nyårslistan

Här kommer min spellista till nyårsfirandet, lite lugnare fast även taggmusik. enjoy mates!
http://open.spotify.com/user/gryhammarlund/playlist/33qtPXZmKrv549BnRhFUXU 
 

make up tutorial: new years eve!

Här är ett tips på en enkel nyårs-sminkning. Själv hade jag tänkt att köra på något likanade! 
 

30.12.12

Jag har inte gjort ett skit idag, bara målat mina naglar till nyåret, som förövrigt inte blev så bra... var nöjd med dem till jag förstörde dem! Men ska försöka göra ett inlägg när jag visar min outfit om hur jag ser ut på nyår om det blir bra bilder.
Hela familjen ska på The Hobbit så jag ska vara hemma och bara ta det lugnt, kolla på nån film och så, ska bli skönt att vara själv faktiskt haha.

nyårsinspiration

13711910dbb1_largeTumblr_meyrqkvw6t1qb2rmzo1_500_large
420019_353317901380362_1150602763_n_large
 

årets julklappar

Fick inga sådär jättestora julklappar i år men är väldigt nöjd ändå!!
 
De bästa presenterna jag fick ändå var pengarna till London, allt som allt blev det 3300kr och så fick jag lite presentkort, vilket alltid är bra att ha!
Aladin-ask(fick egentligen två men sålde en till mamma och pappa) bok, kalender, dushtvål, bodylotion, bodymist och skrubhandskar från the body shop.
 
denna tröja fick jag av Sofie, även halsbandet där ovan.
Jag fick även en jättefin kristallskål men den gjorde sig inge bra på bild... den hade jag tänkt ha lite smycken på förmodligen!

dag på stan

Varit på stan idag med mamma, vi har bytt lite julklappar, fixat lite andra ärenden och åt sushi. Kom hem för inte så länge sen, fikade lite med familjen och ska nu kanske träffa Jenny en liten stund, annars har jag inget annat planerat eftersom Sofie var så tråkig och ställde in våra planer... Imorgon iallafall ska jag bara fixa för nyår och städa osv. En till väldigt lugn dag!
 
 
 

liten lista

vad har du på dig? mjukisdress
hur mår du? toppen, taggad på nyår!
vad önskar du just nu? att det skulle vara februari!
vad har du ätit idag? frukost, lunch
vad ska du göra i morgon? inget inplanerat ännu
och på söndag? det är imorgon...
vem saknar du? många faktiskt, sofia, klara bl.a.
senaste köp? julklappar
vad skrattade du senast åt? youtube klipp...
 
vad grät du senast åt? O.C
vem sov du senast med? sofie
vad läser du just nu? "en dag"
senast sedda film? bridget jones
vem var den senaste som ringde dig? sofie
senaste 3 inkomna sms? "super!:D<3" "Underbart ♥" "vart är du?:)"
vad stod det i ditt senaste skickade sms? "great fruit!:D<3" haha...
vilka kändisar har du blivit jämförd med? oj..ingen tror jag haha. men många förknippar mig med 1D...
vem skrev senast åt dig i facebookchatten? lovisa
vart vill du åka just nu? london alltid... men annars nästan vart som helst.
 192177109069653708_bmp0diaz_f_large
 

throwback 2012 part 2

Juli
Tog årets första dopp med bästa tjejerna, åkte till Visby med Josefine, åkte till Danmark med familjen, solade&blev brun
 
Augusti
Cyklade varje dag till jobbet, njöt av de sista dagarna av lovet med Sofia, var ensamma i biosalongen, började gymnasiet
 
September
Gick till kilsbergsgården med klassen, pluggade i biblioteket, umgicks med tjejerna i klassen i fönsterna, hade en tjockiskväll med Sofie
 
Oktober
Red mysiga turer i skogen, hade sushikväll med Hanna och Astrid, fyllde 16, hade myskväll med Sofia
 
November
Åkte till Berlin med familjen, jesper och hans familj, onedirection skivan släpptes och jag var överlycklig, jag och sofie åkte till Stockholm och fick biljetter till konserten, hade myskväll med Astrid
 
December
 Spenderat helger hos frugan, tagit kalla vinterpromenader, firat lucia&de sista dagarna av skolan, firat jul!
 
