new in

djup v-ringad top - gina
tunn scarf - zara
underkläder - weekday
faux fur - missguided
"momjeans/croped jeans" - monki
djup v-ringad stickad tröja - bikbok (gillar att ha en svart polo under denna)
partytop - monki
weekendbag - granit
mössa - weekday
 
har köpt lite mer ting; smink, urbanears-hörlurar, mobilskal, bikini, etc. men jag kände för att bara ta med det här i detta inlägg, får se om jag laddar upp det andra någon annan gång! 

drinkar, shopping, födelsedag

Har spenderat cirka hela helgen med Hanna, vilket såklart har varit trevligt! 
Vi hade lite andra planer för fredagen och helgen i stort faktiskt men den blev supermysig ändå. På fredagen åt jag och hanna middag på Paolos och tog sen några drinkar på lilla örebro, hade så trevligt och oj vad vi pratade om cirkus allt.
På lördagen var jag på stan med mamma, vi shoppade båda lite saker, åt lunch på espresso house och köpte med oss fika hem, en supermysig dag!
På kvällen kom Hanna hem till mig, vi åt så mycket onyttigt och tittade ett antal avsnitt av vampire diaries samt "the duff", hon jobbade inte dagen efter så hon sov över och vi tog världens längsta sovmorgon, vilket var så skönt.
På söndagen fyllde världens bästa Merri 20 år!! så hanna och jag bakade en tårta och åkte med den till henne för att överraska, sen stannade vi där i några timmar för att prata och umgås, så mysigt.
så glad också för jag och hanna bokade tåg för att åka till karin!! om cirkus 2 veckor far vi, även fast hon "nyss" var hemma så längtar jag redan, wippie!! 

2015

 Januari
Februari
 
Mars
 
April
 
Maj
 
Juni
 
Juli
 
Augusti
 
September
 
Oktober
 
November
 
December
rätt bra och rätt dåligt, allt av allt, som varje år, men 2015 du kommer föralltid ha en speciell plats i mitt hjärta

mys, shopping, avsked

Mina helger är rätt stillsamma nu för tiden, dels pga. jobb men också pga. att jag inte kan ta mig i kragen och ta tag i mitt liv... men men det ska bli ändring på det. I fredags iallfall så kom Karin hem till mig, vi pratade om en tonvis saker, djupa som ytliga, kollade på the fault in our stars, grät och mindes tillbaka vår trip till Amsterdam som för övrigt var exat ett år sedan då.
 
Lördags-dagen spenderade jag med min mamma och pappa, vi åkte till stan, köpte småsaker här och där, åt lunch på josbaren, kan verkligen rekomendera "popeye" 
och det här hade jag på mig, så glad att få använda vanliga kläder efter vardagar med samma arbetskläder hela tiden.
På kvällen blev planerna inställda vilket var så himla tråkigt, allt blev struligt men jag fick med mig Hanna på en surprise-trip hem till karin för att ta ett sista farväl innan hon åker iväg till Lund igen.. Gav henne en liten present och massor av kramar, åh vad man kommer sakna henne! 
 
Söndagen spenderade jag med mamma här hemma, städade, fixade lite med bloggen, hade en riktig "pamper-evening" med ansiktsmask och dylikt, fick även in lite filmtittande, en väldigt skön söndag lugn och inte jättefylld av söndagsångest vilket var skönt! 

jobb, födelsedagsfirande, mys

Hela veckan har verkligen bestått av jobb, så var rätt glad och trött när det blev fredag vilket betydde ledighet. Min pappa fyllde år i fredags så vi sjöng för honom på morgonen och sen på kvällen hade vi hans favoritmåltid och hade ett par gäster här på besök. 
 
Under lördagen träffade jag Jenny som är hemma från Umeå, vi spenderade i princip hela dagen tillsammans, pratade massor, lagade lunch och kollade några avsnitt av sex and the city (as usual, traditions you know) 
prominerade hem från Jenny och såg så fina frostiga träd, dock ser bara den här bilden otroligt dyster ut, lovar att det var vackrare i verkligheten...
 
När jag kom hem sen kom Hanna, vi köpte lite godis, åt middag och kollade sen några avsnitt av the vampire diaries, vår nya obsession...
 
Köpte även denna underbara skapelse från missguided som kom hem till mig i veckan, har faktiskt plockat på mig ett antal saker sen sist jag visat för er så tänkte göra ett inlägg snart om de guldklimparna! 
ps. ursäkta för de hemska bilderna... msåte skärpa mig och mitt kreativa öga, får inte ro i själen av att se så hemska bilder som de här ovan..

Nyårsfirande

Var fortsatt sjuk så har inte jobbat någonting under veckan, bara försökt återhämta mig, planerat och fixat inför nyår. Jag träffade Karin en dag (som äntligen är hemma i öret igen!!), vi planerade nyår, tog en vända på stan och handlade mat. Saknat den tjejen väldigt mycket ska ni veta.
 
Sen blev det äntligen nyår, det blev ingen vild nyår för mig, hade en skön middag här hemma med mina tjejkompisar. Åt tre-rätters, gjorde drinkar, spelade spel, skålade i champagne vid 12-slaget.
såhär såg jag ut för övrig, samma byxor som förra nyår- utsvängda från monki, vit tröja som är hannas från zara samt min nya "scarf" som även den är från zara
Alla sov över och så åt vi pizza dagen efter, som en bör.
Resten av dagen spenderade vi såhär, tonliter av te, tusentals avsnitt av the vampire diaries och lite godis. Så bra start på året ändå.

RSS 2.0