söndag

Idag har jag inte gjort så jättemycket, mest pluggat och bara tagit det lugnt, laddat upp inför veckan helt enkelt. Har även tagit en välbehövd promenad med Astrid och pratat om det mesta, hon är för bra den tjejen!
 
Imorgon är det i alla fall tillbaks till skolan och det börjar bra med en sovmorgon! Efter skolan åker jag till stallet med Sofie som jag inte har träffat på ett tag nu känns det som och efter stallet är det yoga som vanligt.
Nu ska jag varva ner ännu mer med lite avsnitt av Glee och en kopp te, ha det bra mina fina!
 
LargeLarge

new in

kläderna från bikbok/ smyckena från ginatricot (de två understa är halsband och det 3:e nedersta är ett armband)
 

lördag

Vaknade i morse av att solen sken genom fönstret runt 9, sen kunde jag inte somna om. Så sen dess har jag varit uppe(duktiga jag) Så jag slog på stor-rensning av rummet osv. Och nu sitter jag här vid datorn och ska plugga hade jag tänkt.
Efter det ska jag kanske ta en promenad med Astrid och prata och röra på mig, har ju inte varit på gymmet eller i stallet på hela veckan eftersom jag varit sjuk... men känner mig mycket bättre nu! Ikväll så ska jag och Hanna ha en liten filmkväll och prata lite, mysigt!
 
LargeLargeLarge
 
 
 

we are the young, we live forever

Åh du härliga fredag! Har haft ännu en väldigt lugn dag i skolan, hade 3 lektioner, där vi inte gjorde så jättemycket. Har mest varit skolan och räknat ner timmarna till helg...
Just nu sitter jag och lyssnar på en bra spellista och pratar med en bra person. Får se vad jag gör av min kväll, ha en toppenhelg mina vänner!
 
LargeLargeLargeLarge
 

todays inspo

tumblr

good day

Har haft en väldigt bra dag idag! Den började med nationella prov i svenska (vilket inte var jättekul...men ändå), resten av skoldagen hade vi en lektion och kollade på film så det var rätt lugnt. Efter skolan gick vi några tjejer i klassen upp på stan och till bikbok eftersom det är tokrea i hela affären hehe... efter det gick vi till slottet och njöt i solen och åt glass (päron för mig...) Efter det gick jag tillbaka till skolan och pluggade lite medan jag väntade på mamma.
Jag träffade sen upp mamma på stan, kolla i lite affärer och tog en fika på espresso house och missade min buss så gick hem tills bussen kom ikapp mig, men det var så härligt väder så det gjorde inte så mycket.
Dagen har varit väldigt bra iallafall, stor del p.g.a. solen och värmen men också p.g.a. mina underbara vänner!
 
Ha det bra alla, stay positive, have hope!

I want you to be happy, and I want to be the reason

LargeTumblr_mktv5uo8ek1rx0in1o1_500_large

Tisdagens outfit- blue levis

 
jacka-levis(2hand)/jeans-levis/skor-converse/tröja-hm/halsband-gina&primark/

håll om mig, bara du finns där för mig

Är fortsatt sjuk med halsont och till viss dels huvudvärk... så idag i skolan var det lite jobbigt att koncentrera sig, kul att vi hade nationella då... men det gick bra ändå till slut!
Resten av skolan hade vi två lektioner och en var idrott som jag inte skulle vara med på eftersom jag är halv sjuk så gick jag och några andra tjejer som inte heller skulle vara med en liten runda på stan. Fick med mig lite olika accessoarer hem. Fick sen sluta lite tidigare än vad som var tänkt så då kom jag hem lite tidigare och fick tid till plugg och så har jag för det mesta kollat på "vänner" hehe.
 
Men nu ska jag nog ta kväll med en tekopp och lyssna på lite bra musik och fortsätta läsa i min bok, ha det!
LargeLarge
 

my worst fear is losing you

Hela dagen idag har varit bara väldigt lång och jag har gjort allt som man brukar typ. Men vaknade upp med halsont och huvudvärk som inte verkar vilja försvinna... sen senare under dagen har jag börjat få en känsla av att jag har feber... har verkligen inte tid med att bli sjuk nu! Så idag har jag i alla fall fokuserat på att bli frisk, tagit det lugnt och läst väldigt mycket bok.
Får se hur jag mår imorgon annars är det som vanligt skola följt med ridning och yoga!
 
