harry potter and the deathly hallows part 2



Jag mamma och linn åker snart och kollar på den nya harry potter filmen! Kul det ska bli att äntligen veta hur hela historien slutar!
Imorgon åker jag och sofie en snabbis (?) upp på stan. Hon ska köpa bikini och jag ska vara sällskap/smakråd.
uppdaterar senare/imorgon!

tillbaka från göteborg



Nu är jag tillbaka från en helg i Göteborg!
Ger mer uppdatering senare nu står godis och facebook på shemat, later!

innan jag dör

Det här är den bästa bok som jag någonsin läst. Den har allt, sorg, kärlek, rolig a den är helt enkelt underbar, LÄS DEN! jag rekomenderar den verkligen!



systrar i tröjan

Sofie och jag delar på en tröja som i boken och filmen systrar i jeans fast vi har en tröja! Så sofie hade en vecka och nu har jag den i en vecka. Vi köpte den på h&m för inte så länge sen, och nu har vi använt den varsin vecka.




tråkig dag


usch för gråa, regniga dagar i örebro!

Usch jag imprincip suttit inne i två dagar i rad nu...det börjar bli riktigt tråkigt! Vädret här i örebro är det sämsta som finns. Som att det alltid ligger ett stort grått moln här över som aldrig víll försvinna. Men nu ska jag städa mitt rum, packa och sen... ja du? något förslag?

ingen badning



Det blir ingen badning idag p.g.a vädret. Istället ska vi åka till nått berg och kolla på utsickten över närke... hoppas det blir kul.
Min mobil har strulat lite med abonemangen osv. Så nu har vi beställt en ny på ett annat ställe (den blev 1000 kr billigare JIPPI) så det stod att det skulle ta 2-5 dagar tills den kommer. längtar längtar längtar!

kvällsdopp

Dagen spenderades hemma, vi tänkte åka iväg och bada men det blev aldrig av förens fram mot kvällen. Men vi åkte iallafall till ett ställe ut i skogen som det är helt tyst och inte fullsatt med folk. På vägen hem stannade vi och köpte lite hemtmat och nu sitter jag med datorn i knät och kollar på tv. Senare så kanske jag sätter på en film eller nått får se.
Imorgon så åker vi och badar vid ett badställe i askersund, trevlans! kanske gör ett par tidsinställda om jag orkar hehe.






världens bästa låt

Det här är nog den bästa låt jag någonsin hört! Jag bara älskar den, den är underbar!

HÄR är låten!



tyvärr vet jag inte hur man får upp youtube klipp på blogg.se men ni kan ju alltid trycka på länken.

i want to be he's favorite hello and he's hardest goodbye


we♥it

vaknade för ungefär 2 timmar sen. Idag är ingenting planerat än så länge. Jag, linn och pappa skulle/ska kanske åka och bada men vi får se.
Imorgon (om vi inte ska och vandra) så ska jag och sofie på stan, hon ska försöka byta sin bikini som en viss person slet sönder haha. Och jag ska köpa ett skal till mobilen! Tyvärr kom den inte idag men jag tror och hoppas hoppas hoppas att den kommer imorgon!

borghamn andra gången

Jag och sofie var som sagt i borghamn idag och träffade lite folk. Kom hem för inte så länge sen och snart ska pappa och jag åka och hämta sushi mums!
Imorgon ska jag, linn och pappa på typ vandring eller nått, men det brodde på vädret. Om det inte blir så ska jag o sofie till stallet just min mobil kanske kommer imorgon oxå! JIPPI!




älskar sofies underbara vita shorts, GE MIG DEM!

juste vill tacka för alla fina kommentarer och mitt besöksrekord har ökat väldigt! Är det någon som vet om jag blivit länkad någonstans?


beställd

Nu är min älskling beställd och kommer om kanske ett par dar. Åhhhh vad jag längtar tills den kommer! då blir det mer bloggning också!


life is wonderful


bild från förra gången vi var där

Kom precis hem från stan när jag träffade sofie, först gick vi till ett café fikade och pratade lite och senare gick vi till ica för att köpa mat till imorgon när vi ska till borghamn, kul kul!
Nu sitter jag framför tv:en igen och dricker en tekopp. Ska snart fixa lite inför imorgon. Vi hörs imorgon kväll!

