sista juni

Den här veckan har jag haft fullt upp och inte riktigt haft tid/ork till att skriva här. Jag kan iaf säga att den här veckan har varit full av olika känslor. Jag har spenderat några mysiga dagar hemma hos Josef vilket var trevligt som vanligt, jag har även varit och kollat på när Anton Ewald uppträdde vilket var så himla kul men sen har min kanin gått bort vilket vände mitt goda humör helt upp och ner. Men nu har jag tagit nya tag och ska ta vara på sommaren och göra roliga saker, allt som hör till sommaren.
 
 

23 juni

Idag åkte jag och min syster till stan för att ta en lunch med Jesper och Camilla. Vi satt och åt ett tag, kollade i lite affärer och sen cyklade vi hem till dem.
När vi kom hem sen tog jag och Astrid en promenad och pratade massor om allt och inget, alltid lika behövligt! Imorgon ska jag klippa gräset och städa lite och sen framåt kvällen ska jag träffa Sofia och vi har inte bestämt än om vi ska gå på bio eller bara ha filmkväll hos någon, men något kul hittar vi alltid på!
 
couples..Passion... | via Facebook💕🌸

warm summernight

I torsdags så tog jag och Astrid en kvällscykeltur till lången och tog årets första dopp, äntligen!
Det var i alla fall en jättevarm kväll och det var så himla fint väder, och rätt så varmt i vattnet. Vi cyklade i alla fall dit och pratade, badade och njöt av en varm sommarkväll, underbart.
 
 

midsommar

Kvällen ska jag spendera med vänner och bara fira sommaren, jag hoppas och tror att min kväll blir toppen. Ha en underbar midsommar mina fina och njut av sommaren!
 

miss this


roadtrip

Spenderade dagen igår med familjen, vi åkte på en mini roadtrip upp i landet och avslutade sen dagen med att äta inne i stan. När jag kom hem så umgicks jag bara med systern min, vi kollade på film och tog sedan en nattpromenad och kollade på ytligare lite film och somnade sen i mitt rum. mycket mysigt!
Idag cyklade jag upp på stan och träffade Sofie som jag inte har gjort på ett tag, vi gick runt och kollade i lite affärer och satte oss sen på en filt i stadsparken och pratade lite om allt som har hänt osv. sen cyklade jag hem och har ätit lite jordgubbar och ska kanske åka och ta ett kvällsdopp, har faktiskt inte badat än.......
 
 
 
 

resa

Idag är en sån dag som jag bara vill ifrån Örebro, det vore bara så skönt att ta semester från semestern typ. Att åka ifrån staden som jag har spenderat så mycket dötid i, dagarna har i princip bara sprungit iväg. Just nu vill jag mest av allt åka till någon främmande stad och bara ta det lugnt och andas in ny luft.
Det känns som det var ett tag sen jag var ute och reste och jag saknar det verkligen, det finns inget bättre än att komma till ett annat land eller ny stad och bara utforska. Så just nu drömmer jag mig bort om att ligga på en strand med havet framför mig eller sitter på ett mysigt café i en storstad och tittar mig runt. Jag vill bara ha en omväxling.
 
min forsta resa de... - BloglovinTravel | via FacebookI am a lonely Wolf. | via Tumblr

lycklig

Allt är bara så himla bra just nu. Det är sommar, jag har nya högtalare, alla människor runt mig är så underbara och jag känner mig helt fri. Det är inga måsten eller saker jag måste ta itu med, jag kan göra vad jag vill och när jag vill. Allt känns alltid så bättre på sommaren, man blir automatiskt gladare och man hittar alltid på mer saker att göra. Även fast sommaren precis har börjat vill jag inte för någonting i världen att den ska ta slut!
 

