30 maj

Man börjar få så mycket sommarkänslor nu, helt underbart!
Idag var det närmare 25 grader utomhus och så soligt. Jag hoppas det blir lika fint och varmt imorgon då min syster ska ha bal. Jag ska sminka och fixa håret på henne osv. och sen åka dit och ta massor av bilder! Jag är nästan mer taggad än henne haha.
Jag hoppas vädret håller i sig till helgen också då jag och Sofie ska fira att sommaren är här typ med att äta massa gott osv haha, det blir toppen med en tjejkväll!
 
 
Large
Large
LargeLarge

du var min armé

Det var så otroligt varmt och soligt igår, och jag gjorde det stora misstaget att ta svarta jeans, docs och tjocktröja haha... aja! Jag träffade i alla fall Josef efter skolan, lika trevligt som vanligt! När jag kom hem sen försökte jag sola lite, men det är så långtråkigt så jag gav upp! Lite senare på kvällen tog jag och syrran en välbehövlig promenad.
 
Idag hade vi bara eget arbete, men var ändå i skolan och gjorde klart ett grupparbete. Efter skolan sen träffade jag Sofie på stan och kollade i lite affärer, som tur var köpte jag ingenting eftersom jag måste spara pengar inför sommaren haha! Sen när jag kom hem har jag inte gjort så mycket, mest kollat på serier och lyssnar nu på lite Kent och försöker plugga och skriva klart de sista arbetena för den här terminen! woho
 
LargeLarge
Large
 
 

min lugna helg i bilder

härlig ridpass i solen med älskade Essi
somrig middag med familjen
tog det lite lugnt utomhus på altanen
åt lite god frozen yoghurt
fira morsdag med lite rosor
standard söndagssysslor
 
 

lite tumblr


fredag

Det var så otroligt varmt igår, om maj är så här varmt hur varmt kommer då resten av sommaren vara? haha!
Det var i alla fall skola som vanligt igår, efter skolan gick Hanna och jag och gymmade, vilket inte var det smartaste jag gjort eftersom jag har ont i mitt revben typ, vet inte riktigt vad det är än...
Men jag gjorde bara några övningar och var mest sällskap. Efter gymmet mötte jag mamma och syster på stan, och så åt vi mat på Paolos och sen gick jag och mamma på bion "den stora Gatsby" riktigt bra faktiskt, det är ju samma regissör som till "Moulin Rouge" så jag förväntade mig att den skulle vara bra.
Efter bion så åkte vi hem och mötte jag Astrid och tog en kvälls/natt promenad och pratade massor!
 
Idag är det en ännu varm dag, Sofie och jag skulle egentligen till stallet men jag kände att det inte var så bra med tanke på mitt revben, men vi ska åka dit två gånger nästa vecka istället.
Så istället nu så pluggar jag och om typ en halvtimme kommer Astrid hit så ska vi typ vara ute på en filt, lyssna på musik och prata.
 

One Direction konserten

Runt fem på onsdagskvällen åkte jag, Sofie, Hanna och Alva mot arenan. Allt var helt kaos, det var smockat i tunnelbanan och vid kön in, jag var så mätt sen vi hade ätit så jag var typ helt borta... men när vi väl kom in i arenan så insåg jag hur nära vi var och att vi äntligen skulle få se dem! Så då taggade vi till och allt blev mycket roligare, och sen äntligen efter ett par timmars väntan med förband mm. så började äntligen konserten, och som förra gången så var den helt underbar! Nu satt vi lite bättre och fick bättre vy över det hela vilket för en fördel, och så var det såklart extra kul att dom var i Sverige och sa saker på svenska osv. hehe.
 
Den kvällen var i alla fall så himla bra, men tog slut för snabbt! När dom sjöng sista låten och man kände att det började gå mot sitt slut så insåg man att det kanske var sista gången man hade chansen att se dem... så i slutet sjöng vi halsarna av oss och försökte ta in varje sekund av allt så gott vi kunde!
Efter konsertens slut så åkte nästan hela vägen hem sjungandes med hur hesa halsar som helst(men det var det värt!) när vi kom hem så stannade vi på vägen och köpte Max för att lindra våra sorger lite... men det måste nog varit ett av de godaste snabbmålen jag ätit!
Jag bara älskade den kvällen och skulle göra nästan vad som helst för att få tillbaka den.
 
