födelsedagsfirande, sjuk, filmmys

Har jobbat så extremt mycket förra veckan, jobbat över mest hela tiden och stressat runt. Det resulterade i att jag blev sjuk, så var hemma ett par dagar från jobbet, vilket verkligen behövdes för jag lyckades bli frisk över helgen. 
Men i veckan så fyllde mamma år! det firade vi med att gå på bio samma kväll, det blev lite stressigt eftersom jag slutade så sent och vi i princip åkte direkt från jobbet och dit, men bion var bra "magiska vidunder och vart man hittar dem" så mysig och spännande! Men vi fortsatte firandet sedan dagen efter med mammas favvopizza från paolos och lite bakverk från sveas.
Under en av dagarna jag var hemma från jobbet lyckades jag ändå pallra mig iväg med pappa och äta lunch. Vi åt på det nyöppnade "jimmys diner" som öppnat här på norr. Väldigt gott faktiskt! kul med nya ställen som överträffar ens förväntningar
På fredagskvällen kom G hem till mig, vi började kolla Narcos men fastnade inte för den alls så kollade (500)days of summer och åt massor av gott för att jag skulle kurera mig.
på lördagen åt vi jättesen frukost och kollade på bara mysiga filmer så som big hero 6 (<3) 
På kvällen åkte jag till Hanna en liten stund, planen var att se rebecca&fiona men båda mådde inte så bra från veckan full av jobb så vi bestämde för att handla godis och bara umgås. Söndagen spenderade jag med att bara ta det lugnt, låg i sängen och kollade youtube klipp efter youtube klipp. Men sen fick jag ett sms om jag ville komma på häng och kolla på harry potter hos emelie, och det tackar man ju inte nej till. Min helg har varit väldigt lugn och i princip bara bestått av filmtittande och godisätande, men det var hur bra som helst, exakt vad jag behövde. 

jobb, filmkväll, farsdag

Här kommer min veckovisa helguppdatering. I fredagskväll träffade jag G, vi åt pizza och fortsatte kolla klart på stranger things, mm den var så bra! Jag tog inte riktigt helg där för på lördagen så jobbade jag igen, men bara halvdag så det var skönt. På eftermiddagen kom morfar hem till oss med lite fika och smått firade mamma i förskott.
På kvällen sen kom Sofia hem till mig för en liten myskväll, vi båda var rätt trötta från jobb men ville ändå ses så vi kollade på film och åt så mycket onyttigt vi kunde.
Det var hur mysigt som helst och vi pratade så så länge om gamla minnen och kollade genom massa teckningar/brev som jag hade kvar sen vi var små, ååå vilka fina minnen.
På söndagen var det sen farsdag! Så jag bjöd pappa på frukost på hälls, där satt vi flera timmar och pratade om massor fint. Min pappa är bäst ändå.
Under dagen sen mötte jag upp Hanna (eller ska jag säga Noora) på stan, jag skulle fixa färdigt mina presenter till mamma och så lyckades jag få med mig en jääättefin byxdress.
Helgen kändes väldigt kort då jag jobbade på lördagen, men hann ändå med mycket. Väldigt gosig helg.

lunch, halloweenfirande nummer två

Har som vanligt jobbat i veckan, och levt lite mer på helgen. Under dagen på lördagen var jag på stan med mama och pappa, åt lunch på JOSBAREN och gjorde några ärenden.
Mina föräldrar var dock lite långsamma så jag gick hem till Astrid och väntade tills dem skulle bli klara, så vi passade på att planera lite smått inför kvällen. 
Då samlades vi några stycken hos Agnes och gjorde iordning oss. 
Återigen var det halloweenfirande, på bilden ser ni black swan (igen) falddermus, "dödskalle", great gatsby
Vi var bjudna på halloweenparty
och vi var världens bästa squad
asså hur söt fladdermus, glittriga små vingar.
Resten av helgen gjorde jag inte mycket, träffade G och kollade film, åt sushi. Bra o fin helg, tack för mig! 

jobb, halloween, fika

Har jobbat som vanligt i veckan, stressat på... men en kväll hann jag åka hem till Julia, hon hade anordnat ett mary kay party. Så vi fick lära oss massor och julia hade även bakat/lagat massa god mat till oss, man blev så bortskämd.
Under fredagskvällen gjorde jag ingenting, var glad över att kunna ta det lugnt och somnade rätt tidigt i soffan haha
På lördagen sen åkte jag och mamma till ikea, nyöppnade jakobsons möbler och tog en runda på stan
vi åt varsin halloumiburgare på burger love, mmmmmmm
På kvällen vankades det halloweenfest, jag klädde ut mig till black swan med svarta linser, blev faktiskt väldigt nöjd med min utklädnad! 
Vi åkte sen in till stan och skulle till strömpis
 dock var det smockat med folk att gruppen splittrades och några av oss kom inte in, vi gick istället till satin
bästa stunden på min kväll, voldermort och harry potter <3333
Under söndagen sen mötte jag upp Hanna och Johana på fröken brogrens för en fika, ingen utav dem kunde komma på min födelsedagsfest så hade ett litet minifirande och fick en så fin present, åå bästa.

RSS 2.0