(påsk)firande

Har varit en liten konstig vecka, jobbat i fyra dagar, varit ledig nu i fem dagar, inte riktigt tänkt på att helgen blev så lång så har inte fotat supermycket utöver ett par dagar. Min syster kom hem i veckan, så jag har försökt spendera så mycket tid med henne jag bara kunnat. 
Men under långfredagen firiade vi först Lovisa som fyllde 20!! Jag och några fler tjejer på fratelli
Sedan gick jag och hanna vidare hem till Astrid, där sminkade vi oss, skrattade massor och tog tonvis av bilder innan vi delades upp och gick ut på olika klubbar.
jag och linn var übersnygga och matchade i våra rosa fluffjackor
Jag och babe gick till Ritz för att minnas way out west och se deportees, asså omg vad dem är bra, tror inte världen riktigt förstått det ännu lika mycket som man bör
På påskafton kom släkten hem till oss för lite firande och påskmys.
förrätt
varmrätt
efterrätt
Ananrs har jag umgåtts lite med Hanna, gått lite på stan med min syster, ätit massor av onyttigt och planerat lite roligheter inför kommande vecka med lovisa! 

tjejmiddag, familjmys, kompisdejt

I fredags träffade jag en drös tjejer från (gammla) klassen, vi åt middag på level och delades sen upp när några gick ut och vi andra gick till lilla örebro för lite mer prat och drinkar. Mycket trevlig kväll, hann prata med en del tjejer som jag inte träffat på så länge, vilket såklart alltid är trevligt.
Hela lördagen spenderade jag med mamma och pappa, vi gick på stan, jag köpte lite kläder till jobbet, sen mötte vi upp några bekanta och åt lunch på ingeborgs samt drack en drink på saluhallen. Kvällen spenderade jag hemma med glass och filmtittande! 
I söndags träffade jag Sofie, vilket jag inte gjort på såååå länge, det krockar jämt med våra jobb men äntligen så fick vi till det! Vi tog en fika på fröken brogrens och sen gick vi hem till hennes fina lägenhet och pratade ikapp allt som man missat i den andres liv haha. Mycket trevlig dag! 

Hanna, melodifestivalfinal, promenad

Hela helgen spenderade jag med Hanna, vi trodde att vi inte skulle hinna ses någonting den kommande tiden pga. jobb och resor men lyckades spendera varje minut i helgen i princip med varandra. I fredags åkte vi direkt från jobbet, köpte mat och allt gott till kvällen, lagade veganska vårrullar, kollade ett antal avsnitt av vampire diaries och gick och la oss relativt tidigt.
Under lördagen kände vi oss så duktiga, gick upp i skaplig tid och åt en ordentlig frukost som jag hade gjort iordning.
älskade popeye-smothie och chiapudding! 
Vi åkte sen till stan, net on net och fixade lite småärenden, jag köpte exempelvis en plattåtng som jag velat ha så länge.
Sminkar mig rätt mycket på helgen nu för tiden eftersom jag i princip aldrig har det i veckorna när jag jobbar, oh well...
Vi köpte med oss fika hem och åkte sen ut och skjutsade våra föräldrar, som skulle på respektive fester. Sedan hann vi precis hem till mello så vi hann laga middag och åt framför tven. Efter mello kollade vi på clueless (<3)
Hanna åkte sedan till jobbet tidigt söndagmorgon, och jag låg kvar och tog en lång sovmorgon. Mamma och jag tog sedan våffeldag ett par veckor tidigare, muuuums, har glömt hur gott det är.
Jag tog sedan en promenad med Sofia, så länge sen jag såg den tjejen, skönt att catcha up lite.

oslo

I torsdags fyllde min bästa vän, själsfrände och syster 22 år, så därför åkte jag till henne i Oslo. Jag åkte dit på torsdagen och mamma&pappa kom dit på fredagen.
åkte 6 på morgonen för att få vara med henne så mycket som möjligt, väldigt skönt ändå att spendera ca5 timmar helt själv, bara lyssna på musik och vara förväntansfull! 
Den enda dagen det var solsken (tyvärr...) vi firade med att gå till ett ekologsikt café i Grünelukka, supermys, på bilden ser ni min present till henne btw, väskan! 
Vi hade tankar på att gå ut på bylarm (festival) men vi båda var trötta från jobb och resande så vi stannade hemma, åt chips och kollade film.
Hela helgen var stort firande och mysfest, åh vad jag inte ville åka hem. 
Under dagarna kollade vi på sevärdheter, shoppade och på kvällarna gick vi ut och firade, första kvällen med en flaska champagne på aker brygge.
Andra kvällen med så god mat i en så mysig restaurang (travernan<3)
söndagar är alltid "vilodagen" i Oslo, så i princip allt är stängt, men vi tog en liten promenad i Grünelukka, åt brunch och kollade in en liten loppis. Oslo är allt bra ändå, kul att min syster bor där så man får komma dit lite då och då.

RSS 2.0