31.01.12

Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt, eller a lugnt och lugnt... pluggat huvut av mig. Men det må så vara för här kommer jag sista terminen i nian woho haha.
Fick förbereda oss inför nationella proven idag och det var väl sådär, känner mig rätt närvös men kommer nog gå helt okej.
Imorgon åker jag och sofie och köper lite behövligheter sen på torsdagen åker vi och tränar awsome!




"vi är som en själ fast med två kroppar"

Jag har verkligen ingenting intressant att skriva här...
Red idag och det gick jättebra igen hehe med min älskade essi, om du ändå var min du älskade häst...

Imorgon ska jag med Josefine på jympapass, får se hur det går (har inte så bra "rörelseförmåga")

Hörs mer imorgon eller nått!


we were born to die

Har varit en helt vanlig förbereda-sig-för-veckan-dag, städat rummet, åkt och köpt lite små viktiga saker och bara tagit det lugnt. Om jag inte hade haft kvar lite av min förkyldning hade jag tränat men nu gick ju inte det så... okej nu kände jag att det blev väldigt ointressant.
sätter stopp för bloggandet här idag och skriver mer imorgon puss på er!


här kommer den efterlängtade bilden som många av mina vänner vill att jag ska lägga upp. och ja jag är väldigt töntig som suddat över mig själv med det må så vara för usch så onöjd jag blev med bilden...


Tack för att jag har er tjejer!

Var på hindersmässan och stan med brudarna igår. Efter det drog vi och åt på Saigon, gott gott! Jag, Sofie, josse, Alva och Lisa var kvar till stängning och hade som vanligt jättekul. Vi åkte hem till Lisa sen och sov där och hade ännu mer kul. Vaknade inte allt för sent, åkte hem till mig packade om och åkte till stan och sedan vidare till stallet.
Vi tog en tur i skogen, det var jättemysigt och kul!
Nu ska jag äta och sen blir det mys framför tv med godis och så.
Bästa helgen!


26.01.12

Har varit hemma och fortsatt sjuk idag. Jag känner mig bättre idag så jag ska nog pallra mig iväg till skolan imorgon. Efter skolan åker jag och tjejerna till hindersmässan och äter ute någonstans.
talk to you later!



sjuk

Skjuk idag... förkyld, ont i halsen och huvudvärk, det har inte blivit så mycket bättre under dagen tyvärr. Hela dagen har jag kollat på film och gossipgirl så nu ska jag väl fortsätta med det och ta mig en kopp te. hade!





24.01.12

Igår var det skola och vi hade föreläsning hela dagen förutom sista lektionen som vi hade jympa, som tur var körde vi inte fys då!
Efter skolan åkte jag och red, vi hoppade lite smått och mest dressyr. Det gick jättebra och jag är såååå nöjd hihi.
Idag i skolan hade vi en till håltimme och bara lite bild och sista lektionen hade vi matte och då gjorde vi prov och fick sluta när man var klar. Så jag slutade en halvtimme tidigare och sen dess har jag gjort läxor, kollat på tv och bara tagit det lugnt.
kanske skriver lite senare för nu väntar glee!




här var en liten småtitt på vad vi ska ha som vårat bild-projekt, jag ser faktiskt fram emot det!

awsome helg

Den här helgen har verkligen varit awsome! Igår på kvällen firade vi josefine, sofie och alva och det var hur kul som helst (haha alva, sofie...jag säger bara coconut)
Idag vakande vi runt 12 och var helt slut men jag och sofie bestämmde oss iallafall för att åka iväg och träna.
Så jag har precis kommit hem från 2 timmar på friskis, känner mig riktigt nyttig faktiskt tack sofie för att du tvingade med mig haha.
Imorgon väntar skola och fys på idrotten och ridning efter skolan, hur ska jag överleva.. ?





kassa bilder från helgen, men just deal with it


i never thought that you wolud mean so much for me when i first met you

stan idag med tjejorna då, vi köpte lite presenter till tjejerna som vi firar imorgon, kommer bli jättekul! som vanligt hehe.
Kom precis hem iallafall. Jag, sofie, alva och lisa var kvar på stan lite längre satt på cafét till stängning och hade det helt otroligt kul!
Sitter och kollar på nått tråkigt på tv men ska sätta på en film och bara ha det bra.
Imorgon åker vi till stallet, sen hem och nästan direkt vidare för att fira girlsen, jag kommer iallafall ha en awsome dag imorgon hoppas ni med kommer ha det!



1.min 2. weheartit

We don't sleep until the sun goes down

Rätt så flummig dag idag i skolan, vet inte varför men det bara blev så. Kul vare iaf!
Efter skolan idag har jag kommit hem och pluggat pluggat pluggat! Det har liksom blivit min vardag nu, inte så kul men det måste göras så...
Ska iallafall träna lite mer och så tar jag mig en dusch och försöka gå och lägga mig i bra tid idag!
Imorgon åker vi tjejer i klassen (-josse,Sofie, och Alva) och köper lite presenter. Så kanske inte blir så mycket uppdatering, får se. Hörs!


