tumblr inspiration


tomorrow is December

Är ledig idag p.g.a att det var öppet hus igår på min skola. Så dagen hittills har jag spenderat med att sova, pluggat och lyssnar nu på musik och ska äta nått snart. Och efter det så åker jag till Sofie och spenderar helgen där, mycket trevlans. Imorgon är det ju första december så då ska vi gå upp i bra tid, göra iordning en ordentlig frukost och kolla på julkalendern haha, men då blir det riktig julig och mysig stämning hehe. Efter det så åker vi till stallet och jag läste att det skulle bli rätt fint den dagen så det blir toppen! 
 
 

förändring på bloggen

Märker att mina inlägg här blir tråkigare och tråkigare, uppdaterar bara(nästan) om min vardag och det är samma visa varje gång: skola som vanligt, hem och plugga... det är typ så som det ser ut på dagarna för mig. Jag ska försöka bättra mig och hitta på lite roligare inlägg, får kolla runt på bloggar och leta efter inspiration. Jag ska även försöka ta mer egna bilder det blir för tok för mycket bilder från weheartit och på 1D...
men så länge får ni kolla på andras bilder haha. 
 
kommentera gärna om ni har förslag på vad jag kan uppdatera med!
 

fly away

Skola som vanligt idag men fick sluta tidigre än tänkt så han hem, plugga och åt sen åkte jag tillbaka till stan och mötte upp Sofie, planen var att åka till stallet men p.g.a vädret så bestämmde vi oss för att åka dit på lördag istället. Så vi åkte hem till henne, åt lite gott och kollade på lite avsnitt av "Hart of Dixi"
Åkte hem runt 6 och har sen dess kollat på O.C. och pluggat, ska ta mig en tekopp nu och nått att äta och plugga lite gran inför imorgon den sista dagen på den här veckan för mig! woho!
 
Tumblr_me5nz58nd61r61b1ro1_500_large

vardagspladder

Det har varit rätt gles uppdatering här på bloggen vilket även har resulterat sig i statistiken... men jag ska försöka bättra mig, det har varit så mycket nu de här dagarna. I måndags var det skola som vanligt och när ja kom hem mådde jag inge bra så sov ända till kvällen så orkade inte uppdatera igår och sen hade jag bara gjort ett tidsinställt för igår. Men nu är jag back on track! Fick sluta tidigare idag och har sen dess pluggat och kollat på de sista avsnitten av portkod. Ska snart kolla på fashion och plugga lite mer. 
Imorgon är det skola och sen stallet, vi kommer förmodligen rida inomhus p.g.a snön som kommit! woho! 
på torsdag slutar vi 3 och på fredag är vi lediga! ska bli skönt med att ha en lite längre helg. 
nej ska inte uttråka er med mitt vanliga pladder och jag ska försöka göra några tidsinställda om jag hittar nått intressant att uppdatera om. xoxo! 
 
här kommer lite bilder på some beautiful boys
 

Adam Brody

Har börjat kolla på The O.C. mycket nu tack vare Astrid som gjort mig beroende haha. Men har hittat en till älskling, Adam Brody. Så rolig och ja man dör ju på hur snygg han är!
 

dagens inspiration


Myskväll

Hade filmkväll igår hos Astrid, vi kollade på Wild Child och Eva&Adam, det blev lite tillbaka i tiden hehe. Vi somnade sen runt halv 12 båda väldigt trötta sen vakande jag igen runt halv 1 och orkade inte cykla hem så jag sov kvar istället. Jag kom hem idag runt halv 1 och har sen dess ätit, städat och pluggat och just nu tar jag en paus, ska dricka te och läsa lite men fortsätta med plugget sen. En helt vanlig söndag helt enkelt. Jag har haft en mycket lugn och skön helg, sånna som man behöver då och då!


dagens inspiration


mysig lördag

Somnade framför filmen igår kväll vilket jag hade trott... så gick och la mig istället och sov allt som allt i 13 timmar! Hela veckan har jag varit väldigt trött men nu känns det som jag sovit ut! Idag har jag bara tagit det lugnt, läst tidning, lyssnat på bra musik och druckit te.
Ikväll ska jag och Astrid ha en liten myskväll med tjejfilmer och massa gott, det blir mycket trevligt!
 
