klassresan

Jag har haft världens upplevelse på bara 2 dagar! Jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta haha!
Vi åkte iaf en buss ut på bondeland, stek-hett i bussen och när vi kom fram började det smått regna. Sen blev det mer, mer o mer regn till slut spöregnade det och det blev som stora floder på vägen som gick på mot stugan vi ska till och som grädde på moset så försvinner nästan hela klassen iväg så det är bara 5 kvar och går resten själva. Sen på vägen så står det några fler stycken som väntar in regnet, när dom hakar med är vi 9 elever och 1 lärare som går.
Vi har ingen aning om vart vi ska och det är blött, alla börjar bli hungriga, trötta och man börjar få ont i axlarna av de dåliga väskorna vi har. När vi kommer fram mot civilisation efter ca 1 timmes vandrande uppför så vet vi inte vart i ska ta vägen. Vi går in på en stig i skogen som det står en skylt på det namnet vi ska, men det visar sig vara fel för vi får tag på våran andra lärare som skulle visa vägen men lika snabbt som vi fick tag på henne försvann hon igen p.g.a den dåliga täckningen.
Så vi går tillbaka till den stora vägen och frågar en tjej om vägen hon ger oss anvisningar till en annan stig. När vi kommit in dit så kommer vi bara fram till en ödesmark (?) så vi antar att det är fel och går slutligen tillbaka och in på en annan stig. Där ser vi ett hus skymmta så vi går upp för världens brantaste backe och där frågar vi en annan kvinna om vägen och hon säger att vi ska gå ner för en annan backe och in på den tredje stigen. Vi gör som hon säger och äntligen ser vi i en sjö. Stugan skulle ligga vid en sjö så när vi ser den skriker vi av lycka. Då ser vi de andra på andra sidan och badar och har det bra. Vi går med raska steg dit och äntligen var vi framme!

Det var verkligen en onelifetime experanse! något jag aldrig gör om med som sagt var det allt en upplevelse.
När vi äntligen kom dit, fick mat och varma kläder så blev det trots allt en lyckad kväll/natt.
Det kunde varit bättre men man ska väl inte klaga för mycket, inget kan ändras nu.


påväg dit, då visste vi inte vad som väntade oss haha


världens finaste ställe verkligen!



mysigt vid grillplatsen




nu börjar det spåra kvällsenergin komma fram haha

ps. sorry för sämst mobil-bilder


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0