Jag tycker att år 2012 har varit ett mycket bra år! Även fast jag har misst personer så har så mycket annat bra hänt, hoppas 2013 blir lika bra, om inte bättre!

am I sleep, am I awake or something in between, I can't believe your here and lying next to me

Dagen spenderade jag först med pappa och linn, vi bowlade och till en början så ledde jag (otroligt nog!) men sen kom linn ikapp mig och vann... pappa och jag åt lunch och sen träffade jag upp Astrid på stan för att kolla lite på mellandagsrean. Jag tyckte inte att rean var så jättebra så jag fick inte med mig någonting hem. Vi åkte sen hem till mig, åt lite och hade bridget jones-maraton och jag fixade hennes naglar till nyår.
Imorgon ska jag inte göra något speciellt än vad jag har bestämt, kanske åker en stund till stan med mammsen.
 

throwback 2012 part 1

Tänkte göra som alla andra bloggare och sumera året som har gått. Tänkte ta fyra bilder från varje månad och skriva om dem, enjoy mates!
 
Januari
firade nyår med bästa tejerna, blev delfodervärd på Essi, började gymma med Sofie, massa roliga fester med tjejerna
Februari
Blev en directioner, åkte till sälen med Sofie, roliga kvällar med tejerna, började plugga utomhus
 
Mars
Tyskarna kom hit, Åkte till stokcholm och träffade på Charlie, syster blev 18, hade mysiga kvällar i mörkret
 
April
misste en betydelsefull person, började rida utomhus, blev helt onedirection tokig, åkte till stockholm med mamma
 
Maj
Åkte till Tyskland, åkte till Stockholm och såg 1D, åkte till Göteborg med familjen, hade roliga kvällar med J&S
 
Juni
 balen, skolan slutade, hade många roliga kvällar, jag och sofie åkte till älskade London.
 

torsdagens ridpass

I torsdags så åkte jag och Sofie till stallet igen, vi hade planerat att rida ut igen men tyvärr hade det fryst på under natten så det var för halt för att rida ut så vi red i ridhuset istället. Till en början så gick det otroligt dåligt, jag blev så besviken/arg/ledsen att jag nästan fick fram några tårar... men jag verkligen bestämde mig att jag inte skulle ge upp och det skulle gå som jag ville, så till slut gav hon med sig och jag fick verkligen upp tempot, då kunde jag rida på som vanligt och fick till och med en riktigt bra galopp. Det var ett väldigt delat ridpass, men till slut blev jag riktigt nöjd!
 

27.12.12

Vaknade imorse hos Sofie, vi gick upp åt frukost och sen åkte vi till stallet. Efter stallet åkte jag hem, tror jag kom hem runt 16, sen dess har jag varit inne på datorn och fixat med lite tidsinställda inlägg och lite andra saker. Men nu tänkte jag slita mig från datorn och sätta mig vid nästa skärm, tv:en haha. Är slut efter ridningen.. imorgon iallafall ska jag spela bowling med syster och pappa, efter det så ska jag kanske vara med Astrid.
Hoppas ni har ett toppenlov, det har jag!
 

onsdagens ridpass

I onsdags åkte jag och Sofie ut till stallet för ett pass, vädret var rätt kallt och inte så fint men det var rätt mycket och hög snö så vi bestämmde oss för att ta en utritt i skogen. Det var helt underbart, båda hästarna var pigga men inte för övertaggade. Gångarterna var så underbara när man pulsade i snön, jag tror aldrig att jag har haft en mer underbar galopp än då. Hela ridturen/passet var så otroligt underbart, jagtror aldrig att jag har varit så glad på en hästrygg som jag var då. Vill bara göra det igen!
 