88875792615875395_wsgbv1nv_c_large
Tumblr_mdzubplbkd1rn8c8yo1_500_large
 

Friday

Så skönt med att det äntligen är fredag!! Kom hem runt fyra, tog det lite lugnt hemma och åkte sen och köpte mat mm. i pyjamasbyxor haha (men yolo, nej usch...) kvällen ska jag spendera med mamma framför en film, vilket blir mysigt. Kanske somnar också haha, är så trött efter veckan! Mer uppdatering kommer imorgon, puss!


a little list

Vad har du på dig?
Mina randiga pyamasbyxor och sofies tröja.
 
En bild som inspirerar dig:
 
Vad har du ätit idag?
Lunch, fika och middag
 
Vem saknar du?
Klara!
 
Senaste köp?
Tidning och fika
 
Vad skrattade du åt senast?
Sofie hjärtat haha.
 
En bild på något som är asbra att ha:
en bästa vän!
 
Vad grät du senast åt?
När jag läste sofies inlägg, du kan allt skriva du!
 
Vad läser du?
En dag - David Nicholls
 
Vad stod det i ditt senaste skickat sms?
night night! :D<3
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Merri
 
Vad önskar du just nu?
att julen kan komma och 2013!
 
Vad har du tänkt göra länge men inte gjort?
städa min garderob!!
 
Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc?
Såklart får man ha på sig helt vad man vill osv. alla ska få uttrycka sig som man vill men mig personligen tycker jag inte om tröjor med fula tryck på, som glittriga ponnies eller liknande...
 
Vart vill du åka just nu?
underbaraste, älskade London!

passion pit - Where I come from

Det har blivit mycket uppdaterande om musik på senaste tiden men har hittat massa bra låtar, det gör man alltid på hösten, det är då man lyssnar på mest musik typ. Alla färder på bussen mm. haha. men här är en ny favorit, den är även med i soundtracket på den nya twilight filmen, enjoy people!
 

you've got this spell on me

Förlåt för inget bloggande under dagen men orkade inte göra tidsinställda igår och har idag efter skolan umgåts med Sofie, vi köpte daimtårta och åkte hem till henne då vi pratade, skrattade (och fangirlade såklart) ja massa sånt som vi brukar, lika trevligt varje gång!
Kom hem runt åtta och ska nu läsa min älskade vouge som jag äntligen köpt och kolla på några avsnitt av gossipgirl, ett bra avslut på en bra dag helt enkelt!
Imorgon fredag och back to school, sista dagen och sen helg! ska bli så skönt, har inga planer helt spikade än men kanske nått med tjejerna i klassen eller Astrid, får se vad som händer.
 
 

dagens ridpass - onsdag

Åkte till stallet idag med Sofie, vi var båda trötta och kände för att rida lite lugnt. Vi red i ridhuset och jag red även barbacka, vi gjorde lite olika övningar och bara i skritt. Det kändes för en gångs skulle bra genom hela ridpasset, hon lyssnade jättebra och gjorde så som jag ville. Hjälpte till småbarnen med deras hästar och åkte sen hem och kom hem vid halv 6, har sen dess tagit en (välbehövd) dusch och pluggat lite. Nu har jag äntligen tagit en paus och ska se på lite tv och dricka massa gott te. Imorgon väntar skolan och en av de längsta dagarna..och sen träffa upp sofie på stan för lite skvaller och prat.
Tumblr_mduqcmhqcq1rbuw6lo1_500_large

Angus and Julia Stone - Big Jet Plane

En ny favolåt (men gamal) som jag fått upp ögonen för, loooove!
 

Mot stallet

Kom hem för ca en halvtimme sen och har stoppat i mig lite mat. Ska snart mot stan igen, köpa nya vouge tidningen och ska möta upp Sofie för att vi sedan åker vidare till stallet. Vet inte som sagt vad vi ska göra men något blir det alltid. Hoppas också att idag är en av essis bättre dagar så hon har lite fart! nej nu måste jag göra mig ordningen osv. Hörs sen!


fashion

Bästa programmet Fashion har börjat igen, det är så bra! Det innehåller; bra repotage, intervjuer med stora och bra modeikoner och såklart massa fina modevisningar från fashionweek i olika länder, självklart från bla. älskade London och jag har sett att man ska få se en snutt av Burberry showen, spännande! Alla modefreaks där ute, besök svtplays hemsida och kolla på den! HÄR är länken!

