all love to you

Stan en liten stund med sofie, tog en fika på Rosalis som börjar bli vårat stamställe nu haha. Gick i typ tre affärer och åkte sedan hem. Har pluggat lite nu och ska snart kolla lite tv. Imorgon skola igen, men vi har rätt så sköna lektioner så det blir väl helt okej.

Till alla directionfans: 
En släkting till Zayn har ju gått bort idag.. så jag och många mer onedirection fans tänker på han och hans familj idag. All love to you zayn!



27.02.12

Blev ingen ridning idag, fick en rejäl huvudvärk... Så istället har jag pluggat och typ "sovit"
På fredag är det nattlandbandyn och det ska bli jättekul! På lördag fyller min syster hela 18 år så det ska ju också bli kul för då ska vi ut på restaurang osv.
Så jag ser mycket fram emot helgen, men vem gör inte liksom haha?


jag och syster (liten jag ser ut haha)

var bara tvungen att lägga upp den här bilden också inte för den har nått att göra med inlägget men GUD vilken skillnad, kunde knappt tro att det var samma person haha!
(för er som inte vet är det Neville Longbottom eller a som han heter egentligen Matthew Lewis som var med i harry potter)

haha, se det!

Ett kul klipp på en "intervju" med one direction, haha så kul. bara kolla på det!


we are young, wild and free

Lördags åkte jag och josefine till stallet. Vi red ut och det var mycket härligt osv. helt perfekt! På kvällen åkte vi moppe (älskart) till maxi köpte godis och sen hem till henne kolla melodifestivalen och film. Sov där och åkte hem på morgonen.
Fram tills nu har jag suttit på min trädgård, ätit godis, lyssnat på bra musik och pluggat. Det blir så mycket roligare att plugga om man kan sitta ute och ha det bra samtidigt.

Mitt lov har varit toppen, sofie och jag var i sälen vilket var awsome. Och helgen har varit lugn och skön. Sofie och jag har också bestämmt (typ) nu iallafall att vi ska till London i sommar, jag längtar SÅÅÅÅÅÅ!




sälen

Här kommer lite lovade bilder från våran skidsemester. Det finns inte så mycket att säga förutom att jag hade det jättekul och bra och vi hade det awsome!







...bilder från backen

after skii (mamma bra fotograf *host*)

restaurangbesök


åkte också en lång och jättejobbig längskidstur...

nu fick ni se lite bilder av resan, enjoy!

dagen spenderad med mamma

Dagen har jag spenderat med mamma på stan, och lite häng här hemma. Skönt att bara ta det lite lugnt på lovet. Imorgon åker jag och josefine till stallet och på kvällen ska vi ha det lite film-mys typ, inte träffat klutten på hela lovet ju...
har hyrt film så ikväll ska jag och mamma sitta och tjocka oss framför tv:en med massa gott.




these boys are kinda beutiful..

23.02.12

Är hemma nnu efter några härliga dagar i sälen. Uppdaterar mer imorgon, just nu vill jag bara ta det lite lugnt och kolla lite gossipgirl.
SKulle bara säga att jag lever och inte brutit några ben!
puss


äntligen framme!

wihoo nu är vi framme i sälen! det är mycket snö och mysigt här. Men vi är så trötta idag så det blir väl mest att hänga framför big brother ikväll (vilket som börjar idag!!!)
Har inte hunnit tagit några bilder, men jag lovar att jag ska ta några stycken så får ni se!



trötta tjejer...


let us die young or let us live forever

Har hållt på att packat, städat och förberett för sälen som jag, min familj och älskade sofie ska iväg till på söndagmorgon. Hon kommer hit och sover ikväll sen bär det av.

Men som ni säkert redan förstått så har jag gått och blivit one direction galen, dom är så bara bäst! Både jag och sofie är helt tokiga i dem, så förlåt om det blir mycket om 1D men ni får helt enkelt leva med det. Jag ska försöka att uppdatera med lite annat också!




1.min bakrundsbild på mobilen
2.min och sofies "fan-bild" (1D=one direction, för er som inte vet)
3. min vägg med härliga bilder. 1D blandat med lite andra betydelsefulla bilder


what ever it takes i wolud like to make you smile

Sista skoldagen idag, riktigt skönt!
Sofie följde med mig efter skolan och vi har typ lyssnat och kollat på one direction hela dagen hehe... men är man galen så är man.
Hon är fortfarande här, så vi ska väl hitta på nått kul nu. hade!



2 bilder från dagen.

nationella hela dagen

Hade nationella idag och det kändes mycket bra, sammarbetade med sofie på svenska nationella, det kändes bra för vi är så bra på att prata och samarbeta osv. puss på dig!

Dagen i skolan kändes faktiskt rolig och när vi inte hade nationella fick vi träna på det vi behövde så jag gjorde lite extra plugg idag kan man säga hoho.

