Stockholm 2

Vi gick upp runt klockan 6 på fredagsmorgonen, åt frukost, klädde på oss ton med kläder och begav oss mot globen, annexet. Där fick vi ett nummer att stå i kö för att köpa biljetter, vi fick 174 av ca. 220, vi stod i kön sen klockan nio i ca 1.5 timme och kom äntligen fram till kassan och fick biljetter, lyckan då var obeskrivlig!
Vi firade med att gå till McDonald's och äta mat och värma oss från kylan.
Vi åkte där efter till OneDirections hotell (då de var i Stockholm eftersom de skulle uppträda på xfactor den kvällen) dom bodde på GrandHotell och vi sprang runt hela byggnaden hela tiden för att killarna la upp bilder på twitter med olika riktningar flera gånger, och pga. det så missade vi dem när de åkte iväg från garaget.
Vi åkte då tillbaka till Globen där de befann sig för att repa inför kvällen. Vi fick inte chansen att se dom men vi såg Josh och Sandy (deras trummis och gitarrist). Resten av dagen spenderade vi utanför annexet kalla men samtidigt spännda på den kommande kvällen och vad som skulle hända.
Vi sprang runt byggnaden och försökte lista ut vilken ingång de skulle ta så vi skulle ha en chans att se dem, vilken vi aldrig hittade... så när klockan var 8 och showen började stod jag och Sofie och en grupp med andra tjejer utanför arenan för att höra dem. Det kändes verkligen som man var där inne, det hördes så tydligt och vi alla tjejer hade som en egen konsert där ute, några grät och några mest skrev/jublade, känslorna då var även obeskrivliga!
Vi virrade runt byggnaden och försökte se om vi kunde få en glimt av killarna då de skulle lämna, vilket vi inte gjorde då heller, vi gav istället upp och åkte hem runt halv elva.
Trots att vi inte fick se dem, så var det en väldigt underbar dag, att få biljetter, se Josh och Sandy OCH att få höra deras röster och låt live, jag är såå lycklig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0