picknick, bröllop, morsdag

Vädret har pendlat så otroligt mycket denna vecka och jag har jobbat varje dag men ändå lyckats pricka in lite trevligheter här och där. En kväll mötte jag Hanna, Lovisa och Linn i stadsparken, vi skulle grilla men ingen var stor mästare på det så blev mer picknick. 
Det började sen regna och vi tog skydd på stora scenen
gick förbi fina blommorna på väg till bilen, så vackert!!
 
Träffade Merri och Hanna en kväll då det var fint väder, åt lite smått hemma hos mig, pratade ikapp om lite allt som hänt osv. trevliga timmar.
På fredagskvällen var jag helt slut från jobb, hade därför en kväll hemma med mamma och pappa och så så god mat
Under lördagen var det dags för jobb igen, men då som "servitris" på ett bröllop. Vilket faktiskt var väldigt roligt, helt klart de bäst tjänade pengarna.
Vi var dem som fixade och donade, vi pyntade, fyllde på allt som behövdes, tog hand om gästerna och fick sedan städa
då passade man på att ta lite bilder med ballongerna som blev över och åt lite god tårta
På kvällen var vi båda helt slut, så vi gjorde qornfärs och åkte sedan till merri(s jobb) för att köpa lite godis och hälsa på henne och sedan hem för att sova.
Under söndagen firade jag smått morsdag med lite presenter, annars tog jag det bara lugnt med min äntligen köpta vogue tidning och några koppar te. 

IKEA, frisörbesök, nostalgi

Förlåt för sent inlägg om det som skedde förra veckan men har haft så fullt upp med jobb och olika saker så har inte hunnit eller haft ork helt enkelt. Anyway, här är det jag hade för mig, tog det väldigt lugnt faktiskt, om jag ska vara helt ärlig kommer jag inte ens ihåg vilken dag jag gjorde vad på...
 
Var på IKEA med Hanna, vi åt billigt och gott, köpte lite småsaker, bra dag i regnoväder.
En annan dag var det betydligt finare och vi åkte då till vintrosa och tant grön för att kolla lite växter och äta gott fika, framförallt teet är gudomligt. 
 
jag kapade av mig håret en dag, var trött på den medellängd jag hade och ville ha en förändring, i like it
 
Var på stan med mamma och pappa, åt gott på ingeborgs 
samt strosade runt på trädgårdsmarknaden och kollade smått i butiker
 
Hanna och jag lagade så goda halloumiburgare
kommer inte ihåg receptet i huvudet, måste få det av hanna för mums vad gott. Resten av den kvällen gjorde vi som vanligt, kollade film och åt massa gott, vi hade sån sentimental och rolig kväll! min gos

picknick x2, oslo

Varit så himla somrigt och härligt senaste veckan, därför togs det vara på med lite picknick.
Var i stadsparken en kväll med gamla IR-gänget och pratade ikapp lite om allas liv haha, det var ett par mysiga timmar! 
Sen spenderade jag och hanna en dag i stadsparken med matsäck, kortspelande, bokläsande och obviously solande.
 
Under helgen åkte jag, mamma och pappa för att hälsa på min fina syster i Oslo. 
Har var den otroligt mysiga balkongen på hotellet i majorstuen <3
Vi åkte upp till holmenkollen också, så fin utsikt!! 

mumford & sons

Tog en lite längre helg och åkte till Göteborg i måndags. Jag och min syster möttes där för att se mumford&sons på scandinavium(!!) 
Åkte tåg dit på morgonen och mötte min syster på stationen, vi åkte till min faster och åt lite lunch för att sedan åka in till stan, kolla i lite affärer innan konserten började.
Vi åt lite sushi och satte oss i en park och delade på ett par cider innan konserten började
Konserten var helt fantastisk, vi satt på första raden och kan väl säga att det bidrog väldigt mycket till att upplevelsen blev perfekt. Blev så ledsen när konserten väl var över för man hade gott och väl kunnat sett ett par timmar till, men men konserten slutade verkligen på topp med min favoritlåt så jag är inget annat än nöjd. 
Dagen efter sov vi rätt länge innan vi åkte in till stan och drack varsinn kaffe, kollade smått i några butiker och skildes sen åt igen på tågstationen. 
Skönt att vi ses så snart igen, ska nämligen till Oslo i helgen, vilket ska bli superkul!

sommarvärme, hejdå, mat

Hela veckan har det varit så sjukt fint väder, så skönt att fått en liten bränna de dagar man jobbet, annars har jag tagit vara på de lediga dagarna såhär.
var på långpromenad med Hanna i Karslund, strosade omkring. Vi blev sen väldigt törstiga/fikasugna så vi tog bilen till andra sidan stan, till stadsträdgården, tog en liten fika och sätt ute där i någon timme. mys
 
Jonte flyttade till Grekland för en bartenderkurs nu i slutet av veckan, så vi spenderade en kväll ute, ett gäng bra människor för att säga hejdå till honom. Det blev ett himla farande den kvällen, från uteservering till uteservering och från bar till bar, men ändå väldigt bra kväll, tog dessvärre väldigt få bilder.
Vi började kvällen på lilla örebro och åt lite, muuuuuums
 
Dagen efter gick jag och hanna upp på stan, vi drack varsinn smothie, satt i solen, jag köpte en mascara, sen gick vi tillbaka hem och bakade lite chokladbollar samt kollade på film.
 
som många andra har vi haft grillpremiär också, asså har glömt hur gott det är!! 
 
Sov hos Hanna i helgen igen, vi bakade pizza på tortillabotten, även det otroligt gott!
Sen åkte jag iväg till Göteborg men mer om det i ett annat inlägg! 

jobb, vårrullar, valborg

Så många av mina bilder i det här inlägget är typ bara på mat... åja, gott var det. Veckan som gått har varit väldigt bra, jobbat på, tagit vara på lite sol och träffat gamla fina vänner.
Träffade Hanna en dag efter jobbet, bakade och spelade kort, några avsnitt av the vampire diaries blev det nog också.
Pappa och jag åt veganska vårrullar i fredagskväll, muuuuuums
På lördagen så åt vi vegetarisk buffé på länsmuseet och shoppade lite smått, fick med mig en efterlängtad väska!
På kvällen samlades vi ett litet knippe hos Robin, firade valborg och pratade ikapp eftersom man inte sett dessa på hur länge som helst känns det som.
(Älskar den här bilden, cuties!!)
Jag, Hanna och Jonte åkte sedan till stan, mötte upp lite fler vänner, åt lite mat och åkte sen hem till Elias. Så himla trevlig kväll, verkligen.
Hanna och jag kom hem runt 3 den natten tror jag och sov sen till ca11
Åt god pankaksfrukost, gick upp på stan och såg 1a maj tåget, köpte lite godis, gick hem för att laga mat och titta på lite filmer. Perfekt bakisdag!

RSS 2.0