sista september

Var som sagt på bio i söndags och såg The Maze runner, den var bra, över mina förväntningar men samtidig jobbig i vissa stunder.. längtar dock ihjäl mig till nästa!! 
Igår sov jag ut, fixade på mitt rum, tog en promenad och umgicks med Astrid en stund och pluggade sen resten av dagen. Idag kom hanna hit vid 11. Vi började med att äta lite lunch och sen pluggade vi, och tog sen en promenad i skogen och plockade svamp, hittade faktiskt en del! När vi kom tillbaka stekte vi dem och gjorde lite muffins och fikade på det, fortsatte sen med plugget och nu har hon precis åkt hem. 
Jag ska göra klart min artikel nu till engelskan och sen ska jag iväg på yogan om ett par timmar. Imorgon börjar vi skolan igen efter vår långhelg, vilket är så sorgligt, hade gärna haft ledigt hela veckan men skönt ändå att det bara är 3 dagar och sen är det helg igen! 
 
 
 
 
 

långhelg och Stockholm

Skolveckan är över och det är helg, långhelg desutom vilket jag inte tackar nej till. Jag och min syster åkte igår till Stockholm, hälsade på ett par vänner till oss som flyttat dit. Vi åt på världens godaste tapas-ställe, love love love och tog en nattfika hemma hos dem! Hade det hur trevligt som helst. Idag på lördagen så tog jag och min syrra en runda på stan och shoppade lite, var dock smockat med folk, fick smått panik. Kom heller inte hem med något speciellt men hade trevlig kvalitéts tid med min fina syster. 
 
Vi kom hem på kvällen och har precis varit och hämtat pizza på Paolos samt köpt lite godis som jag ska hugga in på nu till en bra film! Imorgon ska jag på bio med mina girls och ha det mys. Känns så otroligt skönt att vi har 4 dagars helg istället för 2, behövde det här verkligen!! 
 
tapasen var uuuunderbar
så fina vänner man har!! 
vill även säga att alla dessa bilder har min syster tagit, så fin är hon. 

söndagslista

DAGENS FRISYR:
hög knut mitt på huvudet, nästan lite för långt fram men å så skönt det är
DAGENS KLÄDER:
T-shirt, stor stickad tröja, mjukisbyxor och stickade sockor
DAGENS MAT:
Te i flera hundra omgångar + en god pastarätt
DAGENS HÄNDELSE:
Bokat tågbiljetter till stockholm nästa helg, så att jag kan träffa ett par fina människor!! 
 
DAGENS PLANER:
Hela dagen har gått nu, så de resterande timmarna ska jag fortsätta läsa min bok och sen försöka sova.
DAGENS VILL HA:
En viss person i min närhet.
DAGENS ROLIGASTE:
min älskade mor
DAGENS TRÅKIGASTE:
Att det är sista dagen på helgen och imorgon börjar stressen igen.
 
DAGENS GODIS:
mockarutor!!
DAGENS HUMÖR:
Så otroligt trött och lite sad because of school imorgon... 
DAGENS KOMPLIMANG: 
Att jag är så fin av en väldigt bra person
DAGENS LÄNGTAN:
helg och min födelsedag, pleeeeease hurry up! 
Här är även min söndagslista som gått på repeat idag.

lugn och behövlig helg

Det är första helgen på länge som jag kunnat slappna av pga. inga läxor som behövts göras vilket är så skönt. Merri och jag hade en myskväll hemma hos mig i fredags, vi kollade på Idol, åt pizza och massa onyttigheter samt pratade ut väldigt mycket om livet, så behövligt och skönt! 
 
Måste säga att vädret denna helg har varit underbart, det har passat min helg perfekt. Det har varit grått och regnigt, perfekt mysväder. På lördagen iaf så gick mamma och jag på stan en stund under dagen och fixade ärenden (hämtade ut maggiobiljetterna!!) samt hade en allmänt trevlig stund. Min mamma är bäst!
 
När jag kom tillbaka från stan fixade jag med papolas present och gjorde mig iordning för trevligheter på kvällen. Åkte hem till Hanna för att sen åka tillsammans till Papolas födelsedagsfirande. Det var en mycket trevlig kväll men massa underbara människor och ett antal matkoman haha... grattis igen hjärtat! 
 
Idag har jag bara haft en allmän söndag-dag. Eftersom jag inte behövt göra något speciellt så har jag mest tagit det lugnt, städat, läst bok och sett på favoritfilmen LOL. Nu ska jag fortsätta min mysdag med en serie eller liknande. puss på er
 
finaste födelsedagsbarnet och jag
 
 
 

mixad

Helgen har bestått av glada miner samt små gråtattacker.. Började helgen med att fira lillplutten Rebecca som fyllde 18 år, det var en mycket trevlig kväll med massa skratt! Jag sov kvar hos Hanna och dagen därpå, gick vi upp i tid för att börja med ett psykologiarbete, vi höll på med det ca hela dagen. Vi gick upp på stan för att sitta på ett fik, satt där några timmar och fick en del gjort och gick sen vidare för att tröstshoppa eftersom uppgiften dödade oss. På kvällen lagade vi vår numera paradrätt och grät lite skvättar pga. allt bara kändes jobbigt, vi tröstade oss med varsinn öl och en mysig film. 
 
Min helg var väldigt blandad men pga. konstantpluggande klarade jag av det som behövde göras och nu känns det bättre. Har dock suttit och gjort ett tal idag som ska presenteras imorgon och är otroligt nervös, men det löser sig alltid (som min syster säger). I Helgen dock väntar mer festligheter och kanske lite filmmys, får se om planerna går genom. 
 
haha kvällens bild<333
hanna är så fin oavsett om hon halvblundar 
myskväll delux som verkligen behövdes!!

norrköping

I helgen åkte jag som sagt till Norrköping över dagen på lördagen. Vi gick på ett museum, åt massa gott och shoppade, jag fick med mig hem en jättefin lång klänning från Indiska! (tänkte inte visa den än då jag ska ha den när jag fyller hehe..) Mamma och jag gick sedan på bio när vi kom hem till Örebro, vi såg Tursit vilket kan varit en av de sämre filmer jag sett tyvärr. 
 
Helgen försvann tyvärr snabbt men veckan har hittills gått väldigt snabbt den med. Har hunnit med skolfoto, yogapass, pluggande mm. Har även fått reda på att Bombay bicycle club kommer till sverige inom en snar framtid vilket jag bara måste gå på, de var något av de bästa jag såg på bråvalla!! Lykke Li spelar även live i december som jag typ längtat efter i 6 år att få gå på så nu känns det som jag har mycket roligt att se fram emot vilket gör mig överlycklig!! 
 
 

du är en sång på mina läppar

Idag har jag saknat sommaren och bråvalla så himla mycket. Klara och jag har därför köpt oss varsinn Veronica Maggio biljett, så hon kommer hit och bor här några dagar så passar vi på att minnas tillbaka på maggios konsert i sommras. 
 
Vad annars händer? lyssnar mest på denna låt och ska ha en lugn kväll hemma med min älskade syster, och över helgen tar vi en mini roadtrip till norrköping eller liknande. Ska även försöka få in lite studerande, tyvärr..
 
 
 

RSS 2.0