Annandag jul

Träffade Sofie idag, vi åkte till stallet och red (såklart haha) jag ska skriva om det senare men kan bara säga att det var ett underbart ridpass! Efter stallet åkte vi hem till Sofie och sen vidare till stan och köpte lite gott och sen hem till Sofie igen och hade OTH-maraton, gav varandra julklappar (vilka jag älskar och ska lägg upp bild på senare) sen pratade vi massa minnen och framtidsplaner osv. och snart ska vi sova,imorgon åker vi till stallet igen, hoppas det blir ett lika underbart ridpass då med!


Labrinth feat. Emeli Sande - Beneath your beautiful


dagens inspiration

alla bilder från den här(min favorit) tumblrsida!

julfirningar

Firade jul både igår och idag, igår med släkten på mammas sida och idag med släkten på pappas. Jag älskar julen, vill inte att den redan ska vara slut... men nu har jag nyår att se fram emot och jag hoppas den blir toppen, vilket jag tror! Just nu sitter jag med mamma och äter lite rester från julbordet och kollar på så mycket bättre.
Imorgon ska jag och Sofie till stallet och sen förmodligen sova över och ha en mini jul och byta julklappar.
 

Swedish house mafia vs. One Direction - Live while we're young/don't you worry child

 

Congrats Louis

Grattis Louis på 21-års dagen!!!


God jul

Firar jul som de flesta andra idag, god jul på er alla och ha en trevlig kväll!

Jag och systern min


lucka 24

En bild från en tidigare julafton.
julen 2010

Ulrik Munther - San Francisco says hello

 

Ke$ha vs. One Direction - die while we're young

 

lucka 23

En bild som bäst beskriver ditt humör idag.
lite såhär glad!

dan före dopparedan

Vaknade runt halv elva, gick upp åt lite frukost och sen åkte jag och pappa iväg och åkte lite skidor. Det var ett jättemysigt spår mitt ute i skogen, granarna och träden var helt täckta med snö och det var i princip helt tyst, tror det var ca.6 km fram och tillbaka så nu är jag skapligt trött! men ska ta mig en dusch och sen forsätta med att baka lite julgodis och imorgon är det the day, julafton jippie!
 

julstök

Hela dagen har varit i chirstmas-spirit, är så taggad nu på julen! Idag har jag slagit in och lackat på alla paket, bakat julgodis och snart ska vi klä granen. Mellan allt det där tog jag en (väldigt kall) promenad med Astrid som paus från allt julstök. Ikväll ska jag bara vara med familjen och det väntas skumtomtar, glögg och julfilmstittande, så mysigt! 
Imorgon ska jag kanske åka lite längdskidor med pappa annars så fortsätter julstöket! 
 
2 bilder från idag

lucka 22

En bild på dig när du är glad.
bild från sommaren 2010 i göteborg, glada tider!

jullov!

Ursäkta för ingen bloggning i princip igår eller idag! men jag var helt slut när jag kom hem igår från skolan så tog det bara lugnt och somnade i soffan haha... Fick lov igår iallafall, så otroligt skönt! Så idag tog jag en sovmorgon och så skulle vi egentligen åkt till stallet men sofie kände sig sjuk så vi rider två gånger nästa vecka istället. Så idag åkte jag och Linn till stan och köpte de sista julklapparna, träffade på Sofia på bussen så gick med henne en liten stund och pratade om allt som hänt osv. saknar henne och de i den gamla klassen faktiskt, får ta och träffa tjejerna på lovet någon gång! 
Nu har jag iallafall köpt alla julklappar så det är skönt, imorgon så ska jag kanske vara med Astrid en liten stund annars så är det väl julbak mm. som väntar. Är så taggad på julen nu! 
 
dagens fika med syster och mamma
såhär såg jag ut igår: klänning och kofta från H&M

lucka 21

En bild på dig när du är ledsen.
jag har inga bilder på mig själv när jag är ledsen så här är en på stich..man blir ledsen bara man ser på den.
 

