvärr inte i Sverige, börjar bli less! Som tur är har jag haft annat för mig, vilket har varit trevligt.
 
I måndags fyllde Karin och Hanna år, jag "överraskade" Hanna på morgonen med presenter och sång. Vi gick sen tillsammans till stan för att träffa Karin, Merri och Astrid på Java för en frukost. Vi åt så vi storknade och planerade vår resa till Halmstad! Lite senare bestämde vi oss för att vi inte ville skiljas åt så vi tog en tur till Nora, där åt vi (såklart) nora-glass, satte oss på en brygga och pratade om verkligen allt, tjej-snack deluxe. Är så otroligt lycklig över att jag har dem som mina vänner. 
sorry för otroligt suddiga bilder...
åt även denna underbara måltid på kvällen!!
 
 
Under tisdagen träffade jag Rebecca på stan för en fika på espresso house, vi tog även en tur på stan och jag fick med mig ett par byxor från monki. Vi satte oss sen vid slottet för att prata om allt, från svartsjuka till studenten och allt där emellan. Hon är allt fin hon! På kvällen åt jag middag med min familj på Fratelli, alltid lika gott. 
 
Igår morse åkte jag, mamma och pappa till Stockholm, vi spenderade första halvan av dagen på söder med lunch på Urban Deli (<3!!) vi gick sen till stan och avslutade dagen där på en tapasrestaurang. Jag lyckades även få med mig en bikini och en clutch! Vi spenderade sen en natt på hotell på långholmen, ett gammalt fängelse, man sov liksom i de gamla cellerna, så wierd haha. Idag stannade vi till i en trädgård på väg hem och tittade runt, dock är jag sjuk (igen..wää) så jag satte mig i bilen och somnade där tills dem kom tillbaka en timme senare typ.. Nu är jag iallfall hemma och det fanns planer på att träffa vänner på en uteserverning men jag finner verkligen ingen ork till det, så jag ska stanna hemma och titta på OITNB med glass. Tack för mig! 
varför så bekymrad.. 

midsommar

En vecka har gått sen studenten och det känns fortfarande surrealistiskt. Den här veckan har mest gått till återhämtning känns det som, har umgåtts med vänner här och där, mest tagit det lugnt och såklart firat midsommar igår. 
 
Vi hade en mysig grill/knytiskväll hos Elias med alla de bästa människorna jag vet typ. Hade jättetrevlig kväll med kubbspel och mycket prat o skratt. Framåt kvällen blev det så kallt att vi ville dra oss vidare, därför anslöt vi oss till en fest där det befann sig lite annat folk, kul att se gamla ansikten igen och lite dansande till håkanfavoriter. Kvällen avslutades med en för lång taxi-kö så vi promenerade hem i regnet, mys ändå. 
 
På måndag fyller två av mina favoritpersoner år, Karin och Hanna! då ska vi fira dem med en brunch på java och med presenter. Äntligen samlas vårt lilla gäng igen, saknar dem redan efter ca. en vecka. 
 

nu har jag tagit studenten

Nu har jag äntligen tagit studenten, och jag kan inte riktigt förstå det. Än så länge känns det som jag bara har sommarlov, jag har varken jobb till sommaren eller till hösten, förut gav det mig panik men just nu vill jag bara samla ihop livet för att sedan göra planer, och jag tror det kommer lösa sig ändå. 
 
Studenten iallafall var väl en av världens bästa dagar (såklart) men dagen var ren skär lycka. Morgonen börjades med fotografering och champangefrukost. Följt av samling i aulan med alla fina piltar, så många bra personer fick stipendium och jag grät flertal gånger då mina vänner fick gå upp(så välförtjänt!!). Sedan kändes det som att tiden sprang iväg inne i skolan då vi väntade på att få springa ut, sprang ut hand i hand med mina bästa vänner och skrek/grät så otroligt mycket haha. Jag sprang fram till min familj och vänner och kunde knappt fokusera, jag vet inte varför riktigt men grät så otroligt mycket haha, hanna stod dessutom bredvid mig och hon grät minst lika mycket. Vi gick sedan en jättekort bit med i kortegen för att sedan åka med vårt (otroligt vackra!!) flak! Efter ett varv var vi alla helt slut och svett, tur ändå att vi hade tak och skugga, där sa vi hejdå från klassen och var alla uppe i varv. 
 
På mottagningen fick jag ett varmt välkomnande av alla fina gäster, både med mat, presenter och kramar. Tack för att ni kom!! Fick så himla mycket fint, bland annat biljetter till way out west, så jag började gråta igen haha. Efter mottagningen åkte jag till en lokal som vi hade hyrt med klassen, första och (förmodligen) sista gången som vi umgicks allihoppa, det var så kul, alla var så sjukt taggade och det var bara kärlek i rummet. Vi åkte sen alla vidare till Frimis och firade med alla andra studenter, så otrolig känsla och bra kväll!! Vid stängning gick vi till Stadspakren för korvätande och mer mys med andra studenter, natten avslutades på morgonen vid soluppgång och jag kunde inte vara lyckligare, kunde inte sluta le.
 