Benjamin Francis Leftwich - In the open EP

Har hittat en till favorit nämligen: Benjamin Francis Leftwich, han är en brittisk sing&songwriter. Jag har lyssnat på låtar här och där av han och tyckt att det varit bra. Sen lyssnade nu på hans ny album och älskar det! Det är lite lugn, indie musik typ, passar perfekt till hösten och deppiga tider.
I just love this!
Här är spotify länken! http://open.spotify.com/album/1dWbdDyYwbhPoQ0MOtBPtM

20.11.12

Gick till skolan idag, kände mig bättre än igår och nu känner jag mig nästan helt frisk men fortfarande lite lte yr.
Hade en av de längsta dagarna och kom hem lite tidigare än vanligt, har sen dess pluggat och sitter nu vid datorn med en kopp te bredvid mig och lyssnar på massa bra musik. Imorgon är det en kort dag och sen åker vi till stallet, tror vi kommer rida i ridhuset då som vanligt.
Tumblr_mdsntftogx1rnyjdmo1_500_large
Tumblr_mdsnm6z11d1rsmq1zo1_500_large

spännande nyheter!

Har precis hört de bästa nyheterna man kan i princip. Ska åka i Februari till London med Sofie (igen!) och kolla på OneDirections konsert, jag tror ingen förutom sofie kan förstå hur glad jag är just nu. Att få se DOM live i LONDON. gah jag är så taggad, nu kan inte världen gå under i december, för 2013 kommer bli ett väldigt bra år, kommer se one direction live 2 gånger! åh vill bara åka nu nu nu!
 
 

In the land of women

Under min sjuka dag blev det en del filmer och här är en av dem som jag skulle tipsa om. En amerikansk film som ändå inte är amerikansk, den var inte förutsägbar och ja den hade lite av allt och det lilla extra. Mycket bra film, skulle rekomendera den!
 

hemma och sjuk

Har varit hemma från skolan idag, vakande och mådde jätteilla, kände mig yr och nu har jag även fått huvudvärk, det känns inte något vidare bra...
Har vilat ungefär hela dagen, kollat på ett par filmer och nu på senaste avsnittet av gossip girl, den serien är den bästa i hela världshistorien, finns ingen bätttre! måste fortsätta kolla nu, xoxo!
 
Ckxzmnckxzmckxzcmkxz_large
293825_447517931961367_215980317_n_large
B3cbc348f73f11e1b99d22000a1de79b_7_large
 

slö söndag

Hela dagen idag har jag kollat på tv, sovit, och städat lite. Nu sitter jag och kollar runt på bloggar och lyssnar på det underbara soundtracket från filmen igår! Ska snart hugga in med plugget och göra klart ett par uppgifter som jag slipat på ett tag nu!
Resten av dagen ser likadan ut, bara ta det lugnt och städa lite typ. Det är ju en väldigt tråkig höstdag idag, grått, regnigt och kallt. Det finns inte så mycket annat än att bara ta det lugnt och ladda upp inför kommande vecka. Ciao!
 
Tumblr_mc419vvqfq1r0b365o1_500_large
63827_594939317190180_371292578_n_large
 

The twilight saga: Breaking dawn part 2

Var som sagt på bio igår och då såg vi breaking dawn! Jag blev så chockad över allt som hände, inte som jag hade förväntat mig. Men den var mycket bra, en av de bästa i hela serien! Musiken var jättebra, filmen var fint filmad även fast vissa saker var lite överdrivna och vääääldigt photoshopade! Men den är klart värd och se, lite sorgligt nu med sista filmen... men åh vad den var bra, se den säger jag bara!
 

rös när jag såg denna


Never Shout Never - Sweet Perfection

Tänkte tipsa om en bra låt jag hittade slumpvis på youtube, I've falling deeply in love with it!
 

sista filmen

Mamma min fyllde år igår så firade henne med restaurang och presenter, där av inget bloggande igår heller typ. Efter sprutan med vaccinet jag tog i torsdags så har jag varit sjukt trött och lite yr/svimmfärdig vilket inte känns så jättebra, får hoppas det är av sprutan bara och inget annat! Så jag somnade tidigt igår kväll i soffan och gick sen och la mig så sov ca.12 timmar, rikigt skönt att sova ut!
Idag har jag varit på stan med mamma och pappa, shoppa lite och åt sushi, ikväll ska jag på nattbio med sofie på breaking dawn, är så sjukt taggad, men ska bli lite sorgligt med sista filmen nu...
 