lucka 20

En bild på din önskelista i år.
böcker: Influence - Ashley&Mary-Kate Olsen/ The perks of being a wallflower - Stephen Chbosky
Kjolar med en "vippig" modell
Sovspets-shorts
Body butter från The body shop
Stora halsband (helst som sitter lite högre upp, inte långa halsband liksom)
Almenacka
Pengar till London

tumblr inspiration


we heart it & tumblr pics

Edhx91ri1k81fyunpmn_large
224992_289186521184518_1480579499_n_large
Tumblr_lukb3yvjwb1qi23vmo1_500_large
Tumblr_mfa9phderz1qetlwwo1_500_large
293158_499915323381495_294952456_n_large
 

lucka 19

En bild på dig från idag.

ledig

Har varit ledig idag, så skönt! jag har gjort klart alla mina arbeten och prov så jag behövde inte gå dit! Så istället idag har jag spenderat dagen med att ta en lång sovmorgon och sen har jag fixat på mitt rum, fixat med julklappar och kollat på lite O.C
Nu har jag bara en julklapp kvar och letar överallt på internet och försöker få inspiration osv. Vet inte vad jag ska hitta på för nåt, så svårt!
 
12_50d0da639606ee0bf3786425_large

tisdag

Dagen har jag som vanligt spenderat i skolan, efter skolan gick jag med Astrid, Ida och Emmy en liten stund och sen träffade jag Sofie och pratade lite och handlade de sista julklapparna. Nu har jag bara 1 kvar!
Imorgon är jag ledig, såååå skönt. Ska sova och bara ta det lugnt, planer osv. inför jul och nyår!
Dagens lucka har jag inte lagt in än men har inte hittat någon bra bild, den kommer i kväll nån gång!
 
68662_382268241862371_1414221980_n_largeTumblr_mdqq0bk92z1rzs3wqo1_500_large

The september issue

Jag älskar att titta på mode-films dokumentärer, jag skrev i ett tidigare inlägg om filmen med Karl Lagerfeld. Idag kollade jag på filmen The September Issue som handlar om Anna Wintour, man får följa med i hennes vardag och får se intervjuer med henne och andra som är i hennes omgivning och vad de tkr om henne osv.
Filmen Djävulen bär prada ska ju baseras på henne och jag måste säga att jag ser en tydlig koppling mellan den och hur den här dokumentären är, visst är hon inte lika "hård" som i djävulen bär prada men näst intill.
Det är helt sjukt vad alla lyder henne och hur hon ser på saker och ting, i princip ingen vågar säga emot vilket jag tycker är helt bisart! Jag tyckte att dokumentären var bra iallafall och jag bara älskar den gengren! Ju fler sånna filmer jag ser, ju mer vill jag jobba med det, åh det är så underbart!
 
 
 

17.12.12

Var inte på så stort blogghumör varken igår eller idag men känner ändå att jag vill skriva av mig lite.
Har varit väldigt trött och bara på inge bra humör i princip hela dagen så det var skönt att det var en kort dag. Efter skolan åkte jag hem, har sen dess kollat på lite lite olika dokumentärer b.la. om Twiggy och The rolling stones, faktiskt mycket intressant!
Sitter just nu med datorn och ska kolla på några avsnitt av O.C eller någon anna serie och sen ta en dusch.
Imorgon är det en av de längsta dagarna men första lektionen är inställd så jag kommer få en liten sovmorgon, vilket blir mycket skönt!
 
Tcm17285273_medium_large61349_400801756665824_1047913390_n_large

lucka 17

En bild på dig som tonåring.
vet inte om jag fortfarande är det men... här är iaf en bild som har ett par år på nacken!

seg dag

Jag har inte gjort ett skit idag, och det har varit väldigt skönt. Alla läxor är klara nu och jag väntar bara på lov! Resten av kvällen ska jag kolla på lite bra filmer och ladda upp inför de sista dagarna som är kvar den här terminen, sen väntar julen och nyår. toppen!
 
