julhelgen

Hela förra helgen gick till att fira jul. Inte mig emot då jag älskar julen så så mycket, den mysigaste tiden på året. 
Julafton firade vi hemma hos oss med mat och klappar i omgångar, supermysigt 
På juldagen firade vi jul igen med resten av släkten, samma visa där, klappar och mat i omgångar
På kvällen sen samlades vi ett gäng för att sedan gå ut på krogen
en väldigt bra kväll, vilken tur man har som lyckats lära känna dessa bra människor, jag är så lycklig
på annandagen sen kom karin hem till mig och mös lite, vi hade skam-maraton men vi båda lyckades somna till ett par gånger... det var hur mysigt som helst iallfall, tänk att hon ska flytta ännu längre bort nu, inte lund utan till och med amsterdam.. åå vad man kommer sakna henne

musikhjälpen, hemkomst, födelsedagsfirande

Den här helgen har också varit väldigt bra, av många anledningar. 
Jag träffade Agnes på fredagskvällen för att catcha up lite, åt sushi i ett par timmar
Vi gick sedan till musikhjälpen för att hänga lite, se alex&sigge samt
Kim Cesarion som vi mest dreglade över
På lördagen var det dags för fest, jag och hanna gick på stan en stund för att sedan handla med oss mat till Astrid där vi hänge med henne, merri och KARIN som nu kommit hem från lund!!
Vi hade det supermysigt och hann prata ikapp massor om allas liv
så glad att alla var samlade och hade det mys
my main bitches
Sen bar det av till satin
Där festades och firades det hela natten för födelsedagsbarnen
En väldigt bra utgång, supernöjd med kvällen! Vi gick från satin och hängde lite utanför musikhjälpen, blev tv-kändis för en liten stund också. 
På söndagen mådde vi som vi förtjänade (men det var det värt), därför gjorde vi verkligen ingenting under söndagen och sen var hela den helgen slut. love

namnsdag, stockholm, tredje advent

Förra helgen tyckte jag om väldigt mycket, bara mös i det fina vintervädret och lyckades äntligen få till en en stockholmstrip som vi planerat så länge, blev även klar med julklapparna så det var skönt!
På fredagen hade jag mys med mamma, vi firade att det var min namnsdag med massor av gott och jag fick en jättefin läpp-penna, helt perfekt!
På lördagen åkte jag och hanna med tåget till stockholm över dagen, det var väldigt mycket folk och snö, men det var supermys. Och oj vad vi babblade på, känns som det inte var en tyst stund på hela dagen
Vi åt på snickarbacken 7, mmmmmm
och shoppade mängder
väl hemma i örebro stannade jag kvar på stan när jag gick av tåget och väntade på G på ingeborgs
dem har fått det ännu finare nu när dem byggt ut med bar och allt, love it
På söndagen sen åkte vi till stan, jag bjöd på "födelsedagsbrunch" och sen tog vi en vända på julmarknaden i wadköping, vi fick väldigt mycket med christmasspirit och åkte hem igen för att göra pepparkakshus
rätt nöjd ändå trots att det inte fanns vit kristyr eller de dekorationer vi ville ha 

oslo och håkis

Tidigt lördagmorgon 3/12 tog jag tåget till Oslo för att träffa min syster och se på håkan, som hon gett mig i födelsedagspresent!!
så fint att sova och vakna upp till soluppgången med sån här fin vy
Linn mötte mig på stationen, vi gick hem och lämnade min packning och gick sedan ut igen för att lunch. Linn passade på att ta med sig en fin affisch.
Vi åt på fru hagen och catchade upp i ett par timmar
Vi gick sedan hem till lägenheten igen och började fixa oss inför kvällen! 
Det anslöt sig lite fler människor
och sen gick vi iväg till spektrum och håkis
Konserten var verkligen fantastisk. Jag svimmade hemskt nog framåt slutet av konserten, men fick hjälp av hela gänget som var med och jag mådde bra väldigt fort efteråt. Men jag tappade min telefon och allt blev lite kaosigt för en stund, men allt löste sig och allt blev bra. Vi fick se slutet av konserten på långt avstånd.. o well. Tyvärr förändrades kvällens planer också, jag och linn gick hem efteråt istället för att följa med dem andra ut och göra en helkväll av det vilket var verkligen så synd. 
På lördagen gick vi och åt amerikansk brunch på the nighthawk diner, suuupergott! 
Vi tog en liten promenad genom lokka och hem igen, vi städade upp allt från kvällen innan och avslutade eftermiddagen med att se klart filmen vi börjde på kvällen innan och fikade lite gott.
Trots svimningen så var min korta helg i oslo väldigt fin, alltid mys att få hänga med min syster. Man hade ju inte jättestor lust att åka hem egentligen. Skönt att man ska tillbaka snart på nya äventyr..

senaste tiden

oj oj jag har haft så mycket att stå i, vet knappt vad som hänt vilken dag/vecka. Men här är lite bilder som jag kan beskriva kort om vad jag hade för mig under de senaste veckorna då jag inte stressat runt med jobb. 
var och åt fredagsmiddag med mamma o pappa på burger love, vi skulle gå till stalllycktan men det var fullt, som mycket annat så vi hamnade där, men jag klagade inte, älskar deras halloumiburgare och sötpommes!! 
Jag träffade merri en kväll, vi skulle ha filmmys och äta massa snacks men vi hann inte med något av det för vi hade såååå mycket att prata ikapp om att vi spenderade flera timmar på hennes rum och bara pratade. hon är bäst.
Har ätit mer mat med mamma och pappa, nu på lilla matstället på köpmangatan, mm deras chevresallad<3 Vi spenderade dagen på stan, fixade några ärenden osv. köpte äntligen ett par nya levis!! 
På kvällen sen träffade jag G, vi åt på sushi yama och åkte sen hem för att kolla på film och äta lite gott. 
Dagen efter "firade" vi att det var andra advent och gjorde amerikanska pannkakor, mmmmm
en dag i veckan lyckades jag äntligen träffa hanna, så länge sen vi hunnit båda två att bara umgås. Så vi åt lite mellis/middag och drack sen te framför några avsnitt av The vampire diaries. 

RSS 2.0