31.03.13

Har firat påsk gånger 2 idag och mest umgåtts med släkten, kom hem runt halv 8 och har sen dess bara kollat på massa tv-serier osv, skönt att bara tagit det lugnt.
Imorgon har jag och sofie en "tjej, ta hand om oss själva- dag" vi ska först äta lyxfrukost på stora hotellet, sen vidare till gymmet, ta en liten runda på stan och sen på bio, The Host. Vilket jag ser mycket fram emot!
Efter den dagen så måste jag förmodligen sätta lite fart med plugget... vilket jag inte ser lika mycket fram emot...
 
en god påsktårta och väldigt glada jag idag!

sälen 2013

Var som sagt borta i Sälen i ungefär 5 dagar. Jag åkte dit med min familj och så "hängde" vi med två andra familjer där, vi gjorde väl allt som man brukar göra. Åka skidor, njuta i solen och dricka massa cola/varm choklad, gick på afterski, hängde i stugan mm.
Vi hade jättetur med vädret, det var strålande sol varje dag och helt lagom varmt runt 2 grader. Det var så himla skönt att bara komma bort lite och kunna släppa tankarna på plugg och annat, bara höra hur skidorna skär i snön när man åker och bara njuta, så underbart!
 

Glad påsk

Sitter just nu hos min morbror och firar lite påsk. Hade bara tänkt att önska en glad påsk till er alla, och moffsa i er massor med gott!


29.03.13

Nu är jag tillbaka här på bloggen, förlåt för så dålig uppdatering och när jag väl uppdaterat har det varit väldigt ointressanta inlägg.... so sorry for that!
Men nu har jag haft mitt lilla break då jag spenderade tiden i Sälen med familjen m.fl.
Jag kom hem igår kväll och har sen dess pluggat, japp det är det som mitt lov kommer spenderas mest med... kul, aja det måste göras och ska INTE skjuta upp det nu!
Så ska göra några tidsinställda för er och försöka att inte uttråka er med mitt vanliga vardagspladder haha.
 
 

looooooov

Har ett litet lovuppehåll just nu men kunde inte hålla mig helt borta! Men på torsdag/fredag är jag back on track med mer uppdateringar. Hoppas ni har ett underbart lov, det har jag ska ni veta.
 
från min tumblr: www.haammarlund.tumblr.com checka in!

pictures


äntligen loooov

Har tränat tre dagar i rad nu och jag känner verkligen träningsvärken haha. Igår fick vi sluta 12 vilket var skönt, då åkte jag direkt till gymmet och sen när vi tränat klart åkte jag och Sofie hem till henne och var hundvakt. Vi kollade på filmer, gjorde milkshakes och åt lite gott, jag sov där och i morse så skulle vi iväg och äta frukost på stora hotellet, men det var fullt och vi orkade inte vänta så vi bestämmde oss för att ta det en annan gång och åkte istället till gymmet, idag körde jag ett lite lugnare pass och kom sen hem runt 11. Sen jag har kommit hem så har jag duschat och bara planerat mitt lov lite, vilket ska bli väldigt kul!
 

new hair

Kom på att jag inte har visat reslutatet från när jag klippte mig, jag slingade och klippte men det blev inte så pass ljust som jag tänkte mig så jag har en ny tid nu för lite mer slingor! men jag är relativt nöjd.
 
ursäkta för mobilbilder... men har inte tid med annat just nu.
på understa bilden kan ni se längden lite bättre

snart lov!

Som vanligt i mitt liv just nu är allting stressigt.... Varje dag efter skolan har jag bara pluggat, pluggat, pluggat! Ska bli så otroligt skönt med lov nu så ni anar inte! Imorgon ska jag "fira" lov med att sova över hos Sofie, sen på lördag så äter vi lyxfrukost och gymmar efter det, en härlig start på lovet!
Så just nu sitter jag med böckerna framför mig och skriver klart det sista innan jag verkligen är ledig från hemmajobbet, sen får jag se om jag tar ett kvällspass på gymmet, det var så länge sen sist så det är väldigt behövligt känner jag!
 
