underbara dagar med bad och vänner

Har varit noll uppdatering, för jag har haft underbara dagar med bad och vänner!
I tisdags åkte jag och sofie till henne, åkte en liten stund och bada men det var svinkallt! Sen åkte vi hem till henne och åt sen tog vi en VÄLDIGT lång promenad till ervalla och tillbaka, men så ska sommarkvällar vara spontana!
På onsdagen åkte vi en stund till stallet, men det var så varmt så vi/sofie red inte. Vi gick vidare till badet istället och badade där, senare kom det lite fler folk och det blev mycket trevligt!
På kvällen åkte jag hem med sofia och åt godis, kollade film och hade det väldigt roligt.
Idag åkte vi till hargebadet och bada och sola. Så nu är jag helt slut och har en rejäl nice bränna!
Tack för alla som har gjort den här veckan underbar!




I might be bad, but I'm perfectly good at it



Var och bada idag med sofie vid g-vik. Det var typ proppfullt i poolen så vi doppa oss lite gran, åkte kana och solade mest. Jag cyklade dit och hem och vad kan det vara 4 km? så jag cyklade 8 km sammmanlagt, bra där!
Jag har rört mig mycket nu de senaste dagarna!
söndag: sprang i spåret med mamma.
måndag: bada (simma) och zumba
tisdag: bada (simma) och cyklat
onsdag: rida och bada (simma)
torsdag: bada (simma)
Känner mig stolt!
ska snart iallafall åka till sofie och sova där, så jag ska ta och göra mig något att äta nu, hörs senare!

sol och bad

Idag var jag och solade och badade med sofie i norasjön, det var iskallt i vattnet men vi bara doppade oss lite. Annars låg vi på våran filt solade och hade det bra!
vid halv sju så åkte jag och mamma och "zumbade" det gick väl sådär, men det var kul! och otroligt varmt i gassande solen!

Imorgon ska vi till G-vik och badar där, på kvällen ska vi sova hos sofie och sen på onsdag åker vi till stallet är där och sen badar vi i ålunda.
Nu ska jag äta lite melon och sen ska jag väl sova?

tyvärr går det inte att ladda upp bilder...

I'm no beuty-queen just beautiful me

 

Imorgon blir det stallet igen och jag fått för mig att det skulle bli fint väder då. Så efter stallet skulle vi i sånnafall dra och bada, men vet ärligt inte om jag bada där bara hon och jag (?) det var något läskigt i vattnet sist vi var där... men det kanske är fler folk där imorn.

Resten av veckan så blir det väl: bad, stallet och kompisar.

nej nu ska jag ta och sova snart, ses!


what you waiting for? let's go!

Sitter fortfarande här i mina myskläder, har inte gjort ett skit idag. Varit inne på datorn, lyssnat på musik och läst. Vi skulle egentligen åka till nora och äta glass och gå till världens bästa second hand affär. Men sen kom vi på att det var söndag och det kanske inte är öppet osv. men vi ska åka dit någon dag i veckan, då ska jag köpa ett par shorts (om ni ville veta haha)
Iaf, i veckan så ska det bli fint väder och på torsdag och onsdag ska det bli strålande sol och 20-25 grader, jipppi äntligen kommer sommarvärmen! Så i veckan får vi hoppas att det blir mycket bad!

Just nu lyssnar jag på denna låt, den är faktiskt jättebra tycker jag. Den är ännu bättre om man inte kollar på musikvideon, den förstör lite tkr jag. Men ge den en chans! Bra jobbat dessie!


gles uppdatering




gotland 2010




helsingfors med sofie 2010




göteborg med sofie 2010
(och ja sofie och jag gör mycket med varann)

idag har jag inget inplanerat som sagt, tänkte först ta tag med mitt rum och plocka i ordning och sen... ja du, det blir väl läsa bok eller nått om inget annat kommer upp.
Uppdateringen nu på sommaren kommer inte vara den bästa, jag kommer nog ha fullt upp, resa mm. men det har ni nog överseende med. Man måste ju njuta av sommaren! (om det någonsin kan bli fint väder!)
Mina planer för sommaren är iallafall att åka till kreta, till sofies stuga och kanske göteborg, det kommer bli jättekul!

everything has it's beuty, but not everyone sees it



midsommar spenderades igår med sofie och en liten stund med emma på en prommenix i lillån, trevlans!
Idag så åkte jag och sofie till stallet, där gjorde vi INGENTING, typ satt ute lyssnade på musik och pratade.
Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra men om det blir fint väder som väderprognoserna säger, så blir det förmodligen bada.
Resten av veckan har jag inget inplanerat förutom stallet.

