live life, regret nothing.

Av en ända fin kommentar eller sms av den person man minst misstänker att få ett ifrån kan förändra hela ens dag. Det är otroligt vad glad man kan bli, att bli uppskattad. Att vakna av ett sms på morgonen där nån skriver och undrar hur man mår kan förbättra hela ens dag eller lång tid fram över.
 Jag tycker vi alla borde bli bättre på att uppskatta omgivningen och inte hålla tillbaka på allt så mycket, om du tycker nån är söt osv, säg det! håll inte inne på de snälla kommentarerna, det uppskattas bara av den personen som får motaga dem.
 Uppskatta det som vi har och tänk på de roliga minnen och stunder i livet istället för att fokusera på de tråkiga och pinsamma, gör det som känns bra och ångra inget för det är ändå det som gör en del av den man är. Skämms inte för hur du ser ut eller hur du är, va dig själv och uppskatta dig själv så uppsakttar alla andra dig också.
 Jag vill bara nå ut till alla er där ute och säga att vi duger som vi är och uppskatta det vi har, ta vara på nuet och fokusera framåt!
 
Mrd6km_large
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0