<3
här är jag helt röd av mitt gråtande med morfar och min morbror
här grät vi så otroligt mycket, vilket som tur är inte syns på bilden! 
älskar den här bilden!!
blev klassens hipster... haha
alla bilder från utgången får tala för sig själv!
världens bästa kväll/natt/morgon

studentveckan

Det känns så otroligt sjukt att jag tar studenten imorgon! Kan inte förstå att efter så många år i skolan så ska det ta slut, lika roligt som det är skrämmande. Men det kommer säkert bli bra!
Den här veckan har varit fylld av förberedelser och festande. I måndags fixade vi inför vårt flak, på kvällen satt jag på satin en stund med gosevänner. I tisdags var det pepp-show inför krampen, på kvällen åt vi sushi och hade parkhäng med blivande studenter, en väldigt trevlig kväll! 
Igår vaknade jag upp och skulle åka till stan för att vara med på det årliga krampen, dock mådde jag inte alls bra, vilket resulterade i att jag sov vidare och kom lite senare till gärdet. Jag kände mig så dålig under hela krampen men när vi vann glömde jag bort det för en liten stund och sprang in på planen skrikandes/sjungandes av lycka. Så himla bäst karolniska läroverket, kommer bli sorgligt att lämna dig! 
 
Idag mår jag fortfarande dåligt, feber, halsont och huvudvärk. Så hela dagen idag ska jag bara ta det lugnt, dricka tonliter av vatten och vila upp mig så mycket jag bara kan, eftersom imorgon tar jag studenten, kan fortfarande inte förstå det!!!

utgång, student och stjärnparaden

I fredags var jag ledig igen, hela dagen spenderade jag med att städa, fixa småärenden osv. tog mig även lite tid till att läsa bok ute på altanen och försöka få någon slags bränna, vilket jag inte alls lyckades bra med... Under kvällen mötte jag upp några bra vänner på Bells, efter lite prat och vinsvepande där gick vi till Frimis. Kvällen var minst sagt annorlunda och så mycket hände, för mycket för att dela med mig av här... men mötte trevliga bekanta och nya ansikten samt pussades lite för mycket för mitt eget bästa. Kvällen var dock bra, som sagt annorlunda men helt klart fin! 
 
I lördags åkte vi till Finspång för att gå på Klaras student! Hon var så otroligt fin och jag kunde inte låta bli att fälla en (väldigt diskret och liten) tår pga. hela grejen var så överväldigande. Efter ett par timmar med presentöppning, prat om framtid och allt som pågår i våra liv, begav vi oss hemåt. Jag stannade till hos Hanna för en åktur i hennes (nya!!) bil för lite terapi-prat. Ibland undrar jag vad jag skulle ta mig till utan henne. 
 
Igår sov jag så himla länge och gjorde i princip ingenting under dagen, vilket var otroligt skönt. Jag lyckades iallfall samla lite kraft till att klippa gräset under eftermiddagen, och lite senare gjorde jag mig iordning för att möta mina gosevänner och kolla på stjärnparaden. Den var som vanligt fantastiskt rolig och alla var så himla duktiga! 
världens sämsta bild på mig och edvin från i fredags
min finaste vän! 

balveckan

Min absolut sista skoluppgift gjordes i måndags och sen dess har jag kanppt gått i skolan. Rätt skönt ändå men samtidigt tråkigt då man inte umgås med sina klasskompisar/piltvänner lika mycket, hade varit skillnad om vi var kvar i karrobyggnaden tror jag.
 
I onsdags iallafall var det äntligen bal, vi var lediga den dagen så vid kl.12 började jag med förberedelserna, vi möttes några knippen från klassen hos Jonte för att sen styra stegen till slottet för fotografering. Sedan hade vi mingel, middag och långdansande på Elite hotell. Efter ett klädbyte och en svept champange hade vi en utekväll på frimis, en av de bättre på länge, dansade tills fötterna gick av och tills örona blödde, låter hemskt men det var en underbar kväll som avslutades till fågelkvitter och soluppgång. 
 
Under torsdagen lämnade vi in böckerna i skolan, samt renasde skåpet. Hanna och jag bestämde oss för att åka iväg och ta årets första (2sekunder) dopp. Vi lyssnade på lite bra musik, hade skrattattacker och åt lite god picknik. Sjukt vad den människan förstår mig bra.
 
min finaste kom också en stund! (lånad av henne)
jag var inte lika fancy på bild som hanna...
 
bilder från vår mysiga "bakis"-utflykt

RSS 2.0