161777811586148395_fwhjgonl_c_large
Ddd6e75f70_90392991_o2_large
den där tröjan skulle jag behöva...

lucka 16

En bild på dig som barn.
jag och systern min till vänster

tumblr inspiration


lucka 15

En bild på ett utav dina favoritcitat.
bild gjord av mig

christmas shopping

Vaknade för ca 1 timme sen. Då gick vi ut med hundarna, Sofie har precis tagit en dusch nu och så ska vi snart äta frukost och sen ska vi ut i snöovädret och åkta till stan för jul-shopping, får se om jag hittar några bra julklappar! 
 
Tumblr_mf2di4rvby1rmu6rxo1_500_large

finally friday

Sitter hos Sofie nu och vi har precis ätit mat, sen ska vi gå ut med hundarna om två timmar. Sen ska vi förmodligen spendera hela kvällen framför några filmer (as usual haha) 
Imorgon som jag sagt så ska vi köpa julklappar, hoppas jag hittar några så det är över sen! 
puss på er, hörs senare!
 
 

lucka 14

En bild på dig som du inte visste om att den togs.

Lucia

Det har varit en så sjuuuukt kall dag! Började dagen tidigare än vanligt med ett "fackeltåg" till kyrkan för att se och lyssna på ett lucia tåg som för övrigt var jättebra!
Resten av dagen har det varit vanliga lektioner, och man märker att det börjar bli jul och lov nu, man börjar kolla på film på lektionerna och i princip alla inlämningar mm. är färdiga, toppen!
Imorgon är det fredag och heeeelg, ska sova hos Sofie då och sen på lördag så är det lite julklapps-shopping som står på listan, mycket trevlans!
 
så här väntar vi på lektionen haha...

onsdagens ridpass

Åkte som sagt till stallet med Sofie, det var en mycket solig dag men otroligt kall! Vi red iallafall i ridhuset och jag red barbacka. Det har inte varit någon bra rid-dag, i princip inget gick som jag ville, hon lyssnade inte på mig och var bara seg. Jag fick ett spel och hoppade av henne och ledde henne runt i passet som jag hade tänkt. Mot slutet när hon var lite uppvärmd osv. hoppade jag upp igen och då skrittade jag bara av henne men i lite olika takter så hon skulle lyssna på mig. Det gick bättre men inte alls så bra som jag ville, det var inte en så bra rid-dag. P U N K T   S L U T
 

lucka 13 - lucia

En bild på någon av dina favoritsaker.
481556_449423948448091_589504705_n_large
vad skulle jag göra utan den här godingen? ps. gald lucia!
 

12.12.12

Hade skola idag som vanligt, och den kortaste dagen som var otroligt skönt. Vi slutade 11 och då åt vi lunch sen gick jag och Astrid på stan en liten stund, vid 1 träffade jag Sofie och vi åkte till stallet (allt om det i ett annat inlägg) åkte hem ungefär en timme tidigare än vanligt och har sen dess halv sovit här i soffan, tror tyvärr att jag kommer somna snart så ska ta och göra något... Talk to you later !


lucka 12

En bild på någon som du saknar.
den här korvan...

snart lov, håll ut!

Nu är jag äntligen klar med det jag har behövt göra, är helt klar för kvällen och ska nu kolla på senaste avsnittet av fashion och ta mig en tekopp. Nu är det endast 9 dagar kvar och sen slutar vi skolan, så det är bara att hålla ut och ge gärnet, det tänker jag göra iallafall. Det ska bli sååå skönt med lov!
 
Tumblr_mevps1bsam1r7m3bgo1_500_large
 

homewooooork

Fick sluta tidigare idag än vad det var tänkt så slutade 11 typ och har sen dess, pluggat och pluggat... Nu är ett prov avklarat och 2 inlämningar så nu väntar bara ett sista prov för den här veckan!
Jag tänkte bara ta en paus och göra lite annat så mitt huvud inte sprängs!
Imorgon så är det onsdag och slutar 11, mycket skönt! Sofie och jag åker till stallet som vanligt och sen blir det väl massor med plugg igen...
 