 

stockholm 8-9/5

Var i Stockholm förra veckan med Sofie, vårt "huvudsyfte" var att gå på OneDirection konserten men såklart gjorde vi andra saker med. Vi kom upp på onsdagen (samma dag som konserten) så vi åkte till söder där vi bodde och lämna våra saker, gick runt lite på stan på söder och åkte sedan på kvällen till konserten!(alla bilder osv kommer sen) På torsdagen sen dagen efter så åkte vi till centrum och gick runt lite där, det var så otroligt varmt den dagen men vi chillade (haha) bara runt lite och åkte tåg sen hem med Hanna som även hon var på konserten! det var iaf mycket trevligt och fint i Stockholm, säger bara Stockholm i mitt hjärta haha!
 
taggade tjejer inför konserten! 

Tell me what's the first very first record you owned, 'cause I've got no plans if you don't

Har inte varit så mycket uppdaterande här... har gjort lite andra saker och har inte haft orken att sätta mig vid datorn typ.
Men idag i alla fall så var det en jätteskön dag, vi började 9 hade nationella till halv 12 och så slutade jag efter det, så jag åkte hem och kollade på de sista avsnitten av O.C (buhu nu finns det inget mer!) och sen vid halv 4 åkte jag upp på stan och träffade Josef en stund vilket var lika trevligt som vanligt.
Efter det så mötte jag mamma på stan och fixade några ärenden och nu sitter jag här hemma och ska försöka plugga lite och kanske kolla på lite vänner. hoppas alla har det toppen, det har jag i alla fall!
 
lite instagram bilder från de senaste dagarna
 
 

ett år sedan

Idag är det exakt ett år sedan jag såg One Direction för första gången. Det är sjukt vad mycket som har förändrats sen dess, vad mycket minnen man har samlat på sig under det här året, det känns som den här dagen bara var igår.
 
bilden jag tog för exakt 1 år sedan.

"If you fall asleep down by the water, baby I`ll carry you all the way home"

Var som sagt i Stockholm för några dagar sen och var även på OneDirection konserten, jag ska ge er en bättre uppdatering om det när jag får tid men just nu måste jag verkligen ägna all min tid åt plugget! Men håll er uppdaterade...
 
 

8 maj

Om några timmar befinner jag och Sofie oss i Stockholm och förmodligen njuter av solen! Mot kvällen så väntas det konsert och jag är så taggad, känns som vi har längtat till den här dagen så länge nu och äntligen så åker vi! Jag ska försöka ta så mycket bilder jag kan och visa här!
Ha det så bra.
 

never give up, it's such a wonderful life

tumblr-bilder

sunday

Hade en trevlig kväll igår hos Judith med henne, Hanna, Josef, Mathilda m.fl. Vi åt god mat, lyssnade på massa musik och i princip bara pratade. Det får göras om!
 
Idag har jag inte gjort någonting alls, bara legat i min säng, läst lite och kollat på hundratals avsnitt av vänner. Så nu kände jag att kanske borde göra något annat så tog mig datorn och hade tänkt gå igenom lite skolsaker inför veckan...
Hoppas alla har haft en toppen helg!
 
LargeLargeLarge

tråkig uppdatering

Har haft en vanlig dag i skolan, inget speciellt hände fick dock sluta lite tidigare. Så när jag kom hem har jag bara pluggat lite gran och kollat på vänner, vilket jag i princip ska fortsätta med resten av kvällen haha.
Det är så skönt att det är fredag i morgon, även fast man inte varit så jättemycket i skolan den här veckan så ska det bli skönt med helg och göra lite vad man vill hehe.
Ska äta nu, hörs någon annan dag och förhoppningsvis så kanske jag skriver något lite mer intressant!
 
Large
 
 

hello may

dålig uppdatering på den här sidan... sorry!
Igår i alla fall var det så otroligt skön dag i skolan, hade två lektioner så vi slutade halv 12. Då gick jag och åt lunch och mötte sen upp Josef på stan och tog en fika, trevligt trevligt!
Efter det så åkte jag hem med Sofie och hennes klasskompisar, och började med förberedelserna till valborgsfirande. På kvällen så grillade vi, pratade, spelade spel, kolla film och nattbadade (dock inte jag...) det var i alla fall mycket trevligt det med.
Jag kom hem idag runt 15 och har inte gjort så jättemycket sen dess, typ städat. Känns verkligen som det är söndag i dag eller nått, so wierd! Men jag borde i alla fall börja med mitt pluggande nu, talk to you later!
 
LargeLarge
 

RSS 2.0