Nu blir det midsommartårta med familjen.

midsommar



Ursäkta för ingen uppdatering idag, men jag har inte hunnit...
sofie och jag åkte iallafall till stallet, där så hoppade sofie lite och tränade lite från marken, sen satt vi i hagen en stund och hade det mysigt.
Senare kom vi hem har gått en promenad, och nu sitter vi och kollar på tv och har varsinn dator i knät och pratar med varann haha!

ha en bra midsommar allihoppa!


mys med mamma



såklart belv det fint väder till kvällen och jag har inget inplanerat... aja det får bli mys framför tv:en med mamma.
Imorgon är det ju midsommar och sofie och jag drar till stallet och kanske badar efter om det är fint väder, till kvällen så vet jag inte vad vi ska göra...får hitta på något skoj!
Josefine är i sin stuga och har inte träffat henne på jäääättttelännnnge! bara EN gång på lovet, det får det bli ändring på!
Nej nu ska jag hälla upp chipsen och sätta mig i soffan, see ya!


i min väska





I min väska har jag:
solgalsögon - cubus/ mobil/ Plånbok/ Bok(ibland)
sminkväska:
puder - IsaDora/Conceler - IsaDora/mascara  - (tyskland)/läppglans - maybeline/ body lotion - apoteket/ ansiktscreme - apoteket/ handcreme - H&M/

Såklart varierar det vad jag har i p.g.a vart jag ska osv. Men just nu så finns allt det där i min älskade väska!

min älskling


Snart kommer denna underbara telefon bli min! Gud vad jag längtar tills jag får den!
Såklart är det en vit och sen ska jag nog köpa ett ljusrosa skal.
love love loooovveee it!

film film film och åter film


döda mig inte haha.

Idag är det sånt väder så man bara vill sitta hemma, äta godis och kolla på film så det är precis vad jag ska göra! (iallafall ett tag, tills jag tröttnar) har som sagt inget planerat för dagen, känner mig allmänt trött så jag får väl sega framför film.
Imorgon är det midsommar, och det ska jag fira med min andra hälft sofie!

mysig dag

 

Vaknade runt elva med sofie vid min sida. Vi åkte senare till stallet, där gjorde vi inte så mycket jag bara red runt i skritt och sofie tumkörde (vet inte hur det stavas?) sen satte vi oss i hagen och kollade på hästarna och bara hade det bra!

Kom hem runt sju och nu kollar jag på tv, imorgon så vet jag inte vad jag ska göra...hm.


sorgliga filmer


1.


2.


3.

1. my sisters keeper - den är så otroligt sorglig. gråter alltid lika mycket varje gång jag ser den!
2. charlie st cloud - ville se den från början för att zac efron var med, men det visade sig att det var en snyft-film.
3. dear john - en otroligt fin film om kärlek, familj och vänskap. En riktigt snyftare den med!

Jag rekomenderar alla dessa filmer starkt! alla är fina på sitt sätt och ja... jag bara älskar sorgliga filmer, de är de filmer som har mest känsla och känns mest verkliga!

godis


bild från österrike 2011

Vi tänkte ta ett kvällsdopp vid en sjö här i närheten men det blev molnigt och började blåsa så vi åkte till maxi istället och köpte godis. Så nu sitter vi här och funderar på vilka filmer vi ska se ikväll. GE OSS TIPS!

tips på sorgliga filmer tack!