18.01.12

Hade 3 lektioner idag med, om man inte räknar med en föreläsning vi var på i conventum. Den var rätt smärtsam om man säger så, vi fick lyssna på några som prata och såg på en film, det var många som betädde sig riktigt omoget men det är bara synd för dom.. men jag tog iallafall åt mig buskapet och håller helt med dem!




ska bara säga att jag egentligen inte är ett onedirection fan men dom är ju bara föööör snygga!

jag vet vem jag är när jag är hos dig

Idag skola och bara 3 lektioner vilket var väldigt skönt! Efter skolan åkte jag upp på stan, gick runt lite, tog en fika med mamma och sen gick vi på informationsmöte på karro, tror jag blivit lite kolokare, men har ändå inte riktigt bestämmt vad jag ska gå...
Imorgon så slutar vi vid 2 för vi ska iväg på nån grej, så det blir skönt! Efter skolan ska jag hem, plugga plugga och åter plugga...




1. weheartit
2. jag

fråga och svar

Fick en fråga förut som jag tänkte svara på här.

Maj-en bra träningsblogg: Så du rider? hur länge har dugjort de?=)

svar:
Ja det gör jag! Jag är inte helt säker faktiskt, bror på hur man räknar. Jag började testa på ridning hos mina vänner på deras medryttarhästar vintern 2009, tyckte om det mer och mer och kände att det var en sport för mig! Så jag började lite senare på ridskola hösten 2010. Så ja i ungefär 2-3 år har jag ridit.


suddig, men ändå fin bild tycker jag!


ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

Skola idag som vanligt, åkte till ridskolan efteråt och red dressyr i ridhuset på essi!
Det gick jättebra och jag är sååå nöjd med både henne och mig själv, jag gillar henne bara mer och mer den tösen!

Har duschat, ätit och pluggat men tog en liten paus nu, ska ta tag i det igen och mumsa i mig lite kladdkaka, som syster gjort.

Imorgon skola igen och efter skolan antar jag att det bara blir massa plugg.. som vanligt.


essi ♥

jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte skilja på om jag vill va med dig, jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig, jag kan inte skilja på om jag vill skada dig, men du om nån borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Igår åkte jag och josefine till stallet, var där i typ 5 timmar fast vi gjorde bara iordning hästarna och red... men aja när man har så går ju tiden snabbare haha.
På kvällen åkte vi hem till josefine och jag sov där, skulle åka till coop med moppen men det slutade med att vi åkte först till coop och sen vidare ut på en liten tur runt överallt. Det var iallafall jättekul och härligt hihi!
vaknade idag med josefine vid min sida och bara hade det bra. tack för helgen gumman!
Idag har jag varit en liten stund på stan med mamma och annars så har jag bara gjort läxor och städat. Ska göra lite mer läxor och sen tar jag en dusch och går och lägger mig tidigt för att orka komma upp imorgon till skolan.



2 bilder från helgen

live, lough, love

Imorgon är det skola och sovmorgon, en halvtimme men ändå wiho!
Efter skolan så har jag inget planerat, inte än iaf. Uppdaterar lite mer imorgon om jag får nått intressant att skriva om, hade bra!


ni äger!

sweet sixteen

Idag skola som vanligt då, men det är ingen vanlig dag utan det är SOFIES födelsedag! lilla tösen är 16 nu och det känns som hon är mycket äldre men mig... haha. Men grattis iallafall ännu än gång min vän, syster och kompanjon!
Sofie och jag åkte upp på stan efter skolan och jag firade henne med att bjuda henne på fika på ett kafé. Lika mysigt som vanligt!




du är bäst! ♥


11.01.12

Första dagen i skolan igår då, var väl helt okej.

Andra dagen i skolan nu då och vi har redan fått: tyskaläxa, soläxa, svbok+ recension, eneglskaprov och matteprov. Sen får vi såklart inte glömma alla nationella som kommer snart...

Sofie och jag har iallafall idag kollat i massa gymnasiepapper och på hemsidor för att bestämma oss vad vi ska gå, men jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska gå. Det löser sig!

 

weheartit


you fill me with sunshine

Har kommit hem från en dag på stan med sofie, mycket skratt och så som vanligt. Tack för dagen!
Imorgon är det tillbaka till skolan då... är inte så taggad.
Men ska försöka göra det bästa av det, ska väl bli kul att träffa de andra men det är det väl bara det som ska bli kul haha.

Mitt lov har varit jättebra, känns som jag haft nått att göra nästan varje dag. Och tack till er som gjort mitt lov awsome, känner verkligen att jag är på topp nu vilket är underbart!





