"I'd be his, if he asked."

Jag har haft några händelserika dagar nu i slutet av veckan (som nästan räknas som helg) som jag tänkte dela med mig av. I Onsdags var vi lediga vilket var så behövligt och skönt, jag spenderade den dagen med plugg, serietittande och framåt eftermiddagen åkte jag in till stan för att klippa mig, blev väldigt nöjd, lite impulsklippning av luggen men allt eftersom gillar jag den. 
 
Igår var det inte jättelång skoldag, slutade vid 14 och åkte sen hem till Hanna för förberedelser inför nattinnebandyn som arangeras varje år av skolan. Vi kom dit med inga som helst förväntningar eller förhoppningar men det slutade med vinst för tjejlaget (!!!) och jag fick hoppa in som avbytare i blandlaget med kjol och docs... inte mitt bekvämaste tillstånd. 
 
Idag vaknade jag hemma hos hanna på golvet bredvid mina bästaste tjejer, vi spenderade förmiddagen med den årliga "dagen efter nattinnebandyn pankaksfrukosten" (älskar det långa namnet) och pratade massor av skvaller, mina bästaste. Under dagen tog jag en fika på stan med en bra person för att sedan möta upp andra bra personer(hanna och hanna) och tittade på duktiga Astrids teater. 
 
(har även på mig hannas världens bästa tröja, och ja jag har haft svårt att bestämma ny header så tyckte den här kunde passa) 
mina bästa tjejer <3
 
 

30 frågor

1. Var är din telefon? Den ligger här bredvid datorn
2. Var är din andra hälft? Hon är nog hemma hos sig och kollar Grey's Anatomy (hanna, för er som inte förstod)
3. Ditt hår? Är så otroligt slitet och har en hemsk utväxt
4. Ditt humör? Trött och känner mig nästan sjuk
5. Vad är planerna för idag? Idag ska jag fortsätta med att plugga
6. Vad är det bästa du vet? Att resa, vara med mina vänner på äventyr och upptäcka ny musik! 
7. Vad drömde du inatt? Oj, kommer verkligen inte ihåg det tyvärr..
 
8. Vad är ditt livsmål? Att levt livet så mycket jag kunnat och tagit vara på alla chanser. Samt att få drömjobbet och känna mig lyckad. 
9. Vart är du just nu? Vid mitt skrivbord i mitt rum
10. Vad är din hobby? Yoga, musik, mode (&och allt därtill)
11. Vad är din största rädsla? Missta någon jag älskar, naturkatastrofer, världskrig.
12. Var och vad vill du vara om sex år? Oj då är jag nästan 25... hoppas jag har ett jobb som jag trivs med, en man som älskar mig och att jag bor i en stad där jag är lycklig. 
13. Vart var du igår? Hemma hos Merri och firade henne med en bunt bra människor
14. Var är du inte? Utomlands eller i en fin storstad.
 
15. En sak du önskar? En del om jag ska vara ärlig, bland annat bra betyg vid slutet av den här terminen. 
16. Var växte du upp? Här i Örebro, Sverige.
17. Vad var det senaste du gjorde? Åt lite godis från igår, lyssnade på Ben Howard
18. Vad har du på dig? Leggings, sockor, stortröja och en knut i håret
19. Din tv? Är en stor fet låda
20. Har du några husdjur? Jag hade, men tyvärr inte längre
21. Din dator? Skulle jag inte leva utan! 
 
22. Bästa matriella sak du äger? Min mobil, dator och mina docs.
23. Saknar du någon? Mina vänner som inte bor i Örebro och hästarna!
24. Din bil? Har jag ingen.. förutom familjbilen då såklart
25. Något du inte klär dig i? Prime boots
26. Favoritklädaffär? Weekday, monki och H&M
 
27. Din sommar? Den jag hade senast innehöll så mycket nytt och var otroligt fin
28. Älskar du någon? Ja det gör jag (min familj såklart)
29. Vad är din favoritfärg? väldigt olika men såklart svart hehe, sen har jag börjat gilla mer och mer orange och puderrosa
30. När var den senaste gången du skrattade? Skrattade lite här och där till friendsavsnitt men annars igår en hel del
 
Alla bilder från min tumblr som vanligt (haammarlund.tumblr.com)

födelsedagsfirande

Även denna helg har gått jättesnabbt. I fredags slutade vi lite tidigare än vanligt så jag, Hanna och Astrid tog en liten vända på stan. Jag kom hem med en klänning från röda korset för ca 50kr (kap!!). Under kvällen åt jag, min syster och pappa middag på East west för att sen åka hem och titta på Bourne Identity och lite friends avsnitt. 
 