älskar er mina älskade systrar

 

Sofie är påväg hit nu, det blir väl promenad i lillån eller häng i trädgården på en filt med ett antal tidningar och dunkande musik till. Ikväll tänkte vi kolla på lite fler sorgliga filmer, har ni några tips på sorgliga filmer?

 

 


let her know she is important















försovning


jordbuggar till frukost

Har precis gått upp, hade tänkt att inte gå upp för sent idag med det gick inge vidare man har typ vänt på dygnet nu så man somnar vi 2 och går upp 12, inte bra!
När sofie är klar så ska vi hitta på något vi tänkte åka och bada men det är ju inte världens finaste väder och så är det bara 16 grader, undra hur varmt/kallt det är i vattnet då (?)


nytt lack


nytt nagellack är på också, rött, rosa, orange färgat från depend

Dagen har jag spenderat tillsammans med mamma, vi har tyvärr inte hittat några skor... men ska kanske till stockholm snart får kolla då.
Imorgon ska jag hitta på något med min andra hälft sofie, om det blir fint väder ska vi åka och bada, annars vet jag inte vad vi ska hitta på.


shopping

Kom precis hem från stan med mamma, vi hittade inga skor och dom som jag kunde tänka mig fanns inte i min storlek. Så när pappa kommer hem ska vi åka till marieberg.

Jag kom iallafall med denna skönhet!

mocka väska - lindex 250 kr

böcker jag rekomenderar att läsa i sommar


1.


2.


3.

 
4.

Elsas mode : 1:a boken Elsas värld
5.

1. Systrar i Jeans - Har inte läst de 2 senaste.
2. Tillsammans - Läst alla!
3. Shopaholic - Har inte läst de 3 senaste.
4. Baristas - Har inte läst den senaste.
5. Elsas... - Håller på med den andra!

De här böckerna rekomenderar jag starkt! Alla böcker går jättesnabbt att läsa. Mina absouluta favoriter är då som högst upp på listan Sytrar i jeans och Tillsammans!

outfit

Ska snart cykla iväg till stan med mamma. Tänkte ge er dagens outfit sålänge.



kort linne - monki
jeans - åhléns

million dollar baby




så sant, så sant

Just nu kollar jag på million dollar baby med pappa och är inne på fb och pratar med folk. Jag har gjort ett/ett par inställda inlägg som kommer upp imorgon, och förmodligen kommer det upp ett inlägg med de nyinköpta skor jag köper imorgon haha.
kände bara för att skriva av mig lite så det blev inte så intressant inlägg men men...


happiness hit her like a train



Jag har suttit och redigerat bilder, gjort header till sofie och gjort tidsinställda inlägg till imorgon och framöver. Så nu ska det bli uppdatering till er mina kära läsare (om jag har några ?)
Som jag skrev så har jag gjort en header till min älskade vän och kompanjon (HA-HA) jag blev inte helt nöjd men jag hade absoulut idé torka! vad säger ni? gå in och kolla här.

Imorgon som sagt så ska mamma och jag köpa skor åt mig, siktar på ett par puder-rosa ballerina med kanske en roset, har iaf kikat på ett par fina på monki (hoppas de finns kvar!)

museum med familjen



gick upp vid 11 åt frukost (som bestod av jordgubbar) och sen åkte hela familjen til museeum, inte så kul men aja. sen gick vi ock åt och sen köpte jag en body lotion och ansiktscreme på apoteket.
snart så kommer sofia hit, tror vi bara ska ha det mysigt i söndagsregnet med att kolla på film och äta chokladbollar.
imorgon så ska mamma och jag åka till stan eller marieberg eller nått och leta efter ett par skor till mig så det blir inget stall imorn.

om jag hinner innan sofia kommer så ska jag göra några tidsinställda så det blir lite mer uppdatering på denna sida!

just be there


fin text från we♥it

kom hem från stallet vid halv sju då fick vi gäster och just nu sitter jag och kollar på någon film på tv. snart så ska sofia smsa så ska vi ta en liten prommenix och ta igen lite det var huuuuuur länge sen som helst vi träffades lilla skrutten!
imrogon vet jag inte vad jag ska göra, får ta och hitta på nå kul!

off to the stable

gammal bild som linn tagit men hade ingen annan...