25-07-2011


snygg bild på snygga tjejer

Idag har jag inte heller gjort någonting, jag vet inte vad det är med mig. Har bara ingen lust till något! men sofie kommer hem vid 6 ikv så då ska jag åka dit och möta henne! Så innan dess så ska jag hinna med att ta en dusch och packa upp min resväska, jag tar duschen som prio ett iallafall haha. Nej om jag ska hinna så måste jag ta och mova på asset. ses!

you are worth a million for me




sitter just nu och kollar på sim-VM på tv. Idag har jag inget planerat förutom att typ packa upp min väska osv. Senare i kväll/ sen eftermiddag så kommer sofie hem med tåg. Så då ska jag åka dit och möta henne! Det ska bli kul att se dig igen gummsi!
hör av mig senare, ciao!

every day from you just makes me love you more


jag nu

Resten av kvällen avnjuter jag med film och te med mammsen. Imorgon så ska jag börja ta itu med saker och ting, kanske ringer till någon vän och bestämmer nå kul!
Vi hörs mer imorgon, ha de'


shopping på kreta




fake rayban hehe




sen såklart köpte jag lite presenter men de tänker jag inte visa här för då kanske dom råkar se dem...
Kan tyvärr inte skriva de affärer jag köpte sakerna på för jag kommer helt enkelt inte ihåg vad de hette. Jag köpte ändå det mesta i "turist" affärer.

Hoppades ni gillade allt!

crete 2011

På fredagen förra veckan åkte vi klockan 7 med flyget. Resan tog ca 4 timmar och när vi kom fram till hotellet vid 2 la vi in väskorna och gick direkt till stranden för att bada och sola. Det var imprincip det vi gjorde dagarna i ut förutom på kvällarna vi åkte in till chania och åt mat + shopping. Och sista dagen som vi hyrde bil och åkte runt på ön.



stranden



hotellet



inför kvällen





staden chania


söta bilen

Det var de bilder, jag har massor med andra men de blev antingen suddiga eller helt enkelt inte fina. Men hoppas ni nöjer er med dessa!
Lägger upp ett inlägg senare om det jag köpt!


today i feel like don't doing anything


bild från kreta

Vakande för inte så länge sen, men jag behövde sömnen! Ska snart äta lunch och resten av dagen blir bara en lugn dag med godis och film typ. Min vecka är inte planerad ännu, vi får se vad jag hittar på. Jag ska som sagt göra ett eller flera inlägg idag om min resa så keep in toutch (?)

all i wanted is the wind in my hair and face the fact that i feel scared



det blev tyvärr ingen mer uppdatering idag om min resa har inte orken. Men imorgon så kommer det en stor eller flera inlägg om resan, håll utkik!
Resten av veckan är inte helt bestämmd än, kanske en trip till borghamn men om det inte går blir det väl att jag är kvar i örebro och umgås med vänner. Vi får se vad som händer och sker.

home home home



Nu är jag hemma från en toppen resa till grekland och är nu tillbaka i gråa regniga svergie!
Nu ska jag bara varva ner lite med mat och musik, uppdaterar senare med bilder och text. hoppas ni kunnat hålla ut!

I can't make you love me









ego time

bloggar jag följer

Här är några bloggar som jag brukar läsa dagligen.

storbloggar:
1. Illusioner.devote.se

2. Shecitys.se

3. Imfancy.blogg.se 

4. Angelica Blick


"vänners" bloggar:
1. tingstorpsryttaren.devote.se

2. femton.devote.se

3. hlinn.blogg.se

4. nicolina.blogg.se

5. judithh.blogg.se

enjoy people!

bra låtar enligt mig

Tänkte ge er lite tips på låtar som jag tycker är bra!
Tyvärr vet jag inte hur man gör så att man får youtube-klipp på bloggen, sofia får lära mig! Men ni kan ju söka själva. De här är iallafall de bästa som finns enligt mig!