Tumblr_mjo17c2e411ri0ro7o1_500_large
Tumblr_mjzo0znymw1s41dm9o1_500_large

19.03.13

Den här veckan kommer tyvärr bli ännu stressigare än förra... så jag har verkligen inte tid med att uppdatera här, ni får ursäkta mig för det!
Imorgon är det skola som vanligt och efter skolan ska jag klippa mig, är så taggad! Jag är så trött på mitt slitna gollumhår haha! Så förändringen får ni förmodligen se imorgon! Ha det bra och kämpa på i skolan, bara 3 dagar kvar nu!!
 
 
hade tänkt håret någon sånt här fast längre! svårt att hitta passande bild...

don't bring me down

igår spenderade jag dagen med lite vänner. Först kom Sofie hit, vi pratade, åt och ja bara umgicks. Hon åkte hem runt 18 och sen två timmar senare kom Hanna hit, vi kollade på film (pitch perfect) och åt massa gott; chips, vindruvor och OREOglass nom nom! Sen åkte hon hem och jag gick i princip direkt och la mig.
Idag gick jag upp runt 11 och hela dagen idag har jag inte gjort så jättemycket, pluggat lite och mest kollat runt på datorn, men ska sätta igång mer med plugget nu och sen ta och se på någon film. ha det bra mina vänner!
 

16.03.13

Idag sov jag riktigt länge, gick upp för ca en halvtimme sen... så nu ska jag fixa mig lite och äta frukost/lunch. Om en timme kommer sofie hit, tror vi bara ska prata, lyssna på musik och sånt som man gör. Har inget planerat för kvällen, skulle kanske träffa några i klassen men får se hur det blir med det. Ha en toppen helg nu folk!!
 
dör ju lite på zayns ögon!!(dock redigerade)

surround yourself with the dreamers and those who see your greatness

Igår var det karrofesten och jag fick äntligen med mig tjejorna! Det var schlagertema så vi gick lite all out med våra klänningar vilket var jättekul, jättemånga tyckte att det var asbra så haha!
Det var iallafall jättekul, träffade massor med vänner jag inte pratat med på jättelänge och för det mesta så dansade vi vårt tjejgäng och skrek och skrattade halsarna av oss, underbar kväll!
 
 

take me to a paradise

Allt är så himla stressigt just nu, jag vill bara gråta! Som tur är så är vi "lediga" idag, men jag har pluggat hela dagen och stressat som en tok. Det är så mycket just nu att jag hinner inte ens med att träna, skulle egentligen åka till gymmet idag men jag får se om jag hinner med det...
Just nu vill jag bara åka iväg någonstans, umågs med vänner och familj och inte tänka på alla läxor och arbeten som jag har att göra... vill bara kunna ta det lugnt och inte stressa runt och ha tankarna på 100 saker. Jag vill bara stanna tiden och kunna åka iväg till ett paradis och ha det underbart.
 
Tumblr_mcnwkkcnxz1rivhkwo1_500_largeF1f3bf9a8b4b11e2976e22000a1fbc8d_7_large
just nu spelas Håkan Hellströms nya - "det kommer aldrig vara över för mig" på repeat 

stress stress stress

Igår var min dag så himla stressig, skolan som vanligt och åkte direkt därifrån till stallet och sedan direkt från stallet till yogan, jag var helt utmattad så jag somnade under yogan...classy!
Sen kom jag hem runt 20 den kvällen, åt och gick i princip direkt och la mig.
Idag har det inte varit lika stressigt och jag åkte direkt hem, så just nu sitter jag och kollar lite youtube men ska börja med plugget om man ska bli klar någon gång!
Imorgon är jag förmodligen "ledig" från skolan för på alla lektioner har man eget arbete och kan jobba hemma istället, vilket kommer bli otroligt skönt. Tror jag tar en liten sovmorgon och åker sen till gymmet en snabbis och sen plugg.
7b94886c23380eb4ec6833f86045b497_large
Tumblr_mhnhzhbiee1roeqavo1_500_large
23381_421170657973042_375685450_n_large
 