 

ska snart åka iväg till stallet, ska nog ta lite mer bilder på sofie och josefine (?) så det kommer väl upp några stycken när jag kommer hem här.

hade tänkt att fixa iordning några tidsinställda inlägg men nu hinner jag inte för jag vakanade lite senare än vad jag hade tänkt...

men aja ni får mer uppdatering när jag kommer hem ikväll!


systrar i jeans



kom hem från astrid ca. halv sju. då åkte vi och köpte godis och pizza, nu har jag ätit klart och ska snart ta och kolla på filmer börjar med systrar i jeans en favorit i repris!
och ni som inte läst böckerna, gör det! dom är underbara!!

imorgon åker vi till stallet då, hoppas hoppas hoppas det är fint väder då!!!

fotosession - sofie och lillan

här kommer de bilder jag lovade på fina sofie och lillan.























finisar! tingstorpsryttaren

regn och rusk

vaknade upp av att det smattrade på fönstret och när jag kollade ut så spöregnade det. och det gör det fortfarande...

så mina planer om att åka till stallet blev inställt. så snart ska jag åka iväg till astrid, på med regnställ!

jag vet inte vad vi ska göra men det blir väl lite filmhäng bara.

 

imorgon så ska vi till stallet då, hoppas bara att det är fint väder då!

 

ps. idag kommer bilderna på sofie och lillan upp, håll utkik!


outfit







här kommer dagens då. ursäkta för de dåliga bilerna men jag han inte fixa så bra...

tröja - vet inte vart den kommer ifrån (sofies gammla) ÄLSKAR DEN!
byxor - vila

kokosbollar

 

sofie kom hit ca. halv 2. då var vi inne på datorn en liten stund och sen åt vi lunch. senare bakade vi lite kokosbollar och kollade på filmen banditas på 4:an. nu snart ska vi åka till coop och köpa något gott och ikväll ska vi kolla på yttligare en sorgligare film (iallafall vad jag kommer ihåg det som)

smakprov


en utav bilderna jag tog igår på sofie och lillan

vaknade för ca 2 timmar sen. sofie kommer hit snart (?) eller när hon har vaknat iaf typ. vet inte vad vi ska göra, nått hittar vi på, ikväll sover hon här och imorgon åker vi till stallet och kanske badar senare.
mer uppdatering kommer under dagen!

zero uppdatering



det har tyvärr inte varit någon uppdatering idag på bloggen. jag har haft fullt upp, gick upp ca 9 och började städa osv. tog sedan halv 1 bussen till stallet. i stallet så red sofie dressyr och jag tog massor med bilder, när hon ridit klart så typ smsade vi och gick balansgång på en planka haha, det kanske inte låter kul men man har så kul man gör det haha. kom sedan hem ca 7 ikv. nu har jag ätit och ska snart kolla på tv.
imorgon ska jag sova så länge det bara går! och sen blir det sofie och kanske sova över på kvällen.

ps. bilderna får ni se senare.

glass och skvaller



har varit på coop med mamma köpte med mig hem en glass och två skvallerblaskor, ett måste till sommaren.
imorgon så blir det till stallet (?) och ålunda om det är fint väder. annars har jag inget mer inplanerat.


heartbreak girl



har inte gjort någonting idag, bara suttit framför datorn/tv:en och städat. ska snart ta och laga lite mat och sen viker jag tvätt framför filmen heartbreak girl med b.la den svenska tjejen malin åkerman i.


grått, trist och regnit


weheartit

idag är det grått, trist och regnit väder ute så det blir en hemma dag. men då har jag mycket tid till jobbet.
så idag har jag inga planer, det var tänkt att åka och bada men är inte så sugen på det nu. får se vad jag hittar på känns som jag kommer sitta hemma och typ kolla på tv hela dan...

summer


weheartit

sry för ingen uppdatering, när vi vakande så "jobbade" jag lite och sen åkte vi direkt till stallet. josefine var även med idag lilla turturduvan haha!
efter stallet drog vi en liten sväng till ålunda, men vi var helt själva där så det var inte så kul, så vi åkte hem.
och nu sitter jag framför datorn här hemma helt själv och ska snart... jag vet inte haha.

