julshopping, utgång, första advent

Återigen har jag inte varit jätteduktig på att ta bilder. Men jag har ändå hunnit med en hel del saker, jag träffade sofia en dag, vi fikade och pratade, catchade up om allting som har hänt sen sist. En annan dag träffade jag Hanna också, vi var hemma hos henne, tog en runda på stan och kollade sen lite avsnitt av TVP. 
Jag har även träffat Merri en dag, vi gick på stan en stund, jag köpte några julklappar och sen åkte vi hem till mig, bakade lakrits och chokladkaka och pratade om lite allt möjligt.
 
I fredags gick jag ut med Astrid och Hanna, kvällen började så så bra verkligen men urartade lite under kvällen och slutade inte alls lika bra. Så glad dock över att jag har mina fina vänner, titta på dem bara!!
 
Det har ju också blivit första advent, mamma och jag tog en runda på julmarknaderna, i wadköping och på stan. Sen såklart fikade vi det obligatoriska adventsfikat, åh vad jag älskar julen.
ps. jag har även lyckats skaffa mig ett nytt jobb, köpt en ny telefon och bil, yay så happy! 

Stockholm, Roxy, julpyssel

Min mamma fyllde i veckan, så på hennes födelsedag åkte vi till Stockholm, som present av mig fick hon en frukost på Pom&Flora, asså omg vad gott det var!!
resten av dagen kollade vi i affärer och bara spatserade runt, supermysig och så skönt att det var så pass lite folk i och med att vi åkte mitt i veckan.
 
En annan dag i veckan träffade jag Merri och Hanna, vi åkte till marieberg, kollade lite saker och åt sedan lunch på IKEA, jag är så glad att de har tagit tillbaka moset till köttbullarna hehe..
 
Jag träffade Astrid en dag för en superdejtkväll, vi fikade på espresso house, där vi för övrigt stötte på filippa med så vi satt där en stund och pratade, senare drog vi oss vidare till Roxy för att kolla på "efterskalv" filmen som Ulrik Munther är huvudroll i, den var faktiskt bra, över förväntan!
 
Jag träffade även Hanna en dag för lite julpyssel, vi (jag tvingade henne) lyssna på julmusik, gjorde pepparkakshus och hade det supermys
ursäkta mig för de otroligt dåliga bilderna i detta inlägg...

körkort, brunch, födelsedagsfirande

Jag säger bara ÄNTLIGEN har jag tagit mitt körkort, och åh det är så himla skönt att äntligen ha det ur världen!! Hade teorin i måndags och uppkörningen i onsdags, snacka om lättnad haha. På kvällen firade jag o mamma med sushi på east west! 
 
Jag har även gjort andra saker under veckan, som att träffa Elias, blev bjuden på brunch, vi åkte med hans hund till frisören, hämtade min bil från verkstaden och så satt vi en bra stund, lyssnade på håkan och målade lite. Lugn och skön dag!
 
Morfar kom även hit för att fira mamma, vi tog en runda på stan, åt lunch på fratelli och fikade sen födelsedagsfika här hemma! supermysigt, på kvällen gick vi sen på bio, bondfilmen! 
 
Jag träffade även Merri, vi tog en biltur, och catchade up om livet allmänt, därmed tog jag inga som helst bilder tyvärr. Och åh jag träffade äntligen Hanna efter cirkus 2 veckor, även vi tog en biltur, köpte sushi (igen hehe) och godis, för att sedan åka hem till henne och kolla på en bra film, missed that girl!!
 

överraskning, 50, farsdag

Förra veckan var på något sätt superstressig men hade egentligen inte jättemycket för mig, stressad inför det som komma skall antar jag! Återigen har jag varit usel på att ta bilder men här är lite av det jag gjorde i veckan
 
en outfitbild i brist på annat! ser ut som en emo-dude, inte riktigt säker... iallafall: polo-primark, slaks-H&M, skor-docs, kappa - sheinside
min älskade syster kom hem och överraskade oss, jag var så happy!! 
var i Linköping och firade min morbror som fyllde 50!!
sen firade vi såklart farsdag med i söndags

new in

Här är lite blandade saker som är nyinflyttade i min garderob etc.
cardholder/plånbok - monki, citronnyckelring (<3) - H&M
 
nagellack "milky tea" - H&M, Läppenna "liberated" - bareMinerals
necessär - Åhléns, Glittriga strumpbyxor (äääntligen!!) - monki, mockahandskar - Åhléns
 
Slaks/kostymbyxor - H&M
Klänning - GinaTricot (den jag hade på mitt födelsedagsfirande)
Klänning - GinaTricot

första november

Jag har fått önskemål om att lägga upp bilder på mina "outfits" så här kommer väl en sådan bild hehe, det här hade jag på mig en dag under veckan som gick.
grön stickad polo- mammas, bomberjacka- JC, byxor-någon butik i paris som jag inte kommer ihåg, skor-hannas adidas
 
Den här veckan har varit rätt pendlande känslomässigt, jag har verkligen inte haft någon lust till att engagera mig i sociala medier eller tagit några som helst bilder. Så det blir ett lite annorlunda inlägg denna vecka, inte så berättande med bilder men tänkte skriva lite kort om det som är värt att nämna. 
 
Jag träffade Rebecca en dag, vi tog en fika på espresso house och det föll sig så att vi spenderade hela dagen tillsammans istället. Som sagt tog vi en fika på espresso house, sen gick vi hem till henne där Maja hade gjort jättegod soppa, sen åt vi lite cupcakes och sen kom även kristoffer, vi beslutade oss för att färga hans hår så vi gick upp på stan igen för att hitta lite passande färg, vilket var det vi spenderade resten av kvällen med att göra, pratade om lite allt möjligt och hade det mysigt! 
 
Jag träffade även Elias en dag, vi gjorde väl det vi brukar, drack lite kaffe hos honom, gick ut med hans hund och filosoferade om livet. Vi tog även en kort runda på stan, kollade lite småsaker och sen skjutsade han hem mig. 
 
Jag spenderade en eftermiddag på stan med mamma, fick lite småsaker av henne (tack mammi!) och så åt vi middag på saluhallen. Jag har även firat halloween, inget märkvärdigt men ändå värt att nämna kanske?

RSS 2.0