bra början på lovet

Har äntligen fått lite ledighet och lov nu. Det firades in på bästa sättet! I fredags hade jag lagat mat och så kom alla mina favoritpersoner hem till mig, det blev firande, skrattande och mycket pratande. Vi drog sen på kvällen vidare ut till Satin. Det var ju min första utgång eftersom jag precis fyllt, det var kanske inte den roligaste men den var rätt bra ändå (har inte så mycket att jämföra med). Det var rätt lite folk men de som var där var ändå i princip alla de som jag helst hade velat vara där så jag är relativt nöjd ändå!!
 
var som vanligt inte jättebra fotograf men lyckades knäppa dessa och här är jag dagen efter med alla ballonger! 
 
Klara som kom upp till Örebro över helgen sov såklart över hos mig. Under dagen så åkte vi upp till stan, shoppade lite och tog en underbart god lunch. Min röst var i princip borta från kvällen innan och pga. min förkyldning. Men vi beslutade oss ändå för att gå på Maggio som vi planerat så länge. Veronica Maggio var så otroligt bra, vi fick dock vänta ett tag men hittade ett par vänner i folkhavet så vi stod och pratade med dem och hade det allmänt kul. Veronica höll på i ca 1,5 timme vilket var lite kort tycker jag, men hon var otroligt bra ändå, tycker synd om er som inte var där!! Klara och jag gick sen vidare till Paolos för att ta varsinn dricka och sen åkte vi hem till mig igen. 
Alina Devecerski var förband och jätteduktig!
mobilen tog slut på minne mitt under konserten och jag fick inte jättebra bilder men då kunde jag bara njuta ännnu mer av konserten vilket jag inte klagade över! 
 
På söndagen så stannade vi inne och försökte friskna till, vi hade ett high school musical maraton och åt massor av godis, hur mysigt som helst. Bra avslut på vår helg när hon sen åkte med bussen tillbaka till Norrköping. 
De två senaste dagarna har jag mest försökt frisknat till och pluggat, åkte även till stan med min syrra igår och fixade några ärenden och så bjöd hon mig på sushi för en sista systerdag innan hon åker iväg till U.S.A! 
Nu väntar en kort weekend med mamma och kanske lite halloweenfestligheter, puss och kram.
 
 

helgens festligheter

Började festligheterna i torsdags då det var karrofest. Vi gjorde oss i ordning osv. hos Rebecca ett tjejgäng för att sen gå tillsammans till Noise, ska säga att det faktiskt var en av de bättre jag varit på, nöjd med kvällen!
 
gosetjejer som var mina danspartners för hela kvällen!
 
I helgen har vi firat mig som äntligen fyllt 18 år, haft det mysigt med släkten och bara tagit det lugnt och sparar min energi till det denna helg istället! 
blev sjungen för på morgonen och firad av släkten med fika under dagen
sen gick vi på indisk restaurang
fick även denna fina bild av vännerna i stockholm, för söta!! 

18

Idag fyller jag äntligen 18 år! Har väntat i en evighet känns det som. Idag ska jag fira med min familj och vänner, ut och ät middag på något ställe med familjen samt ta ett par drinkar med mina vänner. Tror att den här dagen kommer bli rätt bra. 

En lista om moi

Tio saker du vill göra innan du dör: 
Bo i New York
Resa till delar av världen jag inte varit
Lära mig att surfa
Lära mig att dyka
Utbilda mig
Jobba med mitt drömyrke
Ta en kurs i något som intresserar mig
Hitta en långvarig kärlek
Vara "over the moon" lycklig
Nio saker om dig själv:
En av mina största passioner i livet är kläder
En annan av mina största passioner i livet är musik
Jag är otroligt ledsen över att jag inte lyckades få biljetter till Lykke Li i december
Jag ÄLSKAR att ha koll på saker, planera osv.
Jag hat/älskar kärlek (gör väl alla ibland..)
Bryr mig mer om att andra i min omgivning ska må bra än mig själv
Att börja på Karro(mitt gymnasium)har förändrat så mycket för mig (positiva saker)
Mina vänner jag har runt mig kan vara de bästa som går att hitta
Har suttit med denna sista punkt för länge nu för att komma på någonting bra..
 
 
Åtta sätt att vinna ditt hjärta på: 
Ta initiativ, överraska (inte presenter utan mer vardagliga saker)
Ha humor, våga typ bjuda på dig själv
Ta lätt på livet
Var ärlig, ljug inte för att du tror det får mig att må bättre
Ha bra människosyn
Inte skämmas över mig
Inte känna överlägsenhet över mig
Intresserad av det jag har att säga
 
 
Sju saker du ofta grubblar på: 
Vad jag ska göra efter studenten
Hur mitt liv kommer se ut om ca1 år
Hur resten av min skolgång kommer att se ut
Hur det kan vara så mycket skildra åsikter om människovärde i världen
Varför kärleken är så jävla jobbig
När(om) jag kommer att möta mig stora kärlek
Om jag någonsin kommer få träffa någon medlem ur 1D och verkligen UMGÅS (haha...)
 
 
sex kändisar du tycker är snygga: 
Dylan O'Brian
Ashton Irwin
jack kilmer
Ashley & Mary-Kate Olsen (de är ju tvillingar så kanske räknas som en??)
Leighton meester
Harry Styles
(ca bara män men ja..)
 
