Erik Hassle, presentshopping, vår

I fredags mötte jag upp mina finaste partykompisar, det var sjukt mycket folk på stan så det slutade upp med att vi satte oss på level. Drack lite drinkar och pratade om allt möjligt, sen delade sig gruppen, astrid och oona gick till strömpis medan vi andra gick till Satin för att se Erik Hassle, min lilla bejb, så duktig han är, vilken röst.
Jag sov hos Hanna, så på lördagen tog vi en sovmorgon, gjorde sen pannkakor med nutella och senare begav vi oss till stan, vi båda var på jakt efter födelsedagspresenter, och mötte sedan upp mamma och pappa på paolos för lite lunch och fika. På kvällen följde hon med hem till mig, vi kollade på ett antal avsnitt av TVP och såklart mello!
Idag, söndag så har jag städat, slagit in presenter och packat. Har även suttit i solen med mina föräldrar och en kopp te, hela veckan har bjudit på sånt fint vårväder, känner mig väldigt vårglad!

ledig, stockholm, melodifestivalen

I fredags var både jag och Hanna "lediga" från jobbet, så hon kom hem till mig, jag hade bakat en kaka och så satt vi i några timmar, åt, pratade osv. myspys
På kvällen lagade jag mat åt mina föräldrar, gjorde japanska vårrullar, muuuums
Under lördagen åkte jag och mamma till Stockholm, var OTROLIGT dålig på att ta bilder, skäms, men vi åt god frukost Esaias, vi hoppade över söder den här gången utan höll oss mest i centrum, men as said before, stockholm i mitt hjärta haha
På kvällen crushade jag på oscar zia under mello, gjorde (försökte iaf) popeye smothien från JOS-baren, blev helt okej iallfall haha. Inte världens mest fartfyllda helg, men absolut supermysig och skön. Söndagen ska bara spenderas till städning, rensning och allt sånt kul ni vet!
popeye: mango, spenat, avokado, äpple, soyadryck (jag tog mandelmjölk) 

Lund

I helgen åkte jag och Hanna till Lund för att hälsa på Karin! Vi åkte tåg, vilket tog ca 5 timmar, gjorde mig ingenting då åka tåg är typ det bästa jag vet haha..
När vi väl kom fram var det så pass sent att vi spenderade de få timmarna av resterande kväll hemma i karins lilla lägenhet, kollade film och drack massor av te
Under lördagen åkte vi till Malmö, spenderade hela dagen där, köpte en del kläder, åt jättegod lunch och fikade på starbucks (yuuuum)
(stannade och tog kort framför karins fina skola först)
På kvällen var vi tillbaka i Lund och beslutade oss för att gå ut, men eftersom varken hanna eller jag är en student så var det i princip omöjligt för oss att komma in någonstans, så vi fick nöja oss med en bar/mini-krog, trevligt det med dock, alla människor är så himla trevliga! 
Under söndagen tog vi en välförtjänt sovmorgon, åkte sedan till stan i Lund, så karin fick visa oss runt lite, shoppade lite second hand också, sen tog vi såklart en väldigt god alla hjärtans dag fika
Kvällen spenderade vi hemma, lagade tacos och hade picknik på hennes golv, samt kollade såklart en massa romantiska filmer dagen till ära, fick även en gullig present av Karin, hur fin vän har man inte?
För att sumera helgen var den väldigt mysig och rolig, Lund är en otroligt vacker stad, gillar den starkt, kanske hit man ska?

middag, melodifestivalen, bio

Förutom en dag sjukskrivning har jag jobbat hela veckan, på fredagskvällen åkte jag, mamma och pappa till min faster för en liten släktmiddag, supertrevligt, alltid lika mätt när man går där ifrån! 
lite såhär såg jag ut, experimenterade lite med mitt nya smink
 
Under lördagen träffade jag Hanna, vi började dagen på stan, kollade lite affärer, åt lunch samt fika på espresso house, stannade där några timmar. Sen beslutade vi oss för att åka till mberg eftersom det vi letade efter inte fanns på stan, vi handlade mat och åkte sen hem till Hanna, kollade på Melodifestivalen och åt massa gott.
 
Under söndagen åkte jag hem till Maja och Rebecca, de bjöd på jättegod lunch bestående av japanska vårrullar, omg vad jag älskade det!! sen åt vi lite efterrätt och pratade om lite allt möjligt, supertrevlig dag.
På kvällen gick jag äntligen på bio, såg suragette, asså åh vad bra den var, så otroligt powerful och en film som ständigt borde finnas på biografen, så otroligt viktig för alla att se. Var helt stum efteråt för den gav så stort intryck.

icona pop, hindersmässa, filmkväll

I fredags gick jag och mina fina vänner ut. Jag mötte upp Linn och Lovisa (som jag inte träffat på forever) på bells, vi delade på ett par flaskor vin för att sedan styra stegen till Ritz för att se icona pop (!!) var superexcited, då de är typ mina favvo-djs, dock är jag ledsen att säga att jag blev liiiite besviken, men framåt slutet blev jag superlycklig då jag fick höra lite mer av deras egna verk och typ stå längst fram (<3) utgången var bra, träffade även papola, azra, oona och astrid där, även andra bekanta ansikten vilket var väldigt kul, lyckad fredag! 
Under lördagen var jag på stan med mamma och pappa (as usual..) vi tog en snabb vända på hindersmässan, tänkte köpa marknadsnougat men orkade verkligen inte med folkmassorna eller vinden så jag struntade i det. Vi åt lunch på josbaren (<333) och köpte några småsaker. Under kvällen var det planerat bio men jag var så weird i huvudet och hade kollat fel tider så vi missade bion helt, så det blev en hemmakväll istället. 
mina föräldrar åt moulfrite och jag åt skagentoast, wish jag tyckte om musslor... känns så fancy
 
Under söndagen gjorde jag verkligen ingenting, fixade lite med bankstuff, städade rummet, planerade kommande resor, och verkligen skämnde bort mig själv med glass, godis och filmtittande på filmer som jag velat sett så länge men inte hunnit. 

RSS 2.0