Igår storstädade jag mitt rum, pluggade lite och för att sen göra mig iordning och bli upphämtad av Papola för att sen åka till Merri som fyllde 19! Det blev en mysig kväll med spel spelande, hetsätande och massor av skratt. En bra och trevlig kväll.
 
Idag sov jag lite för länge, har en känsla av att jag börjar bli sjuk eller något. Jag ska snart ta en promenad och rensa tankarna lite för att sen sätta igång med plugget! 
(bild snodd av systern min)
födelsedagsbarnet!!
(hanna döda mig inte <3)
 

18-01-2014

Ännu en helg har snart gått. I fredags hade vi möte med världens bästa förening, vi åt middag och hade det trevligt. Senare under kvällen kom det en hel del människor till så det blev mer en fest. Senare under kvällen skulle Jag och Hanna möta Karin och Astrid vid strömpis men det blev lite krongel osv. så det slutade upp med att jag och hanna gick hem till henne. Kvällen var ändå bra, lagomt fartfylld efter en vecka full med stress. 
 
Igår vaknade jag hos Hanna, vi åt frukost på sängen och hade en lång sovmorgon med några avsnitt av Grey's Anatomy, så skönt att bara ha en lång lugn morgon. Senare mötte jag upp Hanna (Svahn) och Rebecca vid Lill-Anna's för en fika, ett tag sen jag träffade dem så vi hade en del att prata om. Alltid kul att skvallra och planera! 
I dag så ska dagen spenderas åt pluggande och åter pluggande, har så mycket som ska göras så kommer nog inte hinna med något annat idag!! 
Finaste <3
jag och min andra hälft, såklart svartklädda!
var dålig fotograf så fick ta Rebeccas (här är hennes blogg) bild. Så mysiga vänner man har ändå!
 

Amsterdam

Gått ett tag nu sen uppdatering här, har hunnit haft en vecka till av lov. Jag och Karin åkte till Amsterdam för att huvudsakligen göra en undersökning till vårat gymnasiearbete (om prostitution&feminism) men såklart gjorde vi massor av annat också. Vi besökte de flesta stadsdelarna från red light district till Jordaan mfl. Vi shoppade, åt på så många mysiga caféer, gick längs alla fina kanaler och mycket mycket mer. Hade iallafall en jättebra resa, så mysig stad verkligen och så speciell men jag gillar det. 
 
"utsikten" från vårat fönster
På vår fina gata där vi bodde
Vi åt så himla god mat lite hela tiden
Alla områden skijde sig mycket från varandra men nästan överallt var det fint på sitt sätt
 
Vi gick även ut ett par kvällar, tog lite drinkar, pratade lite osv, hade det kul!
 

nyår

Ännu ett år har börjat och jag håller mig fortfarande kvar här vid bloggen.
Jag har hunnit fira nyår sen senaste uppdateringen, vi var ett tjejgäng på 5, vi gjorde fin 3 rättersmiddag, drack drinkar och spelade roliga spel för att se gå upp till stan vid 12 och skåla in det nya året samt kolla fyverkerier. Där träffade vi på Elias, Ali mfl. och hängde en liten stund, kom sen hem till Hanna och somnade till slut vid 3.30. En väldigt fin och rolig nyår. Känns som en bra start inför det nya året!
 
Under torsdagen var jag trött mest hela dagen (ingen surprise direkt..) och bara låg i min säng nästan hela dagen och tittade på film och åt pizza med resten av min trötta familj. I Fredags mötte jag upp Karin på stan för att åka till Universitetet och låna böcker samt plugga till vårat gymnasiearbete (eftersom vi åker om typ 3 dagar!!) sen under kvällen hade jag en "systerkväll" med Linn, vi kollade massa filmer och åt så mycket vi kunde få i oss typ. Idag har jag umgåtts med min mamma på stan, bytt lite saker osv. Senare under kvällen gick vi hela familjen på The Hobbit, så bra!! Resten av de dagarna innan jag åker iväg kommer nog gå åt till förberedeleser osv. får se om det blir mer uppdaterande här innan dess! hoppas annars att ni har det bra resten av lovet, njut av det!
 
min nyårsoutfit
all the girls <3
haha den här bilden beskriver verkligen alla så bra under den här kvällen! 
hm..... mycket bra bild där
 

RSS 2.0