Stockholm och 1Dworld bilder


stockholm

Förlåt för urkass uppdatering här! men har haft fullt upp med annat osv. I fredags kväll så lagade jag och sofie lite mat sen så satt vi mest vid datorn och prata lite osv, vanlig rolig kväll och sen åkte hon hem runt 10. 
Igår morse åkte vi sedan med bussen till underbara Stockholm, och gick i massor av affärer b.la. 1Dworld som var den största anledningen till att vi åkte dit haha, jag fick med mig en nyckelring hehe. Sen gick vi i lite andra affärer och njöt av stockholm, fick även med mig en tröja och läs noga nu... en skateboard! japp... jag har bestämmt mig för att lära mig att åka skateboard, har i princip aldrig klarat det men det är mitt mål att jag ska lära mig det till sommaren, får se hur det går eftersom jag inte har den bästa balansen i världen haha!
 

Tumblr pics


ledig!

Är ledig idag! så glad för att ha en "långhelg". Dock så tog jag inte jättelång sovmorgon, gick upp runt halv tio och började plugga... asså skolan dödar mig just nu känner jag. Men om en timme ungefär ska jag möta upp Hanna vid gymmet och träna lite, sen ska vi ta en snabb sväng på stan och fixa några ärenden.
Även fast skolan dödar mig är jag så glad för man ser verkligen att våren börjar komma fram nu! och imorgon åker vi till stockholm och får avnjuta stockholmssolen där med lite shopping...
 
när vi var i stockholm för nästan exakt ett år sedan!

tråkigt uppdatering

Idag hade jag sovmorgon vilket var otroligt skönt, hade vanliga lektioner i skolan och slutade sen runt 2. Då åkte jag hem och sen dess har jag pluggat, lyssnat på michaelas och dashas pod och pluggat lite mera. Just nu kollar jag lite bloggar och youtube och ska snart äta. Förlåt för att mina inlägg här är så himla tråkiga men jag har ingen stor inspiration just nu...
Imorgon iallafall har jag "sovmorgon" till 13.30 så då ska jag först plugga och sen ska jag och några tjejer i klassen träna, efter skolan sen så följer sofie med mig hem och så sover hon här och sen på lördagsmorgonen åker vi!!
 

onsdagens ridpass

När jag stod och väntade på bussen så hörde jag att någon som ropade på mig, det var Josse, vi red tillsammans förut och gick i samma klass. Hon skulle också till stallet så vi åkte dit tillsammans istället.
Vi kom dit runt 10, tog in och gjorde iordning hästarna och sen gick jag upp till ridhuset lite tidigare, så jag började värma upp innan hon kom också.
Jag red barbacka och faktsikt på riktigt länge var jag riktigt nöjd med ridpasset! Hon var så duktigt, gjorde det som jag bad om och jag hade bara en så bra känsla genom hela passet, satt nästan och smålog. Dock så gör det här att mitt val blir ännu svårare...
 
älskade underbara häst!

tidig dag

Hade en redovisning vid åtta imorse och efter den så slutade jag. Så himmla skönt! Jag åkte till stallet då med josefine (allt kommer i ett separtat inlägg!) Sen åkte jag hem, åt lite lunch och nu så ska jag ta farväl av systern min som snart ska åka iväg till älskdade London!
Efter hon har åkt så väntar det väl plugg och bara sånna tråkigheter, men kanske ett och annat avsnitt av PLL?
 

boring schoolday

Haft den längsta dagen i skolan idag och jobbat på som vanligt. Efter skolan åkte jag hem och pluggade och har nu suttit och hållt på med ett projekt, så spännande! ska snart äta och sen är det väl mer plugg som väntar....
Imorgon kommer nog bli den skönaste dagen, vi har en lektion som slutar halv 10 så då åker jag förmodligen till stallet och sen hem igen och fortsätter med läxor... men en så kort dag kommer bli så otroligt skönt!
Imorgon åker också min syster till London, kommer sakna henne men är så avundsjuk även fast jag precis varit där haha.
 