549117_439391306118973_1876272840_n_large
 
 
 
 
 

Tumblr-länk

Till alla modefreak där ute tänkte jag tipsa om en bra tumblr sida som lägger ut massa fin inspiration och bilder, jag vill ha i princip alla plagg på varje bild! Det är mycket chanelinspirerat, mycket stilrena plagg och inte så färgglatt, vilket passar perfekt för mig eftersom jag nästan bara är svartklädd tråkigt nog... men ge sidan en chans, jag är övertygad om att det finns något som du också tycker om!
HÄR är länken! enjoy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lagerfeld Confidentiel

Kollade på en film igår när jag kom hem efter skolan. Jag har alltid tyckt om märket Chanel, vet inte varför men det är liksom klassiskt och stilrent, det känns även som det är modets mode, Chanel var ju ett av de märken som startades allra först. Filmen handlade om Karl Lagerfeld (som har tagit över Chanel efter när Gabrielle, eller coco som hon kallades dog), jag har alltid trott han han var en surgubbe som i princip fick allt i sin väg. Visst lite av det är sant men man fick liksom se en helt annan sida, snäll, rolig och glad vilket jag inte trodde fanns i honom. Jag blev positivt överraskad till hans attityd. Filmen i sig var rätt dålig filmad och det hoppade lite mellan olika storys, den var rätt rörig. Men jag tyckte ändå om den, skulle rekomendera den till folk som är lika crazy i Chanel som mig!
 

movie

Förlåt för inget bloggande under dagen! Jag har haft fullt upp med plugg och annat.
Skolan var som vanligt och slutade halv fyra, kom hem har pluggat och jag tror nu skrivit klart på min berättelse. Även fast jag inte är så duktig på det eller har bra fantasi så tycker jag det är så otroligt kul att skriva, jag liksom ser en film framför mig. Kanske borde satsa på att skriva film-manus? Ska lägga böckerna åt sidan nu och stänga ner alla dokument. Ska fokusera på det verkliga livet och inte drömma mig bort haha...
 
Tumblr_mdhvpkftix1r6w75ro1_500_large
Tumblr_m75vj7cur21qze6s1o1_500_large

dagens ripass - onsdag

Red Essi dag, och Sofie på Orvar (som vanligt) vi red i ridhuset. Precis när vi skulle börja så kommer det in en annan tjej från privatstallet och ska longera så hon har halva ridhuset medan vi får rida runt på andra halvan i en volt typ.
Till en böjan gick det bra, hade bestämt mig för att jag verkligen skulle klara det idag! Gjorde framdelsvändningar och lite olika fattningar från halt till trav osv osv. Efter ett tag in i passet så kom Essi-fasonerna fram då hon bara tvärnitar och vägrar sen att gå, när jag väl fick fart i henne igen så ville hon bara gå in i väggarna och stå i hörnen, vet inte vad som hänt! Sofie hjälpte mig lite och då gick det bättre men sen före man visste det så kom det tillbaka... jag verkligen var bestämd och fick till slut en bra galopp, avslutade då när det gick som bäst.
Mindre nöjd med passet, dock nöjd över framdelsvändningarna och fattningarna i slutet.
 
glömde som vanligt att ta bilder, ni får en lite äldre på Timian istället!

you are all I ever wanted

Väldigt kort och skön dag idag, hade en lektion då vi lyssnade på någon som kom och föreläste för oss. Efter den lektionen åkte jag till tandläkaren och kom hem sen runt 11. Vid 12 ungefär åkte jag mot stallet och mötte upp sofie på vägen (ridpasset kommer i ett annat inlägg) kom hem från stallet för typ halvtimme sen. Är hemma själv så nu spelas den nya 1D skivan högt i mina högtalare med högsta bas, får se om jag kan koncentrera mig på plugget hehe...
534522_483157155061931_1503397143_n_large
Tumblr_mdhlegioka1rxen7go1_500_large
 
 
 

Rihanna - Diamonds

Rihannas låt Diamonds har släpts på video nu, själv tycker jag den är mycket fin filmad, jag bara rös när jag såg den, tjejen är bara för grym!
 

spotify - one direction

Tänkte tipsa till alla er directioners där ute! Killarna har nu en egen sida på Spotify, där kan man kolla in deras spellistor, lyssna på nya albumet, man kan skicka in listor till dem och kolla de senaste nyheterna i allmänhet som är om dem. Kul tycker jag att se vad dom inspireras av och vad dom tycker om mm.
http://open.spotify.com/app/onedirection
 

one direction - Irresistible

Tänkte lägga upp en av 1Ds nya låtar som är min favoritlåt, här kommer en från den limited edition delux boxen, så himla bra. love love love it!
 

don't try to make me stay or ask me if I'm okay, I don't have the answer

Har suttit och pluggat nu ett tag och ska avsluta för ikväll och kolla på lite tv istället. Imorgon är det skola igen, men kommer bli en jättekort dag, kommer sluta vid typ 10 för ska till tandläkaren och sen efter det ska jag till stallet med Sofie, så det kommer bli en väldigt skön dag!
Uppdaterar lite mer imorgon, har även gjort ett par tidsinställda, så enjoy my friends!
 