537551_123014761192614_879537453_n_large
såhär känns det nu...
 

lucka 11

En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.

pluggdag

Det känns som jag har åkt väldigt mycket buss idag... till skolan och hem, till tandläkaren och stan och sen hem... Det känns också som det har varit en riktigt lång dag, alltså är jag väldigt trött så ska sätta stopp för dagen här och sova nu, måste vila min hjärna lite från alla räntesatser och amorteringar jag har haft i huvet den här kvällen.
Imorgon är det skola igen och en av de längsta dagarna, dagen imorgon kommer även den gå åt att plugga så det kanske inte kommer jättemycket uppdaterande här, men ni överlever nog.
godnatt alla fina!
 

1012.12

Har haft en riktigt kort dag idag, vi hade två lektioner och slutade tio i 12, så jag åt lunch på skolan och åkte sen hem, har städat och pluggat lite och ska snart iväg till tandläkaren och sen tillbaka till skolan för att gå på mattecentrum. Det kommer bli en lång plugg dag idag, men det behöver jag!
Nej hinner inte skriva här mer nu, talk to you later!
 
315783_170667549742674_1085898189_n_large
76178_170802426395853_848018856_n_large

lucka 10

En bild på ditt favoritdjur.

helg

Det har varit en riktigt söndig söndag haha, men jag har gjort allt som jag brukar på söndagar; sovit länge, städat och gått i pyjamas hela dagen. Nu ska jag plugga och sen ska vi ha en adventsfika/namnsdagsfika för mig! (anna) Och sen ska jag ta en dusch och göra mig iordning inför kommande vecka.
xoxo
 
 
två bilder från igår

lucka 9

En bild på ditt rum eller din lägenhet.
kan inte visa bara en bild för att visa hela mitt rum så ni får 3!

The lucky one

Igår kollade jag och Sofie på filmen "The Lucky One" med bland annat Zac Efron som en av rollerna. Jag hade inte så höga förväntningar, många sa att den var bra men tänkte jag bara att det skulle vara en till klychig film. Den var bra, jättefin, älskade miljön men lite lite klychig men som sagt bra, så jag skulle gärna se den igen. Skulle rekomendera den till personer som gillar typ dear john eller någon i den gengren, watch it guys!
 
532355_494829520547657_440428467_n_largeTumblr_mdo0z01hh71r7ksqyo1_500_large

pop danthology 2012

Systern min visade den här videon, det är en låt ihop mixad av 2012 mest populära låtar. One Direction är med på 2 ställen, själv tycker jag att den är jättebra!
 

lucka 8

En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
Den kvällen efter dagen då vi fick biljetterna, hörde onedirection live och såg josh&sandy. I will never forget that day!

08.12.12

Sov hos Sofie igår, vi lagade mat och kollade på xfactor finalen. Vi gick och la oss rätt tidigt för båda var väldigt tröttta. I dag har vi bara tagit det lugnt, gått ut med hundarna och kollat på film. 
Just nu kollar vi på Harry Potter och äter lite godis. Ska inte vara osocial mot sofie nu hehe, see ya later! 
 
bild på det fina vädret som vi har idag, hur mysigt som helst!

lucka 7

En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.

have hope

Jag har haft en rikigt lång dag idag, fylld med bara massor av plugg... slutade halv fyra, efter det gick jag och Astrid till mattecentrum och så var vi där till klockan 6. Sen jag har kommit hem så har jag ätit, pluggat och nu ska jag kolla på O.C och sen sova, är sååååå trött.
Imorgon är det fredag och sen helg wiho! Jag ska sova hos Sofie (igen...bor nästan där hoho) det blir säkert lika trevligt som vanligt!
 