The piper song - Gipsy and the cat
Get related - Wild at heart
She's got you high - Mumm-ra
Sigh no more - Mumford & sons
Welcome home, son - Radical Face
Every teardrop is a waterfall - Coldplay
Calgary - Bon Iver
I can't make you love me/Nick of time - Bon Iver
Sweet disposition - The temper tramp
1+1 - Beyoncé
Best thing I never had - Beyoncé
Do it like a dude - Jessie J

you fill me with sunshine



Det här blir min sista uppdatering då!
Men jag har gjort 3 tidsinställda som kommer här i veckan! så håll utkik!
När jag kommer hem så ska jag vara brunast i svergie och köpt massor med fin fina saker som jag visar upp! håll ut så är jag snart tillbaka!

sofie:
Du är bäst! vi ses snart igen, skriv, ring!
älskar dig<3
ps. kolla på fb, skickat ett medelande till dig.

2011-07-14








(hihi det har blivit våran pose att ha ryggarna mot kamera)

Var nyss på stan med sofie gumman, vi gick runt i affärer och för det mesta satt och prata. Jag kommer sakna dig grymmt mycket min andra hälft! <3

Nu ska jag nog äta mat, läsa bok och sen ska jag sova haha. Måste gå och lägga mig väääääldigt tidigt för ska upp vi halv 3....mysigt!

ps. Jag har gjort 2 tidsinsällda som kommer upp här i dagarna, jag ska försöka att göra ett par till .ds


blogguppehåll



Gick upp för inte så länge sen och håller just nu på att äta frukost, ska snart om ca 1-2 timmar åka till stan och träffa sofie.
Nu kommer jag ha ett blogguppehåll i en vecka framöver, men när jag är tillbaka så är jag tillbaka som aldrig förr! Jag ska försöka att göra ett par tidsinställda!
Vi ses om en vecka, ciao!

life is beutiful


jag och sofie göteborg sommar 2010

Har packat klart nu inför kreta och ska snart sätta på en film tror jag.
Imorgon åker jag och sofie till stan, växla pengar och göra ett ärende, sen så ska vi ta en "farvälfika" kommer inte se den plutten på ett tag nu!
När jag kommer tillbaka från kreta så ska jag vara brunast i sverige har jag bestämmt (kommer aldrig att hända) önska mig lycka till!

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag



Blev ingen privat lektion idag, det var så varmt mycket flug och så orkade vi helt enkelt inte haha. Så vi löshoppade och tog en jättekort (10m haha) promenad.
Sedan åt vi lite och drog till badet, där höll vi på att dyka och massa. Jag gör alltid benplask med benen! aja...
Imorgon så ska jag och sofie kanske upp på stan en snabbis, men vi får se hur det blir med det!


privatlektion



Vaknade av att en fluga kom och surrade i mitt öra klockan halv 6, sen blev det så ljust så jag kunde inte somna om, så sen dess har jag läst och kollat på tv. Har precis stoppat in chokladmuffins i ugnen och ska om ca 1 timme bege mig till bussen och sen vidare till stallet. I stallet så ska sofie ge mig en "privatlektion" med lite bommar och dressyr.
Det kommer bli nice, later

snuten i hollywood


jag och syster

Har precis satt på filmen på 4:an.
Imorgon tar jag och sofie bussen till stallet och hänger där, vi får se vad vi hittar på. Vi hittar alltid på nå kul, om det är fint väder kanske vi tar oss ett bad i ålunda?
Nej nu ska jag ta mig en vääääääldigt sen middag, later.

stan med mamma


min älskade vän och jag, bild från borghamn

Det blev stan med mamma, vi åkte en liten snabbis till granngården och kollade på "hästrean" jag köpte ett par ridhandskar.
Sen bar det av till stan lånade en bok på biblioteket och sen tog vi en fika. Mötte sofie och emma och pratade en liten snabbis, länge sen jag såg lilla emma pluttisen.
Imorgon åker vi till stallet och då tror jag det är sista gången jag ser sofie innan hon åker till norge och jag åker till grekland. Kommer sakna dig sis!

sjusovare


syster och jag som små

Vaknat sent idag, så hoppar över frukosten och äter lunch direkt. Efter lunchen ska jag, mamma och linn hitta på något men jag vet inte vad.
tripp till stan, något café eller bio? aja vi får se.
hörs senare!