dag mixad av känslor

Det har varit en både bra och dålig dag idag; lång dag och känner på mig att jag ska bli sjuk, varit helt borta i huvet typ.. plus att sen när jag var så glad av att jag äntligen var på väg hem på bussen så kör han fel och kan inte vända tillbaka så vi måste gå av och gå en bit...sur jag var då alltså! Det som där emot var bra med dagen var att vi åkte och bowlade med klassen och jag kom 2:a, wiho! en annan fantastisk grej var att jag förmodligen kommer åka på en resa i februari men mer avslöjar jag inte innan det är 100% bestämt, åh vad det vore underbart i fall att vi åker!
 

before i die

Tumblr_luzpcgs3ou1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lzjn0pbmkl1rnihywo1_500_large
A7iljplcyaakbev_large
254805291387920899_xgwjx91o_c_large
Tumblr_md8uw0s7a51qgzchto1_500_large
64457838386390306_5ib1dmkg_c_large
578609_297904086985389_1210817109_n_large
1428839-10-1347378643003_large
 
Detta är ett par saker som jag vill (måste!) göra innan jag dör, varav 2 redan är utförda!

veckans planer

Har inget speciellt att uppdatera med, så här kommer veckans planeringar än så länge:
Tisdag: skola, plugga
Onsdag: Skola, stallet
Torsdag: skola, plugga/stan
Fredag: skola, fira mamma!
Lördag: sooova, bio med sofie!
Söndag: soooova, plugg (?)
Där har ni min intressanta vecka som väntar, mycket plugg och sen äntligen sista delen av Twilight serien!
894401d82a0e11e2be6a1231380ffc46_7_large
 

dagens ridpass - måndag

Red som sagt idag på lektion. Jag hade Maple Leaf, vi hade dressyr (vilket är min favoritgren) till en början var hon väldigt pigg men jag lyckades lugna ner henne och det gick bara bättre och bättre. Vi fick öva på att göra framdelsvändningar och olika fattningar från olika gångarter.
Vid ett tillfälle när jag skulle avsluta från galopp till halt var det en tjej som svängde in framför mig helt oväntat och därför så blev det en tvärt halt såMaple snubblade och gick ned på knä. Jag lyckades hålla mig kvar och ingen skada var skedd men läskigt var det, har aldrig varit med om något sånt förut... Men vi fortsatte vidare som förr och det fortsatte med att gå bra. Jag är nöjd med lektionen, henne och mig!
 
glömmer alltid att ta bilder.. men det får duga med en från weheartit
Tumblr_m0zfgat3ux1qci8vwo1_500_large

you get me this kind of rush

Slutat skolan lite tidigare idag så kom hem för typ halvtimme sen och ska sen ikväll iväg till stallet. Har ingen aning om vad vi ska göra eller nått men det blir säkert bra.
Ska plugga lite nu fram tills jag åker och kolla på lite gossip girl. Inget speciellt intressant händer just  nu, uppdaterar om det skulle bli så! puss på er mina söta läsare!
 
 

the words you whisper i will always believe

Hela dagen har jag pluggat, pluggat, pluggat. Men lika bra att göra det idag än att skjuta upp det, bättre att känna sig förberedd nu liksom. Men jag har tagit en iten paus och ska snart ut och städa kaninburen. Resten av kvällen mer plugg, en dusch och sen lite tv-tittande.
Kanske gör lite tidsinställda inlägg som kommer upp under morgondagen eller under veckan, så håll er uppdaterade!
 

there's no other like you

Kom hem från Sofie för inte så länge sen, gick direkt till rummet, satte på nya skivan och lyssnar nu och bloggar lite. Jag kan inte sluta lyssna på den, den är så j**la bra!
Hade iallafall en mycket trevlig kväll igår, vi kollade på xfactor, lite av en film och bara hade en myskväll och planerade även lite framtid.
Dagen idag har vi kollat på harry potter och bara tagit det lugnt och i princip gått runt i pyamas hela dagen, sånna dagar man behöver i bland bara och dom är ju som bäst med bästa vännen.
 
 
 

skivan är här!!

Sitter hemma hos Sofie just nu och blev överraskad med den nya skivan!! Så himla bra! Så ikväll blir det väl mest dansandes/skrikandes och sjungandes med i låtarna, en riktigt fan-kväll! ha det bra, och alla ni som fått skivan, njut och lär in er låtarna, gahh de är så bäst!
 
