we got the power

Idag har jag spenderat dagen med Astrid, vi har solat i princip hela dagen, ätit massa frukt och pratat om allt. Sen kollade vi en liten snutt på en film men åkte mot kvällen till stan för att möta Rebecca, vi köpte lite mat och satte oss sen i stadsparken och åt, spelade kort, lyssna på musik, bara pratade och hade kul. Astrid och jag cyklade hem och nu gör jag inte så jättemycket, pratar med en väldigt bra person.
 
 
 
 

i don't even know how i survive

Igår gjorde jag inte så jättemycket på dagen, umgicks lite med min syster och bara tog det lugnt. Framåt kvällen så åkte jag hem till Jenny och vi åkte sen till stan och träffade Pontus och Oscar, vi satt i stadsparken en stund och pratade och gick sen till Max och åt lite. Senare på kvällen åkte jag och Jenny hem till henne, kollade på SATC (standard) och åt massa gott.
I morse gick vi upp rätt sent och jag åkte hem i princip direkt. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, mest tagit det lugnt, ikväll kanske jag tar en promenad eller liknande med Astrid eller träffar Rebecca en kortis, får se!
 
lite bilder från min tumblr som jag tycker ni kan gå in på och följa!! HÄR
 

Danmark, Holland och Belgien

Jag och min familj har varit på en ungefär 2 veckors lång roadtrip, vi besökte många länder som låg på vägen till vårat huvudställe (Frankrike). Vi besökte då även Danmark, Holland och Belgien bland annat. Det finns inte så jättemycket att berätta om länderna eftersom vi bara spenderade 1 natt i vardera land, men av det lilla vi var där så tyckte jag nog extra mycket om Holland.
 
2 första bilderna- Danmark. De 3 nästa - Holland. De 3 sista - Belgien

sommriga dagar

Igår åkte jag med Sofie till vårat standardbadställe, solade, tog ett dopp och bara pratade. Just like old times! Vi var där i några timmar, i princip tills solen gick i moln.
På kvällen så fick jag (väldigt försenad) present av min syster att äta på Saigon, köpa godis och hyra film. Så vi gjorde det, vilket blev en mysig systerkväll.
Idag åkte jag och Astrid och badade, vi spenderade hela dagen där och nu ikväll så har jag än så länge inget planerat, kanske så ska jag träffa Astrid igen och ta en promenad eller liknande.
 
 
 

shopping från sverige och europaresan

Här kommer lite bilder på plagg mm. som jag köpt under den senaste tiden. Förlåt för de kassa och okreativa bilderna men jag hade ingen ork till nåt annat, hoppas det duger!
 
De tre övre kommer från Topshop och Sverige
en bomberliknande jacka från JC (självklart i Sverige)
Starbucks-mugg (paris)
en randig tröja kan man aldrig få för mycket av... från Zara (paris)
svarta "pösiga" byxor från pimkie (paris)
skor från new look (paris)
smink från DM (tyskland)

tillbaka på svensk mark

Bloggen har legat nere väldigt länge pga. att jag har varit med familjen ute på en roadtrip runt i Europa i ungefär 2 veckor. Men nu är jag tillbaka på svensk mark och ska njuta av svenska sommaren (det lilla som är kvar). Inlägg om resan kommer under de närmaste dagarna, men just nu vill jag bara ta det lite lugnt och titta ikapp allt som jag missat när jag har varit borta. Har inte haft en riktigt lugn stund sen jag kom hem. Vi kom hem i söndags och i princip direkt när jag kom hem så åkte jag till Sofie och överraskade henne med lite godis, vi har inte setts på nästan 3 veckor så jag var tvungen att träffa henne direkt när jag kom hem!
Har saknat alla mina vänner så jag har försökt träffa så många som möjligt nu, så igår så träffade jag Rebecca och vi solade, badade och pratade mest, catcha up helt enkelt! På vägen hem sen så mötte jag Sofie en liten stund på stan, kollade i lite affärer och bara pratade/planerade. När jag sen var på väg hem från stan så mötte jag på Astrid och Emma, så vi stannade en liten stund på stan och åkte sen hemåt. Emma var tvungen att åka hem så jag och Astrid åkte hem till mig och åt lite och åkte sen vidare till Hovsta för att hänga med Merri lite. Vi satt på en filt i en park, åt lite gott och bara pratade, pratade och pratade. Senare på kvällen så åkte Astrid och jag hem till henne där vi kolla på film och sen sov jag över där. Jag hade i alla fall en mycket trevlig dag med massor av vänner och roligheter!
 
