julfirande

Hela förra veckan bestod av julfirande vilket kanske är förståeligt. Dagen innan julafton spenderade vi med massor av julbakning och pyssel, tog en runda på stan med och åt på saluhallen.
 
På julafton kom lilla släkten hit, och då vaknade jag upp med förkylning och feber.... men vi firande som vanligt med julmat, kalle anka och presentbyten och jag älskade julen lika mycket som jag alltid gör, vill inte att den ska vara slut...
 
På juldagen firade vi jul nummer två hos min faster, ännu mer julmat och presentbyten, har sån lyx att få fira jul ett par dagar istället för bara en dag! 
På kvällen sen var planen att gå ut, men eftersom jag var sjuk så ställde jag in dem planerna, men var med på förfesten och firade emma som fyllde år! när alla drog ut sen åkte jag hem och kollade julfilm
 
Under annandagen mötte vi upp camilla och jesper, åt lunch på saluhallen och catchade upp om livet, alltid lika trevligt! 

julstök, stockholm, fjärde advent

I veckan under min lediga dag blev jag bjuden hem till Rebecca och Maja på lunch, åt jättegod kantarellpasta och fikade sen på lite pepparkakor och lussekatter som jag hade med mig. Så trevliga människor, absolut mitt favvopar.
 
Min andra lediga dag spenderade jag med Merri och Hanna, vi bakade tonvis med pepparkakor och gjorde dem superfina och instagramvänliga, är mycket nöjd får jag säga.
 
Under helgen åkte jag och Hanna till stockholm, vi hade som mål att köpa alla julklappar som fattades, kom hem med ett par stycken men tyvärr långt ifårn klar, köpte även ett par saker åt mig själv...
 
Under söndagen köpte jag de sista klapparna hemma i örebro och slog sedan in dem och hade en mysig adventsfika! 
 
imorgon är det äntligen julafton och jag kunde inte varit mer taggad faktiskt, älskar julen så otroligt att det nästan är lite töntigt hehe....

namnsdag, utgång, tredje advent

Förutom konstant jobb under vardagarna har jag hunnit med lite annat också.
I veckan hade jag namnsdag, så fick en liten present och hade en mysig middag med min familj.
 
I fredags var vi ute, jag och 7 tjejer till, åh vilka fina vänner man har, en riktig utgång med sitt kompisgäng och vi hade så kul, bara dansade och njöt av varandras sällskap.
 
I lördags återhämtade jag mig mest från fredagens festligheter, var på stan en stund med mamma och pappa, köpte lite småsaker och åt god lunch på ingeborgs
 
Vi (läs mamma) bakade lussekatter lucia till ära!
senare på kvällen åkte jag till hanna och gjorde lussebullar även där! 
safransbullar med mandelmassa och hallon i, muuuuums

jobb, julshopping, andra advent

Har jobbat verkligen varje dag förra veckan, åtta timmar om dagen så har verkligen jobbat, ätit, sovit under vardagarna, i fredagas var jag helt slut, spenderade därför kvällen med pappa och på spåret.
 
Hanna och jag hade planerat att åka till Stockholm under lördagen men tågen blev inställda pga. stormen.. så vi spenderade dagen på stan och mberg istället, köpte ett skal till min telefon annars blev julshoppingen som var planerad rätt dålig. Vi åkte därför hem till mig, bakade pepparkaks-cheesecake (muuuums) som vi dock var för otåliga på att vänta på så den blev lite rinnig hehe.. men så god! 
Under söndagen gjorde jag inte jättemycket, sov ut, fixade med min telefon och annat jobb-grejs, "firade" andra advent, kollade julfilm med min lilla familj och bara tog det lugnt vilket var så behövligt.
 
cheescaken ser inte ens aptitlig ut men kan lova att den var det
 
åh vilka suddiga och gula bilder....mmmm....
 

RSS 2.0