LargeLargeLarge

fredagens outfit

sorry för iphone bilder...
 
jacka-veromoda/tröja-gotland(kommer inte ihåg)/byxor-bikbok/väska-primark/skor-vans/

don't cry because it's over, smile because it happened

Hade skola som vanligt igår och sovmorgon till 11.30!! så skönt att börja helgen på men tyvärr följt efter ett prov, men det gick nog bra, kände mig nöjd iaf så det är bra!
Efter skolan så gick jag, astrid och hanna till gymmet och tränade i typ 2 timmar. Efter gymmet åkte jag hem och bara hade en lugn kväll, vilket var skönt efter den stressfulla veckan med saker.
Om typ 1-2 timmar så åker jag till stallet med Sofie och kör ett pass, kansk utritt? vem vet.
Ikväll ska jag i alla fall bort till jesper och typ äta lite pizza eller något. hade!
 
in the gym
 

lista

Hur har din dag varit? bra början med sovmorgon och resten skola
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu? om jag vore kille tror jag att jag skulle heta oskar.
Vilket är ditt största beroende? choklad, kläder, vänner
Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av? haha I have no idea
Vilken är din största skräck? sckräckfilmer!! och typ att dö ensam....
Vad har du funderat över på sistone? mycket framtid och sommaren
Vem är den mest kända människa du talat med? hm...
Vilket uttryck använder du lite för ofta? wierd, typ
Vad gör du när du är ledsen? typ pratar med Sofie, vänner. håller det lite inom mig...
Vad ser du fram emot just nu? 8 maj, sommarlov!
Vad lyssnar du på just nu? håkans nya skiva!


19.04.13

Har extra lång sovmorgon idag så jag gick istället upp i bra tid och tänkte plugga lite det sista inför provet....
Om jag hinner så hade jag även tänkt att kolla på Fashion som började igår *överlycklig* det har även börjat en serie direkt efter som heter modellpojkar, kan vara intressant tycker jag så får väl ge det ett försök!
Det är så skönt att ha så här lång sovmorgon när alla andra är i skolan/på jobbet och det är bara alldeles lugnt och tyst i huset, inget som stör, perfekt att plugga!
 
little bit of me today
 
 

18.04.13

Slutade 13 och resten av dagen har jag tänkt att plugga, är så nervös inför provet imorgon... men det går säkert bra!
Så skönt att det äntligen är fredag imorgon i alla fall, då ska jag iväg och träna med några tjejer i klassen och på kvällen blir det förmodligen bara en lugn kväll.
Har inget kul att uppdatera med här, sorry!
 
77102_174579129365504_60870662_n_large
Tumblr_mlgbpohbl51snycfjo1_500_largeEvery-day-is-a-new-beginning-stay-away-from-what-might-have-been-and-look-at-what-can-be_largeTumblr_mlgc5xuma21rhmxy6o1_500_large
 

kort skoldag

Haft en jättebra skoldag! Började halv 10 slutade 10.... jag hade en lektion och det var muntligt engelska nationella, vilket gick bra! Efter det så gick vi en liten stund till biblioteket och pluggade sen åt vi lunch och efter lunchen gick jag och tränade. Så skönt att det inte var så mycket folk där, då kunde jag verkligen göra allt jag ville, så jag är nöjd med passet också. Jag kom hem runt 13, tog en dusch, plugga, kolla på lite Glee avsnitt och fortsätter med plugget nu. Imorgon blir en relativt skön dag, börjar halv 10 och slutar 13.50, då väntar det väl plugg...
 
559558_511660832227942_1132854705_n_large
på det här humöret idag: http://open.spotify.com/album/1dWbdDyYwbhPoQ0MOtBPtM 

Måndagens ridpass

Vi red i ridhuset som vanligt, vi(jag) hade tänkt att vi kunde ridit i paddocken eller ut i skogen men det regnade och var lerigt och isig typ så vi red i ridhuset. anyways..... Jag är relativt nöjd med passet, det gick helt okej, kunde gått bättre, kunde gått sämre. Men jag känner att det är mycket som behöver jobbas med, men om man jämför med hur det var i höstas och nu så är det mycket bättre! det är det som ger mig motivation, att det går att förändra saker bara man ger sig katten på det och verkligen gör sitt bästa, INTE GE UPP!
 
tumblr bild!

