påsklov

I fredags fick vi påsklov vilket var väldigt skönt, jag hade inga lektioner visade det sig när jag kom till skolan men då satt vi kvar en stund och pluggade lite samt åt lunch. Efter det åkte jag upp på stan och köpte lite saker som en vårjacka, örhängen och en bh, nöjd! 
Under kvällen åt jag och Linn på Sushi Yama för att sen möta upp Camilla, Jesper och ett par till för drinkar på Bells för att fira hans födelsedag! Vi skulle ut på strömpis, dock tröttnade jag i kön och mötte upp Elias, Jonte och Ludwig istället, slutade med ett par timmar på mc med massor av prat. 
 
I lördags sov jag ut rätt länge, kollade på några avsnitt av Skins för att sen åka med familjen till stan och äta lunch som slutade med en fika också. Under eftermiddagen kollade jag mer avsnitt av Skins och pratade med en saknad vän! Kvällen var inte storslagen, spenderades hemma med filmtittande och godisätande
Idag träffade jag äntligen hanna, har inte sett henne på så länge kändes det som!! vi tog iallfall en promenad i regnet och pratade igen såååå mycket, sen åt vi godis och kollade på favoriten "wild child". Hon åkte precis hem och nu ska jag ut och övningsköra och plugga lite. Imorgon är det körkortsteori och min första körlektion som gäller, jag är så nervös!! 

London

Har nyss varit på en resa till London med min bästa syster. Jag fick resan av henne när jag fyllde år och nu åkte vi iväg i ca5 dagar. Vi har båda varit där ett par gånger innan så vi hoppade över allt det typsika turistiga och fokuserade mest på shopping, gå runt i fina stadsdelar, äta god mat och ta det lugnt! 
Jag hade iallfall några jättebra dagar och man kan aldrig klaga på London liksom. 
 
här var vi taggade på att åka iväg
fina camden med massor av second hand!
covent garden var fint det med, så god mat!
soho och carnaby street är alltid favoriten
världens mysigaste café bredvid vårt hotell
vi gick även ut en kväll i klackisar och kände oss fashion, blev ett par helt underbart goda hamburgare och ett par drinkar! 
avslutade resan med en lång fika på espresso house i västerås i väntan

 

Hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

Började veckans slut med en rätt kaotisk k-fest. Kvällen började bra men slutade inte så tyvärr. I fredags var vi lediga vilket var väldigt skönt, bra återhämtningsdag! 
Igår tog jag en morgonpromenad med Astrid som resulterade i flera timmars deep talk och solning på hennes balkong, mycket fint! 
På kvällen åkte vi till Elias, hade lite förfest för att sen gå till frimis på 100-dagars festen. Idag var jag, mamma o linn och åt lunch på stadsträdgården, nu ska jag plugga och åter plugga, är så stressad!
jättecharmig vimmelbild..
ska även till london om ca3 dagar med min bästa syster
 
 

Gucci spring 2015

Världens finaste och bästa Lykke Li medverkar i Guccis reklam och kunde inte motstå att lägga upp den här på bloggen. Hon är så fin och talangfull! 
 
 

kvinnolistan

Hoppas ingen har missat att det är internationella kvinnodagen idag!! här är en lista som jag tycker passar dagen till ära.

 

1. Vilka egenskaper gillar du mest hos dina bästa tjejkompisar?

Att de komplementerar mig så bra. Att de har så bra åsikter om det mesta. Att de är de roligaste och bästa vänner jag kan få!

 

2. Vilken är din bästa girlpowerlåt?

hur kan man skriva någon annan än: run the world(girls) - beyonce

 

3. Vilka är dina favoritbrudskådisar?

Emma Roberts, Natalie Portman, Anne Hathaway, Dakota Fanning, Audrey Tatou mfl.

 

4. Hur skulle den ultimata kvällen med dina GRRRL’s se ut?

Jag har verkligen svårt för att komma på sådant här men kanske såhär: vi har hyrt oss en sommarstuga, vid västkusten eller i skånetrakten. Börjar dagen med en frukost ute på verandan för att sedan ta cyklarna ner till stranden där vi spenderar dagen med musik, solning och massor av skvaller. Senare åker vi tillbaka till huset, gör oss iordning med mat, vin och all vår favoritmusik som vi sjunger lungorna ur oss till. Senare på kvällen går vi ut, tar för oss av natten och gör oförglömliga saker!! 

 

5. Nämn några av dina mest inspirerande kändiskvinnor.

Coco Chanel, Frida Kahlo, Rosa Parks, Emma Watson, Beyoncé

 

6. Vilken kändistjej skulle du vilja bjuda på dejt?

Oj vad svårt ändå!! lykke li har länge varit min absolut favoritartist så får nog säga henne

 

7. Vilka tv-serier är mest girlpower?
Orange is the new black, sex and the city, gossip girl

 

8. Och vilka böcker?

konsten att skapa en tjej, alltings början

 

9. Vilken är den bästa kvinnliga karaktären du vet?

Asså älskar verkligen Blair Waldorf, hon är egentligen inte den "snällaste" personen med det är någonting med henne som är oemotståndligt. 

 

10. Vad gör du för att hålla ihop systerskapet?

Jag ifrågasätter alltid sådant som tas upp gällande ämnet, fråga bara min familj!! försöker även göra mitt bästa med att upplysa om det för mina vänner osv. Mina flesta skolarbeten handlar även om jämställdhet/feminism så tror jag utför en rätt bra del för att hålla ihop det! 

 
 

bilder från veckan

Jag har verkligen inte alls haft tid att uppdatera här. Haft fullt upp i veckan med plugg, men har som tur är även haft lite trevligheter för mig. Här kommer bilder från några av dem stunderna.
 
fikat och shoppat på stan
fikat igen och pratat i timtal tills caféet stängde! (det var trevligt)
firat min syster två gånger med bland annat ett besök på saluhallen
besökte saluhallen ytterliggare en gång för lite take away
har även varit hundvakt åt denna söta hund med hanna

RSS 2.0