11-07-2011


sofie i borghamn

Har varit en lugn och skön dag idag, ska snart ta och städa lite och har skrivit klart packlistan till kreta som jag åker till snart! hur nice som helst!
Jag ursäktar mig ännu en gång över att jag inte uppdaterar så mycket, dels för att jag har massor annat för mig och sen för att jag har absolut bloggtårka kommer inte på vad jag ska skriva! ge mig tips!

I know that we can not just let it go





Va en liten stund i stallet idag med sofie, sedan åkte vi till å:n och badade ben+solade. Nu är jag hemma och ska snart äta mat.
Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra, antagligen blir det att sova lite längre efter de obekväma nätter i tält haha, men det var skoj det!

börjar med otur och slutar i lycka!















Nu har jag varvat ner lite och tänkte skriva lite för er hur jag har haft det!
När vi åkte dit i fredags var det världens kö på vägen och när vi kom fram och skulle sätta upp tältet så började det spöregna och plus så gick tältet sönder, så vi fick sova i ett annat med de andra. På kvällen gick jag och sofie till piren, pratade massor och med lite folk.
På lördagen så badade vi där och i lera, ja hur konstigt det än låter gjorde vi det haha.
På kvällen kollade vi på solnedgången och hade det mysigt.
Idag så badade vi ännu mer och hade det bra!
Jag har haft otroligt kul och jag bara längtar tills att åka dit nästa gång!


hemma!


sofie sötis

nu är jag hemnma från galet roliga dagar, uppdaterar snart med bilder och mer text. Måste bara vila lite först och kolla på facebook hihi!

bilder jag är gillar starkt


























frisyrer som är snygga enligt mig



dip dyed hair skulle jag nog inte ha själv, eller isånnafall någon gång som färgen går ut. Men jag tycker det är ursnyggt, så ni som har sån frisyr ska ha mycket cred!


Till alla er som har slingat håret ljust men egentligen har mörkt. Ha kvar utväxten, det är underbart fint med en lång utväxt, men bara isånnfall när man har mörkt från början och färgat/slingat ljust, så utväxten blir mörk. toppen toppen!


Det är väl den här frisyren som jag försöker skaffa, men lite mer åt det röda håret än åt det oranga. Men jag bara älskar det och tycker det är wonderful!

Ja där har ni de frisryrer jag tycker är finast, åh jag älskar verkligen alla dessa tre!
vilken tkr ni mest om?

mot omberg!



Ska snart ta mig en dusch och äta lite och sen åker vi iväg till omberg!
Jag hoppas verkligen att det blir fint väder!! Men annars hittar vi på nått annat kul. Det kommer iaf bli jättekul!
Så jag kommer inte blogga över helgen, men jag har gjort 2 tidsinställda wiho haha.
nej nu ska jag ta och fixa det sista. Ha det!

bad bad och åter bad







Ingen uppdatering idag heller tyvärr. Har varit och badat vid en sjö ca.1 timme härifrån med mamma och linn. Det har varit jätteskönt i vattnet och underbart fint väder.
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sen ska jag fortsätta packa inför helgen då jag och sofie ska och campa i omberg, det är jättefint badställe där också så det blir väl en hel del bad!
Jag ska försöka göra ett par tidsinställda men jag har ingen idé om vad jag ska skriva... aja jag får komma på något.


cykeltur









Idag har jag inte haft möjlighet att uppdatera för jag, min syster och min mamma har cyklat bredvid göta kanal och stannat på cloettafabriken och köpt massor med godis!
Imorgon åker jag mamma och linn till en sjö och badar mm.
Sen på fredag åker jag och sofie och campar! WIHO!

dag med sofia







Dagen har spenderats med Sofia, vi gick till coop köpte glass och marsmallows och sen åkte vi hem till henne och grillade dem och pratade massor, efter ett tag gick vi in och kollade på en film.
Senare gick vi ut till studsmattan och hade det kul haha!


Sofie Brander och Josefine Söderberg

Älsklingar, systar, mina underbar vänner ni är helt underbara jag vet att ni har er i vårt och tort. Ni är det bästa som har hänt mig och jag älskar er över allt annat. Tack för att jag har er.





