överlycklig tjej...
lägg även märke till sofies fina vägg i bakrunden!
 
 

christmas spirit

Julkänslan börjar verkligen komma fram nu, sitter just nu och äter apelsin, lyssnar på lugn musik och som reklam på spotify är det för spellistor med julmusik. Det har även börjat snöa här och staden har blivit julpyntad. Dagarna är kortare med mörker och kyla och då och då faller det ned en och annan snöflinga. Känns som det precis har varit vinter, men det ska bli mysigt med jul och mysiga kvällar på caféer med en varm choklad och trevliga kvällar i mörkret framför filmer med den man mest tycker om. Julen är mysig hela den, baka knäck, pepparkakor, lussebullar och den goda lukten av när granen tas in, spendera tid tillsammans med sin familj och släkt, vara ute i snön och sen gå in och värma sig med gosiga kläder och en julfilm. Jul, jul du härliga jul!
 
Tumblr_mc5pje23e41rhq5buo1_500_large
Tumblr_md2i84qsh91rhfoieo1_1280_large
377919_171090796321412_1766639208_n_large

don't promise that you're gonna write, don't promise you'll call, just promise that you won't forget we had it all

Det har tyvärr blivit rätt så gles och inte lika ofta uppdatering här men jag har verkligen fullt upp med skolan just och måste ägna all min tid åt den, men efter nästa vecka så tror (hopppas) jag att det kommer lugna ner sig lite.
Har iallafall spenderat min dag i böckerna hela dagen, i skolan och när jag kommit hem.
Ska ta en liten break nu och göra resten i helgen...kul! men somnar snart här bakom skärmen. Har inga speciella planer för helgen, blir mest att ta det lugnt, ska bli skönt eftersom jag knappt hann vila på lovet, men ska försöka klämma in någon träff med en kompis eller nått.
 
Tumblr_md2r66rslb1rkuzugo1_500_large

dagens ridpass

 
Kom hem från stallet för inte så länge sen. Vi red först ut, skritta och travade bara, det var så pass blött i marken så vi ville inte riskera att ramla om vi skulle tagit en galopp. Vi red istället de sista 20 minutrarna i ridhuset, det började bra, hon var väldigt pigg och lyssnade på minsta lilla, men sen kom hennes vanliga fasoner fram då hon bara tvärbromsar mitt i passet utan anledning, bara ska bråka med mig, men efter ett tag så kom jag på ett knep och sen började hon lyssna på mig igen och gjorde som jag sa. Jag är nöjd med dagen iallafall, det var skönt att det slutade bra!
 
Tog tyvärr inga bilder så här kommer en från i våras!

you're giving me a heart attack everytime you look like that

 
Tumblr_mctro6zran1qhvs9ro1_500_large
 

baby let me be your last first kiss

Skola som vanligt och åkte med klassen till g-vik och badade. Kom hem i vanlig tid och var helt slut haha. Astrid följde med mig hem och vi kollade på portkod och bara tog det lugnt.
Sitter just nu och bloggar (som ni ser) och lyssnar på 1Ds nya album!! gah, har bara kommit till typ andra låten men åh vad bra det är!!
Kan inte skriva mer nu, måste lyssna på vad dom sjunger haha.
683408586_large
 
683408710_large
 

live life, regret nothing.

Av en ända fin kommentar eller sms av den person man minst misstänker att få ett ifrån kan förändra hela ens dag. Det är otroligt vad glad man kan bli, att bli uppskattad. Att vakna av ett sms på morgonen där nån skriver och undrar hur man mår kan förbättra hela ens dag eller lång tid fram över.
 Jag tycker vi alla borde bli bättre på att uppskatta omgivningen och inte hålla tillbaka på allt så mycket, om du tycker nån är söt osv, säg det! håll inte inne på de snälla kommentarerna, det uppskattas bara av den personen som får motaga dem.
 Uppskatta det som vi har och tänk på de roliga minnen och stunder i livet istället för att fokusera på de tråkiga och pinsamma, gör det som känns bra och ångra inget för det är ändå det som gör en del av den man är. Skämms inte för hur du ser ut eller hur du är, va dig själv och uppskatta dig själv så uppsakttar alla andra dig också.
 Jag vill bara nå ut till alla er där ute och säga att vi duger som vi är och uppskatta det vi har, ta vara på nuet och fokusera framåt!
 
Mrd6km_large
 

Mando Diao - strövtåg i hembygden

Har alltid tyckt om Mando Diao, gillar musikstilen. Nu har de även börjat släppa låtar på svenska, det här är en av de bättre tycker jag, många av er har säkert redan hört den men skadar inte att lyssna en gång till!
 