imorgon iaf blir det mer jobb och om det är fint väder åker jag, sofie och några fler och badar nice!

my sister's keeper

när sofie kom hit åkte vi till coop för att köpa godis, sen tog vi en promenad till mitt gammla dagis och lekte med några trampbilar (?)

och nu har vi precis kollat klart på världens sorgligaste film, vi har gråtit floder här borta! tack min kära vän för att jag har dig! <3

 

kolla på den om ni gillar sorgliga filmer!


i väntan på sofie


jag just nu

sorry för att jag inte har bloggat på hela dagen, har städat och kollat på tv typ haha.
snart kommer sofie iallafall, vi ska typ gå runt lite, prata och sen sover hon här. imorgon som sagt åker vi till ålunda och sen stallet.
imorgon börjar mitt "sommarjobb" jag ska ta hand om huset. städa, ta hand om disken och tvätta i tre veckor sen får jag pengar för det känns bra att få lite extra lixom.
nej nu ska jag gå och möta sofie vid bussen, hörs!

plans


lillan och sofie

vaknade precis och ska snart äta lunch hehe... sen blire nog astrid, vi får se vad vi hittar på. ikväll så ska jag och sofie hitta på något, tror det blir att sova över.

imorgon så åker vi till ålunda igen med några flera skooooj! (haha)
efter det blir det stallet!


gårdagen och dagen


bild från avslutningsdagen. alla tjejer i klassen + hannah

Igår så åkte jag som sagt till sofie, vi åkte en liten sväng till stallet och klappade på hästarna. Sen åkte vi till ålunda en liten stund och pratade och kände lite på vattnet. Efter åtta nån gång åkte vi och köpte godis, när vi kom hem igen så pratade vi om allt mellan himmel och jord, bäst!

Idag så vaknade vi vid 10 och åkte lite senare till ålunda, efter ett tag kom markus m.f.l såklart så blev man iputtad ganska mycket haha, och det var ju inte direkt jättevarmt där i heller...
ja sen var vi kvar där ett ganska långt tag, åkte aldrig till stallet som vi tänkte utan det blev lite längre. Åkte hem vid sju och nu har jag äntligen satt mig till ro i soffan och kollar på Australia.


snyggaste killkändisarna


Logan Lerman


Channing Tatum


Zac Efron


Robert Pattinson

Jag säger bara dregel dregel!


in my closet

har kommer mina favoritplagg i kategorin - shorts och kjolar


randiga shorts - gap (london)


vita shorts - weekday


svart jeans midjekjol - weekday (tyvärr trasig i en söm)

night outfit


såhär ser jag ut när jag drar till sofie:
klänning - mango (barcelona)
solglasögon - cubus
+ låga sneakers

nu sitter jag bara och väntar på att sofie ska skicka ett sms om när vi ska åka med bussen, sen åker vi nog vidare till stallet tror jag. och sen blir det kanske raggarbil och köpa godis!

mindre uppdatering


finingar

ska som sagt till stallet med sofie snart, men ja vi får se hur mycket vi rider och badar för det kom precis ett stort heltäckande moln! så ja, det kanske inte är så mysigt att bada eller rida när det åskar.
Men vi ska iaf sova hos sofie sen efteråt så det är ju bara att åka hem till henne om det blir hemskt väder.

Jag kommer inte uppdatera så mycket på bloggen kanske för jag kommer att ha fullt upp. Men jag hoppas ni har försåelse för det. Jag ska försöka göra massor med tidsinställda så blire lite uppdatering iallafall!

24: en bild som gör dig lycklig







kunde som vanligt inte bara välja en bild, så här kom det ett par stycken, åh jag blir alltid så glad varje gång jag ser dessa bilder!

sola och jordgubbar


jag just nu

Idag så vaknade jag runt nio och sen kunde inte jag somna om så jag gick upp, åt frukost och kollade i klart på filmen som jag satte på igår. Senare städade jag och lagade mat, och sen dess har jag solat och smaskat på jordgubbar. Åh det är verkligen sommar det!
Just nu har jag tagit en paus i solandet med lite dator hihi.
Senare åker jag och sofie till stallet är där en liten stund och sen badar vi, är sååååå badsugen så det finns inte! hoppas bara att det är varmt i vattnet!