 
Fem saker du aldrig skulle vilja göra: 
Hoppa fallskärn
Döda någon
Få min kärlekk obesvarad 
Mista någon i min närhet
Utsättas för övergrepp
 
Fyra saker du köpt den senaste månaden: 
En kappa
En jacka
En sjal
En karrobiljett 
 
Tre sätt att få dig att le/skratta:
Ge mig komplimanger
Berätta för mig hur mycket du tycker om mig
Skratta åt mina skämt
Två gamla favoritlåtar: 
seaweed song - passion pit
stole my heart - one direction (minnen!!)
 
En sak folk inte visste om dig: 
Har en hemlig crush (endast Hanna vet om)
 
(som vanligt är bilderna från min tumblr som finns i menyn under länkar!)

15-10-14

Det har än så länge varit en otroligt grå vecka, det har knappt regnat heller utan det har bara varit stora, tjocka, gråa moln. Det har inte heller gjort veckan så mycket bättre då vi fick reda på en otrolig jobbig skoluppgift som gör att jag typ vill gräva ner mig i ett hål. Annars har veckan varit helt okej, inte lika stressig som andra men ändå rätt fartfylld. Imorgon är det karrofest med Rave-tema, rätt taggad ändå. Sen i helgen fyller jag äntligen 18!! Så just nu känner jag mig taggad på kommande dagar och hoppas att de kan väga upp min rätt tråkiga vecka hittills. 
 
såhär såg jag och hanna ut idag, lovar att det inte var planerat! hon är verkligen min tvilling
 

12-10-14

Den här helgen har gått så snabbt! som alla andra helger.. Men jag har haft någon av de bättre på länge, även fast jag inte har gjort något häpnandsväckande. I fredags umgicks jag med min familj med filmtittande och middagsätande och bara tog det lugnt efter den stressiga veckan. Igår så hårdstädade jag mitt rum, bakade lite och pluggade. På kvällen kom Hanna och Merri hit, vi åt mat, massor av cheesecake och drack te. Vi pratade verkligen om ALLT, och nu menar jag allt, vi pratade i timmar och timmar utan att vi blev tysta, allt som vi har haft i våra hjärnor och allt som har legat lite för tungt på hjärtat, det var så skönt att få släppa ut sig i princip allt. (kom även en tårskvätt här och där) Vi satt uppe till ca 3 på natten innan vi kände att det var dags att avrunda dagen för att börja på en ny. Merri åkte hem och Hanna stannade kvar för att hålla mig sällskap över natten. 
 
Vi vaknade i morse av regnsmatter på rutan och jag kände bara att det var en stor lättnad. Så skönt att slippa känna stress/press på att ta vara på sin dag utan bara kunna njuta av den hemma, inomhus med massor av film/serietittande. Så det är det jag i princip gjort hela dagen, samt tagit en promenad med mamma. Nu ska jag äta någon slags middag för att sedan gå och lägga mig i tid och få en bra början på nästa vecka. kärlek till er och tack till mina underbara vänner för att jag har er, varenda en utav er!
 
 
 
 
 

stressiga vecka

Just nu är det en del jobbiga skoluppgifter som ska göras klart. Jag stressar mig genom veckorna och helgerna flyger iväg alldeles för snabbt! Den här veckan har jag pluggat, pluggat och pluggat. Idag har jag dock nästan varit helt ledig från skolan hade endast en lektion på ca en timme så jag har fått en del gjort vilket är skönt, imorgon är det en likadan dag så jag är väldigt lättad över det så jag har lite extra tid till att plugga! Ska även försöka hinna med ett Core-pass imorgon, vilket ska bli skönt. 
 
Jag kände bara för att skriva av mig lite grann, växla läxskrivande med bloggskrivande. Hoppas alla andra har det bra och kämpar genom stressen som jag försöker!
 
 
hade även tänkt att jag skulle klippa mig snart men är så osäker på vad jag trivs bäst i...långt eller kort? 
 

05-10-2014

Den här helgen har jag mest tagit det lugnt. Jag och Hanna hade en myskväll, vi slutade vid lunch så tog en vända på stan och 2Hand fyndade lite (kanske lägger upp bilder inom kort) sen lagade vi efterlängtad tacos och tittade på ett par bra filmer. 
 
På lördagen åkte jag hem rätt tidigt vilket faktiskt var skönt, hade hela dagen på mig. På lördagen så läste jag väldigt mycket bok, fixade i rummet, bakade bullar osv. Försökte att inte hålla på med datorn och mobilen så mycket då jag märkt att den gett mig väldigt mycket stress och sociala medier ger mig mycket oro.. Så det var en skön och avslappnad dag. På kvällen gick hela familjen på bio vilket är ovanligt med tanke på att vi alla har olika smak men det slutade med att vi gick på "min så kallade pappa". Den var bättre än jag trodde men inte en stor favorit! 
 