 

födelsedagsfirande

I söndags gick Rebecca och jag upp rätt så tidigt för vi hade planerat att överraska Astrid på hennes födelsedag med cupcakes som vi hade bakat, såklart 17 stycken till sjuttonåringen hihi. Så vi gick genom typ halva Lillån med cupcakes på en bricka och sen när vi kom fram till Astrid så sjöng vi för henne och satte oss ned och pratade lite och firade henne (Grattis igen gumman!) sen efter det åkte Rebecca hem och jag åkte hem till mig, då spenderade jag dagen i solen och kollade på lite serier och bara tog det lugnt och fixade inför de kommande veckor som kommer bli så roliga!!
 
 
 
 

6 juli

I lördags vaknade jag och Hanna rätt sent runt 11 sen åkte vi och mötte Rebecca i stan och handlade lite och sen åkte vi tillbaks hem till mig. Hemma hos mig solade vi i flera timmar och försökte få lite bränna vilket jag tror jag lyckades med, wiho! Sen bakade vi inför Astrids födelsedag som var dagen efter och sen på kvällen kom även Azra och Astrid och så hade vi en liten tjejmiddag med massor av snack och skratt, en välbehövd kväll! Alla åkte hem runt 12 och Rebecca sov kvar hos mig.
 
 

5 juli

I fredags åkte mamma, pappa och jag till Stockholm. Medan pappa jobbade så tog mamma och jag en shoppingtur. Vi började på söder och gick sedan in mot centrum och tog de affärer vi ville, vi hade mest en lugn dag och gick in i de affärer vi ville, hade inga speciella måsten. Jag fick i alla fall med mig ex antal kläder hem (som kommer upp i ett annat inlägg för jag har inte tagit kort på dem än). Mamma och pappa stannade kvar i Stockholm över helgen men jag åkte hem och då mötte Hanna mig i stan så åkte vi båda hem till mig och hade en filmkväll, tog en promenad och pratade mest, sen sov hon över här hos mig.
 
vet inte riktigt vad jag gör för min...
 

lewis watson - calling

Den här låten är så himla bra, lyssnar på den om, om och om igen. Det är nog videon också som gör det lite, den känns väldigt tumblrig haha, men jag tycker väldigt mycket om låten, give it a go!
 

cykeltur

Igår åkte jag och mamma tidigt iväg till ett ställe lite utanför Linnköping för att cykla längs Göta kanal med min morfar och morbror, det var jättefint och varmt och en mycket trevlig dag dock lite jobbig cyklade ca 3 mil allt som allt, det var iaf jobbigt med tanke på min dåliga kondition haha.
På kvällen sen åkte vi till Klara, min barndomsvän som bor i närheten och åt middag där och så pratade jag och Klara om lite saker som hänt osv, men båda var väldigt trötta så vi tog det mest lugnt. Mamma och jag kom sedan hem runt halv 11 den kvällen och jag gick nästan direkt och la mig för jag var så trött.
 
Idag sen vakande jag runt 11 men gick inte upp ur sängen för ens väldigt sent... så hela dagen idag har jag bara tagit det lugnt, städat och förberett för kommande resa och nu äntligen tagit en lååååång dusch.
Imorgon väntar en tidig morgon för en shoppingtur i huvudstaden, ha det så bra mina fina.
 
ursäkta hur jag ser ut men jag bjuder på det...
 
 

02.07.13

De senaste dagarna har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med lite olika folk. Igår så hade vi en mor/dotter dag och åkte till harje, vi log och solade och lyssnade på lite podcasts, det blåste lite för mycket för att bada tyvärr... men sen avslutade vi dagen med en bio. Idag har jag bara tagit det lugnt och mötte Astrid och Rebecca på stan en stund för att prata, kolla i lite affärer och sen åt vi lite på hälls.
Imorgon ska jag typ ta en cykeltur längs götakanal och sen mot kvällen ska jag träffa saknade Klara!
 

 

RSS 2.0