Imorgon så åker vi till stallet och badar igen, sommar sommar sommar säger jag bara!


planer inför imorgon och helgen


gotland med familjen 2010


göteborg med sofie 2010

Imorgon blir det som sagt stan med astrid, tror vi tar oss en cykeltur dit?
Efter stan så åker jag och sofie en snabbis till stallet och kanske ett litet kvällsdopp i ålunda.
På lördag så blir det stallet med sofie för josefine är tyvärr upptagen. Efter stallet så åker vi vidare till ålunda med några från klassen.

Gud jag är sååå taggad på sommarlov, träffa folk, kunna vara ute sent på kvällen, bada! åh gud vad nice det kommer bli! men jag kommer sakna klassen, vi får försöka träffas på något sätt!


movie time


Ett par av mina favoriter. Charlie st Cloud och Dear John.

nu har jag varit och hämtat filmerna hos sofie dock lite sent men bättre sent än aldrig!
Ska snart göra mig iordning lite pytt i panna och sätta på en utav filmerna.

Imorgon så åker jag och astrid till stan och pratar och har trevligt, hörs!

23: den nyaste bilden på dig själv



hehe lite överredigerad men jaja ;)

inställt



planerna blev inställt p.g.a regn och åska. Så nu sitter jag här hemma med ett par muffins och en bra bok.
Ska kanske försöka ta mig till Sofie för att hämta ett par filmer.

off to ebbas


det tar jag på mig sen till ebba:
tröja - H&M (sofies gamla)
shorts - weekday
skor - H&M (nya)

har precis kommit hem och har nu sommarlov! jag kan inte fatta det!!
Nu ska jag äta lite lunch och sen drar jag vidare till ebba, där blire poolhäng, grilla och ha kul!
adiós!

sommarlov


denna klädsel blir det + converse till avslutningen.

Drar till skolan för att få sommarlov sedan vidare till ebba.
ha de!

forget the risk and take the fall, if it's meant to be, then it's worth it all



fick en liten bränna iallafall!
ska nu gå och duscha bort det äckliga sjövattnet som fastnat i håret...

helt slut


ph: emma

Idag var vi i lången (badställe) med klassen, vi badade, åt, spela fotboll och bada ännu mer + lite solning(tror jag har fått mig en ganska bra bränna).
Jag blev typ nerputtad ex antal 100000000000 gånger haha. Jag tror att jag fick i några stycken ett antal gånger också så... haha.
Det har iallafall varit en helt underbar dag och vädret har varit toppen! Men jag är HELT slut nu, somnade en liten stund, ska försöka hålla mig vaken så jag kan sova ikväll.  tack klassen för en bäst dag!

Imorgon slutar vi skolan, wiho!!!! SOMMARLOV. Efter skolan då så drar jag + tjejerna i klassen till ebba och har "poolparty" najs najs!


22: en tokig bild



En tokig bild på mig och josefine stumpan!

in my closet

Här kommer favoritplaggen ur kategorin - klänningar


den nya från sthlm - ginatricot


långklänning (ett måste i sommar) - H&M


vit "finklänning"  - spirit (förlåt för dålig kvalite)

stan





bikini - cubus
skor - h&m

Vart stan idag då efter skolan som slutade 1. Köpte bikini och skor. ska nog ha båda imorgon, för då ska vi till lången (badställe) med klassen. Hoppas bara att det inte åskar som det gör/gjorde nu!
Nu ska jag åka och köpa matsäck till imorgon och sen ska jag städa.
ha det!