Tumblr_mj77pdqo6w1s1o330o1_500_large
375400_323500630998131_866936279_n_largeBd3qlpwcaai35uc_large

måndagens ridpass

Sofie red Orvar som vanligt och jag skulle testa på en ny häst, Trixa. Hon är såååå sjukt jobbig i boxen, typ försöker springa ut, sparkas, bits, omöjlig att tränsa. Men Sofie hjälpte mig  och då gick det bra, vi red iallafall i ridhuset. Det gick bra, hon är myyyyyycket piggare än Essi som jag brukar rida så det var kul. Men det är så svårt när jag är van vid en annan häst att säga hur det gick nu liksom, men det kändes bra!
På onsdag ska jag rida igen men då tar jag en liten tur på Essi och funderar ut hur jag vill göra om vem jag ska ha kvar.
 
644229_538389279525314_506961812_n_large
wehearitit bild..

till i found you

Det har varit skola idag som vanligt, efter skolan åkte vi till stallet och hade ett ridpass. Efter ridningen brukar jag i vanliga fall åka och ha yoga men det var inställt den här veckan, så jag åkte hem istället och gjorde lite läxor. Snart ska jag ta mig en tekopp och kolla på tv med mommi.
Imorgon är det skola igen och efter skolan så är det förmodligen plugg som väntar... kul liv.
 
sommar skulle inte sitta fel alltså....

grattis systern min

Nu är internet tillbaka och jag är gladare än någonsin haha, helt otroligt vad beroende man är av datorn och internet! Men nu ska jag faktiskt skriva klart det sista på mina arbeten i skolan och skicka in dem och sen ska jag fortsätta fira min syster som fyller 19 idag! stort grattis till henne min lilla älskling.
 
linns supergoda tårta.... nom nom

25 februari

Måndagsmorgonen fick vi en liten sovmorgon och gick upp halv 9. Vi åkte sen till Stanstead halv 10 och sen bar det av mot Sverige. Vi reste i princip hela dagen och jag kom hem runt 18 den kvällen.
Hela helgen har varit så underbar, och jag ville verkligen inte åka hem och nu när jag är  hemma så saknar jag det redan!
 
lite sorgligt att åka hem...

Seg bloggning

Internet här hemma krånglar så jag har inte kunnat blogga så mycket... Men igår hade jag och Sofie en tjejkväll med lite gott och filmtittande. Sen idag åkte vi till stallet och red lite i ridhuset, vilket gick helt okej.
Nu har jag precis ätit och snart väntar melodifestivalen, heja Anton säger jag bara!!!


one direction 24/2 2013

På söndagskvällen var det 1D konserten som gällde, jag filmade mest där inne för det är roligare att ha på film men en del bilder blev det också.
Jag kan bara säga att den kvällen var en av de bästa i hela mitt liv, jag vill bara återuppleva den så himmmmmmla mycket. Killarna var jätteduktiga, det var så otroligt kul att bara stå där och hoppa runt som en galning och sjunga/skrika lungorna av sig haha. Jag tror ingen fattar hur underbart det var förutom jag och sofie (och alla andra där inne såklart). Ni som inte går på one direction missar något otroligt bra! mycket mycket kärlek på den kvällen!
 
kommer alltid minnas den här kvällen
 
 

24 februari

Vi gick upp riktigt tidigt idag för att vi skulle byta ställe att bo på så vi checkade ut runt 7 på morgonen och åkte sen mot andra sidan av London och lämnade våra saker och tog sen en till shopping runda och köpte lite mer hehe. Vi åt Lunch på KFC och sen runt fyra åkte vi hem igen för att göra oss iordning för konserten... to be continued.
 

23 februari

Vi gick upp runt 7 den morgonen för att få hela dagen till att shoppa och allt annat vi ville. Så vi tog oss till stan och var där i lagom tid tills alla affärer precis hade öppnat, vi gick runt på oxford street hela förmiddagen och åkte sen iväg till china town och piccadilly circus för att äta lunch och kolla på lite mer saker, vi tog även en sväng till hyde park och skulle försöka se The Janoskians, vilket vi tyvärr inte lyckades så bra med...
Den kvällen kom vi hem runt nio på kvällen och sov sen i princip direkt.
 

RSS 2.0