05.11.12

Har pluggat och bara tagit det lugnt idag så här efter första dagen efter lovet. Har blivit lite sentimental och börjat lyssna igen på den musik jag gjorde för några år sen som t.ex; mando diao och sugarplum fairy. De är så bra, rekomenderar dem till alla er där ute, love them!
Har gjort ett par inställda inlägg för imorgon, har blivit så pepp på att skriva och blogga, måste få ut mina tankar någon stans! men så stay tuned och hörs imorgon!
 

höst-depp till höst-pepp

Första dagen idag i skolan sen lovet. Det är väldigt grått, regningt och trist... sen jag kommit hem från skolan har jag kollat på det första avsnittet av säsong 6 på gossip girl (änligten!) och försökt friska till mig lite.
Imorgon är det skola igen och tror vi kommer sluta lite tidigare pga. att vi ska till g-vik som sista lektion. Efter skolan väntar väl plugg och annat sånt tråkigt...
hoppas ni har det finare väder hos er vart ni nu än befinner er och byt höst-deppet mot höst-pepp!
 
 

outfit

Jag har tittat runt lite på tumblr och hittade denna fina outfit, ska lägga upp ett inlägg senare med mitt försök av att efterlikna den!
 
 

december issue VOUGE UK

Jag längtar så tills den brittiska VOUGE släpps, för det första så älskar jag mode och själva tidningen vouge. Det finns så många sidor med otroligt inspirerande bilder, men eftersom den är rätt så dyr brukar jag lägga pengar på annat men när december nummret kommer ut är det den tidningen jag ska lägga vantarna på, om ni läser nog på omslaget kanske inte förstår...?
 
"one day with one direction"

vanliga söndags-stuff

Hela dagen har jag hållt på med blogginlägg, pluggat och tagit igen allt som jag missat under lovet.
Men som ni alla kanske redan läst så har jag haft ett toppen-lov! det kunde (nästan) inte blivit bättre!
Nu är det ny vecka som väntar och det är åter igen mycket plugg och inlämningar, men jag överlever nog! för på fredag släpps nya skivan, en del av låtarna har läckts ut men jag ska försöka att hålla mig att inte lyssna på dem!
 
Nu ska jag väl fortsätta med de vanliga söndags-sysslorna, nu väntar städning och sen film tittande, ciao!
               Tumblr_mcz30jdhch1rg2fljo1_500_large

stockholm 3

I lördags sov vi ut, efter dagen innan då vi hade varit ute i 16 timmar i sträck efter att få se dem, efter all tid vi var ute och allt vi gått så mår jag bra. Vi gick upp runt 11, gjorde iordning oss och begav oss mot city. Vi kollade i lite affärer, hittade 1D affischer som vi rev ned och tog med oss och satt och åt på pizza hut! Fem åkte vi med bussen hem, pratade om allt som hänt, och hur kul nästa år och framtiden kommer att bli! Vi lyssnade på massa bra musik och jag slummrade till en liten stund.
De tre dagarna i Stockholm har varit så otroligt roliga och jag kan inte tacka min älskade vän tillräckligt mycket för att jag har henne, du är bäst ska du veta!
 
planschen vi rev ned, min blev lite misshandlad tyvärr men älskar den ändå!
 

Stockholm 2

Vi gick upp runt klockan 6 på fredagsmorgonen, åt frukost, klädde på oss ton med kläder och begav oss mot globen, annexet. Där fick vi ett nummer att stå i kö för att köpa biljetter, vi fick 174 av ca. 220, vi stod i kön sen klockan nio i ca 1.5 timme och kom äntligen fram till kassan och fick biljetter, lyckan då var obeskrivlig!
Vi firade med att gå till McDonald's och äta mat och värma oss från kylan.
Vi åkte där efter till OneDirections hotell (då de var i Stockholm eftersom de skulle uppträda på xfactor den kvällen) dom bodde på GrandHotell och vi sprang runt hela byggnaden hela tiden för att killarna la upp bilder på twitter med olika riktningar flera gånger, och pga. det så missade vi dem när de åkte iväg från garaget.
Vi åkte då tillbaka till Globen där de befann sig för att repa inför kvällen. Vi fick inte chansen att se dom men vi såg Josh och Sandy (deras trummis och gitarrist). Resten av dagen spenderade vi utanför annexet kalla men samtidigt spännda på den kommande kvällen och vad som skulle hända.
Vi sprang runt byggnaden och försökte lista ut vilken ingång de skulle ta så vi skulle ha en chans att se dem, vilken vi aldrig hittade... så när klockan var 8 och showen började stod jag och Sofie och en grupp med andra tjejer utanför arenan för att höra dem. Det kändes verkligen som man var där inne, det hördes så tydligt och vi alla tjejer hade som en egen konsert där ute, några grät och några mest skrev/jublade, känslorna då var även obeskrivliga!
Vi virrade runt byggnaden och försökte se om vi kunde få en glimt av killarna då de skulle lämna, vilket vi inte gjorde då heller, vi gav istället upp och åkte hem runt halv elva.
Trots att vi inte fick se dem, så var det en väldigt underbar dag, att få biljetter, se Josh och Sandy OCH att få höra deras röster och låt live, jag är såå lycklig!
 