21: En bild som du alltid skrattar åt



Gammal bild, men skrattar fortfarande åt jennys min haha. Fanny är ju inte så koncentrerad och sofia ser inte så road ut haha, tider det!

filmer jag rekomenderar

här kommer lite tips på filmer som jag tycker är bra:

















alla dessa filmer är ganska sorliga, eller inte 500 days of summer.
älskar spceiellt soundtracken på 500 days, charlie st cloud och dear john.

hoppas ni gillar filmerna lika mycket som jag gör!


20: Någon/några du alltid har roligt med


ph: sofia

girlsen i klassen har man alltid kul med!

seg uppdatering



Det har varit seg uppdatering i helgen. Har ju spenderat den i stallet och hos sofie. Det har varit underbart, vädret med! tack för allt sofie, du är bäst!

Imorgon är det tillbax till skolan då, slutar ett eller två. Efter skolan blire stan med sofie, än har vi inte fått nog av varan haha!

dear john

Igår sov jag hos sofie då, vi åt kinamat och hyrde massor med filmer. Idag morse så fortsatte vi kolla på lite film och sen åkte vi till stallet. Där så red vi lite dressyr och jag red barbacka! känner mig så stolt har typ aldrig galoperat barbacka, sen hoppade jag ett litet litet kryss på 30cm. Jag är så otroligt nöjd med dagen allt gick så bra!
Nu sitter jag hemma hos sofie och vi ska snart laga mat och kolla på mer filmer.
Imorgon så åker vi till stallet igen, då ska vi fortsätta med dressyren, vi får hoppas att det går bra då med!
Igår såg vi bla. filmen dear john. Där av bilderna på älskade Channing Tatum

19: en bild som gör dig glad

jag kunde inte bara välja en så det fick bli några stycken:







stay positive when it feels like your life is falling apart


älskar bilden

Vakande för ca. 1 timme sen, så jag han inte med den tidiga bussen till stallet. Men åker vid halv 1.
Sofie är redan där, men när jag kommer dit så ska vi rida ut. Hon ska visa mig hur vägarna går där för jag har imprincip aldrig ridit ut på en lång tur.

Ikväll ska jag sova hos sofie då, vi får se vad vi hittar på. Det var tal om bio eller restaurangbesök? aja vi kommer på nått kul!

18: en bild från i somras



sofia och jag var och badade.

capital of sweden







Har varit i stockholm idag så det är därför det har varit zero uppdatering sorry.
Det var hur varmt som helst och jag hade stickad tröja+jeans så jag var tvungen att köpa något så det fick bli en klänning på gina, sen blev det tyvärr inga fler köp men jag är nöjd med det lilla jag köpte!

Imorogon så blire stallet och då ska vi rida ut, mysigt mysigt!
På kvällen så sover jag hos sofie, vi får se vad vi hittar på!

a smile is the best makeup that a girl can wear


jag och timian fining!

kom hem från stallet ca. 1 halvtimme sen.
Mamma och pappa följde med och kollade idag, jag red mest runt och tog ett litet kryss ett par gånger. Det gick jättebra och jag är sååååå nöjd!
När de åkte hem tog jag och sofie en liten utritt barbacka, älskart!
Imorgon så ska jag inte till stallet, men sofie sa att hon skulle sätta hopprekord 100 cm! lycka till gmn, du klarar det!

17: en bild på en tid du saknar



när man var liten.

(första gången jag red, på islandshäst shift)

baka


jag just nu

hej har inte uppdaterat efter jag kom hem från stallet, sorry!
men i stallet så red vi ut en liten sväng och sen red jag lite dressyr och sofie hoppade. Det gick bra, och sofie hoppade 95cm!
När jag kom hem åt jag middag och sen åkte jag en liten sväng till astrid, vi kollade på film och hade allmänt kul.
Kom hem för ca. en halvtimme sen och ska baka muffins haha, men jag måste ha till stallet imorn.
Då blir det förmodligen utritt.
Ska förbereda några inlägg som kommer upp imorn.
hade

16: en person som alltid ställer upp för dig


älskar dig syster

olsens twins









systrarna olsen är helt amazing, dom är så underbart vackra!
och de har den mest otroliga stil och ja... de är helt enkelt mina förebilder.

LOVE THEM

RSS 2.0