Idag har jag inte gjort jättemycket, övningskört, tagit en långdusch, tittat på mina favoritavsnitt av gossip girl samt läst bok som för övrigt ska vara utläst till imorgon som jag tyvärr har 100 sidor kvar i... vet inte riktigt hur det ska gå men det löser sig väl som allt annat här i livet. 
 
 

en av dessa listor

Du heter: Gry

Smeknamn: inte så många pga. mitt namn är så kort men ibland; grysan, mysan, gumman osv.

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Bon Iver, Hurts

 Beroende av:

choklad, kläder, sällskap typ

Vad tror folk om dig?

Beror väl helt på vem man frågar.. har dock ingen aning

Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt hår/kläder/musiksmak

Hur imponerar man på dig?

Få mig att skratta, överraskar mig

Brukar du skratta för dig själv?

haha kan hända.. känns dock väldigt märkligt vid vissa sammanhang då man t.ex. lyssnar på pod på bussen..

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

åh så söööööt vill äta upp den! 

Har du haft sex idag:

Nepp

 Hur svarar du i mobilen:

beror lite på vem som ringer men oftast vanliga tråkiga "hallå??"

Vem ringde du senast?:

mamma tror jag

Vad sa den du senast pratade med i telefonen:

oj vet inte.. förmodligen "ses imorgon" eller liknande

Antal timmar sömn inatt:

9 nästan 10 timmar, så skönt

Sov du ensam:

ne, hade hanna bredvid mig

Brukar du komma i tid:

Ja, nästan aldirg sent. Om jag inte kommer prick kommer jag ofta lite innan istället haha

Hur känner du dig nu:

trött och lite borta i huvudet 

Vanligaste färg på dina kläder:

Haha att man än behöver fråga.. svart och svart...

Vad tycker du om fötter:

Fötter är ofta inte jättefräscha så nja sådär haha, tycker iaf minst om mina egna, gillar INTE att visa dem haha 

Vad saknar du:

Min käre vän och new york så ut i helvete

Hade du en bra kväll igår:

Jadå, hade en mys/filmkväll med hanna så det var trevligt! 

Favorit dryck på morgonen:

Te och åter te!! 

När brukar du oftast gå och lägga dig:

Lägger mig i sängen kanske 22, men kan nästan somna ett par timmar efter det.... 

Är du blyg?:

Ja i vissa samanhang, inte den mest extroverta människan iaf..

Sysslar du med någon idrott:

Japp, yoga och core pass en gång i veckan 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

Asså nja.. inte direkt. Kanske att man fattar tycke för någon vid första ögonkastet men kärlek tror jag är något som byggs upp 

Har du spytt offentligt:

nej inte vad jag kan komma ihåg haha

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:

Försöka förstå hur en kille tänker haha..

Är du nöjd med ditt liv:

Jodå, men är man väl aldrig fullt ut? är någon ens det? 

Är du bortskämd:

Skulle jag inte säga, vissa tillfällen men nej. 

 Vad gör du i morgon:

Plugga samt vanliga söndagsbestyr

Vad är det värsta du vet?:

Folk som behandlar människor olika pga. kön, sexualitet, religion eller liknande samt människor som är allmänt omogna och inte kan ta NÅGONTING på allvar

Har du bra vänner och äkta vänskap?:

Asså ja verkligen, är lyckligt lottad!  

Vad är det finaste du fått?:

Oj vad svårt.. har fått mycket fint, kan vara allt från en puss från en bra person, till bråvalla biljetter till små vardagsöverraskningar. Så ja jag känner mig tacksam för det mesta.  

En speciell dag du minns:

Många fina dagar men är töntig nog och säger dagen jag och sofie såg 1D första gången..

Du samlar på:

När jag var mindre samlade jag på sudd och anteckningsblock... nu är det väl mer kläder, skor, väskor haha..

 Vem ringer du när du är arg/ledsen:

Har blivit Hanna på senare dagar men är rätt bra på att ta ut min vrede inne i mitt huvud, så oftast ringer jag inte någon.  

När grät du senast:

Förra veckan tror jag.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

Den frågan har jag tänkt så många gånger... jag vill säga att jag ska skänka en del av det sen försöka pricka av punkter från min bucket list(??)

Vill du gifta dig:

Asså det är inget mål eller så i mitt liv, men om det känns rätt osv. så skulle jag absolut kunna tänka mig det. 

Vill du ha barn:

Svarar nästan som frågan ovan, om det känns rätt så ja. 

Är du musikalisk?:

Har spelat fiol i nästan 9 år och musik är ett av mina stora intressen så vill säga ja, men är dock världens sämsta på att sjunga haha 

Vad dricker du helst när du är törstig:

KALLT vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:

si

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Inte gråtit tills jag somnat men visst har man gråtit innan man ska sova osv.

Biter du på naglarna:

Nej usch och fy.. måla och vårda naglarna är typ det bäst jag vet haha. 

 
bilderna finner ni på min tumblr HÄR (www.haammarlund.tumblr.com)

RSS 2.0