16.04.13

Igår var det återigen en fullspäckad måndag med skola, stall och yoga. Men tycker ändå om måndagar, känner mig så nyttig av att träna två gånger och ja ha en full dag med saker!
Idag har inte varit lika full, har varit i skolan som vanligt och sen bara hem och plugga, dock så är det behövligt! Ska snart äta och sen fortsätta med pluggandet, och imorgon väntar sovmorgon (så skönt!) och nationella.... önska mig lycka till!
 
tainteddreamm:

Love this style!!
 
 

lördagens ridpass

Vi kom dit rätt sent... runt 16. Men vi gjorde iordning hästarna och vi hade sån tur så någon hade borstat dem innan så det gick rätt fort. När vi väl var i ridhuset så gick det helt okej, hon var sitt vanliga jag men känner på henne att hon vet vem jag är nu så hon lyssnar bättre osv. Tyvärr hann jag inte rida så länge för jag skulle ha skjuts hem, men jag är helt okej nöjd med ridpasset! (och som vanligt så tog jag inga bilder...)
 
Tumblr_mf9brbglyt1rzi1tmo1_1280_large
weheartit bild

new hair

För ett par veckor sedan så var jag och klippte och slingade mig, men blev inte riktigt nöjd med färgen så i tisdags var jag och gjorde nya slingor. Här är reslutatet, är väldigt nöjd! Kommer bli bra sen till bruna ben på sommaren!
 

new in, H&M

2 nagellack
 
grå v-ringad t-shirt
 
långklänning med slits
 
träningslinne

update

Jag har verkligen inte haft tid för bloggen på sistonde, jag vet att jag skriver det typ varje gång att jag ska bättra mig... men vi får se hur det går. 
I onsdags i alla fall så var det skola som vanligt och en av de kortaste dagarna vilket var skönt, efter skolan mötte jag upp Sofie på stan, vi åt på la baugette och kolla i lite affärer så jag fick med mig lite saker som jag lägger upp här imorgon eller något. Efter det så gick jag direkt till yogan och hade ett jobbigt pass, så gjorde något med mitt knä så nu kan jag knappt gå....kul! 
Igår gjorde jag inte så mycket, bara tog det lugnt från all träning och gjorde mina läxor. Idag så var det skola som vanligt och började 11.30, så OTROLIGT skönt att få sovmorgon! Efter skolan gick jag och Astrid och tränade, men tog det lite försiktigt och tränade inte benen utan barar armar, rygg och mage typ. 
Just nu sitter jag hemma hos Sofie och hon lagar mat åt mig (min lilla mamma). Ikväll ska vi typ kolla Harry Potter och bara ta det lugnt och imorgon bege oss till stallet, får se hur det går med mitt knä då...
 
Usch vilket långt och klagande inlägg det här var men ville bara uppdatera er lite! Förlåt för mitt dåliga humör just nu....(MAT!)
547766_245833065563556_287175269_n_largeC79dc9b07dbe11e2987422000a9e08f2_7_large

fylld vecka

Det har varit en fullspäckad vecka än så länge. Var i stallet med Sofie igår och var på yogan efter det, kom sedan hem runt 8, åt och gick och la mig.
Idag var det skola igen, efter skolan var jag på gymmet en stund och sen gick jag vidare till frisören för lite mer slingor (bild kommer) När jag kom hem då var klockan runt 7 så jag åt då och har pluggat sen dess. Det var min långa förklaring till varför jag inte hunnit blogga haha, men jag tror ni överlever!
Imorgon i alla fall är det kort dag i skolan, ska kanske ta en snabbis på gymmet och sen träffa upp Sofie på stan, prata lite, kanske fika..? Och runt 18 ska jag på yoga! så får se hur mycket bloggning det blir imorgon... hehe.
 
Tumblr_mky33nnf7u1rwevs0o5_500_large
 
524503_10151536417212302_1762322856_n__1__large
dagens motto

07.04.13

Det har varit en lugn och skön helg, igår åkte jag och Sofie till stallet, på kvällen åkte jag hem till Jenny, kollade på film, pratade minnen, framtid, allt. Mycket härlig och nostalgisk kväll.
Idag har jag bara pluggat, pluggat, pluggat men nu är jag äntligen klar med arbetena! pjuhh
Om ca 1 timme så åker jag till gymmet och möter upp Sofie för lite träning, så länge sen jag var på gymmet nu känns det som, men det ska det bli ändring på!
 
