Göteborg och Håkan

Förra helgen åkte jag med familjen och Hanna till Göteborg, självklart var det Håkan som stod på schemat. Vi åkte dit på lördagen, kom dit framåt kvällen och tog oss ett kvällsdopp (som för övrigt var mitt första dopp för i år). Sån lyx att bo där min faster bor, så otroligt nära havet och klipporna.
Sen var det äntligen söndag och dagen för konserten var här. Hanna och jag åkte tillbaka till fiskebäcksbadet och laddade upp för kvällen, brände oss lite tyvärr men oj oj oj vad skönt det var att äntligen få njuta lite av solen.
Min syster kom sedan från Oslo med bussen, då åkte vi in till stan för att känna av pulsen från allt folk, vi satte oss i en park, pratade, lyssnade på musik och njöt av tillvaron.
Sen var det äntligen dags för konserten, vi hade rätt bra platser ändå, inte jättenära men inte för långt bort, och det var så skönt att vi satt på första raden så man inte hade någon lång snubbe framför sig och så kunde man luta sig lite mellanåt på räcket samt sätta sig ner och vila ryggen utan att missa något.
Konserten var helt fantastisk, han förtjänar de 5+ han fick, verkligen. Seinabo sey var helt fantastisk hon med, så glad att jag ska få se henne igen i sommar.
Som jag skrev var konserten helt fantastisk, i över 3 timmar spelade han och jag njöt av varje sekund. Så otroligt vilken känsla musik och konserter kan ge en, tårarna som föll den kvällen bestod av enorm eufori och lycka.
Vi gick efter konserten och tog varsin drink på avenyn
där fann vi två tjocka posters, oerhört vackra, en med den här texten och en med "man måste dö några gånger innan man kan leva" dock upptäckte vi att den här postern inte alls är en håkan låt utan en av melissa horn, men efter lite sökande tror vi att låten är antingen medskriven av håkan eller inspirerad av något han har sagt. 
 
Helgen och konserten en av de bättre någonsin, så otroligt glad. för allt. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0