Stockholm 1

Direkt från flygplatsen i torsdagsmorse så åkte jag till Stockholm, där mötte jag upp Sofie som kom med buss från örebro. Vi åkte till hennes mosters lägenhet i hammarby sjöstad, så himla fint där!! vi åt iaf lunch, lämnade våra väskor och åkte sedan till söder och letade efter lite varmare kläder till morgondagen, vi tog även varsinn varm choklad på ett mysigt café och pratade lite. Kom tillbaka till lägenheten med vantar och ett par byxor och gick o la oss runt halv nio...sjukt tidigt men pga. att jag gick upp så pass tidigt (4 på morgonen) så somnade jag dirket...
 
 
 

Shopping i berlin

Här ovan är de småsaker jag köpte; väska, trosor, plånbok, toffsar, deospray, handsprit och massa godis hehe
här ovan har jag de "nede-delar" jag köpt; svarta jeans, vinröda & svarta leggings, byx/leggings med skinndetalj på sidan och ett par sovshorts som jag tycker passar bra till julen!
köpte tre tröjor; en svart med nittar vid axeln, en välidgt tjock och stickad vit tröja, och en jeansshorta (den var precis i storleken men den får duga!
 
Let me know om ni vill se några utav plaggen lite närmare eller när jag har dem på mig!

bilder från berlin

 
det var inte jättemånga bilder jag tog, hade fullt upp med annat, men här är en del bilder så kan ni se lite vad jag hade för mig, hope u like it!

Little Things - One Direction

1D's nya singel släpptes i veckan och videon släpptes i fredags. Själv tycker jag att låten är mycket bra och den har en viktig och fin betydelse! Hoppas alla tjejer kan ta del av det som sägs i låten, något som vi alla  måste inse!
 
här är den:

Berlin

Var Berlin i början av höstlovet med familjen och vänner till mig&familjen. Reste på söndagkvällen och kom fram runt 10, på måndagen sen var det först bara jag och familjen som kollade på sevärdheter, senare träffade vi de andra och gick ut och åt på en Italiensk restaurang.
På tisdagen gick vi alla på ett mueeum och senare efter lunch shoppade vi och då på b.la. primark (all shopping kommer i ett separat inlägg) den kvällens restaurangsbesök var på en sushi restaurang, fick många skratt och är nu skyldig syrran 20 spänn...haha.
På onsdagen och sista dagen kollade vi på det som finns kvar av Berlinmuren och check point charlie, efter den historiska förmiddagen shoppades det mera och då besökte vi det kända varuhuset KaDeWe. Sista kvällen och restaurangbesöket gick vi på en kinarestaurang och efter det gick vi till McDonald's och tog varsinn bubble tea, mycket trevligt! Vi sov i ca. 4-5 timmar den natten för att sen åka med flyget klockan 7 den morgonen och landade i Sverige drygt 1 timme senare...
Haft en mycket trevlig resa, och jag kan konstatera att Berlin är en mycket fin stad!
 
Alla bilder kommer i ett separat inlägg, men här är ett smakprov:
jesper och mina fötter när vi väntade på de andra att kolla klart på muren, en av de soligaste och varmaste dagarna!

luckiest girl on the planet

Har verkligen haft det fullt upp på lovet, men det har även varit en av mina bästa!
Har varit i Berlin i 4 dagar men familjen m.fl. och i Stockholm med Sofie!
Det finns så mycket som jag vill berätta om så jag kommer göra flera olika inlägg, så förbereder för en del som kommer upp inom de dagarna som kommer, stay tuned!
Jag vill även tacka för de tappra följarna som jag ändå haft här under uppehållet, tack!
 
644738_252523391536572_379394907_n_large
såhär glad är jag nu!

RSS 2.0