Tumblr_mkumcej5x71s8wrdxo1_500_large
581dfc16002505085155a952_large
F0c33e64000eb59951614eca_large

lista

5 saker jag tycker om:
- mina nära och kära
- London
- Resa
- One Direction
- Filmer och serier
 
5 saker jag tycker mindre om:
- Folk som ställer in planer
- Folk som har negativ inställning till i princip allt
- Kvällar som man vill göra något men inte har några planer
- Grillad kyckling som man måste rensa
- När en serie tar slut som man bara vill se mer av
 
 
5 bloggar jag följer:
branders.blogg.se
http://stylebykling.nowmanifest.com/
http://bloggar.aftonbladet.se/sofissnapshots/ 
http://rodeo.net/niotillfem/ 
onedirectionsweden.se
 
5 saker jag vill göra i framtiden:
- resa
- upptäcka
- studera
- bo utomlands
- träffa någon jag älskar
 
5 platser jag tycker om att vara på:
- På en strand
- England
- På en picknikfilt med lite vänner
- i sängen framför tv:en med en bra film/serie på
- på upptäcksfärder
 
 
5 ord som beskriver mig:
- glad
- nyfiken
- envis
- otålig
- loving life
 
5 saker jag ser fram emot:
- OneDirection konserten i maj
- Sommarlov!
- sol och värme
- karrofesten
- slippa plugget
 
 

03.04.13

Fick sluta 11 idag eftersom jag var klar med arbetet, vilket var skönt! Sofie och jag skulle egentligen till stallet men hon fick sluta senare så vi hann inte. Istället åkte jag hem och jag tror jag ska plugga nu och sen ikväll kanske iväg och yoga lite, får se hur jag gör.
Jag måste bara säga att det är så otroligt fint och varmt väder här nu, vilket jag älskar! man blir så himla glad!! Om jag inte yogar ikväll tror jag att jag tar en PW eller liknanade, måste njuta av det fina vädret känner jag!
 
Tumblr_mkbs3w4vps1s1tcmho1_500_large
Tumblr_mjibu8hdh41rh1wv4o1_500_large
Tumblr_mklo5jjixy1re1ieao1_500_large

new in

Här är lite av de plaggen jag köpt på senare tid men inte visat!
2 tjocktröjor från JC, svarta korta är från crocker
magtröja, topshop
mjukisbyxor, lindvallen
mascara, maybeline

The Host

Igår var jag och Sofie (som sagt) på The Host, och herregud vart ska jag börja? Den var otroligt bra, den var något alldeles speciellt, även fast många tycker att den påminner om twilight, avatar eller what ever så tyckte jag att den var underbart bra!
Jag tror inte jag någonsin har gråtit så mycket till en film. Visst var den sorglig men jag tror jag grät mest för att berättelsen var så fängslande och själva filmen i sig var så himla fin. Allt var bara så rörande haha!
Men som sagt, jag grät såååå mycket men den var såååå bra! Så jag rekommenderar verkligen alla att se den!
 
Tumblr_mekord8qwa1qc4ffvo1_r1_500_largeTumblr_mkeqp9jryd1s3lt8jo1_500_large
 

tjej-dag

Haft en tjej-dag med Sofie. Vi började dagen med frukost på stora hotellet, tror aldrig i mitt liv att jag ätit så mycket frukost och herregud vad mätta vi blev! Vi blev så mätta att vi besluta oss för att inte gymma, eftersom vi fick så ont i magen haha. Vi åkte istället till stadium outlet och kollade lite men hittade inget, då gick vi vidare till Siba och prövade lite massagestolar och kollade lite.
Runt 12 åkte vi tillbaka till stan och fortsatte kolla i affärer, jag fick med mig en mascara bara. Några timmar senare så satte vi oss och luta oss mot en väg och bara njöt av värmen och solen och bara pratade lite. Runt 15 så begav vi oss mot bion och kollade på The Host!!
Kom hem för inte allt för länge sen och ska nu sätta fart med pluggandet, vill inte stressa inför kommande 3 dagar som består av skolveckan!
 
underbara frukost

RSS 2.0