Flo Rida ft Sia - wild ones



En jättebra låt som min käre vän josefine visade mig. Man blir taggad samtidigt som den bara kan var skön att lyssna på! vilket jag tycker ni ska göra nu.

fråga och svar

Fick en fråga här om dagen av min vän ebba som jag tänkte svara på:

Hej Gry.
Kan du inte lägga upp en bild på din klänning du hade på nyår? KRAMAR <3

svar:
Ja såklart kan jag göra det!


klänningen kommer från h&m


bild från nyår på josefine, sofie och mig. måste säga att alla vi 3 blev riktigt fina! tack för att jag har er ni är underbara!

jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat emellan och det är bra

Gick upp i rätt så skaplig tid idag iallafall och har lagat mat, städat och nu ska jag göra mig i ordning för att dra vidare till stan och träffa sofie där. Vi kollar väl lite i affärer och sätter oss på nått ställe och pratar lite.

Men som sagt så har jag gjort 1 par tidsinställda som kommer under dagen så det blir lite uppdatering på det här stället!

I'll talk to you later gyes!


life is full of surprises, enjoy everyone of them

Även fast jag Inte gjort mycket idag så har dagen varit rätt awsome.
Just nu sitter jag och kollar på nått på tv, ska nog kolla på en film istället.

Imorgon så tar jag och Sofie vara på den sista lovdagen med att gå på stan och ha det mys.
Gjort några tidsinställda som kommer upp imorgon under dagen medans jag inte är hemma.
Hörs senare!


08.01.2012

Blogg.se har inte funkat för mig under dagen men äntligen så går det. Så det är därför jag inte har uppdaterat nått, men nu så!
Jag har iallafall inte gjort mycket idag heller. Firat pappa typ fixat inför skolan och kollat på tv.
Jag hade gjort några tidsinställda igår som skulle komma upp idag med det ville tydligen inte.

Resten av kvällen så har jag faktiskt ingen anning om vad jag ska göra, men får på nått sätt bara tiden att gå ändå haha.

ska försöka göra några tidsinställda och få lite uppdatering på denna sida, håll ut haha!



everything is beutiful but beutiful isn't everything

Idag har jag inte gjort så mycket eftersom jag gick upp så sent och han därför inte med så mycket. Fixat lite på rummet och kollat mest på tv. Kvällen spenderade jag med syster, vi kollade på film osv hade det bara mysigt. Men det kan kännas skönt med sånnahär bara lugna dagar ibland och inte göra ett skit.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv iaf haha, pappa fyller år så vi firar honom. Ska försöka göra nått inlägg under dagen. Så hörs mer imorgon då honnypies!




åh dör...min framtida kille!



Försovning...

Vakande för 1 timme sen hehe... Vet inte hur jag kan sova så länge!
Känns hemskt för nu har jag sovit förbi typ hela dagen, set börjar redan bli mörkt osv.
Ikväll blir det syskonmys, får se om vi hittar någon film och mumsar i oss lite godis.
Later!


Underbar dag!

Var på stan igår med mamma, köpte lite småsaker och mumsade i mig lite sushi. På kvällen gick vi och såg New years eve, den var mysig och bra. Vill ha nyår igen nu hihi!
Idag åkte jag till g-vik (med josefine på hennes moppe hihi, det var awsome) med mina 2 favoriter, har åkt så mycket så jag vet inte vad. Har fortfarande vatten i hela huvudet och känns fortfarande som jag åker runt i forsen. Det var en mycket bra dag iallafall med mycket skratt! Puss på er älsklingar!


before i die 2











before i die











everytime you walk away you take a piece of me with you

Gårdagen spenderade josefine och jag i stallet, vi jobbade som aldirg förr och i "belöning" fick vi rida. När vi kom till ridhuset så hade de en privtlektion där så det var upptaget, då bestämmde vi oss för att rida i paddoken istället men det var is där så vi red ut istället där ute var det typ halt överallt också... men vi hittade en väg som var rätt lång som vi red fram och tillbaks på.
aja det är iallafall mysigt att bara vara där.
Idag har jag spenderat hela dagen hemma och kollat på gossip girl och tagit hand om min sjuka syster.
Imorgon tror jag att josefine och jag åker till stallet, får ta och prata med henne.


weheartit


en bild jag tog på timian bland de sista dagarna jag var där.

Första dagen som delfodervärd på essi!

Idag var första dagen som jag och Josefine var hos essi och pixie.
Det vart lite längre än vi(jag) tänkt. Men det var mysigt iallafall.
Vi red i ridhuset och det gick bra. Hon brukar egentligen vara seg men idag var hon rätt så pigg. I galoppen bockade hon tillochmed vilket inte är likt henne haha. Men jag är iallafall nöjd med min och hennes insats!


New years!

Nyår igår och jag firade med de bästa! Det var en jättebra kväll/natt tack ni som gjorde den awsome, kunde inte blivit så mycket bättre!
Sofie och jag hade det kul sen på natten: åt matrester, kollade på barnfilmer och dansade massor. Kul var det iaf!



RSS 2.0