I wanna get lovesick with you

Igår hade jag och Sofie planerat att ha en strand-dag, med det blev inte av p.ga. vädret... så på dagen gjorde jag inte jag så jättemycket, mest fixade här hemma och lite senare åkte jag till stan och träffade Josef.
På kvällen så cyklade jag och Astrid till konsum och köpte lite vindruvor och satte oss sen hemma hos mig och kollade på film, senare på kvällen så åkte jag tillbaka till stan och mötte Josef igen. Kan bara säga att det var en mycket bra dag igår..
 

i love you summer

Igår var en rätt lugn dag, jag sov ut till runt 11. Sofie och jag åkte sen till Marieberg, där Sofie köpte ett par skor och ett par shorts och jag ingenting... vi var där i ett par timmar och åkte sen hem, när jag kom hem umgicks jag med min syster lite och sen på kvällen kom Sofia hit, vi kollade på lite film, pratade och bara tog det lugnt.
Idag har jag inte gjort så jättemycket, gick upp runt 12, gick direkt ut och solade och låg där i ca. 1,5 timmar. Sen gick jag in och åt och nu skypar jag lite med Sofie. Mot kvällen så ska jag och Astrid ta en promenad och prata lite och njuta av de ljusa och varma sommarkvällarna!
 

finally summer

Igår så var jag med några tjejer från klassen och firade sommarlov. Vi grillade, pratade och satt mest ute på en filt hos Hanna. När alla hade åkt hem så kollade jag och Hanna på en film och typ sörjde över att vi inte var på håkankonserten sen åkte jag hem runt 11 ungefär. En mycket trevlig dag! Idag så mötte jag Merri på gymmet för att träna lite, det var väldigt länge sen jag var där så jag körde inte så jättehårt men blev väldigt trött, så när jag kom hem tog jag en långdusch och har mest vilat lite, vilket jag typ ska fortsätta med om jag inte skulle ta en promenad med Astrid.
Hoppas alla har ett jättebra lov! puss
 
 
 

sommarlov

Har äntligen fått sommarlov, men har ännu inte förstått det riktigt. Jag fick sommarlov i fredags i alla fall och då tog även min syster studenten, kan inte säga annat än att jag längtar så mycket efter den dagen!
 
lite blandade bilder
 

What ever happens I will always be by your side

 

älskar dig till hundra, min syster!


dag i solen

Var med klassen idag för sista gången innan sommarlovet, vi spelade brännboll, kubb, hade tipspromenad i stadsparken och mest bara njöt av solen. När vi fick sluta, typ 11 så åkte Hanna och jag hem till henne och la oss på en filt i en nära park, när vi legat där i några timmar åkte vi tillbaka till stan och kollade i lite affärer men hittade inget. Sen för ett par timmar sen kom jag hem och har inte gjort så mycket, städat och fixat lite inför fredag då det äntligen är sommarlov och min syster tar studenten!!!
 
(haha alla är så fina på den översta bilden, mitt i ätandet!)
 

krampen

Det var krampen igår, så himla kul!! Det roligaste var ju när vi gick mot rosta gärde och alla typ skrek och sjöng osv haha. Men såklart var det jättekul att kolla på alla grenarna också men jag som pilt erkänner att vi i princip blev utklassade haha... men det gör inget, det var kul ändå och jag är ändå en stolt pilt över alla som var med!
 
 

3 juni 2013

I helgen har jag mest tagit det lugnt och blivit glad över att det änteligen är sommar och juni! Så i fredags åt jag på uteservering och på kvällen/natten tog jag och Astrid en promenad och pratade massor.
I lördags så satt jag ute i solen nästan hela dagen och försökte få lite färg, det funkade inte jättebra men är lite brunare nu iallafall haha. På lördagskvällen åkte jag upp på stan och mötte Sofie, vi gick sen till Behrn och åt mat och kollade på lite Amerikans fotboll, sen åkte vi hem till mig och kollade på lite film och sommnade rätt tidigt. Under söndagen gjorde jag inte så mycket, saknade en person och bara väntade på att det skulle bli måndag typ.
 
Idag var det skola som vanligt och den sista riktiga dagen. Imorgon är det krampen (KÖTTA!) på onsdag är det typ grillning med klassen i stadsparken, på torsdag nationaldagen=ledig och på fredag slutar vi!!! woho
 
lite bilder från helgen

balen

Var på min systers bal i fredags, det var så himla fint väder och alla var så fint klädda. Jag bara längtar till min bal, kommer bli så himmla roligt!
 

RSS 2.0