Tumblr_mem8s27mps1rmb0jso1_500_large

lucka 6

En bild på någon du älskar.
Det är omöjlgt att bara välja en person, ni vet vilka ni är ♥
min älskade lillvor!

onsdagens ridpass

Trotts kylan och "snöovädret" begav vi oss ut till stallet. Hästarna var helt täckta av snö när vi skulle ta in dom, men de han faktiskt torka rätt bra innan vi red iväg, stackars Essi hade snöstyltor under skorna, men jag fick bort det sen som tur var! 
Vi red iallafall i ridhuset (såklart!) och jag red barbacka. Jag började passet lugnt och tänkte att jag skulle ta det i min takt, det kändes bättre allt eftersom och jag fick ett riktigt bra tämpo under hela ridpasset. Hon gjorde som jag ville, jag är mycket nöjd, jag tror aldrig att det har gått så här bra på den här terminen. Det är ett stort tecken på att man inte ska ge upp! Nu känner jag mig bara mer taggad och jag vet till nästa gång hur jag ska göra för att hon ska lyssna på mig! 
Inget kan förstöra den här känslan, jag tror jag kan vara glad efter ett sånt här toppen ridpass hur länge som helst. Jag är så nöjd, åh du är så underbar älskade Essi! 
 
sorry för suddig bild...

cold winter day

Sitter hemma hos Sofie nu och vi var i stallet förut efter skolan (inlägg om passet kommer i ett separat inlägg) sen tänkte vi vara "nyttiga" och gå hem så vi gick hem till henne och tog en genväg som var täckt med snö typ en halvmeter... så vi var båda väldigt hungriga, kalla, och trötta när vi kom hem till henne haha. Sen dess har vi ätit lite och gått ut med hundarna, riktigt kallt och djup snö men det blåste inte lika mycket som innan vilket var skönt! 
Just nu duschar Sofie och jag sitter och pluggar, vi ska snart kolla på tv och sen ska jag sova här i natt. Det ska bli kul att sova över på en vardag så man kan åka till skolan och göra sig i ordning på morgonen tillsammans haha hur töntigt det än låter så är det sant! Vi ska även gå upp tidigt imorgon bitti för att ta ut hundarna, får se hur det går jag som inte är en sån morgonperson, men det går säkert toppen!
 
Tumblr_mei8u8rszm1rzipkco1_500_large
såna här ska jag göra nu till oss innan hon kommer ut från duschen!

lucka 5

En bild på dig som togs i somras.
Jag och min syster på den  här bilden från i sommaras i Danmark, det är nog en av de mest sommrigaste bilderna jag har, åh vad saknar brunheten och värmen lite...

dagens inspiration


homework

Jag har precis kommit hem från skolan och gjort mig en kopp te. Vi hade skridskor på idrotten och sen fick man åka hem och jobba istället om man ville så nu ska sätta mig in i plugget och skriva lite. Resten av dagen/kvällen ska jag spendera med böckerna och flera tekoppar, det är så kallt ute, men mysigt!
 

lucka 4

En bild på någon du beundrar
Det finns många som jag ser upp till, mina föräldrar och min syster, och som ni alla säkert vet onedirection...

måndagens ridpass

Gårdagens ridpass var mycket kallt, trodde för en stund att jag skulle frysa ihjäl... Det var så pass kallt (-15) att vi var tvungna att ha ett lugnt ridpass för hästarna skulle inte överansträngas då det är svårare för dem att andas i den kalla luften. Så det var ett lugnt men roligt ridpass, vi började med att skritta runt, övade på halter och mest i volter, sen fick vi göra lite övningar från marken och som avslutning en liten "gymkana" tävling som jag för övrigt vann haha! Jag hade iallafall Karin och henne har jag bara ridit 2 gånger innan tror jag så utifrån det är jag nöjd, hann inte riktigt känna efter hur hon var för det var inte så ansträngande pass, men jag är nöjd och ser fram emot nästa vecka som också är den sista för terminen!
 

kalender

hade tänkt göra som en liten julkalender här på bloggen, som jag hittade på denna underbara blogg! Då blir det lite mer uppdatering och så får ni se lite mer av mina bilder. Kalendern går alltså ut på att lägga upp en bild varje dag med olika "teman" för varje dag, men nu eftersom jag är lite sen så får ni de tre första i det här inlägget!
 
