födelsedagsfirande

Förra veckan fyllde jag 20 år!! så hela veckan gick väl i födelsedagsfirandets tecken, så här kommer massa bilder från allt härligt firande!
 
Jag fyllde år på onsdagen och väcktes på morgonen med sång och presenter, sen åkte vi alla till jobbet för att sedan äta på restaurang efteråt.
Jag visste inte vart vi skulle men det blev amano
alla rätter där var helt fantastiska 
ville inte sluta beställa in rätter haha, fantastisk mat! 
På torsdagen sen åkte jag och hade debut på systemet och passade på att handla till helgen
För sen var det äntligen fredag och dags för min födelsedagsfest.
Jag bjöd på buffé av efterrätter som jag hade fixat under veckan
jag fick så fantastiskt fina presenter av mina vänner, bland annat konsertbiljett till coldplay!! 
så glad att alla mina bästa personer kunde komma och fira mig, åh vad jag gillarom
blev extra glad att både karin och lovisa kom hem till helgen för att fira lilla mig, så så glad över hur fantastiska vänner man har! 
Sen beställde vi taxi och åkte till ritz för lite mer firande och dans
Jag hade en helt underbar kväll och blev verkligen så överväldigad över hur fantastiska vänner en har
På lördagen gick vi ut igen... och nu till en annan födelsedagsfest som höll till på satin, superfestligt ju
Sen blev det söndag och då kom mina släktingar hem till mig för ännu mer firande
Även då fick jag jättefina presenter, och ett varmt firande 
På kvällen sen åkte jag hem till hanna där även karin var för att säga hejdå till henne som skulle åka dagen därpå, så synd att jag knappt hann träffa henne kändes det som men är mer än nöjd över det lilla som faktiskt vi hann med 
Jag hade en fantastisk vecka och som sagt så glömmer jag ibland hur bra människor jag runt om mig, dem är helt underbara, vad skulle jag göra utan dem?

tjejkväll, bebismys, födelsedagsförberedande

Hela veckan har jag jobba as usual, men lyckades få till en tjejkväll hemma hos julia med henne och astrid. Vi lagade gudomliga varma mackor, åt frukt och godis, pratade genom våra liv från heaven to hell så att säga. En väldigt fin och behövlig kväll.
Annars har helgen varit väldigt lugn återigen. Min syster kom hem (jippie!!) och vi var och hälsade på min kusin och deras lilla bebis, visst vill man bara äta upp hen???
Annars träffade jag Merri och Hanna en kortis och så har jag fixat en hel del inför veckan då jag fyller 20 och ska ställa till med lite kalas, superexcited!!

kompisdejt, lördagsmys, rumrensning

Helgen har varit extremt lugn, slutade jobbet i fredags och hade noll planer för hela helgen, vilket faktiskt var skönt, kände att jag behövde det. Den senaste tiden har varit lite av en känslomässig bergodalbana så jag klagade inte över lite lugna stunder. Men jag hörde ändå av mig efter jobbet på fredagen till Sofia och kollade om hon var ledig för en spontanare för dejtnight på stan och det var hon!(fördelen med att nästan bo grannar) 
så jag hämtade upp henne och vi åkte till stan, började med middag på zao kitchen, muuums
Vi blev sen efterrätts-sugna och gick till paolos för te och tiramisu
Hade verkligen en sån trevlig kväll. Jag är så glad över att vi återfunnit kontakten och att vi fortfarande är vänner. Så sjukt hur man kan bara känna sig helt säker med någon trots flera år på villovägar. 
På lördagen var jag tillbaka på paolos, nu med mamma o pappa och anslöt sig Hanna, vi åt lite lunch och spenderade sedan ett par timmar på stan. 
Hanna och jag rörde oss sedan hemåt henne men blev väldigt fikasugna och stannade till på fröken frogrens, supermysig lördagsatmosfär (om ni förstår vilken känsla det är) 
Vi gick sedan hem till henne och började typ höstrensa hennes rum, såndär knäpp vi kan få ibland när man är två ordningssamma människor. Sen kollade på en hel säsong av skam, lagade mat och åt godis vi handlat under dagen, jag sov där och åkte sen hem på söndagen. Den dagen spenderade jag med att rensa mitt rum, kände väl att det var dags att ta tag i mitt rum efter att vi renast hannas dagen innan. Helgen var iallfall superhärlig trots att det inte låter så anmärkningsvärt. Ibland är det skönt att bara ta det lugnt och inte känna någon stress. 

utgång, frukost, sushi

Förlåt för jättesen uppdatering från förra helgen!! 
Under fredagen så stressade jag mig iordning för att sedan åka hem till Agnes, där hängde vi ett litet tjejgäng innan vi drog ut. Det var faktiskt en av dem bättre utgångarna på länge, tror vi gick och la oss runt 5.
Morgonen där efter mötte jag upp Julia på hälls för frukost (en mysig liten tradition), pratade ikapp våra liv och snackade lite skvaller, supermys
På kvällen sen åkte jag hem till Hanna, vi åt sushi och pratade lite framtid
Under söndagen gjorde jag verkligen ingenting, bara tog det lugnt, städade, dushade osv. så till slut tog jag en promenad och passade på att ringa karin och vi pratade om allt mellan himmel och jord i någon timme, hur underbart som helst.

RSS 2.0