putte i parken, firande för två

Har (som vanligt) haft fullt upp, men den här veckan har jag verkligen jobbat varje dag och inte haft ork till så mycket roligheter. Dock så kom putte i parken till Örebro den här helgen, så i torsdags tog jag och hanna en sväng förbi.
Vi såg dolorez haze, de var bra må jag säga.
Vi gick hem och tog en middagspaus för att sedan gå tillbaka och se madi banja, gilla han väldigt mycket.
I fredags hade Hanna och Karin sin gemensama 20årsfest, så lyxigt att ha någon och dela födelsedag med.
Jag kom dit lite i förväg och hjälpte dem med dekoration etc. 
Sen gjorde vi oss iordning och vi blev av ren slump twins, bytte sedan byxor för vi blev för lika haha
Folket började komma och vi åt massor med gott
födelsedagsbarnen öppnade sina presenter
Och sen började festen på riktigt med lekar, långa samtal och rolig musik
stannade rätt länge hos hanna för att sedan röra benen mot stan, vi gick till putte i parken för att se john de sohn
Vi stannade där tills hans set var slut och då var klockan så pass sent att klubbarna stängde så vi gick mot Max istället, satt där i någon timme innan vi gick hemmåt. En väldigt trevlig kväll med nya såväl som gammla ansikten, kärlek!! 

syskonhägn, satinhäng, stughäng

Förlåt att jag är väldigt efter med veckoinläggen här på bloggis. Har verkligen haft fullt upp, otroligt mycket att göra varje dag, varje timme om dagen. Men här kommer lite av det jag gjort, i början av den veckan var vi som tidigare visat i Göteborg och såg håkan, min syster följde sen med hem till Örebro i några dagar. 
En dag tog vi en liten promenad i Rävgången samt fikade på naturens hus, tog en trip till marieberg, linn köpte übersnygga skor.
En annan dag tog vi en liten vända på stan, linn åt KÄK och jag åt sushi, muuuums
Jenny har kommit hem nu från Umeå för sommaren, så vi tog en promenad runt i lillån, pratade minnen och blev glada på livet.
En kväll hängde jag med Hanna, Linn och Lovisa på satin, mycket trevligt vill jag lova.
Hanna och jag åkte ut till Hennes sommarstuga för lite lugn och ro, lyssnade på poddar, spelade kort och hade det bra.
Träffade även Karin och Hanna en kväll för att planera för veckan därpås festligheter

Göteborg och Håkan

Förra helgen åkte jag med familjen och Hanna till Göteborg, självklart var det Håkan som stod på schemat. Vi åkte dit på lördagen, kom dit framåt kvällen och tog oss ett kvällsdopp (som för övrigt var mitt första dopp för i år). Sån lyx att bo där min faster bor, så otroligt nära havet och klipporna.
Sen var det äntligen söndag och dagen för konserten var här. Hanna och jag åkte tillbaka till fiskebäcksbadet och laddade upp för kvällen, brände oss lite tyvärr men oj oj oj vad skönt det var att äntligen få njuta lite av solen.
Min syster kom sedan från Oslo med bussen, då åkte vi in till stan för att känna av pulsen från allt folk, vi satte oss i en park, pratade, lyssnade på musik och njöt av tillvaron.
Sen var det äntligen dags för konserten, vi hade rätt bra platser ändå, inte jättenära men inte för långt bort, och det var så skönt att vi satt på första raden så man inte hade någon lång snubbe framför sig och så kunde man luta sig lite mellanåt på räcket samt sätta sig ner och vila ryggen utan att missa något.
Konserten var helt fantastisk, han förtjänar de 5+ han fick, verkligen. Seinabo sey var helt fantastisk hon med, så glad att jag ska få se henne igen i sommar.
Som jag skrev var konserten helt fantastisk, i över 3 timmar spelade han och jag njöt av varje sekund. Så otroligt vilken känsla musik och konserter kan ge en, tårarna som föll den kvällen bestod av enorm eufori och lycka.
Vi gick efter konserten och tog varsin drink på avenyn
där fann vi två tjocka posters, oerhört vackra, en med den här texten och en med "man måste dö några gånger innan man kan leva" dock upptäckte vi att den här postern inte alls är en håkan låt utan en av melissa horn, men efter lite sökande tror vi att låten är antingen medskriven av håkan eller inspirerad av något han har sagt. 
 
Helgen och konserten en av de bättre någonsin, så otroligt glad. för allt. 
 

kompisdejt, student, reunion

Var och fikade en eftermiddag med Sofia, vilket var supertrevligt, har inte träffat henne på flera år så det var verkligen så kul. 
var och kollade på Karros bal, så mycket minnen, åh vad man saknar studenttiden!!
En kväll var jag och åt middag på Paolos med mamma och pappa
Åkte en dag till stockholm
Mamma och jag åt frukost på Pom& Flora (muuuuuums)
sen gick vi på Jespers student
Stannade där över natten och gick sedan på stan dagen efter igen med mor min
Sen träffade jag karin och merri en kväll, efter att inte träffat karin på så så länge, åh lilla gos
Vi bara mös, drack saft och spelade kort, supermysig fredag
Åkte även till göteborg, men det får ett eget inlägg har jag bestämt

RSS 2.0