älskar er


05-07-2011





Vaknade väldigt sent idag halv ett tror jag, nu sitter jag framför datorn en liten stund och senare drar jag till Sofia. Vi hade tänkt ta en cykeltur till lången för att bada, men det värkade som att vädergudarna inte ville det... men det blir väl mys framför tv:en eller nått.
Imorgon så blir det säkert stallet och till helgen så åker jag och sofie till omberg!

varmt bad



Efter stallet åkte jag och sofie en liten stund till ålunda. Det var mycket varmare i vattnet än var det var i luften, så det var jätteskönt att vara i.
Kom hem vid sju och har varit inne på datorn, kollat lite bloggar osv.
Snart ska jag äta mat och sen blir det väl film eller nått?


övernattning på studsmattan

Igår kväll så tog vi ett kvällsdopp i ålunda, det var hur varmt och skönt som helst! När vi kom hem till Sofie la vi oss på studsmattan en stund och sen när vi skulle gå in var det låst så vi blev utlåsta...men vi sov i ca 2 timmar och vid halv 5 gick vi in för sofies pappa skulle upp tidigt och jobba, tur! Sen kom vi till stallet för ca. 2 timmar sen. Sofie ska ut på en liten tur och sen blir det fotosession!

bildbomb ridning på åkern 2010






























2011-07-03


sötis

Vaknade för ca en halvtimme sen, gud så skönt det var med lång sömn. Tror jag sov i 12 timmar! så nu ska jag vara utvilad. Ska snart äta lunch, sen göra mig fräsch och sen bär det av till sofie.
Först blir det lite bad om vädret spricker upp annars så hittar vi på nått annat skoj!
Kameran är med så det kommer kanske lite bilder senare, jag ska bättra på mig med bilder här i bloggen men jag har verkligen ingen ork till att ladda över dem haha, inte för att det är så ansträngande men men...

äventyr som bara vi vet om


fin bild på systeryster

Sitter framför datorn nu, ska snart äta och efter det blir det väl film eller nått liknande.
Imorgon ska sofie och jag åka och bada och sen sova hos henne på kvällen och utföra våra äventyr som bara vi vet om!
Sen på måndag åker vi till stallet, och jag ska försöka få ett litet ridpass. Efter stallet så åker vi säkert och badar, mys!

vänskapskärlek är den bästa kärleken


we♥it


privat


we♥it


privat


we♥it


privat


privat


privat


dag på stan

Idag blev det inget stall p.g.a vädret, men ångrar nu att jag inte åkte dit...för nu blev det jättefint väder, men det får bli på måndag!
Jag var iaf på stan idag med mamma och pappa, jag (mamma) köpte skor åt mig, ett par fina mocka-ballerinaskor från din sko. gillar dem jättemycket!
Just nu så lyssnar jag på beyonces nya och äter lite godis från igår. Har inget planerat för kvällen, så den som har lust kan ju höra av sig?


(lite röda fötter?)



dom är finare i verkligheten!

snart slut på 1 juli




underbara bilder från we♥it

Idag var jag som sagt med jenny och hade skoj!
I kväll har jag inte gjort speciellt mycket, kollat på tv och film med mammsen och pappsen. Det är skönt med lite lugna kvällar ibland också!
Imorgon ska jag kanske till stallet broende på vädret.
nej nu ska jag ta och lägga mig så jag kan få en lång godnattssömn.

let us dream beyond infinite


sofie förra sommaren

Nu har jenny gått hem, hade en rolig och bra dag med dig stumpan!
Just nu så lyssnar jag på bra låtar, men tyvärr på youtube... får jag får inte lyssna något mer nu på de låtar som är bra, usch jag gillar verkligen inte de nya spotify! ska skaffa unlimited.
Iaf snart ska jag äta tacos med familjen och sen blir det kanske ett kvällsdopp.
Imorgon ska jag till stallet broende på hur vädret är, det sägs ju att det ska åska och regna. Vi får se hur jag gör.

lugn helg


gosh vad mitt hår har blekts!
idag kör jag iaf på en lufting klänning/tunika från H&M

Jenny är påväg hit och vi ska... ja du, ingen aning men nått kul hittar vi allt på!
Det ska regna och kanske åska hela helgen, så i helgen blir det mest vara hemma och ta det lugnt med böcker och filmer och kanske sällskap av en och annan kompis.
Så nu ska jag ta och få i mig någonting litet till hon kommer, vi hörs och ses!

RSS 2.0