1. En bild på dig som du själv tycker om.
jag kommer ihåg att jag var så glad den dagen

2. En bild på dig hemma.
haha den här bilden är inte den vackraste men det är väl den man ser mest av mitt hem i bilden..

3. En bild på din bästa vän.
Här har vi gosefisan, och alla vet nog vid det här laget att det är Sofie jag pratar om!
 

03.12.12

Första dagen på veckan, jag kände mig rätt pigg i morse faktiskt och har inte varit så där jobbigt trött som förra veckan. Dock ringde inte min klocka så jag sov lite längre än tänkt, men alla som känner mig att jag kan vara otroligt snabb på morgonen så det ordnade sig. Var i skolan som vanligt sen hem gjorde lite läxor och åkte sen iväg och red. Det är så otroligt kallt idag!! mina händer blev vita och ja kände verkligen ingenting i dom, så det var inte den roligaste dagen i stallet även fast idag var jag mer taggad på att rida än länge! (mer om passet i ett annat inlägg) jag kom hem runt halv 8, då tog jag en dusch och åt lite och så ska jag nu kolla på lite avsnitt av gossip girl och försöka sova så snabbt som möjligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

soundtrack - The Vow

Tänkte ge tips på en bra spellista. Den är soundtracket från filmen The Vow, alltid när jag ser en film tänker jag mycket på vad de spelar för låtar, jag tycker det gör mycket om hur bra filmen är. The Vow hade nog något av de bästa soundtracken, alla låtar är toppen! även lykke li med hennes låt: get some fanns med!
 
HÄR är länken, enjoy people!
Tumblr_medr7zfvvg1rioriqo1_500_large

The Vow

I helgen så kollade vi på filmen The Vow. Jag har velat sett den jättelänge men aldrig kommit till skott, alla som har sett den har sagt att den är jättebra och channing tatum som spelar i den här filmen är en av mina favoritskådisar så det passade ju bara bra. När jag såg på trailern så verkade den som en helt vanlig amerikans romatisk komedi, men jag tyckte den var ritktigt bra. Den hade det lilla extra, jag kan dock inte säga vad det var, den var jättefin filmad och jag älskade hur de bodde och allt var så himla fint bara sen var soundtracket till filmen helt underbart, vilket jag (konstigt nog) kan avgöra mycket om hur bra en film är.
 
 
64105994666596087_j83dccl0_c_large

don't listen the voices in your head, listen to your heart

Har spenderat helgen hos Sofie, jag hjälpte henne att ta ut hundarna och var hennes sällskap. Vi tog många promenader och kollade mest på julfimer, tror det här har varit våran nyttigaste helg på länge, vi åt inte så mycket godis mm som vi brukar och vi var ute och gick rätt ofta. Det har iallafall varit en mycket julig och mysig helg med min vän och de gosigaste hundarna.
Nu ska jag kolla på lite avsnitt av O.C och plugga lite sen ska jag göra mig iordning för imorgon och kommande skolvecka som jag har en känsla av kommer vara rätt stressig...
 
Tumblr_meeq523d6z1rln8vao1_500_large
68093_451453008245294_520392587_n_large
 
 

första december

Sov hos Sofie igår kväll, vi kollade på filmer och tog hand om hundarna. Imorse så var det julkalendern, jag gick upp och kollade medan Sofie som var så trött efter skolveckan sov kvar. Jag gjorde iordning varm choklad till oss båda och sen åt vi en lång frukost. Resten av dagen har vi bara tagit det lugnt, tittat på tv/film och vi ska snart gå ut med hundarna och handla lite inför kvällen då vi ska sova över igen. 
 
 

RSS 2.0