Sista dagen imorgon och sen är det looooov, sofie och jag åker till sälen och har det awsome.
Tumblr_lzhqorkah61qdxbvxo1_500_large
541e3c664ac711e180c9123138016265_7_large
weheartit

Taggar nationella

Sitter i skolan och har haft nationella engelska och skolarbete. Jag är nöjd med provet iaf!
Snart ska vi ha svenska nationella, önska mig lycka till!
Just nu sitter jag och Sofie och taggar med 1D!!


15.02.12

Var elev för en dag på karro idag, och det är nog den skolan som jag ska börja på till hösten!
Efter det kom sofie upp på stan och hon, jag och josse fikade på rosalis, åh dör deras brownis är såååå goda. Kom hem för inte så länge sen och har pluggat massor. Ska väl fortsätta med det och lyssna på 1D hihi. Imorgon är det nationella för hela slanten, men det är muntilgt så det kommer nog gå rätt bra men lite nervös är jag allt...
nej nu ska jag inte sitta här och skriva massa tråkigt bladder, ha det bra!




weheartit

happy valentine's

Haft en riktig seg alla hjärtans dag. Men jag deppar inte för det, har ju iallafall de bästa vännerna!
Men imorgon så ska jag och josefine vara elev för en dag på karro, vilket ska bli jättekul sen ska jag, josse och sofie (?) ha en "dagen efter" alla hjärtans dag och fika mys mys!

Lov snart vilket ska bli jättekul! ska ju åka iväg och åka lite skidor som ska bli jättekul ofc!

115474711_large

träna träna träna

Var med sofie och tränade idag, körde i ungefär 1 timme idag. Var så slut efter gårdagensridpass och så, men tränade gjorde vi iallafall och det kommer säkert kännas imorgon...
Imorgon slutar vi halv 12 vilket känns hur skönt som helst! jag har inte pratat med josefine än men ska fråga henne om vi ska rida våran gång i veckan imorgon istället, då blir det dubbelpass men det är ju bara bra!
nej nu ska jag fortsätta lyssna på lite 1D (bästa låten av dom: stole my heart)


bild från gymmet idag (vi driver på bilden)

you stole my heart

Var och firade lisa igår, kul kul som alltid då!
Idag stallet, nu sitter jag och kollar film och har det bara bra. Sofie och jag har blivit totalt kära i one direction och vi har redan framtidsplaner på att åka till london och träffa våra älsklingar haha dom är bara för jäkla underbara!




<3

lite kul med redigering



jag hade lite tråkigt så jag satt och (över)redigerade lite bilder, vad tycker ni? vill ni ha mer av detta?
let me know!

its gotta be you

Sofie har precis åkt hem, vi köpte lite saker till imorgon (lisa fyller) och sen åkte vi hem till mig, kollade på klipp på youtube, skrattade och ja hade det bra.
Imorgon är det firande hemma hos lisa awsome! kommer bli lika kul som vanligt ofc.
Nu ska jag väl kolla på lite tv, fixa inför morgondagen. Kanske uppdaterar lite imorgon om jag hinner.
puss på er!






lite bilder från mitt firande för några månader sen

don't cry because it's over, smile because it happened

Red idag efter skolan, hade trixa och det gick väl helt okej hon var lite pigg men annars så!
Sitter just nu och kollar på "halv åtta hos mig" och jag dör av sötsug. Det blir ju inte heller bättre av att sofie smsar mig och skriver om hur gott det vore med rosalis browni. döööööööör!

imorgon skola och nationella prov... är lite nervös men det kommer nog gå bra. Efter skolan så ska jag och josefine åka och träna på friskis, kul kul!




alla bilder från weheartit

love is a battlefield

Var på stan och bio igår med sofie och alva, filmen var väl helt okej, lite annorlunda men bra och såklart så grät jag haha. Alva åkte med mig hem och vi kollade på tjejfilm, hade det bra och sen sov hon hos mig.
Idag åkte jag och josefine till stallet, vädret var så fint så vi red ut, men usch vad kallt det var! det var mysigt iallafall.
Imorgon åker jag, josse, alva och sofie och tränar, kul kul.

blev inspererad av den här bilden
och gjorde därför denna här under.

tips på sorglig bio?

Var och tränade idag med dom bästa, gick väl helt okej. Men det var lite roligare att träna med sina vänner än själv eller nått, hade iallafall kul och hoppas och tror det blir flera gånger.
Imorgon efter skolan hade vi iallafall planerat att gå på bio, kul kul! Vi har inte bestämmt vad vi ska gå på än men alla verkar vilja ha någon sorglig iallafall, vi får se vad vi hittar. några tips?


låten som spelas just nu i mina högtalare.

RSS 2.0